En representant för det celestiala riket. Har fått smeknamnet Chihuahua av Lucifer och retas ofta.

Luke är en av de två änglar som skickats från det himmelska riket för att delta i utbytesprogrammet. Han och Simeon ska stanna i Devildom ett helt år. Han introducerades i lektion 2-13 tillsammans med Simeon.

 

 • 1 Utseende
 • 2 Personlighet
  • 2.1 Preferenser
   • 2.1.1 Gillar
   • 2.1.2 Ogillar
 • 3 Berättelse
  • 3.1 Bakgrund
  • 3.2 Huvudberättelse
 • 4 Förhållanden
 • 5 Trivia
  • 5.1 Från lektioner

Utseende

Luke är en kort ängel med ljusblont hår, en ljus hy och blå med gula lutande ögon. Hans fysiska utseende är som en tioåring men han är minst över tusen år gammal.

 • Angelic Look
 • Människovärldsutseende

Luke i Angelic outfit

Precis som Simeon bär han sina himmelskläder (istället för RAD-uniformen ) som är vita med guldklippning, men han bär också en marinblå cravat, en marinblå och vit till ljusblå gradientstjärna med stjärnmönster och en vit basker med ett guldkorsmönster.

Personlighet

Luke är mycket högljudd och åsiktsfull, särskilt när det gäller saker han ogillar. På grund av sin lilla kroppsbyggnad och reaktiva utbrott liknas han med en Chihuahua av bröderna, Diavolo , och till och med MC (om spelaren har valt det), till stor förskräckelse.

Han är ganska fördomsfull mot demoner och varnade MC för att aldrig lita på dem. Även om Luke är trångsynt har Simeon sagt att han är ärlig, äkta och har en strikt uppsättning värderingar. Luke är överlag en mycket omtänksam person som har ett stort hjärta och värnar om sina vänner, men han agerar hårt på utsidan och ogillar det när folk skildrar honom på det sättet.

Preferenser

Gillar

Ogillar

 • Han är en ganska picky eater, för tillsammans med att ogilla ”konstiga” demonkök, ogillar han tomater (inklusive ketchup) och vissa typer av ostar.

Berättelse

Bakgrund

Luke brukade beundra Lucifer ännu mer än Michael när bröderna fortfarande var änglar. Han är troligen den yngsta karaktären, enligt nummer 3 i RAD Newspaper.

Han var inte medveten om Liliths existens, för han visste att Lucifer bara hade sex bröder.

Huvudberättelse

Luke är en av de tre utbytesstudenterna som bor i Purgatory Hall tillsammans med Simeon och Solomon. Trots att han ofta talar illa om demoner är Luke ofta i sällskap med Barbatos , som har lärt honom hur man gör godis och desserter. Han har lärt sig baka kakor och bakverk i cirka 300 år. Detta beror på att Michael älskar alla typer av söta saker och Luke vill presentera honom med en tårta.

Förhållanden

Trivia

 • I chatten Bandage , Simeon nämner att Luke tycker om att köpa söta bandage och har en hel samling.