Vilken tid är middag?
Den alltid hungriga sjättefödda.

En växande demon som alltid äter något. Han älskar sin yngre tvillingbror Belphegor .

Beelzebub är Avsägaren av frosseri och är den sjätte äldsta bland de sju demonbröderna. Han är en av huvudpersonerna i Obey Me! En mästare att styra dem Allt som är inblandat i spelets intimitetssystem; Därför kan användare interagera och höja sin relation med honom.

Innehåll

 

 • 1 Utseende
 • 2 Personlighet
  • 2.1 Preferenser
   • 2.1.1 Gillar
   • 2.1.2 Ogillar
 • 3 Berättelse
  • 3.1 Bakgrund
  • 3.2 Huvudberättelse
 • 4 Förhållanden
  • 4.1 MC
 • 5 Trivia
  • 5.1 Från lektioner

Utseende

Beelzebub har rörigt orange hår och violetta ögon med en rosa lutning som sin tvilling, Belphegor . Han är den högsta av alla bröderna och extremt muskulös trots hans eviga benägenhet att äta. Denna fysik är skyldig hans andra favorit -tidsfördriv, träning. Som alla bröderna bär han nagellack, eftersom han är orange.

 • Demonform
 • RAD Uniform
 • Ledig klädsel
 • Människovärldsutseende

Beelzebub i sin demonform

Han har ett par svarta, kantade horn som krullar runt huvudet som en cirkel. Han bär en svart skjorta, tillräckligt lågt snitt för att visa upp randfödelsemärkena på bröstet och nacken, liksom hans generösa klyvning. Över det sportar han en beskuren svart punkjacka med knäppt krage. Kragen har ett spänne som hänger från den och två fläckar guldspikar på vardera armen. Beel har ett stort par insektformade vingar synliga på ryggen. Han bär ett par svarta byxor, tre olika bälten och ett par cowboystövlar.

Personlighet

Beelzebub, som är fruttarens avatar, är alltid hungrig och frossen. Han fyller det mesta av sin väska med mat under resor eller stannar på båda platserna, vilket ses i lektion 7-1 när Mammon kritiserar sin bagagestorlek. Han är lätt att muta med mat och är ofta villig att göra favör för dem som lovar att betala honom med mat. Ett exempel på detta skulle vara när han fångade och band upp Mammon efter att Lucifer lovat honom en låda med munkar, men sedan bundit Mammon med höger sida uppåt efter att den nämnda demonen gett honom lite tuggummi.

Trots sitt enorma matintag lyckas Beelzebub behålla en skulpterad kroppsfigur genom träning. I Devilgram Beels Boot Camp , visas hans träningsschema som en tidig morgonjoggning, en stor frukost följt av styrketräning före skolan och sedan träna med laget efter skolan genom att göra övningar på 100 sprints. Enligt chatten strax innan du går och lägger dig , lyfter Beelzebub alltid några vikter innan han går och lägger sig.

Trots utseendet att han inte tänker på annat än mat, är han känslomogen och vill det bästa för sina bröder. Han älskar sin familj mer än någonting – även mat. I Devilgram Unspoken Affection visar resultaten av DDD -appen ”Demon Brain Scan” att endast 40% av Beelzebubs hjärna tas upp av ”mat”. 50% tas upp av ”familj”. Han drömmer om en värld där han kan leva lyckligt utan omsorg i världen med sina syskon.

Naiv och barnslig som han kan vara, har Beelzebub en enorm skuld och skyller sig själv för deras yngsta syster Liliths död . Han tror att Belphegor klandrar honom för Liliths död och undrar om Belphegor någonsin skulle kunna förlåta honom. Han frågar till och med MC om vem de skulle spara om de var tvungna att möta samma val.

Preferenser

Gillar

 • Beel älskar låten i reklamen ”Hell’s Burger”, som nämns i nummer 5 i RAD Newspaper.
 • I en chatt säger Beelzebub att han är en hundmänniska eftersom de är smarta och lojala.
 • I Devilgram Beels intressen har han visat sig vara ett stort fan av Devilcat.
 • I vem är din typ? chatta, konstaterar han att hans typ är någon som kan göra berg med mat åt honom.

Ogillar

 • Han ogillar Mammons matlagning.
  • Liksom alla andra karaktärer ogillar han också Salomons matlagning.

Berättelse

Bakgrund

När Beelzebub var en ängel var han en keruber som bevakade portarna till det himmelska riket .

Huvudberättelse

Beelzebub, som introducerades i början av spelet, hade en grinig blick i ansiktet. Detta för att han var hungrig.

När MC frågar honom om var deras sjunde bror befinner sig, varnade Beelzebub för MC att aldrig nämna honom framför Lucifer . Beelzebub tillade vidare att han inte kommer att säga något av den anledningen att Lucifer kommer att skrika på honom och inte heller hans bröder. Med en sorgsen blick i ansiktet hävdar han orättvisa att även om han är deras bror måste de behandla honom som att han inte existerar.

[Information saknas om lektion 3, lägg till!]

En dag skickade Mammon ett meddelande till MC om hur han var hungrig och bad MC komma ner till köket samtidigt som han antydde att det inte var på grund av hans rädsla för att Lucifer skulle fånga honom ensam att han bad MC komma. I köket pratade Mammon MC om att äta Beelzebubs vaniljsås som hade en lapp som tydligt stod ” Beelzebubs egendom. Ät det, du dör. ”Till deras förvåning fångade Beelzebub dem i dådet och flög in i ilska och förvandlades till hans demonform.

Efter att ha fått föreläsning i timmar av Lucifer om händelsen som hade inträffat, fick MC , som fick sitt rum totalt förstört på grund av Beelzebubs attacker, besked av Lucifer att sova i Beelzebubs rum tills reparationer. Beelzebub som inte kunde hålla med i frågan hade inget annat val än att acceptera Lucifers krav.

I sitt rum säger Beelzebub till MC att inte sova på sängen på höger sida av rummet för att det var hans tvillingbrors säng. Beelzebub fortsatte när han säger till MC att sova på sin säng istället eftersom han kommer att sova i soffan. På frågan om sin tvillingbror, Belphegor , uppgav Beelzebub att han var i den mänskliga världen som utbytesstudent trots att han i första hand var emot idén.

Som tvillingar antydde han att de två inte liknade varandra och bara betraktades som tvillingar enbart för att deras far hade gjort dem samtidigt. Beelzebub nämner att de hade en lillasyster med namnet Lilith och att de tre gick väldigt bra överens med varandra. På grund av MCs misstankar bad de Beelzebub att visa en bild av Belphegor och bekräftade därmed sanningen att personen på vinden verkligen var Belphegor.

Under MC och Beelzebubs sökning efter Luke berättar Beelzebub om ett dockhus som är en kopia av beklagelsens hus och, med hjälp av MC, använder det för att hitta ett hemligt rum – en kopia av Liliths rum från Celestial Realm. MC -frågor Beelzebub om Lilith och Beelzebub öppnar upp om hans historia med dem och det stora himmelska kriget . Han nämner att han hade ett val att rädda henne eller Belphegor och, som han valde att rädda Belphegor, skyller han på sig själv för hennes död, trots att många sa till honom att det inte var hans fel.

Beelzebub tror också att Belphegor skyller på honom för Liliths död. Senare, när Lucifer ska döda Luke , konfronterar han Beelzebub för att ha tagit in och gömt Luke. Lucifer bestämmer sig för att han ska attackera Beelzebub också.

Efter Lucifers ursäkt till MC sammankallas ett möte om Diavolos plan att ha en utbytesfest på Demon Lord’s Castle där människor, änglar och demoner kommer att ha ett grupputbyte. Under mötet tycks Beelzebub inte kunna fokusera på någonting förutom att nämna mat och middag. MC informerar en fängslad Belphegor om utbytespartiet, men han nämner att det viktiga är om MC bara hade ingått en pakt med Beelzebub.

Väl på Demon Lord’s Castle, i ett rum där nästan alla bröderna är närvarande, ser man att Asmodeus och Mammonkämpar, med alla andra runt omkring dem som störs av racketen, allt utom en omedveten Beelzebub som kommenterar hur skuggan sviner slaktbiprodukter de serverade på slottet var av god smak.

[Observera att det här avsnittet endast innehåller information upp till lektion 6-15]

Förhållanden

MC

Beelzebub är den tredje demonen som MC gör en pakt med, på grund av att han vill betala tillbaka MC för att skydda honom och Luke från Lucifers ilska i lektion 6.

Trivia

 • Beelzebub på hebreiska (בעל זבוב) betyder ”flugornas herre”.
 • Han spelar Fangol , en populär sport i Devildom som liknar amerikansk fotboll.
 • I chatten It’ll Come True 1 säger Beel att hans framtidsdröm är att äga en kock som husdjur.
 • Hans värsta ämne är potions; detta beror på att han tenderar att äta ingredienserna.
 • I A Perfect Winter Romance , Mammon konstaterar att Beel är en av de topp 5 snowboardåkare i DJÄVULSKHET men han slutade eftersom han inte fick äta när han ville.

Från lektioner

 • I lektion 5 avslöjas garderoben i rummet som han delar med Belphegor ha en hemlig passage som leder till de underjordiska gravarna.
 • I lektion 58-2, när han tillfrågas om hans största rädsla, säger han att han inte riktigt har en. Men han tycker det är skrämmande när Satan eller Asmodeus blir arg.