Vol 1; Chapter 1:  Betelugase, den magiker !

Takashi Ange, en flickan vid som brottas med djupgående ensamhet och inte får plats … Med ingen att ringa familj lämnar hon sin hemstad. Längtar efter en sann kärlek och romantik efter hon läser kärlek roman vampyr i sitt manga bok Takashi beundrar Duke Sengoku, hon går mot parken, där Takashi möter en levande vampyrers kamp mellan hertigen av svarta  och kungligt av röda. Överväldigad av den energiska prestationen drabbas hon plötsligt av en intensiv smärta, faller medvetslös och Takashi vaknar upp som Betelugase med mystiska hjärtformat ärret högersida av ansikte , brösten och hamnar i vampyrers värld!

 Vol 1; Chapter 2; Kraften av blod från Scarlett Moon!

Den stiligt vampyren hertig vid namnet Sengoku Aeon Von Night som räddad av Betelugase som kom för att stoppar mellan av Röda och Svarta armen innan hon blir reinkarnation som Betelugase och medfödd hennes mystiska och vampyrers krafter! Sengoku blir blixförälskad vid henne

 Vol1 chapter 3; Frestelse i mörkret!

Vol 1 chapter 4; Den röda kungligt och  den svarta hertigs armen!