Den här av manga, anime, otome, Ikemen och hunex i min blogg undersöker jag på deras personlighets historia som tagit namnet efter i forntida kända männen av dåtiden!  Jag har tagit otome/ikemen/ hunex bilden från google så kan in se viken personlig och bakgrund…!

Dom som gjorde skapade otomate (utvecklare ) och utgivare jp: design factory, idea factory, na/eu:fksys games är också visuell roman för både japan och Nordamerika! Eftersom jag kan inte spela mobilspel på grunden av kostar, så snälla ta bort för fan och tittat jag på YouTube av otome/ikemen, hunex och använder som manga bok. I varje av som ladda från både spelet till  Youtube till och med kan söka på google, min favorit otomoe/ikemen romantik spelet är code realize, Ikemen Vampire:Temptation in the Dark, Ikemen Revolution, Ikemen Prince (princess and his beast)och några andra!