Kan för mycket kärlek föda uppror?
Den katnapande sjundefödda.

Den yngsta, fräckaste och listigaste av demonbröderna. Tills en viss incident inträffade respekterade han Lucifer mest bland sina bröder.

Belphegor är Avatar av Sloth och är det yngsta och sjunde syskonet bland de sju demonbröderna. Han är en av huvudpersonerna i Obey Me! En mästare att styra dem Allt  som är inblandat i spelets intimitetssystem; Därför kan användare interagera och höja sin relation med honom.

Utseende

Belphegor har mörkt indigo-grått, vitt tippat hår med långa lugg som täcker hans högra öga och violetta ögon med en rosa lutning som hans tvilling Beelzebub . Liksom alla demonbröderna målar Belphegor sina naglar och bär specifikt ceruleanblått nagellack. Asmodeus hävdar att Belphegor har det trevligaste leendet.

Belphegor i sin demonform

När han tar sin demonform avslöjar Belphegor sina två vridna bagghorn samt hans långa ko-liknande svans som-enligt nummer 5 i RAD-tidningen-har enstaka törn och är taggig vid beröring. Hans demonoutfit har ett ko-motiv med sin svarta huva som har ett ko-liknande mönster och en hästsko som sys på övre högra sidan. Huvtröjan är utformad med fyra spännen framtill, varav en är korrekt bältad. Inuti bär han en blå skjorta medan huven på insidan delar samma färg. Han bär svarta baggy haremsbyxor med ett bälte av magenta och blå trianglar på höger sida. Hans korta stridsstövlar avslöjar ko-fläckfödelsemärken på hans högra fotled, som också syns på höger sida av hans hals.

 Personlighet

Belphegor är alltid näst och sömnig och är den näst yngsta av demonbröderna men rankas som sjua på grund av sina krafter. Han är en smart lurare och lögnare och – trots att han en gång älskade människor – utvecklade ett starkt hat mot dem på grund av hans tro att de var orsaken till Liliths död. Men Belphegor kunde aldrig riktigt få sig att hata människors rike; vad han verkligen hatade var Liliths öde.

Det gick inte att acceptera det faktum att han överlevde det stora himmelska kriget medan Lilith omkom, och han växte till att ”hata” människor eftersom han inte hade något annat sätt att uttrycka sin ilska. Efter att ha lärt sig sanningen om att Lilith överlevde och hade en familj, som ledde till MC , började hans hat mot mänskligheten dölja ett hat för sig själv försvinna och kunde börja läka hundraåriga sår.

Belphegor har ibland ett livligt humör, men han är också proaktiv, effektiv, vettig och mjuk. Han är inte särskilt sällskaplig, men gör ett undantag för MC , som han gillar att gosa och ta en tupplur med. Han ljuger också om att han inte gillar att vara husdjur. Han är inte typen som säger ledsen eller accepterar ursäkter från andra, för han ser en handling eller gest som en handling av förlåtelse som är mycket starkare än ord. Han har uttryckt ånger när han ”dödade” MC och accepterar att MC inte förlåter honom (om de valde det).

Belphegor är upprorisk, eftersom han inte bryr sig om några högre myndigheter, särskilt Diavolo och hans infall. Han är naturligtvis manipulerande och en stor skådespelare, poserar för MC som en mänsklig fånge av Lucifers när de träffades första gången. Det var inte förrän MC identifierade honom som Belphegor genom att känna igen sitt porträtt som han erkände sin identitet.

Efter sin första frihet från vinden visar han sadistiska tendenser och han är glad över att se de brustna ansiktena på sina bröder, främst Lucifer. Eftersom han har varit inlåst i månader i sträck och inte var särskilt hälsosam innan det, är det möjligt att fängelset drev honom till en galenskap, vilket resulterade i detta beteende. Efter den första händelsen har han inte agerat så här vid senare tidpunkter i historien.

Av alla sina bröder är han närmast sin tvilling, Beelzebub , till vilken han delar en telepatisk länk. Han brukade mycket respektera Lucifer , men föraktade honom snabbt efter att han svor sin lojalitet mot Diavolo . Efter att MC hjälpte till att ändra deras förhållande hatar han inte direkt sin äldsta bror, men tycker att han blir kvävd. Han och Satan bildar en allians där de tycker om att lura Lucifer och vanligtvis gör hans liv eländigt på alla sätt de kan.

Preferenser

Gillar

 • Som anges i nummer 5 i RAD Newspaper, njuter Belphie av ”chill” pianomusik.
 • Enligt Beel i Devilgram Twin Birthday Bash är stekta Quetzalcoatl -hjärnor hans favoriträtt.
 • I telefonsamtalet Imaginary Date berättar Belphegor för MC att han gillar Devildom Botanical Garden.
 • I Devilgram Seven Rulers of Hell säger Belphie att han är en kattperson.

Ogillar

Berättelse

Bakgrund

Belphegor föddes i det himmelska riket som en ängel tillsammans med sina bröder och yngre syster, Lilith . Han, Beelzebub och Lilith var alla väldigt nära. Han hade älskat människor och smög alltid ner till människovärlden, vilket ledde till att Lilith också blev intresserad.

Efter att Lilith blivit kär i en människa straffades hon hårt för att hon försökte bota hans sjukdom, vilket ledde till ett krig med alla bröder som kämpade mot sin far. Under det som blev känt som det stora himmelska krigetdödades han och Lilith nästan innan Beelzebub valde att rädda honom, med vetskap om att han inte kunde rädda både Belphegor och den dödligt skadade Lilith.

Många år efter lösa in på DJÄVULSKHET , Diavolo föreslog ett utbytesprogram med andra världar. Medan de andra elevrådsmedlemmarna var för det, var Belphegor starkt emot det. Efter mötet vädjade han till Lucifer att få Diavolo att ändra åsikt, men Lucifer vägrade.

När Belphegor påminde honom om Lilith ifrågasatte Lucifer vad hon hade att göra med Lord Diavolos mål. Lucifers uppsägning av deras syster skickade Belphegor i ilska och han hotade att gå till människovärlden och förstöra alla i den, bara för att bli dämpad och fängslad på vinden tills han ändrade sig.

Huvudberättelse

Belphegor, som framställs som en röst i de tidiga delarna av spelet, ringer kontinuerligt till MC för hjälp från vinden där han är inlåst, men MC kan inte nå honom eftersom Lucifer fortsätter att fånga dem innan de kan klättra på vindstrappan . Så småningom kan MC distrahera Lucifer  med det förbannade TSL -soundtracket, som erhållits efter att ha ingått en pakt med Leviathan , och slutligen nå vinden och källan till den mystiska rösten.

När MC frågar om sin identitet, ljuger Belphegor och hävdar att han är en människa precis som dem. Han fortsätter samtalet med att säga att en demon var den som stängde in honom där, den demonen var Lucifer. Belphegor vädjar sedan till MC om att hjälpa honom.

Dörren till rummet Belphegor är i kan inte öppnas av någon av dem eftersom den är förseglad med mycket kraftfull magi. Belphegor föreslår att MC gör avtal med resten av demonbröderna, eftersom bara deras kombinerade krafter kommer att öppna dörren. Eftersom MC redan har ingått avtal med Mammon  och Leviathan föreslår Belphegor att  Beelzebub blir nästa mål.

Beelzebub berättar för MC i lektion 5-4 att hans bror Belphegor och en annan elev vid namn Diaval skickades till människovärlden för utbytesprogrammet. MC frågar emellertid om Belphegors utseende, och efter att ha sett hans porträtt i House of Lamentations porträtthall inser de att Beelzebubs tvilling och personen låst på vinden är en och samma. De konfronterar Belphegor om hans lögner, till vilka han antyder att han just hade retat och att människor är en dum del. Han förklarar sedan att allt han vill är att ha ett ordentligt samtal med Lucifer , men MC tvekar att lita på honom när han vet att han ljugit för dem. Efter att ha rensat sina tankar, MCkommer tillbaka efter en dag och går med på att hjälpa Belphegor genom att ingå avtal med sina bröder och släppa honom fri. Belphegor varnar dem sedan för att aldrig tala med sina bröder om hans situation.

Efter att ha ingått en pakt med Beelzebub är Belphegor imponerad av hur långt MC kommer och de diskuterar utbytesfesten på Demon Lord’s Castle . MC berättar också för honom vad Lucifer sa till dem om en trollformel som hindrar demoner från att komma in på vinden, men änglar och människor kan passera igenom.

De berättar också för honom att Lucifer är övertygad om att MC inte kan se honom eller det här rummet. Belphegor ser detta som goda nyheter och undrar varför en vanlig människa valdes ut för utbytesprogrammet. Han säger sedan till MC att ta reda på varför de valdes medan de bodde på slottet under reträtten.

[Observera att det här avsnittet endast innehåller information upp till lektion 7]

Förhållanden

Trivia

 • Det finns en möjlighet att han är vänsterhänt, på grund av det faktum att han är den enda bror som använder sin vänstra hand i high-five-interaktioner.
 • Belphegor är förmodligen en yandere -karaktär.
  • Detta är baserat på titeln på hans japanska kort ” The Yandere Seventh-Born ” (” The Catnapping Seventh-Born ” på engelska).
 • I Devilgram Morning Voice avslöjas att Belphegor kan somna inom 3 minuter.
 • Som framgår av både Devilgram Searching for Jack och i chatten Belphies konstnärliga färdigheter har Belphegor ingen konstnärlig skicklighet.

Från lektioner

 • I lektion 5-4, när Beelzebub visar MC Belphegors porträtt, är det från kortet  Hat .