Volta i Desert Heat .

Volta är ett fiktivt kungarike i LoliRock- serien. Det ligger öster om planeten Ephedia . Jodan och Auriana är prins och prinsessa av Volta.

Översikt

Inte mycket är känt om Volta, men Auriana nämnde att de firar Shanilagenom att sätta av en fest och sätta klingor på håret som prydnad medan den ännu växer tillbaka till sin ursprungliga längd.

Kungafamiljen i Volta

I andra säsongens avsnitt ”Desert Heat” avslöjades det att liksom Xeris föll kungariket Volta från Gramorr-erövringen. Auriana sa en gång att hon har 32 namnlösa systrar, även om skaparna avslöjar på lagen Tumblr-sidan att inte alla är blodrelaterade och att familjen fungerar annorlunda för Voltans. Gramorr förstörde Volta och fängslade kungafamiljen i Volta i Volta fängelse. Voltans gör sina klänningar i röda eller orange nyanser. Voltans hårfärg sträcker sig från en laxröd till en ljusgul.

Voltan Forest

En enorm grönskande efedisk skog på Volta territorium där Auriana, prinsessan tränar mest.

Sköldar

I den andra säsongen av LoliRock nämner Praxina att Voltans är fans av sköldar. Detta är också uppenbart eftersom Auriana använde mycket mer defensiva trollformler i motsats till de andra prinsessorna. Trollformeln Crystarmum, som tar en form av en barriär, verkar låta som symbolen för Volta som är månen. Aurianas sköld är den mest kraftfulla av alla prinsessorna.

Fauna

  • Flygande Gabba Blasters

Observationer

Trivia

  • Volta betyder ” tid ” på italienska.
    • Volta betyder också ” tillbaka ” på portugisiska.