Spela det bästa gratis romantiska spelet på engelska!
Ett chansmöte i Louvren leder dig in i en herrgård full av några av historiens största män! Men det finns en twist … de är vampyrer! Och de är ute efter blod. Ditt blod.

Kan du överleva en månad som bor under samma tak som dessa dödliga stiliga män? Eller kommer du att ge dig frestelse?

Ikemen Vampire: Temptation in the Dark är det senaste tillskottet CYBIRDs hit Ikemen Series otome-spel! Om du gillade Midnight Cinderella, Ikemen Sengoku och Ikemen Revolution, gör dig redo för ett annat romantiskt fenomen som kommer att hålla dig på kanten av din plats! Gå vilse i en mystisk, öm och spännande interaktiv romansroman med kärleksintressen som inkluderar ingen annan än Mozart, Isaac Newton och Shakespeare! Redo att göra historia?

Njut av en livlig, spännande romantik komplett med engagerande musik, underbara illustrationer och karaktärröster! Få fem gratis kapitelbiljetter varje dag för att gå igenom historien! Gratis att ladda ner! Spela nu och hitta din helt egen vampyr otome kärlek!

■ Datumtecken som uttrycks av några av Japans populäraste röstskådespelare!
Napoleon Bonaparte (Röst: Nobunaga Shimazaki)
Wolfgang Amadeus Mozart (Röst: Toshiyuki Toyonaga)
Leonardo Da Vinci (Röst: Kenjiro Tsuda)
Arthur Conan Doyle (Röst: Ryohei Kimura)
Vincent Van Gogh (Röst: Yoshihiko Aramaki)
Theodorus Van Gogh (Röst: Hisanori Sato)
Osamu Dazai (Röst: Taku Yashiro)
Isaac Newton (Röst: Shouta Aoi)
Jean D’Arc (Röst: Toshiyuki Someya)
William Shakespeare (Röst: Daisuke Hirakawa)
Comte de Saint-Germain (Röst: Kazuma Horie)
Sebastian (Röst: Syuta Morishima)

■ Samla exklusiva kort!
Korten har underbara illustrationer av anime-stil med scener från huvudhistorien, händelser och mer! Ställ in ditt favoritkort som din hembakgrund så talar han till dig! Korten innehåller rösta rader så att du kan höra hans förtrollande röst! Beroende på kortets sällsynthet kan han till och med komma nära och personligt med dig.

■ Klä upp dig med söt klädsel för din Avatar och hans
Upplev mer interaktivt otome-spel med avatarerna i spelet.
Välj mellan underbara Askepottklänningar, vackra rumbakgrunder och trädgårdar och söta tillbehör för att bli en vampyrprinsessan som skulle locka alla kille! Rotera din avatar och dekorationer fritt för att skapa ett rum som matchar din smak! Beklädnadsdelar med begränsad upplaga läggs ständigt till så att du alltid kan hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna. Tecken från historien finns också som avatarer! Klä upp ditt kärleksintresse för en perfekt datumkväll tillsammans.

■ Forma din berättelse genom de val du gör!
I Ikemen Vampire finns det flera slutar tillgängliga för varje kille beroende på de val du gör i spelet. Om du får tillräckligt med poäng kan du till och med få en speciell epilog med din sanna kärlek! Längs vägen, lås upp speciella sidor som berättas ur hans perspektiv för att lära sig allt om hans sanna känslor. Vilket lyckligt slut väntar på dig? Spela för att ta reda på det!

■ Njut av berättelser i spelet för en ny upplevelse med din kille!
Ikemen Vampire har många gratis berättelsehändelser som inte kräver några kapitelbiljetter för att fortsätta läsa! Spela för att uppleva spännande minihistorier utanför huvudhistorien. Gå in i nya situationer med dina favorit killar och tydliga avslut för att få bonusartiklar och kläder!
Samarbeta med dina vänner för att rensa händelserna snabbare och få varje evenemang slut!

* 1 ・ ・ ・ Gratis att spela (Tillgängligt innehåll i spelet tillgängligt)

(Rekommenderade enhetsspecifikationer: 1,3 GB ledigt utrymme, 4 GB RAM / minne

kemen Vampire – Otome Game – Beskrivning
Spela ett av de bästa otome dating/romance love games på engelska!
Starta din egen vampyrromantik genom denna exklusiva kärlekshistoria!

■Det här är ett otome dejting/romantik kärleksspel som rekommenderas om:
・Du älskar otome romantikspel.
・Du älskar att dejta kärleksromantiska spel för tjejer.
・Du vill spela kända anime otome-spel för tonåringar.
・Du älskar anime-dejtingsimulatorspel.
・ Det är första gången du spelar ett anime otome-spel.
・Du älskar att läsa anime kärleksromaner.
・Du älskar vackra illustrationer i animestil.

Ikemen Vampire: Temptation in the Dark är det senaste tillskottet CYBIRDs hit Ikemen Series otome dating/romance love sim-spel! Om du gillade Midnight Cinderella, Ikemen Sengoku och Ikemen Revolution, gör dig redo för ännu ett romantiskt fenomen som kommer att hålla dig på kanten av din stol! Gå vilse i en mystisk, öm och spännande interaktiv otome dejtingroman med kärleksintressen som inkluderar ingen mindre än Mozart, Isaac Newton och Shakespeare! Redo att skriva historia?

Njut av en levande, spännande romantik komplett med engagerande musik, underbara illustrationer och karaktärsröster! Få 5 gratis kapitelbiljetter varje dag för att gå vidare genom historien! Spela nu och hitta din alldeles egna vampyrromantik!

Ett slumpmässigt möte i Louvren leder dig in i en herrgård full av några av historiens största män! Men det finns en twist…de är vampyrer! Och de är ute efter blod. Ditt blod.

Kan du överleva en månad som bor under samma tak som dessa dödligt snygga män? Eller kommer du att ge dig i frestelsen?

■ Klä ut dig med söt klädsel för din Avatar och hans
Upplev mer interaktiv otome romantik med avatarerna i spelet.
Välj bland underbara Askungensklänningar, vackra rumsbakgrunder och trädgårdar och söta accessoarer för att bli en vampyrprinsessa som skulle fresta vilken kille som helst! Vrid fritt din avatar och dekorationer för att skapa ett rum som matchar din smak! Begränsade upplagor kläder läggs ständigt till så att du alltid kan hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna. Karaktärer från historien finns också tillgängliga som avatarer! Klä upp ditt kärleksintresse för den perfekta dejtingupplevelsen.

■Forma din Otome-romantikberättelse genom de val du gör!
Det finns flera avslutningar tillgängliga för varje kille beroende på vilka val du gör i detta romantiska dejtingspel. Om du får tillräckligt med poäng kan du till och med få en speciell epilog med din enda sanna kärlek! Längs vägen, lås upp speciella sidohistorier berättade från hans perspektiv för att lära dig allt om hans sanna känslor. vilken typ av romantik väntar dig? Spela för att ta reda på det!

■Njut av berättelsehändelser i spelet för en ny upplevelse med din kille!
Ikemen Vampire håller många speciella romantiska berättelseevenemang som inte kräver några kapitelbiljetter för att fortsätta läsa! Spela för att uppleva spännande minidejtinghistorier utanför huvudberättelsen. Vill du uppleva en ny sorts romans med honom? Kom in i nya dejtingsituationer med dina favoritkillar, och tydliga avslut för att få bonusartiklar och klädesplagg!
Slå dig ihop med dina vänner för att rensa händelserna snabbare och få varje händelse att sluta!

■Samla exklusiva kort!
Korten har underbara illustrationer i animestil med scener från huvudhistorien, händelser och mer! Ställ in ditt favoritkort som din hembakgrund så kommer han att prata med dig! Korten innehåller tonande rader så att du kan höra hans förtrollande röst! Beroende på kortets sällsynthet kan han till och med komma upp och personligen med dig

Visuell roman / Ikemen vampyr

Den ursprungliga promokonsten. namn 

Ikemen Vampire: Temptation in the Dark är ett otome visuellt romanspel producerat av Cybird för Android och iOS. Spelet utspelar sig i det sena 1800-talets Frankrike dit du, spelaren, har transporterats till från 2000-talet. Du har fastnat i en herrgård full av några av de största historiska figurerna genom tiderna i en månad tills du kan gå tillbaka till din egen tid, men det finns en hake – varenda en av dem är en vampyr. Det finns bara en regel för dig under din vistelse, bli inte kär.

Det finns 12 romantiska karaktärer i spelet, varav åtta för närvarande är tillgängliga på engelska:

 • Napoleon Bonaparte: Den karismatiske ledaren. Den första karaktären spelaren möter i spelet. Han är extremt snäll och försöker dölja spelaren för de andra när han ser henne, men det misslyckas. Han har ingen aning om hur han ens kom till herrgården i första hand, och är bara en halvvampyr.
 • Wolfgang Amadeus Mozart: Den högmodige musikern. En kall och slitande pianospelare börjar hata spelaren och är väldigt avlägsen mot henne, men han blir fäst vid henne ganska snabbt efter att de träffats första gången. Han är en ganska stor germofob och hatar när folk gör hans musikrum smutsigt.
 • Leonardo da Vinci: Den geniala bedragaren. Han sover alltid runt herrgården och de boende ”tenderar att bara trampa på honom.” Spelbeskrivningen säger att han döljer något för de andra invånarna och är en ensamvarg, och han är den enda karaktären som inte har en listad vampyrtyp.
 • Arthur Conan Doyle: The Frivolous Playboy. En flirtig författare som tar varje chans han får för att flirta med spelaren, och en av de karaktärer som dyker upp mest. Han börjar helt enkelt reta spelaren, men deras relation blir djupare senare.
 • Vincent van Gogh: Den milda ängeln. En målare som beskrivs som snäll, men ofta utan känslor. Han är artig och söt, till skillnad från sin bror, och spelarens karaktär säger uttryckligen att han är mycket trevligare än Theo.
 • Theodorus van Gogh: Den företagsamma djävulen. Vincents yngre bror. En konsthandlare som är god vän med Arthur och är väldigt framåt med sina känslor för spelaren. Han är inte särskilt förtjust i henne, men han värmer upp henne mer när han lär känna henne.
 • Osamu Dazai: Den överseende charlatanen. Den mindre seriösa av de två författarna i herrgården och mycket karismatisk, han gillar att reta människor och kommer bara in i herrgården genom fönstren. Han är väldigt lekfull och pratar aldrig om sitt förflutna.
 • Isaac Newton: Vargen i fårkläder. Han blir ofta retad av Arthur och Dazai, han är väldigt avstängd från alla och ogillar för mycket social interaktion. Han hatar att förknippas med äpplen och har problem med att äta jämfört med andra vampyrer.
 • Jean D’Arc: Den vackra kättaren. Han har nästan aldrig setts i spelet och är den enda karaktären som inte förekommer i prologen, bara nämns vid namn. Han tror att han är oren och pratar bara med Mozart. Spelet beskriver honom som vacker och stoisk.
 • William Shakespeare: Den besittande dramatikern. Den enda karaktären av de viktigaste tolv som inte bor i herrgården. Vincent är god vän med honom och besöker honom regelbundet i hans villa, till Theos förtret. Han är en trickster, men är alltid artig mot spelaren.
 • Comte de Saint-Germain: Den hedonistiske adelsmannen. Herrgårdens renblodiga vampyr och patriark. Han är den person som är ansvarig för att förvandla alla andra karaktärer till vampyrer, och erbjuda dem en ”smak av evigheten” vid deras dödsbädd.
 • Sebastian: Den stoiske (?) Butlern. Han är inte bara herrgårdens enda människa, utan han är också den enda romantiska karaktären som inte är baserad på en historisk figur. Han är en fanatisk historiker som kom till herrgården för att observera alla betydelsefulla människor som bor i herrgården. Spelaren hjälper honom med sina butleruppgifter i utbyte mot logi.

Tropes som hänför sig specifikt till spelets karaktärer kan hittas på karaktärssidan .


Tropes i mobilspelet:

 • An Interior Designer Is You : Belöningarna för att godkänna intimitetskontroller är möbler som spelaren kan sätta i sitt eget personliga rum med sin avatar och en chibi-version av vilket kärleksintresse de vill, oavsett om deras rutt har släppts ännu.
 • Och din belöning är kläder : Spelaren måste spendera mynt eller diamanter på klädesplagg för att klara avatarutmaningarna, och de får behålla vad de betalar för efteråt.
 • Bishōnen : De flesta karaktärerna i spelet. Theo är ett anmärkningsvärt undantag, eftersom spelet gör en poäng med att beskriva honom som manlig och muskulös närhelst det kan.
 • Cash Gate : På samma sätt som de andra Ikemen Series- spelen kommer det under alla rutter att finnas ögonblick där spelaren måste göra en avatarutmaning eller intimitetskontroll. Särskilt avatarutmaningarna kan vara svåra, eftersom spelaren måste spendera en stor mängd mynt eller diamanter för att klara dem och fortsätta med den valda rutten. Även om de kan skickas gratis om de väljer att använda mynt, kommer det att krävas lite hårda kärleksstrider för att få det belopp som behövs.
 • Färgkodad för din bekvämlighet : Flera av karaktärerna verkar ha ett genomgående tema med sina rum och kläder. Arthur och Theo är blå, Saint Germain är guld, Sebastian är svart, Vincent är gul, Dazai är lila, Mozart är vit och Leonardo och Isaac är bruna. Jean har blå kläder, men hans rum är färglöst.
 • Danser och bollar : Många av vägarna tenderar att ha någon form av boll under andra halvlek.
 • Fiktion 500 : Karaktärerna bor i en herrgård med minst 12 sovrum, två matsalar och en stängselhall. Saint-Germain verkar inte ha någon tydlig typ av arbete och bara Theo ses faktiskt gå ut för att göra sitt jobb. Spelaren får också många påkostade kläder och tillbehör för att gå till balerna som hon är inbjuden till, och Comte verkar vara den som ekonomiskt stödjer Shakespeares villa. Han lyckas också få tag i etiskt framställt blod, men var han får det ifrån och varför det är etiskt tas aldrig upp. (Värt att notera att spelaren och Arthur går ut för detektivarbete på hans väg, men det är bara för skojs skull, de får inte betalt.)
 • Följ ledaren : Detta är i grunden AkaSeka med vampyrer.
 • I Have Your Wife : MC:n kidnappas på de flesta av rutterna av en av Love Interests tidigare rivaler.
 • Begränsad garderob : Alla karaktärerna bär samma kläder nästan varje gång de dyker upp i huvudberättelsen, och deras vardagskläder är bara deras vanliga kläder med västar och jackor borttagna. Undantag för Theo, som bär kritrandig kostym och hatt när han är ute och handlar med konst.
 • Måste ha koffein : Leonardo säger att det enda som vampyrer tycker är mer beroendeframkallande än blod är kaffe, och varje gång spelaren gör något blir hon alltid översvämmad av flera vampyrer som också vill ha en kopp.
 • Perpetual Frowner : Jean, Sebastian, Isaac, Theo, Napoleon och Mozart har alla en vilande rynka på pannan på sina sprites.
 • Pet the Dog : Varje enskild romantisk karaktär har ett husdjur.
 • You Gotta Have Blue Hair : Gäller Arthur, Napoleon, Jean och Dazai.