Fairy Ranmaru

Fairy Ranmaru ( japanska : Fairy蘭丸~あなたの心お助けします~ , Hepburn : Fairy Ranmaru: Anata no Kokoro Otasuke shimasu , lit. ”Fairy Ranmaru: Vi sparar Your Heart”) är ett original japanska anime TV-serie animerade av Studio Comet , som sändes från 8 april till 24 juni 2021.

 

Fairy Ranmaru

(Fearī Ranmaru: Anata no Kokoro Otasuke Shimasu)

Genre

Magisk pojke

Anime tv-serie

Regisserad av

Kōsuke Kobayashi

Masakazu Hishida

Skriven av

Jō Aoba

Musik av

Yamazo

Studio

Studiokomet

Licensierad av

Crunchyroll

Originalnätverk

AT-X , Tokyo MX

Original körning

8 april 2021 – 24 juni 2021

Avsnitt

12 ( avsnitt med avsnitt )

Wikipe-tan face.svg Anime- och mangaportal

Synopsis

Fem unga älvor från olika klaner väljs av Fairy Queen och får uppdraget att läka människors drabbade hjärtan och samla de så kallade ”Attachments”, deras kungarikets främsta resurs. I den mänskliga världen poserar gruppen som gymnasieelever medan de arbetar i den mystiska ”Bar F”. De accepterar inte någon betalning, det enda priset är deras kunders hjärta.

 

Tecken

Huvudkaraktärer

Ranmaru Ai (阿 以 蘭 丸, Ai Ranmaru )

Uttalad av: Shogo Sakata

Luxens klans älva. En ärlig och snäll pojke, Ranmaru är helt dedikerad till sitt uppdrag att läka människors drabbade hjärtan. På samma sätt visar han en stor förmåga att hjälpa andra och agerar många gånger som medlare mellan sina följeslagare. Han lider av minnesförlust och hans förflutna är ett mysterium.

Homura Hoterase (歩 照 瀬 焔, Hoterase Homura )

Uttalad av: Kōsuke Tanabe

Ignis-klanens älva. Hot-tempered och benägen för slagsmål, Homura är den typiska gymnasiet brottsling , även om han har visa att ha ett gott hjärta. Han klarar sig inte särskilt bra med Urū, främst för att båda deras klaner är fiender.

Urū Seiren (清 怜 う る う, Seiren Urū )

Uttalad av: Yutaka Balletta

Aqua-klanens älva. Han har ett änglalikt utseende och är gruppens allvarligaste, även om han kan vara impulsiv och envis. Hans förhållande till Homura är fientligt, men de börjar komma överens bättre under serien. Det avslöjades senare att Uru lockas av Homura.

Juka Mutsuoka (陸 岡 樹 果, Matsuoka Juka )

Uttalad av: Taichi Kusano

Arbor Clans älva. Den yngsta i gruppen, Juka, har ett barnsligt utseende, men han gillar inte att betraktas som någon söt, och föredrar istället att ses som någon cool. Hans huvudsakliga kraft är läkning.

Takara Utashiro (雅 楽 代 寶, Utashiro Takara )

Uttalad av: Akihiro Hori

Fairy of the Metallum Clan. Han älskar pengar och kvinnor och arbetar som bartender på Bar F. Eftersom han är den äldsta är det han som tar hand om de andra. Varje dag förbereder han curry för pojkarna.

Stödkaraktärer Redigera

Sirius Tenrōin (天狼 院 シ リ ウ ス, Tenrōin Shiriusu )

Uttalad av: Tetsuei Sumiya [2]

En mystisk ung man vars huvudsakliga mål är att förstöra världar av älvor och människor. Han har ett starkt hat för Fairy Queen och vill se henne död. Han verkar också ha någon form av koppling till Ranmarus mörka förflutna. Senare avslöjades det att han är en fallen älva.

Hōjō Omamori (御 守 豊 穣, Omamori Hōjō )

Uttalad av: Junpei Morita

Fairy drottningens lojala assistent. Han är en älva från jordklanen och ser vanligtvis ut som en människa.

Fairy Queen (女王, Jo-ō )

Uttalad av: Shiori Mikami

Hon är drottningen av älvvärlden. Hon ger pojkarna uppdraget att samla in bilagor för att återuppbygga sitt rike. Men hennes verkliga avsikter förblir gömda.

Bakkun (バ ッ ク ン)

Uttalad av: Kazutomi Yamamoto

En liten varelse som följer med gruppen till jorden och ses vanligtvis med dem.

Produktion och släpp

Den 8 januari 2021 tillkännagavs den ursprungliga anime-tv-serien via Twitter.  Serien animeras av Studio Comet och regisseras av Masakazu Hishida, med Kōsuke Kobayashi som serieledare, Jō Aoba som manusförfattare och Yamazo som komponerar seriens musik. Den sändes från 8 april till 24 juni 2021 på AT-X , Tokyo MX och BS NTV. Crunchyroll licensierade serien utanför Sydostasien.  De röstskådespelare för de fem huvudpersonerna utförde öppnings ledmotivet Ayashiku Få hjärta (妖しくfå ditt hjärta , förtrollande få ditt hjärta ) och slutar ledmotivet Yōsei Aika (夭聖哀歌,Fairy Lament ) under gruppnamnet 5 to Heaven.

 

Episodlista

Nej. Titel  Regisserad, Skriven av Original luft datum

1 ”Romantik”

Transkription: ” Ren’ai ” ( japanska :恋愛) Kōsuke Kobayashi Jō Aoba 8 april 2021

2 ”Wrath”

Transkription: ” Fundo ” ( japanska :憤怒) Ryōhei Horiuchi Jō Aoba 15 april 2021

3 ”Avund”

Transkription: ” Shitto ” ( japanska :嫉妬) Kazuya Fujishiro Jō Aoba 22 april 2021

4 ”Degeneracy”

Transkription: ” Daraku ” ( japanska :堕落) Kōsuke Kobayashi Jō Aoba 29 april 2021

5 ”Lust”

Transkription: ” Shikiyoku ” ( japanska :色欲) Hisaya Takamura Jō Aoba 6 maj 2021

6 ”Befrielse”

Transkription: ” Kaihō ” ( japanska :解放) Ryōhei Horiuchi Jō Aoba 13 maj 2021

7 ”Stolthet”

Transkription: ” Gōman ” ( japanska :傲慢) Seo Hye-Jin Jō Aoba 20 maj 2021

8 ”Våld”

Transkription: ” Bōryoku ” ( japanska :暴力) Toshiaki Kanbara Jō Aoba 27 maj 2021

9 ”Apati”

Transkription: ” Reitan ” ( japanska :冷淡) Hisaya Takamura Jō Aoba 3 juni 2021

10 ”Hedonism”

Transkription: ” Kairaku ” ( japanska :快 楽) En Ōkawara Jō Aoba 10 juni 2021

11 ”Hat”

Transkription: ” Zoo ” ( japanska :憎 悪) Kōsuke Kobayashi

Kyōhei Suzuki Jō Aoba 17 juni 2021

12 ”Kärlek”

Transkription: ” Ai ” ( japanska :愛) Kōsuke Kobayashi

Kyōhei Suzuki Jō Aoba