Fruktkorg (-serie 2019)

2019 Fruits Basket anime- serien är baserad på mangaserien med samma namn av Natsuki Takaya . Den nya anime-anpassningen tillkännagavs i november 2018.  Den nya anpassningen skulle börja i april 2019 och skulle anpassa hela mangan. Den har en ny roll och personal, enligt Takayas begäran, med TMS Entertainment som hanterar produktionen. Yoshihide Ibata regisserar serien, med Taku Kishimoto som hanterar seriens komposition och Masaru Shindou hanterar karaktärsdesigner. Omstarten är en samproduktion av Funimation , som släppte serien genom Crunchyroll -Funimation-partnerskap.  Den första säsongen gick i 25 avsnitt från 6 april till 21 september 2019 på TV Tokyo , TV Osaka och TV Aichi .  Det första öppningstemat för avsnitt 1–13 är ”Again” av Beverly .  Det andra öppningstemat för avsnitt 14–25 är ”Chime” av Ai Otsuka .  Det första avslutande temat för avsnitt 1–13 är ”Lucky Ending” av Vickeblanka.  Det andra avslutande temat för avsnitt 14–25 är ”One Step Closer” av INTERSECTION.Den andra säsongen sändes från 7 april till 22 september 2020.  Det tredje öppningstemat för avsnitt 26–38 är ”Prism” av AmPm ft Miyuna.  Det fjärde öppningstemat för avsnitt 39 och framåt är ”Home” av Toki Asako .  Det tredje avslutande temat för avsnitt 26–38 är ”ad meliora” av THE CHARM PARK.  Det fjärde avslutande temat för avsnitt 39 och framåt är ”Eden” av Monkey Majik.Den tredje och sista säsongen sändes den 6 april 2021 med titeln Fruits Basket: The Final .  Det femte öppningstemat är ”Pleasure”, av WARPs UP, och det femte avslutande temat är ”Haru Urarara” av GENIC.

Funimation licensierade 2019-remake-anime för en simulcast i samarbete med Crunchyroll och producerade en engelsk version som en del av deras simuldub-program. Till skillnad från den japanska versionen repriserade en god majoritet av den engelska dub-rollen sina roller från den ursprungliga anime. Funimations engelska dub i remake-serien började sändas på ABC Me i Australien från och med den 19 juni 2020. Avsnitt 19 hoppades över i ABC Me: s sändning, troligtvis på grund av avsnittets innehåll.

Serieöversikt

Säsong Avsnitt Ursprungligen sändes
Först sändes Senast sändes
1 25 6 april 2019 21 september 2019
2 25 7 april 2020 22 september 2020
3 1 6 april 2021 TBD

Episodlista

Säsong 1 (2019)

Nej. Titel [18] Original luftdatum Engelska air date [19]
1 ”Jag ska”
Transkription: ” Ittekimasu ” ( japanska :行 っ て き ま す)
16 mars 2019 (teater)  6 april 2019 19 juni 2020
Tohru Honda, en gymnasieflicka som bor i ett tält i skogen, passerar ett närliggande hus där hon möter sin klasskamrat Yuki Sohma och träffar husets ägare, Yukis kusin Shigure Sohma. Yuki följer sedan Tohru till skolan, där hon trakasseras av några av Yukis beundrare tills hon räddas av sina vänner Arisa Uotani och Saki Hanajima. Senare på kvällen ser Yuki och Shigure att Tohru återvänder till tältet och får veta att hon ursprungligen bodde hos sin farfar efter att hennes föräldrar gick bort, men hennes farfars hus är för närvarande under renovering och hon vill inte tvinga sig på sina andra släktingar eller vänner. Efter att tältet drabbats av en jordskred accepterar Tohru Yuki och Shigures erbjudande att bo tillfälligt med dem, när Yuki attackeras av sin kusin Kyo Sohma,som plötsligt verkar utmana honom till en slagsmål. Mitt i uppståndelsen hamnar Tohru av misstag i att omfamna Yuki, Kyo och Shigure, som förvandlas till en råtta, en katt respektive en hund, mycket till sin förvåning.
2 ”De är alla djur!”
Transkription: ” Minasan ga dōbutsuna ndesu! ” ( Japanska :み な さ ん が 動物 な ん で す! )
16 mars 2019 (teater)  13 april 2019 26 juni 2020
Shigure förklarar för den förvånade Tohru att förutom honom själv, Yuki och Kyo, skulle 10 andra medlemmar av Sohma-familjen förvandlas till ett djur i den kinesiska zodiaken när de känner sig svaga, stressade eller omfamnas av någon av motsatt kön. Tohru lovar att hålla Sohmas familj hemlig. Yuki är orolig för att hennes minne skulle raderas av familjen chef Akito Sohma men Shigure tror inte att situationen är densamma som den tidigare incidenten när en yngre Yuki hade förvandlats till en råtta när han lekte med vänner. Shigure får också en arg Kyo överförd till Tohru och Yukis skola efter att den förra hade tränat i fyra månader istället för att gå på sin tidigare skola. Nästa dag i skolan berörs Yuki av Tohrus begäran att han fortfarande ska vara en vän för henne om hennes minne ska raderas,medan Kyos besvärlighet kring tjejer får honom att skrika ilsket på Tohru och skicka henne in i en depression. I en försoningshandling, efter Shigures uppmuntran, eskorterar han Tohru hem från sitt deltidsjobb.
3 ”Låt oss spela Rich Man-Poor Man!”
Transkription: ” Dai hinmin o yarimashou ” ( japanska :大 貧民 を や り ま し ょ う)
20 april 2019 3 juli 2020
Som förberedelse för skolkulturfestivalen bestämmer klassen att upprätta ett risbollställ. Kyo går ut ur klassen när hans idé avvisas (och plötsligt omges av kattungar) men medger senare till Tohru att Yuki kommer att se till att allt går smidigt. Kyo blir snart beten på att spela Rich Man-Poor Man av Tohrus vänner och förlorar så småningom. Samtidigt avvisar Yuki en kvinnlig student och ser Kyo komma bra överens med andra med avund. Medan Yuki och Tohru tenderar till grönsaksgården på grund av en oväntad tyfonstorm, bekänner Yuki sin avundsjuka om att Kyo kan interagera lätt medan Yuki känner sig mer isolerad från andra. Tohru uppmuntrar honom att vara mer socialt interaktiv för alla genom att följa sin mors ord för att vara positiv med andra människor.Nästa dag börjar Tohru tillverka risbollar som förberedelse inför festivalen när hon ser en blyg tjej utanför ytterdörren ber om Kyo.
4 ”Vilket år är hon?”
Transkription: ” Nanidoshi no Katana nodesu ka? ” ( Japanska :な に ど し の 方 な の で す か? )
27 april 2019 10 juli 2020
Den blyga tjejen, som heter Kagura Sohma, anländer till huset och hittar Kyo och börjar sedan aggressivt slå honom för att ha gjort henne orolig. Kagura hävdar att hon är Kyos fiancee, även om Kyo påpekar att det var under tvång när Kagura svängde en kniv när de var barn. Att tro att Tohru är en rival för Kyos tillgivenheter utmanar hon henne, men Kyo stänger munnen när hon nämner hans ”sanna form”. För att bevisa sin kärlek insisterar Kagura på att laga middag. Den magnifika fest som hon lagar mat förstörs dock när Kagura blir för våldsam på Kyos vägran att gå med. Kyos irritation gör att hon skadas och springer iväg för att köpa mer mat, men åtföljs av Tohru på väg tillbaka till huset. Kagura inser att Tohru älskade katten i zodiakens berättelse, varför hon gillar Kyo. De två tjejerna börjar laga hamburgare tillsammans,medan Kyo senare berättar för Tohru sin spänning när han lär sig kampsport. Nästa dag blev Kagura upprörd över att Kyo var ond mot henne, men blev av misstag omfamnad av en papperspojke i brådskan och hon förvandlades till ett vildsvin, även om Yuki hindrade honom från att träffa henne. Tohru berättar sedan för Kagura att hon ville vara någon som hon som kan se bra saker om personen hon gillar. När Kagura går hem får Tohru ett samtal från sin farfar om några oväntade nyheter.När Kagura går hem får Tohru ett samtal från sin farfar om några oväntade nyheter.När Kagura går hem får Tohru ett samtal från sin farfar om några oväntade nyheter.
5 ”Jag har lurat mig själv”
Transkription: ” Kanchigai o shite imashita ” ( japanska :勘 違 い を し て い ま し た)
4 maj 2019 17 juli 2020
Tohru meddelar att renoveringen i sin farfars hus har slutförts och kommer att flytta tillbaka nästa dag. Hennes beslut lämnar Sohmas till synes överens om att hennes vistelse hos dem bara var en tillfällig omständighet. Nästa dag kommer Tohru tillbaka till sin farfar och hälsas av hennes släktingar som han bodde hos. Senare avslöjar Tohrus moster att hon hade känt till Tohrus levnadsarrangemang med Sohmas, tack vare en privatdetektiv och är orolig för att detta (inklusive Kyokos våldsamma förflutna) skulle påverka hennes sons ambitioner att bli polis negativt. Diskussionen stoppas när Tohrus farfar slår sonen efter sina jättar på henne, och farfar tillåter Tohru att leva fritt (som hennes föräldrar hade gjort) om hon vill.Tohru går sönder när hon sanningsfullt avslöjar att hon vill spendera mer tid med Sohmas. Yuki och Kyo, som båda lyssnade in från utsidan efter att ha störts av Tohrus avsked, anländer för att ta Tohru tillbaka till sitt hem. Yuki berättar för mosterns son för sin förtal mot Tohru, medan Kyo säger till Tohru att det är okej att vara självisk då och då, vilket får Tohru att komma ihåg att hennes mamma gav henne exakt samma råd när hon var ung. Således flyttar Tohru med glädje tillbaka till Sohmas.vilket fick Tohru att komma ihåg att hennes mamma gav henne exakt samma råd när hon var ung. Således flyttar Tohru med glädje tillbaka till Sohmas.vilket fick Tohru att komma ihåg att hennes mamma gav henne exakt samma råd när hon var ung. Således flyttar Tohru med glädje tillbaka till Sohmas.
6 ”Kanske borde vi bjuda in oss själva”
Transkription: ” Oshama sa sete moraō kashira ” ( japanska :お 邪魔 さ せ て も ら お う か し ら)
11 maj 2019 24 juli 2020
Risbollstället på skolfestivalen är en succé, främst på grund av att Yuki motvilligt korsband vid tredje års insistering. Momiji Sohma och Hatori Sohma besöker också monter. Momiji orsakar kaos när han kramar Tohru och förvandlas till en kanin, även om Yuki kan distrahera de potentiella vittnen. På taket på skolan tar Hatori listigt en bild av Yuki och Kyo på Akitos begäran och lämnar med Momiji. När de går, varnar Yuki Tohru för att inte vara ensam med Hatori eftersom han är läkaren som torkar människors minnen. Efter att festivalen avslutats konfronterar Tohrus bästa vänner Arisa och Saki henne om deras misstankar om hennes nära förhållande med Yuki och Kyo, vilket Tohru av misstag avslöjar att hon bor med dem. För att bekräfta för sig själva, bjuder Arisa och Saki sig till en övernattning i Sohmas hus.Den natten finner paret att Tohru lever ganska bekvämt och lyckligt med Sohmas, medan Yuki och Kyo övertygar deras oro för att Tohru är den typ av person som aldrig skulle be om sina kompisers hjälp trots att hon förtjänar det. Tohru själv berättar senare för Arisa och Saki hur hon räddades av en ung pojke genom att vägleda henne hem efter att ha gått vilse och hade hållit pojkens mössa som ett minne, med Kyo som lyssnade. Nästa morgon ger Arisa och Saki Sohmas deras välsignelse att ta hand om Tohru, om än på ett sätt som liknar föräldrar som ger bort sin brud. Avsnittet slutar när Tohru svarar på ett telefonsamtal från Hatori och ber henne att komma över till Sohma-familjen och se honom ensam.medan Yuki och Kyo lugnar sin oro över att Tohru är den typ av person som aldrig skulle be om sina kompisers hjälp trots att hon förtjänar det. Tohru själv berättar senare för Arisa och Saki hur hon räddades av en ung pojke genom att vägleda henne hem efter att ha gått vilse och hade hållit pojkens mössa som ett minne, med Kyo som lyssnade. Nästa morgon ger Arisa och Saki Sohmas deras välsignelse att ta hand om Tohru, om än på ett sätt som liknar föräldrar som ger bort sin brud. Avsnittet slutar när Tohru svarar på ett telefonsamtal från Hatori och ber henne att komma över till Sohma-familjen och se honom ensam.medan Yuki och Kyo lugnar sin oro över att Tohru är den typ av person som aldrig skulle be om sina kompisers hjälp trots att hon förtjänar det. Tohru själv berättar senare för Arisa och Saki hur hon räddades av en ung pojke genom att vägleda henne hem efter att ha gått vilse och hade hållit pojkens mössa som ett minne, med Kyo som lyssnade. Nästa morgon ger Arisa och Saki Sohmas deras välsignelse att ta hand om Tohru, om än på ett sätt som liknar föräldrar som ger bort sin brud. Avsnittet slutar när Tohru svarar på ett telefonsamtal från Hatori och ber henne att komma över till Sohma-familjen och se honom ensam.och hade behållit pojkens mössa som ett minne, med Kyo som lyssnade. Nästa morgon gav Arisa och Saki Sohmas sin välsignelse att ta hand om Tohru, om än på ett sätt som liknade föräldrar som gav bort sin brud. Avsnittet slutar när Tohru svarar på ett telefonsamtal från Hatori och ber henne att komma över till Sohma-familjen och se honom ensam.och hade behållit pojkens mössa som ett minne, med Kyo som lyssnade. Nästa morgon gav Arisa och Saki Sohmas sin välsignelse att ta hand om Tohru, om än på ett sätt som liknade föräldrar som gav bort sin brud. Avsnittet slutar när Tohru svarar på ett telefonsamtal från Hatori och ber henne att komma över till Sohma-familjen och se honom ensam.
7 ”Spring Comes”
Transkription: ” Haru ni narimasu ne ” ( japanska :春 に な り ま す ね)
18 maj 2019 31 juli 2020
Tohru kallas till Sohma-familiens gård där hon hälsas av Hatori och Momiji. Hatori råder Tohru att sluta umgås med Sohma-familjen så att hon inte blir belastad av familjens förbannelse. När Hatori lämnar rummet för att svara på den besökande Shigure, säger Momiji att Hatori var tvungen att torka minnet av sitt förhållande till en kvinna. Senare följer Tohru med Hatori när Tohrus felsteg får honom att instinktivt fånga henne och förvandla honom till en sjöhäst (ett tecken på drakens zodiak). Medan Tohru försöker hjälpa den medvetslösa Hatori, blinkar han tillbaka till när han först träffade sin assistent, Kana Sohma, två år tidigare. Paret hade snart ett förhållande i två månader, även efter att Kana fick reda på Hatoris hemlighet. Det slutade docknär Akito kastade i ett våldsamt humör som fick Hatori att nästan bli blind i hans vänstra öga och sedan skylla på Kana. Kana blev snart psykiskt sjuk och tvingade Hatori att torka av sina minnen av deras förhållande på Akitos förslag. Hatori vaknar och hör snart att en förbipasserande Kana är förlovad med någon annan, vilket gör honom glad att hon har gått vidare. När Hatori frågar Tohru vad som händer med snö när det smälter, svarar Tohru helt enkelt ”Våren kommer”, samma svar Kana gav. Hatori lämnar senare Tohru med Shigure. Efter att hon fått en glimt av Akito och Kureno, frågar Tohru Shigure om förbannelsen, som för tillfället vägrade att svara.gör honom glad att hon har gått vidare. När Hatori frågar Tohru vad som händer med snö när det smälter, svarar Tohru helt enkelt ”Våren kommer”, samma svar Kana gav. Hatori lämnar senare Tohru med Shigure. Efter att hon fått en glimt av Akito och Kureno, frågar Tohru Shigure om förbannelsen, som för tillfället vägrade att svara.gör honom glad att hon har gått vidare. När Hatori frågar Tohru vad som händer med snö när det smälter, svarar Tohru helt enkelt ”Våren kommer”, samma svar Kana gav. Hatori lämnar senare Tohru med Shigure. Efter att hon fått en glimt av Akito och Kureno, frågar Tohru Shigure om förbannelsen, som för tillfället vägrade att svara.
8 Vi ses när du kommer tillbaka”
Transkription: ” Itterasshai ” ( japanska :行 っ て ら っ し ゃ い)
25 maj 2019 7 augusti 2020
Arisa och Saki frågar Tohru om hon kan tillbringa nyårsafton i något av deras hus, men Tohru avvisar och går tillbaka till Sohmas hus. Nästa dag, efter att Tohru och Sohmas har rengjort huset, informerar Shigure Tohru om att Sohmas kommer att spendera nyårsafton på Sohmas familjegård för banketten, även om Kyo och Yuki vägrar att gå (eftersom båda är rädda för Kagura respektive Akito). Tohru insisterar på att Kyo och Yuki följer med Shigure för att fira på familjegården medan hon stannar i huset ensam. Men på väg dit möter Sohmas Saki, där hon påpekar att Tohru verkligen kommer att känna sig ensam eftersom det skulle vara första gången hon kommer att tillbringa det nya året utan sin mamma. Detta får Yuki och Kyo att rusa tillbaka hem, där Tohru är tårande glad att de är tillbaka. Under tiden,Shigure möter Hatori och Hatsuharu Sohma, som märker att Kyo och Yuki inte kommer. Tillbaka i Shigures hus klättrar Tohru, Kyo och Yuki upp på taket för att titta på soluppgången för att börja sitt nya år tillsammans.
9 ”Yuki var min första kärlek”
Transkription: ” Yūki wa ore no Hatsukoidakara ” ( japanska :ゆ き は お れ の 初恋 だ か ら)
1 juni 2019 14 augusti 2020
Den tredje terminen börjar, men trots att Tohru önskar att de ska komma överens, är Kyo och Yuki fortfarande i strid med varandra. Senare samma natt blir Yuki förkyld, men han insisterar på att gå i skolan för en långdistanshändelse, särskilt när Kyo utmanar honom till ett lopp. Nästa dag, under långdistanslöpningen, möter Tohru Hatsuharu, som avbryter loppet mellan Kyo och Yuki genom att snubbla upp den förra. Hatsuharu utmanar sedan Kyo till en kamp för att kompensera för Kyos frånvaro under nyår, där hans personlighet byter till ”Black Haru”. Men kampen slutar när Yuki kollapsar från febern, och efter att ha kramat Tohru förvandlas Hatsuharu till en oxe för att ta Yuki hem. Tillbaka i Shigures hus,Tohru är orolig för Yuki och bestämmer sig för att bevaka honom med Hatsuharu medan Shigure och Kyo gick tillbaka till skolan för att hämta sina tillhörigheter. Hatsuharu förklarar sedan för Tohru att när han, Kyo och Yuki var barn då brukade han hata Yuki, men när Yuki log mot honom blev han kär i honom. Yuki vaknar upp från febern, men sedan vänder han sig tillbaka till en råtta när Hatsuharu ber Tohru att kalla honom med sitt förnamn. Efter att ha spelat poker med Saki i skolan blir både Kyo och Shigure förkylda och förvandlas till sina djurformer i slutet av avsnittet.Efter att ha spelat poker med Saki i skolan blir både Kyo och Shigure förkylda och förvandlas till sina djurformer i slutet av avsnittet.Efter att ha spelat poker med Saki i skolan blir både Kyo och Shigure förkylda och förvandlas till sina djurformer i slutet av avsnittet.
10 ”Det är trots allt valentin”
Transkription: ” Datte, Barentainda mon ” ( japanska :だ っ て 、 バ レ ン タ イ ン だ も ん)
8 juni 2019 21 augusti 2020
Kyo vaknar från en mardröm som han hade och går i skolan utan att äta frukost. Att lära sig den dagen är dagen före alla hjärtans dag, utan att Kyo utan framgång försöker fly från skolan. Efter skolan träffar Tohru och Kyo Kagura igen, flickan är den främsta anledningen till Kyos oro för alla hjärtans. Tillbaka i Shigures hus bjuder Kagura in Kyo på ett datum vid Alla hjärtans dag. När han vägrar så bjuder hon också in Tohru och Yuki och gör det till en dubbel date. När Kagura lämnar skjuter Shigure Kyo för långt när han säger att även om han hatar Yuki är Kyo rädd för att lära känna honom och tvingar Kyo att fly. Tohru oroar sig för honom och hämtar Kyo och uppmuntrar honom att han inte behöver komma överens med Yuki om han inte vill. På Alla hjärtans dag följer Tohru och Yuki med Kyo och Kagura för deras dubbeldags,medan Shigure levererar chokladerna till Hatori och de andra Sohma-medlemmarna för Tohru. Efter att ha anlänt till Hatoris hus diskuterar Shigure med Hatori om Tohru, deras drömmar när de var barn och Shigures manipulation av Tohru för sina egna syften. Han besöker sedan Akito ett tag innan han återvänder hem. När natten faller möter Tohru och Sohmas Mitsuru, Shigures redaktör, som är bekymrad över Shigures latskap.
11 ”This Is a Wonderful Inn”
Transkription: ” Tottemo sutekina o yadodesu ” ( japanska :と っ て も ス テ キ な お 宿 で す)
15 juni 2019 28 augusti 2020
Efter avslutade tester inbjuder Momiji Tohru, Yuki och en motvillig Kyo till ett varma källor som ägs av Sohma-familjen för White Day. När Shigure frågar Tohru om sin ekonomiska situation, undviker hon frågan och får Sohmas att inse att hon använde alla sina deltidsintäkter från föregående månad och köpte Valentines-choklad till dem. När hon badar jämför Momiji henne med en resenär i en berättelse som lurades att ge bort allt till främlingar och så småningom ätas av demoner som utnyttjar hennes vänlighet. Nästa dag besöker Tohru och Sohma-pojkarna värdshuset och övernattar där. Under den varma våren hoppas värdinnan att Tohru kommer att träffa sitt barn, som är zodiakens apa, och bli vänner. Under tiden presenterar Yuki ett band till Tohru som hans returgåva efterord. Nästa morgon,Momiji avslöjar att han och Hatsuharu kommer att gå med i hennes gymnasium som första år, även om Tohru är mer chockad över att Momiji är ett år yngre än henne trots sitt unga utseende.
12 ”Du ser ut som att du har kul”
Transkription: ” Tanoshi-sōda ne ” ( japanska :楽 し そ う だ ね)
22 juni 2019 4 september 2020
Det andra läsåret börjar med att Tohru ser fram emot att träffa Hatsuharu och Momiji som första år, med Kyo som motvilligt följer henne. Kyo är dock chockad över att Momiji har på sig en flickuniform och Hatsuharu har på sig smycken och har två olika hårfärger, som de skäls ut av studentrådets president Takei Makoto. Hatsuharu försvarar sedan Momiji aggressivt genom att slå upp Takei och bevisar också varför han har två olika hårfärger innan Takei lämnar. Senare möter Tohru Akito Sohma, den nuvarande chefen för Sohma-familjen och den Momiji varnar Yuki och Kyo för att inte korsa vägar med. När Yuki ser Tohru med Akito, rusar han mot dem, och efter att ha sett Yuki darrande av rädsla när Akito konfronterar honom för att hoppa över nyårsfirandet, skjuter Tohru bort Akito.Akito lämnar sedan skolområdet när Kyo tittar på från fjärran. Tillbaka på Sohma-familiens egendom diskuterar Shigure med Hatori om Akitos låga uppfattning om Tohru, den tid då Akito psykologiskt torterade Yuki tidigare och det faktum att Tohru kan vara den person som kan lugna smärtan, något som Akito inte gör förstå. Efter att ha spelat badminton tills solen går ner pratar Tohru med sin mamma i sina tankar och undrar vilken typ av zodiak som är Akito, trots att hon är lite rädd för honom, men efter att ha tillbringat tid med sina vänner känns den rädslan världar borta. Hatsuharu tackar i sin tur Tohru för att ha uppmuntrat Yuki efter konfrontationen med Akito.tiden där Akito psykologiskt torterade Yuki tidigare och det faktum att Tohru kan vara den person som kan lugna smärtan, något som Akito inte förstår. Efter att ha spelat badminton tills solen går ner pratar Tohru med sin mamma i sina tankar och undrar vilken typ av zodiak som är Akito, trots att hon är lite rädd för honom, men efter att ha spenderat tid med sina vänner känns den rädslan världar borta. Hatsuharu tackar i sin tur Tohru för att ha uppmuntrat Yuki efter konfrontationen med Akito.tiden där Akito psykologiskt torterade Yuki tidigare och det faktum att Tohru kan vara den person som kan lugna smärtan, något som Akito inte förstår. Efter att ha spelat badminton tills solen går ner pratar Tohru med sin mamma i sina tankar och undrar vilken typ av zodiak som är Akito, trots att hon är lite rädd för honom, men efter att ha tillbringat tid med sina vänner känns den rädslan världar borta. Hatsuharu tackar i sin tur Tohru för att ha uppmuntrat Yuki efter konfrontationen med Akito.att rädsla känns världar borta. Hatsuharu tackar i sin tur Tohru för att ha uppmuntrat Yuki efter konfrontationen med Akito.att rädsla känns världar borta. Hatsuharu tackar i sin tur Tohru för att ha uppmuntrat Yuki efter konfrontationen med Akito.
13 ”Hur har du varit, min bror?”
Transkription: ” Genkide ita ka na? Waga otōto yo ” ( japanska :元 気 で い た か な? 我 が 弟 よ っ)
29 juni 2019 11 september 2020
Några dagar efter att Tohru träffade Akito besöker Yukis äldre bror Ayame Sohma, zodiakens orm, huset, till Yukis missnöje. Ayame gillar omedelbart Tohru och rusar henne till en gyoza-restaurang för lunch. Han litar på henne att bröderna inte är nära i flera år delvis på grund av Yukis barndomsisolering och vill förena sig med Yuki, särskilt efter att ha hört Akito konfrontera Yuki i skolan och är orolig att det skulle göra honom deprimerad. Tohru tröstar honom med att hennes mamma först lärde sig om en föräldrars bekymmer när hon själv blev förälder men glömde aldrig minnena av att vara barn. Även om Ayame inte lyckas komma närmare Yuki, lämnar han inte Shigures hus förrän på eftermiddagen nästa dag, när Hatori kommer för att ta honom tillbaka på Hatsuharus begäran. I efterhand,Yuki erkänner att hans bror vill binda sig till honom.
14 ”Det är en hemlig”
transkription: ” Himitsudayo ” ( japanska :ヒ ミ ツ だ よ)
6 juli 2019 18 september 2020
Ett år har gått sedan Tohrus mor Kyokos död. Efter skolan, under Tohrus deltidsjobb, berättar Momiji om sin mamma, hans far och hans lillasyster, Momo. Tohru märker dock att Momijis mamma inte kommer ihåg honom. Momiji reciterar hur den dagen han föddes, hans mor avvisade honom efter att ha upptäckt att han förvandlades till kanin när han omfamnade honom, en effekt av Sohma-förbannelsen. När mamman knivhuggit sig själv föreslog Momijis far att det skulle vara bättre om hon skulle glömma bort honom. Således torkade Hatori sina minnen av Momiji så att hon inte skulle ångra att ha fött ”den varelsen”. Som ett resultat inser Momo inte att Momiji är hennes äldre bror medan han tittar på dem långt ifrån. Tohru är ledsen över vad hans mamma gjorde, särskilt när berättelsen påminde henne om dagen Kyoko dog,men en dag som Momiji vill hon omfamna alla sina minnen och betrakta dessa minnen som värdefulla. Dagen därpå åkte Tohru, Yuki och Kyo för att besöka Kyokos grav med Arisa (iklädd ”Crimson Butterfly” -cykelrock som Kyoko en gång ägde) och Saki, även om de upptäcker att Tohrus farfar besökte dem. Yuki märker att trots sina föräldrars död lyckas Tohru fortfarande le. Saki pratar under tiden med Kyo och han är chockad när hon berättar för honom att hans tankar är fyllda med ånger och ”kaos”. När solen går ner märker Yuki och verkar känna igen basebollkepsen i Tohrus rum, medan Kyo kommer närmare en sovande Tohru och viskar ”Jag är ledsen”.och Kyo åkte för att besöka Kyokos grav med Arisa (iklädd ”Crimson Butterfly” -cykelrock som Kyoko en gång ägde) och Saki, även om de upptäcker att Tohrus farfar besökte dem. Yuki märker att trots sina föräldrars död lyckas Tohru fortfarande le. Saki pratar under tiden med Kyo och han är chockad när hon berättar för honom att hans tankar är fyllda med ånger och ”kaos”. När solen går ner märker Yuki och verkar känna igen basebollkepsen i Tohrus rum, medan Kyo kommer närmare en sovande Tohru och viskar ”Jag är ledsen”.och Kyo åkte för att besöka Kyokos grav med Arisa (iklädd ”Crimson Butterfly” -cykelrock som Kyoko en gång ägde) och Saki, även om de upptäcker att Tohrus farfar besökte dem. Yuki märker att trots sina föräldrars död lyckas Tohru fortfarande le. Saki pratar under tiden med Kyo och han är chockad när hon berättar för honom att hans tankar är fyllda med ånger och ”kaos”. När solen går ner märker Yuki och verkar känna igen basebollkepsen i Tohrus rum, medan Kyo kommer närmare en sovande Tohru och viskar ”Jag är ledsen”.Saki pratar under tiden med Kyo och han är chockad när hon berättar för honom att hans tankar är fyllda med ånger och ”kaos”. När solen går ner märker Yuki och verkar känna igen basebollkepsen i Tohrus rum, medan Kyo kommer närmare en sovande Tohru och viskar ”Jag är ledsen”.Saki pratar under tiden med Kyo och han är chockad när hon berättar för honom att hans tankar är fyllda med ånger och ”kaos”. När solen går ned märker Yuki och känner igen basebollkepsen i Tohrus rum, medan Kyo närmar sig en sovande Tohru och viskar ”Jag är ledsen”.
15 ”Jag skulle inte säga det”
Transkription: ” Sōde mo nai sa ” ( japanska :そ う で も な い さ)
13 juli 2019 25 september 2020
Shigure tar Tohru, Yuki, Kyo och Hatori till Sohmas sjöhus för en kort semester. Även om Hatori drar slutsatsen att Shigure vill reta sin redaktör, avslöjas det att Shigure vill att Hatori ska gå vidare från Kana, vars bröllop med en annan man hände mycket nyligen. Under tiden är Yuki och Kyo tysta sedan de besökte Kyokos grav och orsakade Tohru oro. Det går inte att hantera besvärligheten längre, hon ber dem om ursäkt men glider och får pojkarna att förvandlas till sina respektive djur. Pojkarna försäkrar Tohru att de var upptagna och inte alls arga på henne, men när de började argumentera är Tohru glad att de är tillbaka till det normala. Ayame kraschar semestern nästa dag,och råder Hatori att han inte bör axla bördorna med sina minnen med Kana ensam och vara kvar medan hon går lyckligt vidare med sitt liv. Dessutom borde Hatori också gå vidare med sitt eget liv. Avsnittet slutar med att Tohrus hemlärarlärare, Mayuko Shiraki, tittar på bilden av sig själv och Kana vid bröllopet.
16 ”Hon sa Steg inte på dem!”
Transkription: ” Fumu nattsu tte ndaroga! ” ( Japanska :踏 む な っ つ っ て ん だ ろ が! )
20 juli 2019 2 oktober 2020
Förskräckt över att Tohru fortfarande använder sin skolbaddräkt vid poolen bestämmer Arisa och Saki att köpa en ny baddräkt till henne. Yuki och Kyo tvingas följa med, men deras inlägg gjordes oroliga när tjejerna bestämde sig för att få en rosa baddräkt. Medan hon tog soba till lunch, påminner Arisa om hur hon först träffade Tohru på grundskolan. Tillbaka när hon fortfarande var i ett våldsamt gatagäng var hennes idol Crimson Butterfly som sedan dess hade blivit mamma och hade en dotter som gick i samma skola som Arisa. Hon blev dock chockad över att fjärilsdottern visade sig vara en vanlig, konstig, utplacerad flicka och Kyoko (Crimson Butterfly) blev en doting förälder. Det är hemma som Tohru först kallar Arisa ”Uo-chan” efter att Kyoko först föreslog det.Kärleken mellan Tohru och Kyoko får Arisa att påminnas om försummelsen från sin ensamstående far, och hon avvisade dem båda. Mötet och hennes tidigare omständigheter gör att Arisa går sönder när hon inser att hon kan fastna permanent i sin situation. I en scen efter krediter försöker en grupp kvinnliga brottslingar att skrämma en förbipasserande, men springer iväg när Momiji börjar tala tyska till dem.
17 ”Det här är för Uo-chan!”
Transkription: ” Uo-chan no Bun de su ~ tsu !! ” ( japanska :う お ち ゃ ん の 分 で す っ! )
27 juli 2019 9 oktober 2020
Fortsatt från föregående avsnitt, Tohru räddade Arisa från att bli misshandlad av sina andra gruppmedlemmar och tog henne tillbaka till sitt hus. Arisa skulle gradvis omfamna den kärleksfulla miljö som hon aldrig haft och skulle spendera mer tid med Tohru och Kyoko. Andra runt dem tyckte dock att Arisa ständigt mobbade Tohru på grund av deras kontrasterande personligheter. En natt bestämde sig dock Arisa för att lämna gänget och räddades från att nästan dödas när Kyoko räddade henne på Akimotos begäran (den ensamma gängmedlemmen som är sympatisk med Arisa). Kyoko förklarade sedan sin livsteori att det finns känslor som hon inte förstår förrän hon skadas och gör problem, och när hon träffar botten kommer hon att förstå och slutligen behöver hon mildhet för att känna smärtan och inte låta detta vara för ingenting.Arisa förklarar känslomässigt vill bli Tohrus bästa vän. Från den tidpunkten blev Arisa och Tohru bästa vänner, så småningom nådde åttonde klass och blev vän med Saki och hängde med varandra före Kyokos för tidiga död. Tillbaka till nu försöker en grupp kvinnliga brottslingar hota Arisa och slåss med henne, men Arisa lärde sedan en av dessa brottslingar att det finns andra sätt att visa upp. När solen går ner, även om Kyoko dog, närmade hennes ord, känslor och Tohru själv Arisa att växa. Avsnittet slutar med att Arisa lyckligt lagar mat och skäljer på sin far för att ha druckit mer alkohol, vilket står i kontrast till det obefintliga förhållandet innan hon träffade Tohru. I en scen efter krediterna försökte två av de kvinnliga brottslingarna efterlikna Arisa som en ny uppskattning av henne, mycket till den tredje brottslingens obehag.
18 ”Vad som är viktigt är …”
Transkription: ” Taisetsuna no Wa …… ” ( japanska :大 切 な の… …… )
3 augusti 2019 16 oktober 2020
Hatsuharu tar över en utmattad Kisa Sohma, som är Zodiakens tiger, till Shigures hem. Han avslöjar hur Kisa sprang hemifrån efter att hon ständigt mobbades i skolan och sedan dess inte har kunnat prata. Efter att ha bitit honom springer hon iväg och uppmanar Tohru att följa henne. Kisas situation påminner också Yuki kraftigt om hans tidigare lidande av Akito. Tohru hittar snart Kisa och träffar sin mamma. Med Yuki som avlyssnar utom synhåll berättar Tohru om sina egna erfarenheter av att bli mobbad och oförmögen att berätta för någon men kände lättnad när Kyoko fick reda på och tröstade Tohru. Kisa blir rörd av detta och omfamnar Tohru efter att ha förvandlats till en ung flicka. För att ge tid för både mor och dotter att läka, stannar Kisa i Shigures hus i tre dagar och lämnar aldrig Tohrus sida men är fortfarande tyst. I skolan,Momiji tror att Kisas mobbning beror på hennes fysiska utseende som en effekt av Sohma-förbannelsen. Den eftermiddagen efter skolan tar Hatsuharu en anteckning från Kisas hemlärare som säger att hon behöver hitta det goda i sig själv för att återhämta sig och gå vidare. Yuki håller inte med och tror att man bara kan återhämta sig när någon annan accepterar dem för vem de är, med hänvisning till Tohrus acceptans av honom. Kisa talar äntligen överens och beslutar att förbättra sig själv genom att återvända till skolan. Yuki beslutar också att gå vidare; ovillig att överväga erbjudandet tidigare, accepterar han nu att bli nästa studentrådsordförande.om att hon måste hitta det goda i sig själv för att återhämta sig och gå vidare. Yuki håller inte med och tror att man bara kan återhämta sig när någon annan accepterar dem för vem de är, med hänvisning till Tohrus acceptans av honom. Kisa talar äntligen överens och beslutar att förbättra sig själv genom att återvända till skolan. Yuki beslutar också att gå vidare; ovillig att överväga erbjudandet tidigare, accepterar han nu att bli nästa studentrådsordförande.om att hon måste hitta det goda i sig själv för att återhämta sig och gå vidare. Yuki håller inte med och tror att man bara kan återhämta sig när någon annan accepterar dem för vem de är, med hänvisning till Tohrus acceptans av honom. Kisa talar äntligen överens och beslutar att förbättra sig själv genom att återvända till skolan. Yuki beslutar också att gå vidare; ovillig att överväga erbjudandet tidigare, accepterar han nu att bli nästa studentrådsordförande.han accepterar nu att bli nästa studentrådspresident.han accepterar nu att bli nästa studentrådspresident.
19 ”Jag är ledsen!”
Transkription: ” Gomen’nasai ” ( japanska :ご め ん な さ い ー っ)
10 augusti 2019 Ej tillämpligt
När han återvänder till Shigures hus, möter Tohru Ritsu Sohma, Zodiakens apa och värdinnans barn. Men Ritsu får lätt panik när något går fel och är ursäktande. Shigure vill att Ritsu ska ha lite självförtroende och prata utan att få panik, även om det inte fungerade när Yuki och Kyo återvände, och när Tohru av misstag omfamnar Ritsu blev hon chockad över att Ritsu är en pojke istället för en tjej på grund av att ha på sig en kimono. Ritsu förklarar sedan att ända sedan han hade på sig Kaguras klänning tidigare, känner han sig lugnare när han bär tjejkläder. Sedan rusar Mitsuru till Shigures hus för att få sitt manuskript, även efter att Shigure lurat henne att gå till en sushirestaurang. Han lurar sedan i hemlighet Ritsu att skicka bort Mitsuru, även om Ritsu tror att hon är en förföljare till Shigure. Men,när han ser henne göra en självmordsnot för att hon inte fått manuskriptet från Shigure, börjar Ritsu må dåligt för henne. Snart efter ger dock Shigure äntligen sitt manuskript till Mitsuru. Manuskriptet som redan gjordes förstörs dock när Ritsu oavsiktligt spiller en kopp kaffe på det, vilket tvingar Mitsuru att passera och han sprang iväg till taket. Han trodde att han orsakade problem för sista gången, och Ritsu var på väg att begå självmord för att undvika att göra ytterligare misstag, särskilt när han kommer ihåg att hans föräldrar bad om ursäkt på grund av hans klumpighet. Tohru stoppar dock Ritsu och uppmuntrar honom att även om ingen är född med en anledning att leva, kan han bara hitta en anledning att leva, som den tid Tohru hittade sin anledning att leva, att bli någon som kan leva för skull av de andra,och att han kan träffa någon som vill vara med honom. Ritsu är berörd av hennes ord och håller med henne och han borde leva för någon annans skull. Senare på kvällen, efter att ha köpt takoyaki medan Shigure avslutar sitt manuskript igen, berättar Ritsu om Mitsuru om att orsaka problem för andra och inte ha någon anledning att leva, men efter att ha hört hans ord om att hitta en anledning att leva för någon annan kände Mitsuru att hon kan fortsätta. Strax efter blev Ritsu och Mitsuru vänner, även om de båda fortfarande får lätt panik och båda bad om ursäkt till varandra.Ritsu relaterar till Mitsuru om att orsaka problem för andra och inte ha någon anledning att leva, men efter att ha hört hans ord om att hitta en anledning att leva för någon annan kände Mitsuru att hon kan fortsätta. Strax därefter blev Ritsu och Mitsuru vänner, även om de båda fortfarande får lätt panik och båda bad om ursäkt till varandra.Ritsu relaterar till Mitsuru om att orsaka problem för andra och inte ha någon anledning att leva, men efter att ha hört hans ord om att hitta en anledning att leva för någon annan kände Mitsuru att hon kan fortsätta. Strax efter blev Ritsu och Mitsuru vänner, även om de båda fortfarande får lätt panik och båda bad om ursäkt till varandra.
20 ”Jag kan inte tro att du plockade upp det”
Transkription: ” Nani majide hirotte’n no Sa ” ( japanska :何 マ ジ で 拾 っ て ん の さ)
17 augusti 2019 23 oktober 2020
När Kisa börjar spendera mer tid med Tohru, möter en ung svartsjuk pojke, Hiro Sohma, personligen Tohru. Han förnedrar omedelbart den äldre flickan och tar Tohrus anteckningsbok, som innehåller bilden av Kyoko. Med hjälp av Kyo, Momiji och Kisa ger Hiro tillbaka Tohrus anteckningsbok. Som straff kramar Tohru pojken, vilket gör honom till ett får. Trots hans ogillande och avundsjuka av Tohru tar Hiro fortfarande Kisa till Shigures hus för att titta på en anime-show. Hiro kräver sedan Tohru att ta honom och Kisa ut någonstans. I parken avslöjas att Hiro en tid tidigare hade erkänt sin kärlek till Kisa till Akito, som senare fysiskt skadade den unga flickan och resulterade i hennes sjukhusvistelse. Efter att ha hört om detta började Hiro sedan ignorera Kisa för att förhindra att ytterligare skada skulle komma henne. Kisas mobbning inträffade strax efter,och Hiro kunde inte hjälpa efter att ha ignorerat henne så plötsligt. Således blev Hiro arg på sig själv och tog bort sin ilska mot Tohru, som kunde hjälpa Kisa att återhämta sig. Tohru uppmuntrar honom emellertid att det krävs mod att erkänna att han fortfarande är ett barn men han borde kunna skydda Kisa i framtiden.
21 ”I Never Back Down from a Wave Fight”
Transkription: ” Ura reta denpa wa kawanakucha ” ( japanska :売 ら れ た 電波 は 買 な く ち ゃ)
24 augusti 2019 30 oktober 2020
Motoko Minagawa och två medlemmar i ”Prince Yuki” -fanklubben kommer med en utarbetad plan för att befria Yuki från Tohru genom att ta reda på svagheten hos ”demondrottningen” Saki. Saki bjuder in dem till sitt hus efter skolan så att trion kan söka efter hennes svaghet under förevändningen att fråga henne om hennes vågförmåga. Förvånad över hur normal Sakis plats är trots hennes personlighet, börjar trioen leta efter ledtrådar i hennes rum, men upptäcker Megumi Hanajima, Sakis yngre bror, gömmer sig bakom en garderob. Den besvärliga spänningen mellan gruppen bryts när Saki härleder deras verkliga skäl för att komma, och hon och Megumi ropar ut sina handlingar trots sin svartsjuka på Tohrus närhet till Yuki.Trion flyr iväg efter att Megumi reciterat deras namn (efter att ha varnats av Saki tidigare att inte säga deras namn så slarvigt om de vill bli förbannade). Saki erkänner visserligen att han är lite avundsjuk på att Tohru tillbringar mer tid med Sohmas, men är lyckligt lugnad när Arisa och Tohru kommer in på hennes plats av oro för henne. Nästa morgon retas Motoko och de två tjejerna, efter att ha haft samma mardröm om Saki och Megumi, när Saki säger att förbannelsen kommer att träda i kraft efter tre dagar.retas vidare när Saki säger att förbannelsen kommer att träda i kraft efter tre dagar.retas vidare när Saki säger att förbannelsen kommer att träda i kraft efter tre dagar.
22 ”Eftersom jag var lycklig”
Transkription: ” Datte ureshikatta no Yo ” ( japanska :だ っ て 嬉 し か っ た の よ)
31 augusti 2019 6 november 2020
Avsnittet berättar Sakis baksida innan seriens start. Född med krafter som andra människor aldrig kommer att förstå, blev hon mobbad på grundskolan av pojkar som hävdade att hon är en häxa. Detta kulminerade i en händelse när en av mobbarna plötsligt föll medvetslös efter att Saki kastades på klassrummet. Sedan dess började de andra barnen föregripa henne och anklagade henne för att vara förövaren när ett barn skadades. Hennes bror Megumi tröstar henne och ber att någon ska få slut på hennes lidande. Situationen förbättrades inte ens efter några år då tjejer brände Sakis arm och ramade in henne för att leka med tändstickor, medan hon desperat försöker undvika att upprepa händelsen. Saki överfördes senare till en ny gymnasium på grund av sina föräldrars oro för hennes välbefinnande.Hon möter Tohru och Arisa under lunchtiden, men till skillnad från de andra är Tohru och Arisa vänliga mot henne, så hon börjar stadigt umgås med dem. Två säsonger går när två tjejer frågar Saki om de tidigare händelserna. Minnena får Saki att använda sina krafter på dem och springer iväg. Men Tohru grep upp henne och tröstar Saki för att inte distansera sig, medan Arisa säger till henne att inte anta saker. Saki blev känslomässigt fast vän med Tohru och Arisa som ett resultat. Efter en tid har Saki inte längre hört rösterna i hennes huvud, även om hon fortfarande kan använda sina vågor för att ”tukta” människor lite. När solen går ned förklarar Kyoko att människor inte kan leva utan andra och att oavsett vad som händer vill hon bli accepterad av dem, och även om Saki, Tohru och Arisa går till sina olika vägar,någon del av förhållandet kommer alltid att vara hos henne.
23 ”Du ser bra ut …”
Transkription: ” Genki-sōda na …… ” ( japanska :元 気 そ う だ な …… )
7 september 2019 13 november 2020
Tohru är förkrossad att hon misslyckades den slutliga tentamen, men Yuki, Arisa och Saki uppmuntrade henne när de berättade för henne att hon kan klara sminkprovet. Men när han gick hem med Kyo fick Tohru plötsligt feber och föll till marken. Shigure föreslog att hon skulle stanna hemma och vila tills hon blev bättre, då han ringer till Momiji för att påminna honom om att hon är sjuk och inte kan arbeta. Kyo gör en middag för Tohru att äta, men när han ser henne gråta om att hon inte gör någonting bättre, säger han till henne att hon måste bli bättre snart, med sitt eget sätt att säga det. Tohru log när hon äter middagen han gjorde. Hatori, Momiji och Kana besöker sedan Tohru, och efter att Hatori injicerat Tohru med medicinen överlämnade Yuki henne anteckningsboken med anteckningarna för henne att studera för sminkprov. Efter att Tohru klarat sminkprovet och gick hem med Kyo och Yuki,de mötte Kagura igen, även om Kyo försökte fly från henne igen. Shigure tvingade Kyo att shoppa med Kagura. Under ett ”datum” frågade Kagura Kyo om att dölja sin ”sanna form” för Tohru, men sedan stänger han munnen för att nämna det. Men sedan, efter att ha kommit hem, mötte Kyo plötsligt någon som var bekant för honom i ytterdörren.
24 ”Let’s Go Home”
Transkription: ” Kaerimashō ” ( japanska :帰 り ま し ょ う)
14 september 2019 20 november 2020
Kyos fosterfader Kazuma Sohma besöker Shigures hus för att träffa Kyo. Överlycklig när han återvände påminner Kyo Kazuma om sitt löfte att han kan återvända till dojo. Kazuma anser dock att det skulle vara fördelaktigt för Kyo att fortsätta bo i Shigures hus på grund av Tohrus positiva inflytande. Han förlitar sig således på Shigure sin plan att konfrontera Kyo och avslöja sin sanna kattform i tron ​​att Tohru kommer att rädda honom, vilket Kagura hör. Den natten tar Kazuma bort radbandet från Kyos handled och avslöjar sin sanna form framför Tohru, med Kagura och Yuki som tittar bakom kulisserna. Rädd för att slutligen förlora henne, flyr han från huset men Tohru följer honom. Hon hämtar honom men Kyo vänder henne våldsamt bort. Även om det ursprungligen avstod vid synen,Tohru drar sig inte tillbaka utan håller sig fast vid Kyo och lovar att aldrig lämna sin sida. Omfamningen påminner Kyo om sin mamma innan hon gick bort och vänder sig kort till det normala innan han förvandlas till katten, när Tohru bär honom tillbaka till huset.
25 ”Sommaren kommer snart”
Transkription: ” Mōsugu natsu ga yattekimasu ” ( japanska :も う す ぐ 夏 が や っ て き ま す)
21 september 2019 27 november 2020
Kazuma lämnar huset med Tohru utan att säga adjö till Kyo. Han erkänner för henne att han tog Kyo som försoning för de hemska saker som han sa i sitt enda möte med sin farfar, Kyos föregångare som kattandan. Snart blev Kazuma dock kär i Kyo som sin son. Kyo lyckas komma ikapp med paret och ber om ursäkt för att vara en börda för Kazuma. Nu när de känner varandras känslor förenar Kyo och Kazuma sina förhållanden när Kyo lovar att bli starkare. Under tiden lämnar Kagura tidigt medan Yuki själv är osäker på sina känslor. Detta lockar Hatsuharus uppmärksamhet och tar upp det med Tohru, som också är orolig för Yuki. Hatsuharu berättar senare för Yuki att det är okej att hålla tyst om sina känslor men han borde inte göra Tohru orolig. Yuki försäkrar henne snart att han försöker förbättra sig själv gradvis.Efter skolan är de flesta av Zodiac-medlemmarna inbjudna till middag hemma hos Shigure. Avsnittet slutar med att Hiro besöker Rin på sjukhuset och Shigure själv vid Akitos sida och känner att förändring kommer och att familjens förbannelse äntligen kan gå sönder.

Säsong 2 (2020)

Nej
totalt
Nejunder
säsong
Titel [21] Original luftdatum
26 1 ”Hello Again”
Transkription: ” Ohisashiburidesu ” ( japanska :お 久 し ぶ り で す)
30 mars 2020 (teater)  7 april 2020 [23]
Motoko Minagawa tittar genom ett fönster ner på Yuki när hon erkänner sin kärlek till honom och ogillar Tohru för att ha kommit nära honom och förändrat honom som hon önskar att hon var den vid hans sida. Tohru sammanfattar den första säsongen för att förklara sina nuvarande förhållanden och det avslöjas att det har gått nästan ett helt år sedan hon började bo hos Shigure och de andra. Hon erkänner att hon hoppas kunna hjälpa och avslöja förbannelsens sanna natur. Tohru och Shigure pratar alla om sommaruppehåll när Yuki lämnar tidigt för sina nya studentrådsuppgifter. Yukis fanklubb stormar in på presidentens kontor för att ta reda på namnen på de andra studenterna i studentrådets styrelse, mest för att se om det finns några tjejer. Yuki möter Machi och Manabe när han går in i mötesrummet som verkar vara en röra med papper och filer utspridda.Manabe presenterar sig som vice president och Machi som kassör innan han drar Yuki när han avgår. Manabe gör en oförskämd anmärkning och Yuki inser att han blir gjort narr av, något som aldrig händer honom. Motoko kommer ihåg när hon träffade Yuki för ett år sedan och hur hon gillade honom och blev kär sedan dess. Hon och Rika Aida planerar en plan för att bryta sig in i studentrådsrummet och upptäcka till sin förvåning att det är olåst och Yuki är där ensam. Yuki och Tohru tvättar när han berättar vad han lärde sig av mötena med styrelseledamöterna och hans senpais.Motoko kommer ihåg när hon träffade Yuki för ett år sedan och hur hon gillade honom och blev kär sedan dess. Hon och Rika Aida planerar en plan för att bryta sig in i studentrådsrummet och upptäcka till sin förvåning att det är olåst och Yuki är där ensam. Yuki och Tohru tvättar när han berättar vad han lärde sig av mötena med styrelseledamöterna och hans senpais.Motoko kommer ihåg när hon träffade Yuki för ett år sedan och hur hon gillade honom och blev kär sedan dess. Hon och Rika Aida planerar en plan för att bryta sig in i studentrådsrummet och upptäcka till sin förvåning att det är olåst och Yuki är där ensam. Yuki och Tohru tvättar när han berättar vad han lärde sig av mötena med styrelseledamöterna och hans senpais.
27 2 ”Eat Somen With Your Friends”
Transkription: ” Min’na de sommen tabe tari shite ne ” ( japanska :み ん な で 素 麺 食 べ た り し て ね)
30 mars 2020 (teater) 14 april 2020
Skoleleverna påminns om att lämna in sina karriärplaner och att det kommer att finnas ett föräldralärarmöte efter sommaruppehållet. Hanajima, Uo, Yuki, Kyo och Tohru beslutar alla att äta lunch tillsammans på skolan, när Uo föreslår att Tohru kan gifta sig med antingen Yuki eller Kyo istället för att starta en karriärplan. Nästa dag är Tohru och Kyo inbjudna till lunch i Kyos mästare Kazumas hus, när Kazuma plötsligt får ett samtal från Kyos far. Kazuma meddelar paret att han måste gå ut snabbt och snart kommer tillbaka. Han träffar Kyos far som är äcklad av Kyo eftersom han är besatt av kattens zodiak. Kyos far föreslår att Kyo läggs bort i ett svartsvart rum som den förbannade katten förtjänar, även om Kazuma står upp för Kyo,hävdar att pojken förändras till det bättre och att han kommer att skydda honom till varje pris. När han lämnar jobbet berättar Momiji för Tohru att han har bestämt sin karriär men han kan stöta på vissa svårigheter och det kanske inte är möjligt. Yuki kommer för att hämta Tohru från jobbet där de också pratar om sina karriärplaner. När Tohru kommer hem går hon till köket och finner att Kyo gör ett sent somen mellanmål. De två har en djup konversation om framtiden där Kyo uttrycker att som katt i zodiaken kanske familjen Soma inte godkänner honom att ta upp Kazumas dojo eller något annat jobb, liksom att Tohrus fokus bör vara på hennes egen framtid. sedan hennes mamma passerade. Efter detta börjar Tohru gråta, inser att hon faktiskt är orolig för att få ett jobb och göra det på egen hand i framtiden, men låtsas att allt är okej så att hon inte ’t måste hantera sådana känslor. Shigure dyker upp och råder henne att fokusera på nuet, eftersom framtiden så småningom kommer fram i tid. Tohru inbjuder Yuki att komma och njuta av snacks så att de kan njuta av det som familj.
28 3 ”Ska vi åka till dig?”
Transkription: ” O kigae shimashō ka ….. ❤ ” ( japanska :お 着 替 え し ま ょ ょ う か ・ ・ ・ ・ ・ ❤ )
30 mars 2020 (teater)  21 april 2020
Yuki vaknar från en dröm där hans mamma berättar att han bara är ett verktyg som ska användas. När Ayame besöker Shigures hus ger Yuki ett överraskande tillkännagivande för att besöka sin butik som ett sätt att lära känna sin bror bättre. På en söndag kommer han och Tohru till Ayames butik som visar sig vara en klädaffär som tillgodoser mäns fantasier. Hans assistent Mina Kurume tar bort Tohru för att klä henne på en kostym men också för att ge bröderna lite privat tid. Ayame tar upp den kommande föräldralärarkonferensen och erbjuder sig att följa Yuki, men den senare vill ta med sig sina föräldrar trots att de inte har varit i kontakt på länge. Privat noterar att han också agerade likgiltigt gentemot Yuki så att han kunde leva fritt, men Ayame rekommenderar att Yuki oavsett vad deras föräldrar tycker, bör följa sina egna känsloratt han inte är ett verktyg för andra och att han inte är ensam för att hjälpa honom, med sin butik och Mina som exempel. Båda bröderna erkänner dock behovet av att acceptera deras skillnader och gå vidare från dem, något som Yuki erkänner för Tohru när hon återvänder i en söt kläddräkt.
29 4 ”Jag blev dumpad …”
Transkription: ” Fura reta nda ~ a ….. ” ( japanska :ふ ら れ た ん だ ぁ ・ ・ ・ ・ ・)
28 april 2020
Under ett sjukhusbesök dumpas Hatsuharu av Isuzu ”Rin” Sohma. Chockad blir han lynnig tills han så småningom snappar och ”Dark Haru” trashar i klassrummet. Vid Momijis begäran om hjälp rusar Yuki, Kyo och Tohru till platsen. Var och en försöker lugna Hatsuharu, men när Kyo och Haru nästan slår, häller deras hemlärarlärare Shiraki bokstavligen kallt vatten på dem. Efter att ha svalnat avbryts Hatsuharu tillfälligt från skolan och berättar för Yuki att Rin dumpade honom men inte förklarade orsaken till det. Under sin avstängning beslutar Yuki att återvända till Sohma-gården för att besöka Hatsuharu med stort mod även om han tror att han ser Rin också trots att han antar att vara på sjukhuset. Hatsuharu säger till Yuki att trots situationen kommer han aldrig att sluta älska Rin. Yuki lämnar gården nöjd med sitt beslut,medan Rin ser bakifrån.
30 5 ”Vänta på mig, Tororo Soba!”
Transkription: ” Mattero Tororo Sobā! ” ( Japanska :待 っ て ろ と ろ ろ ソ バ ー! )
5 maj 2020
I början av sommarstoppet går Tohru och Sohma-pojkarna till varuhuset för att shoppa och kolla in en ny attraktion på Momijis begäran. Det visar sig vara ett hemsökt hus, även om Tohru är den enda som är livrädd över alla saker. Samtidigt möter Arisa Kureno Sohma av en slump, paret har tidigare träffats en gång tidigare i närbutiken hon arbetar på. De går till en matsal för att tororo soba ska komma ikapp, även om Arisas känslor för Kureno blir vridna när han påpekar att deras första möte bara hände för att han var i området i onödan. Hon tappar sitt humör och stormar ut, även om Kureno kommer ikapp henne och ber snabbt om ursäkt. Han lutar sig in som för att omfamna henne innan han lämnar henne hängande. Stumpad och förvirrad,Arisa litar på Saki att hon inte kommer att jaga honom och låta honom komma till henne. Under tiden beklagar Kureno att han kanske måste glömma Arisa när han kommer till Akitos rum.
31 6 ”Är du verkligen så dum?”
Transkription: ” Baka kai? Kimi wa ” ( japanska :馬鹿 か い? 君 は)
12 maj 2020
32 7 ”Låt vattenmelonuppdelningstävlingen börja!”
Transkription: ” Suika-wari taikai o hajimeru no Yō ” ( japanska :ス イ カ 割 り コ ン テ ス ト を 始 め ま し ょ う! )
19 maj 2020
33 8 ”Det är sant, eller hur?”
Transkription: ” Datte honto no Koto daro ” ( japanska :だ っ て ホ ン ト の こ と だ ろ)
26 maj 2020
34 9 ”So Precious …”
Transkription: ” Taisetsuna ore no ….. ” ( japanska :大 切 な 俺 の ・ ・ ・ ・ ・)
2 juni 2020
35 10 ”Vem är du?”
Transkription: ” Anata wa …..” vågar ”desu ka? ” ( Japanska :あ な た は ・ ・ ・ ・ ・ 『誰』 で す か? )
9 juni 2020
36 11 ”All Mine”
Transkription: ” Watashi dake no Monoda yo ” ( japanska :私 だ け の も の だ よ)
16 juni 2020
37 12 ”Du grät för mig”
Transkription: ” Ore no Kawarini kimi ga naita ” ( japanska :俺 の 代 わ り に 君 が 泣 い た)
23 juni 2020
38 13 ”Sure Thing”
Transkription: ” Īssuyo ” ( japanska :い い っ ス よ ー)
30 juni 2020
39 14 ”I Might as Well Die, Then …”
Transkription: ” Ore mō shin datte ī ya ….. ” ( japanska :俺 も う 死 ん だ っ て い い ・ ・ ・ ・ ・ ・)
7 juli 2020
40 15 Vi ses senare”
Transkription: ” ….. Ittekimasu ” ( japanska :・ ・ ・ ・ ・ 行 っ て き ま す)
14 juli 2020
41 16 ”Be honom för mig”
Transkription: ” Dakara tsutaete ” ( japanska :だ か ら つ た え て)
21 juli 2020
42 17 ”Du kommer, jag är säker”
Transkription: ” Arimasu, kitto ….. ” ( japanska :あ り ま す 、 き っ と ・ ・ ・ ・ ・)
28 juli 2020
43 18 ”Vill kyssa?”
Transkription: ” Kisu shiyokka ” ( japanska :キ ス し よ っ か)
4 augusti 2020
44 19 ”Det finns bara inget sätt!”
Transkription: ” Nainda, doko ni mo! ” ( Japanska :無 い ん だ 、 ど こ に も っ! )
11 augusti 2020
45 20 ”Mår du bra?”
Transkription: ” Daijōbu desu ka ” ( japanska :大丈夫 で す か)
18 augusti 2020
46 21 ”Det fanns definitivt”
Transkription: ” Attanda. Tashika ni ” ( japanska :あ っ た ん だ。 確 か に)
25 augusti 2020
47 22 ”Det är inte vad jag vill!”
Transkription: ” Ore wa, Iya nanda! ” ( Japanska :俺 は 、 嫌 な ん だ! )
1 september 2020
48 23 ”It’s Cinderella-ish”
Transkription: ” Shinderera ppoi mono! ” ( Japanska :シ ン デ レ ラ っ ぽ い も の! )
8 september 2020
49 24 ”Här är du”
Transkription: ” Machi ga ita ” ( japanska :真知 が い た)
15 september 2020
50 25 ”Jag är annorlunda nu”
Transkription: ” ….. Ore wa mō, chigau nda ” ( japanska :・ ・ ・ ・ ・ 俺 は も う 、 違 う ん だ)
22 september 2020

Säsong 3 (2021)

Nej
totalt
Nejunder
säsong
Titel [24] Regisserad av Skriven av Original luftdatum
51 1 ”Jag håller en annan bankett”
Transkription: ” Mata Utage o Hirakō ” ( japanska :ま た 宴 を 開 こ う)
Takatoshi Suzuki Taku Kishimoto 6 april 2021 
52 2 ”That’s an Unwavering Truth”
Transkription: ” Sore Koso ga, Yuruginai Jijitsu ” ( japanska :そ れ こ そ が 、 る る ぎ い 事 事 実)
Yoshihisa Matsumoto Yūichirō Kido 13 april 2021 
53 3 ”Jag hoppas att det snöar snart”
Transkription: ” Fureba Ii no ni ” ( japanska :降 れ ば い い の に)
TBA TBA 20 april 2021

Hemmedia

Region 1

Titel Datum Ref.
Fruktkorg säsong ett, del 1 19 november 2019
Fruktkorg säsong ett, del 2 11 februari 2020
Fruktkorg säsong två, del 1 12 januari 2021
Fruktkorg säsong två, del 2 23 mars 2021
Säsong 1 Den kompletta serien 8 juni 2021

Region 2 (Japan)

Titel Datum Ref.
Fruktkorg 1: a säsong Vol. 1 21 juni 2019
Fruktkorg 1: a säsong Vol. 2 19 juli 2019
Fruktkorg 1: a säsong Vol. 3 23 augusti 2019
Fruktkorg 1: a säsong Vol. 4 20 september 2019
Fruktkorg 1: a säsong Vol. 5 18 oktober 2019
Fruktkorg 1: a säsong Vol. 6 22 november 2019
Fruktkorg 2: a säsong Vol. 1 26 juni 2020
Fruktkorg 2: a säsong Vol. 2 28 augusti 2020
Fruktkorg 2: a säsong Vol. 3 25 september 2020
Fruktkorg 2: a säsong Vol. 4 30 oktober 2020
Fruktkorg 2: a säsong Vol. 5 27 november 2020
Fruktkorg 2: a säsong Vol. 6 25 december 2020