Chapter 1: Fate !

Blaze Melander, en flickan vid som brottas med djupgående ensamhet och inte får plats … Med ingen att ringa familj lämnar hon sin hemstad. Längtar efter en sann kärlek och romantik efter hon läser kärlek roman vampyr i sitt manga bok hon beundrar Duke Sengoku, hon går mot parken, där Blaze möter en levande vampyrers kamp mellan hertigen av svarta och kungligt av röda. Överväldigad av den energiska prestationen drabbas hon plötsligt av en intensiv smärta, faller medvetslös och Blaze vaknar upp som en man ur reinkarnation i vampyrers värld!

 Chapter 2; Love!

Den stiligt vampyren hertig vid namnet Sengoku Aeon Von Night som räddad av Blaze som kom för att stoppar mellan av Röda och Svarta armen innan hon blir reinkarnation som en man och medfödd hennes mystiska och vampyrers krafter! Sengoku (en annan kille vid namnet Otomoe Ikemen )blir blixförälskad vid första ögonkastet med henne och ber Blaze att hans brud men den mystiken stiligare kille gick förbi henne, och Sengoku  kändes att dom stirrar på varandra!

 chapter 3; Tear of Blood!Blaze och Sengoku är på deras första dejt efter han och en annan mystiska kille ( någonstans i riket) friar till henne, då råkar stört på lillpojken som rymmer från hans barnhemmet när elak nunnan plågar stackare barnen och håller deras fånget! han och Sengoku hjälper lillpojken att undersöker fallet för att stoppa nunnan innan barnet hamnar i helvetet men…

 chapter 4; Sapphires mörka hemlighet del 1!

Blazes enroma krafter växer mycket starkaste än någonsin sen Sengkou fick växlar hans moon/blood krafter, förmågor med hans blood av moon för varandra! Men Maou fick veta Blazes hemlighet så bjuder henne middag för att ta reda på.

 chapter 5 Sapphires mörka hemlighet del 2!

Några vampyr var chockat att Sapphire är faktist en man som

Chapter 6;