Chapter 1:  Sapphire, den prinsessan av Temtation the in dark !

Edogawa Ange, en flickan vid som brottas med djupgående ensamhet och inte får plats … Med ingen att ringa familj lämnar hon sin hemstad. Längtar efter en sann kärlek och romantik efter hon läser kärlek roman vampyr i sitt manga bok Edogawa beundrar Duke Sengoku, hon går mot parken, där Edogawa möter en levande vampyrers kamp mellan hertigen av svarta och kungligt av röda. Överväldigad av den energiska prestationen drabbas hon plötsligt av en intensiv smärta, faller medvetslös och Edogawa vaknar upp som Sapphie ur reincarted i vampyrers värld!

 Chapter 2; Kraften av blod från Amethyst  and Ruby, Sapphire Moon!

Den stiligt vampyren hertig vid namnet Sengoku Aeon Von Night som räddad av Edogawa som kom för att stoppar mellan av Röda och Svarta armen innan hon blir reinkarnation som Sapphire och medfödd hennes mystiska och vampyrers krafter! Sengoku (en annan kille vid namnet Otomoe Ikemen )blir blixförälskad vid första ögonkastet med henne och ber Sapphire att hans bru men den mystiken stiligare kille gick förbi henne, och Sengoku  kändes att dom stirrar på varandra!

 chapter 3; Detektiv-dejt!

Sapphire och Sengoku är på deras första dejt efter han och en annan mystiska kille ( någonstans i riket) friar till henne, då råkar stört på lillpojken som rymmer från hans barnhemmet när elak nunnan plågar stackare barnen och håller deras fånget! Sapphire och Sengoku hjälper lillpojken att undersöker fallet för att stoppa nunnan innan barnet hamnar i helvetet men…

 chapter 4; Ödet!

Sapphires enroma krafter växer mycket starkaste än någonsin sen Sengkou fick växlar hans moon/blood krafter, förmågor med Sapphires blood av moon för varandra! Den ondskefullt nunnan bränns bort efter hon bli besegrar av Sapphie och hennes Philippe sten ( den vise stenen) i hororlugoium sin hjärta med exilen s blod.

 chapter 5; Reimar!

Sapphire är på middags inbjuden av Mauo som försökte att flörta med henne och undertiden Sengoku, killarna följer efter dom undergånger slottsgolv eftersom söker hon någonting…!

Chapter 6;