Han har en mild personlighet och ler alltid, men har också en skarp intuition. Han är hopplös med teknik.

Simeon är en av de två änglar som skickats från det himmelska riket för att delta i utbytesprogrammet. Han och Luke skulle stanna i Devildom ett helt år. Han introducerades först i lektion 2-13 tillsammans med Luke.

1 Utseende

 • 2 Personlighet
  • 2.1 Preferenser
   • 2.1.1 Gillar
   • 2.1.2 Ogillar
 • 3 Berättelse
  • 3.1 Bakgrund
  • 3.2 Huvudberättelse
 • 4 Förhållanden
 • 5 Trivia
  • 5.1 Från lektioner

Utseende

Simeon är en stilig ängel med mörk hud (mörkare än Mammons ), ljusblå med gula lutande ögon och kort mörkbrunt hår med en frans som når i några punkter förbi ögonen och en avsked ovanför hans vänstra öga.

 • Angelic Look
 • Människovärldsutseende

Simeon i Angelic outfit

Simeon bär en åtsittande skjorta utan ärmar och en turtleneck dekorerad med guldmarkeringar och segment av grått och vitt. Skjortan visar också upp sidorna av hans torso. Ovanpå detta bär han en vit kappa med guldkontur, som är färgad med en blågrön lutning på undersidan. Udden täcker bara underarmarna och hålls samman av en guldsträng. Hans byxor är vita med ett svart mönster ovanpå. Simeon har också svarta handskar med två gyllene linjer som nästan når armbågarna.

Personlighet

Simeon, som är en ängel och den äldsta representanten för det celestiala riket, har ett lugnt förhållningssätt, till den grad att Satan säger i en av sina dialogrutor på startskärmen, ”Skulle du inte vara nyfiken på att se hur Simeon ser ut när han är arg?” . Han presenterar sig själv som en trevlig och alltid leende person, oavsett om han pratar med demoner eller människor.

Detta visades när han bjöd in Mammon och Beelzebub på en campingtur. Dessutom verkar det inte som om han har ett agg mot bröderna eftersom han uppgav att han fortfarande tänker på Asmodeus på samma sätt som han gjorde när de alla var i det himmelska riket.

I händelsen ” Henry and the Seven Lords ”, som regissör, ​​är Simeon också mycket strikt.

Trots sin allmänt vänliga natur är han mycket strikt men en bra handledare. Han ger inte Luke direkta svar, istället föredrar han att ge honom möjligheter att ta reda på saker på egen hand. Simeon letar efter kompromisser, även om han inte håller med, försöker han förstå en samtalspartner. Till exempel, när han talar om sina metoder för att lära Luke , om MC väljer att kalla honom ”elak”, skrattar han bara och håller med dem.

Preferenser

Gillar

 • Simeon berättar för MC i Devilgram An Evening’s Repose att hans favoritfärg är himmelsblå
  • Han säger också att hans favoritdjur är en sloth.

Ogillar

Berättelse

Bakgrund

var god Lägg till

Huvudberättelse

Simeon är en av de tre utbytesstudenterna som bor i Purgatory Hall tillsammans med Luke och Solomon.

Förhållanden

Trivia

 • Han är medveten om brödernas yngre och enda syster, Lilith .
 • Hans kort tyder på att han kan vara ambidextrous – på Nectar of the Gods använder han sin vänstra hand för att hålla en sked och på Peugeots födelsedag håller han en quill i sin högra hand.
 • Han och Lucifer brukade betrakta varandra som bröder.
  • Deras chatt heter ” Brothers No More ”.
 • I Devilgram An Elegant Tea Party kan han känna avsikter – han kunde berätta att en angripande kråka inte var fientlig trots dess språng mot Luke .
 • I Devilgram Lured by a Majestic Deer hävdar han att inspelningen av en argumentscen var svår för honom eftersom han inte är bra på att bli arg, trots att han har tilldelats Wrath glödpinnar i striden.

Från lektioner

 • Det avslöjas i lektion 24-19 av Satan att Simeon är författare till TSL- serien och att han skriver under pseudonymet ”Christopher Peugeot”.
  • Denna information avslöjas också i en chatt med Solomon .
 • I lektion 27 ser vi Simeon förlora sitt lugna uppförande för första gången under repetitioner med demonbröderna.
 • I lektion 43-12 avslöjar Luke att Simeon är en ärkeängel.