Sedan uppföljarens tillkännagivande har det plågat mig vad i helvete hände med Kagome och Inuyasha för att de inte skulle uppfostra sitt barn. Enligt min mening kunde de inte dö lätt efter att ha besegrat Naraku, Kagome är väldigt familjeälskande och moderlig (sett med shippo) så hon skulle inte överge sitt barn, Inuyasha borde bry sig om att vara närvarande speciellt eftersom han saknade sin egen mamma så mycket , och jag tror inte att de skulle låta sitt barn kidnappas utan att orsaka en ny äventyrshistoria.

För närvarande har jag en teori om att de har förankrats i en fälla som förseglade dem och att något stal delar av Morohas minnen (så att hon inte inser att hon faktiskt kan vara äldre än 14). Jag tänkte också att Moroha antingen aktivt eller omedvetet letat efter ett sätt att befria sin familj och återfå sina minnen.

Vilka är dina teorier om varför hon växte upp ensam?