I min största önskningar att bli återfödd som demon i annan manga och anime värld, återigen bli förälskad till tecknad kille så ingen tar min dröm från mig!

Utseende

Xian-Jin har sin mammas mörkblond och sin farfars tjockare hår, samtidig mammas gråblå ögonfärg! Hon bär bitmärket av sin mosters hund Rex på kind av höger sidan och kort hår. Medan hon har använt olika kläder men är hennes vanligaste kläder skortja, som består av en kavaj (oftare svart, även om det i andra medier visas med en nyans av lila linne). Men Xing-Jins kläder skiljer sig åt i det faktum att hon bär en tuffa och detektiv/japanskt stil  under sin öppna och bär herrskor sneakers istället för damskor.

Hon har sagts visa Kvinnliga uttryck av sin mamma. Xing-Jins höjd är 171 cm (5 fot 7 tum) och kroppsvikt är 65  kg (137 → 140 lbs.).

Personlighet

Xing-Jin är alltid glad och positivt pojkaktig kvinnan som har förkärlek till anime och manga, hon kan vara ganska kall mot killar (på grund av hennes minne) men har ändå hjärta av guld som bryr sig om! Xing-Jin avskyr att lura av såra i hennes känslor och är hopplöst romantik i endast anime och manga tecknade killar. Fast gillar inte att ge känna av pinsamhet och älskar mot djur, är riktig manga expert som kan allt nästan om eftersom har den eviga brinnande passion själ inuti henne. Hon är väldigt djärv att säga emot folken, tuff mot sin utmaning, både kaxig och envis, stå emot att våga drömman!

Xing-Jin har manga ansikte utryck eftersom att blir arg av frustande när dom skojar eller ta på allvarligt, men har ändå svår att lita på folket i tidigare sitt barndom! Är en riktigt dagdrömmar som längtar efter flytta till anime och manga tecknad världen som efterliv av reintartion och blir älskare återigen! Dessutom hatar hon att ge upp så lätt att kämpa mot hennes panikångest attack, till och med värsta rädsla eftersom djuret hjälper henne som lugnar medel…

Xing-Jin gillar vara ensam och håller sig i skuggor från verkligs värld, för att hon hör inte hemma där och bara i anime/mangas värld! Xing-Jin älskar fakta om anime och manga bakgrund, avsnitt/season, trollformler som hon måste veta!

Men hon hatar sitt liv som autism för att känner sig utanför eftersom de gillar hon inte att umgås och vill inte vara med folket i den här verkliga världen! Xing-Jin har regerar aggressivt väldigt starkt på grund av några retas med henne för länge och oljud, har utsidan är glad men på insidan känner sig olycklig och deppigare …

Är hopplös romantik när gäller anime/manga tecknad killar i eftersom som gör henne lycklig och vill vara där anime/mangas tecknad världen och de känns som någon håller om henne i trygghet, Xing-Jin tittar och läser mycket på bägge anime/manga i hela tiden än dom andra gör! Xing-Jin har panikångest attack när hon känner sig för mycket folket och otrygghet själv i utanför förutom någon håller henne sällskap eftersom att hon tränar mot ångset utan att använda lungamedel…

Historia

När Xing-Jin föddes märkte hennes mamma och sin mormor att var någon fel på Xing-Jin eftersom beteende inte som hennes stora syster utan att visar sig att hon är född med autism i två diagnos (lätt utvecklingsstörning och mellansvår)! För att hjälpa henne i självständiga så flyttar Xing-Jin och hennes familj i 18 gången från plats till plats och varje utmaning för Xing-Jins skull som möter nya folket. Har blivit mycket ännu starkare, tuffare, självtronde och lita på sig själv i hennes hjärta!

Xing-Jin var 4 år gammal upptäckte att hon kan se anime/manga fantasi med hjälp av förmågor i färg och form, blir första vänner med både Sailor moon och Zelda! I några år senare fick ännu fler anime/manga tecknade vänner och tecknade killar som blir förälskade, i varje gång när hon råkade stöta på som inse hon att dom är sanna nära och kära vänner istället dem riktiga för verkliga världen eftersom hon vill inte vara vän med dom…

I 4 års ålder, tittar hon läser anime/manga första gången och gnista i hennes ögon så kraftigt att bestämde att blir manga serie- tecknade, manga konstnär tills 13-14 år och varit i 15 år. Också är håller på som manga och anime mega fans i 23 år senare, har jätte mycket manga böcker och några stycken anime filmen, saker, Xing-Jins yngre bror blir inspiration av hans äldre syster för anime och manga!

Förut hade hon vänner av verklighet som lita på men inser att dom är idioter, dumma och själviska eftersom dom inte att kan seriöst allvarligt som Xing-Jin  för att hon hatar.