Inuyasha ”Hanyou no Yashahime” är en halv du, Inuyasha, född mellan en youkai och en människa, och en ungdomsskoleflicka, Higurashi, som var en dotter till en helgedom och gled i tid under de stridande staterna. KagomeEn äventyrsaktivitet som utvecklas. I ”Hanyou no Yasha”, när det tillkännagavs att tvillingdöttrarna till Killing Maru, Towato Setsuna, Inuyasha och Kagomes dotter, Moroha, skulle vara huvudpersoner, var ”Inuyasha” ett lyckligt slut. Ändå fanns det ett antal röster som var oroliga över inställningen att de växte upp utan att känna sina föräldrars ansikten och det faktum att röstaktörerna verkade vara omedvetna. Dessutom blev jag chockad över att Inuyasha och hans halvbror, Seiseimaru, var en av de mest populära karaktärerna. Dessutom är detta inte en uppföljare till ”Inuyasha”, utan en ny värld. Rumiko Takahashi arbetar bara med karaktärsdesignen för de tre huvudpersonerna, och även om hon har bekräftat och samtyckt till planen och innehållet är det inte ”originalet”. Vilken typ av innehåll kommer det att vara? Det första avsnittet jag såg med förväntan och ångest var ett bra innehåll att säga ”Inuyasha” -servicetider. Trots allt ritades världen sex månader efter den sista av ”Inu Yasha” som utgångspunkt för prinsessan Yasha, och föräldrarna till prinsessan Yasha, Inu Yasha och Miroku, Kagome och Coral, och till och med Killing Maru dök också upp. Utbytet mellan Inuyasha och Kagome och Inuyasha och Shichihos Wachawacha är som vanligt. Det är lite uppfriskande att korallen bär ett barn, men det är så sött att det inte ser ut som ett barn, och att tvillingdöttrarna till Miroku och Coral kallar det ”Kagome” under namnet nedan. Och dödscirkeln som alla har väntat på visas som vanligt med en stor fluffig päls. Rin introduceras som ”en tjej Rin som längtar efter dödscirkeln”, och även där dödscirkeln tillfälligt skyddar den plats där fosfor är, är en sådan dödscirkel ”den starkaste secom” på nätet. Det kallades också ”Secom Maru”). Också röstskådespelaren i rollen som Miroku Koji Tsujitani,Makoto Homura var ansvarig för döden av, men i första hand kan röstaktörerna i andra karaktärer ha förändrats lite genom åren, så det finns ingen känsla av inkongruitet, och trots allt är det coolt. finns det. Men även om det första avsnittet var en perfekt poäng för fan-service är det ärligt talat många saker som människor som aldrig har sett ”Inuyasha” inte förstår. De viktiga Yasha-prinsessornas charm är okänd, och det måste ha varit många svåra punkter när det gäller att locka nya barn som tittare. När det går till avsnitt 2 och 3 blir situationen gradvis uppenbar. Towato Setsuna fastnade i en skogsbrand när hon var ung och separerades från henne, hon passerade genom en tunnel av min tid och gled in i den moderna Reiwa. Setuna, en yngre syster som lämnades kvar under de stridande staterna, hade till uppgift att utrota youkai under bärnsten som blev chef för utrotningsbutiken. Tio år senare dyker Morohato och Setsuna, som tjänade priser, i nuvarande tid med Youkai. Det var Kagomes yngre bror som berättade för mig att han plötsligt uppträdde i den nuvarande tiden, och det fick mig att känna mig avslappnad att Kusata redan hade en familj, och att farfar fortfarande är bra, Kagome. Jag är förvånad över att hennes mamma är ungdomlig och tråkig. Å andra sidan är Kaede farmor inte längre som ett monster och hon skrattar lite av det blodiga blodet från Tomoha Setsuna, som först träffade henne under de stridande staterna. Dessutom slog Mukade-monsteret ”Tredje ögat övre 臈”, som får Setuna Tomoha att glida till nuvarande tidsålder, en gång Kagome in i de stridande staterna, rånade de ”fyra själskulorna” och stärkte den magiska kraften. Att påminna var också en intressant plats för ”Inuyasha” -fans. Och de ”regnbågsfärgade pärlorna” som förbinder dem kan ha något att göra med de ”svarta pärlorna” som förseglades i Inuyashas högra öga. Förresten skulle det ha varit en nyckelpunkt för Rumiko Takahashi-fans att Yotee av Kotekote, som är sammanflätad i modern tid, är en karaktärsdesigner som är medveten om ”Urusei Yatsura” som knappast kan betraktas som Reiwa.