The Duke of Death and His Maid Episode 12 RELEASE DATE and TIME, COUNTDOWN for FINALE

The Duke of Death and His Maid  Episode 11  är definitivt på väg någonstans, vad med Daleths kyliga inställning, en fruktad ledtråd från det förflutna och en oroande begäran från hertigens mor.

12 avsnitt  var tyvärr för få, och vi är nästan där: finalen är nästa vecka, och det ser ut som att förbannelsen kanske inte bryts  ännu. Den  manga  är still going strong och vi kanske måste vänta tills den är klar, eller tills  säsong 2 .

Som alltid har vi täckt dig för nästa avsnitt. Nedan hittar du allt du behöver veta om  The Duke of Death and His Maid  Episode 12 inklusive dess utgivningsdatum och -tid, och mer!

The Duke of Death and His Maid  Episode 11  Sammanfattning

 

The Duke of Death and His Maid Episode 12 Release Date and Time for FinalJC -PERSONAL

 

Viola och hennes mamma kämpar ännu en gång, vilket får den förra att springa iväg till hertigens plats. Med sig tar hon med sig en bok med tjänarloggar som hon lyckades avslöja i hopp om att det kommer att vara användbart för hennes bror och Alice.

Faktum är att Alice hittar en post, skriven i hennes mammas hand, som avslöjar att två kvinnor i vita nunnslöjor besökte herrgården ungefär när hertigen förbannades. Omedelbart antar hon att Daleth var en av dem, men vem var den andra?

Det verkar som att denna information verkligen är viktig, och Daleth vill inte att hertigen ska ta reda på det. Hon hotar Cuffs välbefinnande och utpressar Zain för att stjäla det från Alice och förstöra det. När Zain fångas förklarar Zain situationen och förklarar att han fortfarande kommer att stödja honom och Alice. Men han vet också att Daleth använder djur för att titta på honom, så han låtsas förstöra boken men behåller en liten bit som gör att han kan återskapa den magiskt när Daleth inte längre tittar på honom.

Lättad tar Daleth bort masken och avslöjar ett ärrigt ansikte och öppnar en kista där vi ser Alices mamma, Sharon. För närvarande vet vi inte om hon är död eller bara sover, så vi väntar ivrigt på finalen.

På efterkrediteringen får hertigen ett brev från sin mamma som inbjuder honom till familjens huvudgård, så vi har en annan konfrontation att förutse: Söndagen kan inte komma snart nog!

The Duke of Death and His Maid  Episode 12  Release Date

The Duke of Death and His Maid Episode 12 Release Date and Time for Finale1JC -PERSONAL

The Duke of Death and His Maid Episode 12 är planerad att släppas nästa söndag, 19 september på  Funimation . Sedan den 12 september finns även den  engelska dubbentillgänglig!

Om du är en förstklassig Funimation -användare kan du titta på avsnitt 12 när det släpps. Annars får du vänta tills den 26 september, men avsnitt 11 är tillgängligt för alla senast den 19. Kom ihåg att ett premium Funimation -konto börjar från $ 5,99.

The Duke of Death and His Maid  Episode 12  Relea se Time

The Duke of Death and His Maid Episode 12 Release Date and Time for Finale 2JC -PERSONAL

Släppdatum och tid för finalen i  The Duke of Death and His Maid  är söndagen den 19 september kl. 22:00 JST. Om ovanstående tidslinje förblir korrekt är det då avsnitt 12 kommer att sändas i olika tidszoner enligt följande:

Stillahavstid: 06:00

Central tid: 08.00

Östtid: 09.00

Brittisk tid: 14.00

Relaterat:  slutar hertigen av döden med sin hembiträde Alice och blir de gifta i manga eller anime?

 

Dödenes hertig och hans hembiträde  Avsnitt 12  RÄCKNING

 

 

 

Bara 5 dagar kvar innan du kan se avsnitt 12 av  The Duke of Death and His Maid  online med engelska undertexter.

Andra pågående anime som avslutas nästa vecka inkluderar  The Detective Is already Dead och G irlfriend, Girlfriend .

*Epic Stream kan få en liten provision om du klickar på en länk från en av våra artiklar till en detaljhandelswebbplats och gör ett köp. Som Amazon Associate tjänar vi på kvalificerade köp. Mer information finns i vår cookiepolicy . Alla angivna priser var korrekta vid publiceringstillfället.