Toki no Kizuna: Sekigahara Kitan
Toki no kizuna.jpeg
Kanji 十 鬼 の 絆 関 ヶ 原 奇 譚
Romaji Toki no Kizuna: Sekigahara Kitan
engelsk Bond of Ten Demons
Ska vi dejta?: Demons Bond -Exilens väg-
Information
Språk Japansk
engelska
Plattform Psp.png PlayStation Portable
Android.png Android
Iphone.pngIOS
Utgivningsdatum 19 juli 2012
Släpps Toki no Kizuna: Sekigahara Kitan – Regular Edition
Toki no Kizuna: Sekigahara Kitan – Limited Edition
Ska vi dejta?: Demons Bond -The Exile Path-
Åldersbetyg 12+
Utvecklare Design Factory & Otomate
Utgivare Idéfabrik
JAN 4995857092277 (vanlig utgåva)
4995857092260 (begränsad upplaga)
Katalognummer ULJM-06129 (vanlig utgåva)
ULJM-6128 (vanlig utgåva)
Media & länkar
Officiell webbplats http://www.otomate.jp/toki/

Toki no Kizuna: Sekigahara Kitan (十 鬼 の 絆 関 原 原 譚 Bond of Ten Demons) , är ett otome -spel utvecklat av Design Factory och Otomate . Den släpptes den 19 juli 2012 för Playstation Portable , och den sägs vara prequel för Hakuouki. Känd som en del av Ska vi dejta? spel på engelska, och det är under namnet Ska vi dejta?: Demons ’Bond -The Exile Path-.

Synopsis

Det är ett år efter att Toyotomi Hideyoshi dog (1599), och människovärlden återigen faller i krig. Chefen för de tio oniklanerna, Yase-hime, blir orolig för onifolkets framtid. Hon reser till var och en av de tio klaner, nu utspridda över landet, och ber dem att dra sig tillbaka från mänsklig kontakt. På natten som de lyder henne och alla samlas i byn Yase, kidnappades hon och sovnade djupt. Oni-hjältinnan, Suzumori Yukina, är chef för Suzumori-hushållet och var också stark nog för att vara ninja-väktare för Yase-hime. Hon är seriös och respekterar de gamla sätten och har en hökkompis. Under hela spelet måste hon bestämma om hon ska leta efter ett botemedel mot sin prinsessa Yase-hime i människovärlden, trots Yase-himes begäran om att inte hantera människor.