Official Trailer – Ikémen Prince: Beauty and Her Prince (Otome Game) - YouTube

   ikemen revolution

Inspiration av Visual prison, Beast and princess, vampire ikemen, Ikemen prince, cafe rouge,ikemen revolution och Sincerely i became duke maid…!

Genre; Fantasy, Romantik, vampyrer, supernatural, isekai!

Komplott; Takashi Ai är ung kvinnan som är ensamvarg med utan vänner och kärlek av romantik, de kvällen efter hon läser bara sin favoritkärlek vampyrer roman manga om piga som har medfödd med förbannade rivmärket på pigas vänster sida av ansiktet att folket kallar henne ett monster men blir räddad av en sann kärlek den godhjärtad hertig Sengoku! När Takashi gick i parken då dök upp med några mäktiga typer i striden mellan hertig och kungligt av vampyrer, hon märker att tittar upp på Scarlett månen och då överväldigad av den energiska prestationen prestanda drabbas hon plötsligt slår en av intensiv smärta genom hennes hjärta, faller medvetslös och Takashi vaknar upp i reincartion som den 15 åriga piga Betelugase med hennes silver hår med Scarlett röda ögon som gömda i silver ögon i vampyrers värld…!

För att passa in i nya vampyrers värld måste Betelugase att veta mer om Scarletts röda månens tårar från Scarletts hemlighet och hennes mystiska vampyrer krafter och en annan varelser som heter Edel Raids samexisterar med vampyrer. Edel Raids (vars första ord uttalas EL-Dell), har förmågan att smälta samman med en vampyr och bli ett levande vapen. Men det visar sig att hon är en mäktig och sällsynt både Edel Raid och vampyr som kallas shichikouhouji eftersom att kommer möta i Betelugase öde för att upptäcka att hon har träffar dom tidigare i hennes värld som att Sengoku ska vinna över hennes hjärta mot svåraste hinder av grymhet och hemligheten ligger bakom förbannad rivmärket, mystiska heliga rivmärket på vänsterhand. Hon kommer träffa några nya vänner t.ex Ruby, Edogawa, Ranmaru av hertig klanen mot några rivalen/fiender av kungligt klanen och, kommer att Sengoku rädda Betelugase befria från djupaste mörket och lösa Scarletts hemlighet om vem är person som har ärver största krafter och rädda alla för både dhanpir och vampyrers världen!

 

 

Karaktärerna; 

Hertig klanen hjältar,

Betelugase ( senare Aeon Von Night -Scarlett Von RedMoon); En ädelmodigt och kaxigaste 15 år vampyr tjej med mystiska bakgrund om hennes krafter av Scarlett blodröda månen och  Scarletts tårar som gjort av ädelsten på hennes hjärtformade märke i hjärtan , hon är alltid energiska och stark person som inte rädd för något! 

Sengoku Aeon von Night; Godhjärtad och kärleksfullt person för att vampyrers hertig som har bara ögat för Betelugase eftersom han är bunden med henne av evigt sann kärlek, för att hon är medveten om det!

Ruby Scarlett Von RedMoon; En tuffaste och temperatur hertig som styr hela av Scarlett den röda moons rike med renaste hjärtan, han misstänks och upptäcks att Betelugase är hans förlorade kusin som har försvunnit i alla dessa år och är rädd för mörket!

Edogawa Awakening; Snällaste och glad hertig men har också en mörk sida när gäller någon dom andra flesta för vampyrer och dhanpir som är taskigt  särskilt mot Betelugase eftersom är Scarletts kungarikets mördade ärver från hans familjen för att hjälpa till för oskyldigt.

Ranmaru Nil Sun; Klokaste och smartaste av gänget och är vetenskap av kunskap allt om vampyrer, också nyfiken på Betelugases mystiska krafter. Han föddes som kungligt i tidigare innan kom deras hertig sidan!

Kungligt klanen Rival/skurkar,

Mano Demon; Den grymhet och ondskefullt kronprinsen som styr av Black hole rike på andra sida av Scarlett red moon, i hemlighet är han makalös förbannelsen trollkarlen som orsaker på Betelugase och hennes på vänster sidan ansikte men vill ändå ha som sin brud till hans drottningen!

Reid-Edel Maou; Listiga och lömska typet av 3:e sonen som ligger under skuggor av hans familjen och Reid-Edels plan att förstöra rike med hans hemligt vapen, men Reid-Edels svagaste är positivt energi av kärlek som kan aska från negativt energi!

Olypima Shadow;  En elak och bortskämd typ som är Manos kungliga högre hand, hans bästa vapen är att shadow bow som kan sikta på sin fienders skuggan och fånga men om solen lyser på dem så försvinner ur skuggorns fällan!

Otome R.K; Mystisk och träffsäkert prinsen, har vampyrerna kunskap som vet allt om till och med Betelugase. Han är hemligt spion för att spionera på Mano och hans hemska gänget men varför hjälper han hertigen s vänner och vad döljer han egentligen?

Sou Zel; Är mystisk och värsta person som är alltid på att jävlas med hertigens gänget och undersöker om Betelugases krafter is av blod från mystiska varelse, han kan vara misstänker på Otome!