Nu har jag kollar på mina en av flera favorit anime och manga tv serie om The duke of death and Black Maid!

Det är helt oroligt spännande att både Alice och Dukes kärlek håller ihop trots måste hitta bryta förbannelsen sen häxan gav honom tidigare, som visa sig att Datalh är yngre syster till äldre tvilling syster, kanske snart kommer season 2 i nästa år! Dom tv serier är fullt gott skratt, kärlek och jag tyckte jätte synd om Duke som varit så ensam utan lycka och stöd att bryta förbannelsen så tog nästa han ta livet av sig i iskalla kylan men tack vare Alices kärlek som rädda honom från eviga djupaste mörker och hoppas att dom kan bryta Dukes förbannelsen och blir vän med tvilling häxor…

Kommer hertigen av döden med sin hembiträde Alice och blir de gifta i manga eller anime?

(Jag ger 800 poängen)