Visuell roman / Ikemen vampyr

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/ikevamp_3.jpg
Den ursprungliga promokonsten. namn 

Ikemen Vampire: Temptation in the Dark är ett otome visuellt romanspel producerat av Cybird för Android och iOS. Spelet utspelar sig i det sena 1800-talets Frankrike dit du, spelaren, har transporterats till från 2000-talet. Du har fastnat i en herrgård full av några av de största historiska figurerna genom tiderna i en månad tills du kan gå tillbaka till din egen tid, men det finns en hake – varenda en av dem är en vampyr. Det finns bara en regel för dig under din vistelse, bli inte kär.

Det finns 12 romantiska karaktärer i spelet, varav åtta för närvarande är tillgängliga på engelska:

 • Napoleon Bonaparte: Den karismatiske ledaren. Den första karaktären spelaren möter i spelet. Han är extremt snäll och försöker dölja spelaren för de andra när han ser henne, men det misslyckas. Han har ingen aning om hur han ens kom till herrgården i första hand, och är bara en halvvampyr.
 • Wolfgang Amadeus Mozart: Den högmodige musikern. En kall och slitande pianospelare börjar hata spelaren och är väldigt avlägsen mot henne, men han blir fäst vid henne ganska snabbt efter att de träffats första gången. Han är en ganska stor germofob och hatar när folk gör hans musikrum smutsigt.
 • Leonardo da Vinci: Den geniala bedragaren. Han sover alltid runt herrgården och de boende ”tenderar att bara trampa på honom.” Spelbeskrivningen säger att han döljer något för de andra invånarna och är en ensamvarg, och han är den enda karaktären som inte har en listad vampyrtyp.
 • Arthur Conan Doyle: The Frivolous Playboy. En flirtig författare som tar varje chans han får för att flirta med spelaren, och en av de karaktärer som dyker upp mest. Han börjar helt enkelt reta spelaren, men deras relation blir djupare senare.
 • Vincent van Gogh: Den milda ängeln. En målare som beskrivs som snäll, men ofta utan känslor. Han är artig och söt, till skillnad från sin bror, och spelarens karaktär säger uttryckligen att han är mycket trevligare än Theo.
 • Theodorus van Gogh: Den företagsamma djävulen. Vincents yngre bror. En konsthandlare som är god vän med Arthur och är väldigt framåt med sina känslor för spelaren. Han är inte särskilt förtjust i henne, men han värmer upp henne mer när han lär känna henne.
 • Osamu Dazai: Den överseende charlatanen. Den mindre seriösa av de två författarna i herrgården och mycket karismatisk, han gillar att reta människor och kommer bara in i herrgården genom fönstren. Han är väldigt lekfull och pratar aldrig om sitt förflutna.
 • Isaac Newton: Vargen i fårkläder. Han blir ofta retad av Arthur och Dazai, han är väldigt avstängd från alla och ogillar för mycket social interaktion. Han hatar att förknippas med äpplen och har problem med att äta jämfört med andra vampyrer.
 • Jean D’Arc: Den vackra kättaren. Han har nästan aldrig setts i spelet och är den enda karaktären som inte förekommer i prologen, bara nämns vid namn. Han tror att han är oren och pratar bara med Mozart. Spelet beskriver honom som vacker och stoisk.
 • William Shakespeare: Den besittande dramatikern. Den enda karaktären av de viktigaste tolv som inte bor i herrgården. Vincent är god vän med honom och besöker honom regelbundet i hans villa, till Theos förtret. Han är en trickster, men är alltid artig mot spelaren.
 • Comte de Saint-Germain: Den hedonistiske adelsmannen. Herrgårdens renblodiga vampyr och patriark. Han är den person som är ansvarig för att förvandla alla andra karaktärer till vampyrer och erbjuda dem en ”smak av evigheten” vid deras dödsbädd.
 • Sebastian: Den stoiske (?) Butlern. Han är inte bara herrgårdens enda människa, utan han är också den enda romantiska karaktären som inte är baserad på en historisk figur. Han är en fanatisk historiker som kom till herrgården för att observera alla betydelsefulla människor som bor i herrgården. Spelaren hjälper honom med sina butleruppgifter i utbyte mot logi.

Tropes som hänför sig specifikt till spelets karaktärer kan hittas på karaktärssidan .


Tropes i mobilspelet:

 • An Interior Designer Is You : Belöningarna för att godkänna intimitetskontroller är möbler som spelaren kan sätta i sitt eget personliga rum med sin avatar och en chibi-version av vilket kärleksintresse de vill, oavsett om deras rutt har släppts ännu.
 • Och din belöning är kläder : Spelaren måste spendera mynt eller diamanter på klädesplagg för att klara avatarutmaningarna, och de får behålla vad de betalar för efteråt.
 • Bishōnen : De flesta karaktärerna i spelet. Theo är ett anmärkningsvärt undantag, eftersom spelet gör en poäng med att beskriva honom som manlig och muskulös närhelst det kan.
 • Cash Gate : På samma sätt som de andra Ikemen Series- spelen kommer det under alla rutter att finnas ögonblick där spelaren måste göra en avatarutmaning eller intimitetskontroll. Särskilt avatarutmaningarna kan vara svåra, eftersom spelaren måste spendera en stor mängd mynt eller diamanter för att passera dem och fortsätta med den valda rutten. Även om de kan skickas gratis om de väljer att använda mynt, kommer det att krävas lite hårda kärleksstrider för att få det belopp som behövs.
 • Färgkodad för din bekvämlighet : Flera av karaktärerna verkar ha ett genomgående tema med sina rum och kläder. Arthur och Theo är blå, Saint Germain är guld, Sebastian är svart, Vincent är gul, Dazai är lila, Mozart är vit och Leonardo och Isaac är bruna. Jean har blå kläder, men hans rum är färglöst.
 • Danser och bollar : Många av vägarna tenderar att ha någon form av boll under andra halvlek.
 • Fiktion 500 : Karaktärerna bor i en herrgård med minst 12 sovrum, två matsalar och en stängselhall. Saint-Germain verkar inte ha någon tydlig typ av arbete och bara Theo ses faktiskt gå ut för att göra sitt jobb. Spelaren får också många påkostade kläder och tillbehör för att gå till balerna som hon är inbjuden till, och Comte verkar vara den som ekonomiskt stödjer Shakespeares villa. Han lyckas också få tag i etiskt framställt blod, men var han får det ifrån och varför det är etiskt tas aldrig upp. (Värt att notera att spelaren och Arthur går ut för detektivarbete på hans väg, men det är bara för skojs skull, de får inte betalt.)
 • Följ ledaren : Detta är i grunden AkaSeka med vampyrer.
 • I Have Your Wife : MC:n kidnappas på de flesta av rutterna av en av Love Interests tidigare rivaler.
 • Begränsad garderob : Alla karaktärerna bär samma kläder nästan varje gång de dyker upp i huvudberättelsen, och deras vardagskläder är bara deras vanliga kläder med västar och jackor borttagna. Undantag för Theo, som bär kritrandig kostym och hatt när han är ute och handlar med konst.
 • Måste ha koffein : Leonardo säger att det enda som vampyrer tycker är mer beroendeframkallande än blod är kaffe, och varje gång spelaren gör något blir hon alltid översvämmad av flera vampyrer som också vill ha en kopp.
 • Perpetual Frowner : Jean, Sebastian, Isaac, Theo, Napoleon och Mozart har alla en vilande rynka på pannan på sina sprites.
 • Pet the Dog : Varje enskild romantisk karaktär har ett husdjur.
 • You Gotta Have Blue Hair : Gäller Arthur, Napoleon, Jean och Dazai.

  Karaktärer / Ikemen Vampyr

  OBS: Alla karaktärsbeskrivningar som visas före troperna är de officiella skrivna av Cybird som visas när spelet laddas.


      öppna/stäng alla mappar
      Napoleon Bonaparte

  Röst av: Nobunaga Shimazaki

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/napoleon_thumb.png
  ”Säg mig… kan du göra det outsägliga?”
  ”…Titta på mig. Jag är inte som de andra. …Jag är precis som du.

  En av de största och mest kontroversiella ledarna i historien, Napoleon har en naturlig aura som driver människor till honom. Han anser starkt att alla människor är födda lika och bör behandlas som sådana. Till skillnad från de andra har han ingen aning om varför han hamnade i herrgården.


  • Big Brother Instinct : Han vill skydda Isaac och har sagt till spelaren att han ser honom som en yngre bror.
  • Chef of Iron : Utan tvekan den bästa kocken bland vampyrinvånarna och även en extremt bra fighter på grund av sitt förflutna som soldat.
  • The Charmer : Spelaren hänförs omedelbart av honom och spelets textruta säger att ”män och kvinnor” har fallit för hans charm (som vissa kan ta som tvetydigt Bi ).
  • Vän till alla barn : Lär de lokala barnen att slåss med svärd och försvar med Isaac.
  • Heavy Sleeper : Han sover in senare än någon annan och kysser alla som väcker honom.
  • Isiga blå ögon
  • Flerfärgat hår : Han har blått hår med vita spetsar.
  • Korphår, elfenbenshår
  • Royal Rapier
  • ”Shut Up” Kiss : Typ. Han menade inte att göra det, men första gången MC försöker väcka honom säger han detta innan han kysser henne (det är hans vana att vakna upp).

      Wolfgang Amadeus Mozart

  Röst av: Toshiyuki Toyonaga

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/mozart_thumb.png
  ”Och varför, exakt, ska jag skaka din hand?”
  ”Ända sedan jag träffade dig har min musik förändrats. Jag kommer aldrig hitta något mer värdefullt för mig än min musik och du.”

  Ett underbarn som började komponera från fem års ålder, Mozart lever och andas musik. Han kommer till herrgården i jakten på att komponera sitt största verk hittills. Han är avlägsen och slitande, och ändå finns det glimtar av ett känsligt hjärta bortom hans järnmask.


  • Absurd fobi : Mozart hatar vagnar. Han blir svettig och nervös när han är i en.
  • Etablering av karaktärsmusik : Han spelar en aggressiv tolkning av den turkiska marschen när spelaren träffar honom för första gången, som ett sätt att säga åt henne att rensa bort. Denna kalla attityd mot henne är närvarande ett tag i början av hans rutt.
  • Affischgalleri Sovrum : Hans rum är vitt och orörda, vilket återspeglar hans snygga freak-personlighet.
  • Hatar att bli berörd : Gillar inte att röra spelaren eller skaka hennes hand. Gick också med Hates Everyone Equally eftersom han bara verkar njuta av Jeans sällskap .
  • Signaturinstrument : Pianot. Även om Mozart i verkligheten kunde spela flera instrument, verkar spelet knuffa in honom i pianosätet varje gång han behöver spela något.
  • Livrädd för bakterier : Smutsa inte ner hans musikrum. Bara inte.

      Leonardo Da Vinci

  Röst av: Kenjiro Tsuda

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/leonard_thumb.png
  ”Du är en unik person. Du skulle göra en fascinerande studie – för min forskning.”
  ”Även om din kärlek till mig imorgon bleknar… Jag kommer att fortsätta älska dig… i all evighet.”

  Leonardo är ett geni, som av historiker och forskare betraktas som den huvudsakliga ”renässansmannen”. Han tillbringar vanligtvis dagarna med att stilla sin nyfikenhet genom att undersöka allt som fångar hans blick. Lite av en ensamvarg verkar han gömma en djup hemlighet…


  • Brainy Brunette : En av (om inte de) smartaste personerna i hela herrgården.
  • Briljant, men lat : Om han var lite mer produktiv skulle han kunna åstadkomma mycket mer.
  • Falskt förhållande : Eftersom han alltid är översvämmad av kärleksbrev och bekännelser, låtsas han vara med spelaren bara för att få dem att sluta i en månad. (Leder naturligtvis till en romantisk falsk-riktig vändning .)
  • Excentrisk mentor : Utgångspunkten för hans väg är att han ska lära spelaren hur man gör en färdighet som hon väljer i utbyte mot att hon låtsas vara hans flickvän.
  • Jack-of-All-Trades : Anledningen till att han väljer att mentor spelaren är för att han kan nästan alla färdigheter hon kan tänkas vilja lära sig om.
  • King Incognito : Leonardos vampyrtyp finns inte med i spelbeskrivningen av en anledning. Han är faktiskt renblodig och har varit Comtes vän ett tag.
  • Affischgalleri Sovrum : Hans rum är rörigt och täckt av alla typer av böcker och prydnadssaker. Speglar hans roll som uppfinnare.
  • ”Shut Up” Kiss : Gör det för att lugna MC:n i det första kapitlet på sin rutt.
  • Rökning är cool : Han röker regelbundet cigarrer.

      Arthur Conan Doyle

  Röst av: Ryohei Kimura

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/arthur_thumb.png
  ”En bra kvinna är som ett bra mysterium. De är båda så roliga att… avslöja.”
  ”Jag kan inte föreställa mig någon som kan få mig att bli kär som du har… du är den första och enda personen jag någonsin skulle kunna tillåta mig själv att förlora mot…”

  En brittisk författare känd för sin serie deckare med titeln Sherlock Holmes i huvudrollen. Arthur har en snabb kvickhet, men hans flippiga attityd hindrar honom från att bilda djupa relationer. En playboy av naturen, han attraheras direkt av dig. Hans skäl för att komma till herrgården verkar vara knutna till hans eget författarskap.


  • Alla män är perversa : Han hoppar bokstavligen på spelaren vid första tillfället och säger åt henne att vara försiktig efteråt eftersom ”det finns män som kommer att tycka att [hennes] oskuld är ganska attraktiv.”
  • Stort ego, dolda djup : Han agerar arrogant, men innerst inne plågas han över vem han är och varför han skriver.
  • Casanova : Han går ofta ut och sover med kvinnor på en ennattsaffär. Det antyds dock att han går tillbaka bara för att tjäna sig själv igen, eftersom de reagerar vänligt mot honom när de ser honom offentligt och frågar honom när han ska lägga dem igen.
  • Gillar inte skräppost : Hatar te. Jean bytte kaffe mot te en gång som hämnd för Arthur som försökte ta av sig ögonlappen, och Arthur hostade hela dagen.
  • Kalla mig inte ”Sir” : Även om han har titeln på grund av sitt riddarskap, säger han åt spelaren att lägga av den och bara kalla honom Arthur.
  • Ömsesidigt ojämlikt förhållande : Påstår att han inte är vän med Dazai och ogillar honom. Känslan är dock inte ömsesidig.
  • Quintessential British Gentlemen : Har några klassiska stereotypa brittiska slang och fraser inslängda i hans dialog, som att kalla spelaren ”kärlek” och säga ”uppför träbacken till bedfordshire”.
  • Sherlock Homage : Ironiskt eftersom han hatar sitt eget skapande, men han är en briljant detektiv. På vägen går han och spelaren ihop för att gå och lösa mindre mysterier över Paris, där spelaren agerar som Watson till sin Sherlock. Helvete, ”deducera” är ett av de första orden han ens säger.
  • Piraterna som inte gör någonting : Han är läkare, men har bara någonsin setts skriva eller göra detektivarbete.

      Vincent van Gogh

  Röst av: Yoshihiko Aramaki

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/vincent_thumb.png
  ”Oavsett vad jag målar, kan ingenting jämföras med din skönhet.”
  ”Jag vill vara någon du kan lita på. Så ring mig när du behöver mig, okej?

  Denna berömda och inflytelserika holländska målare har en närvaro lika lugnande som de solrosor han är känd för att måla. Vincents snälla personlighet står i skarp kontrast till hans fräcka och svåra bror, även om han ibland verkar vara fri från alla känslor. Men när han väl blir kär förändras allt…


  • 100 % tillbedjansbetyg : Varje enskild karaktär i spelet respekterar honom och alla erkänner hur trevlig han är.
  • Dödlig kock : Han har inte setts laga mat så ofta, men när han lagar mat resulterar det oftast i att allt smakar hemskt i bästa fall eller i värsta fall helt i brand.
  • Lille storebror : Inte nödvändigtvis kortare än Theo (endast 1 cm kortare), men spelaren fäster honom som yngre bror till en början eftersom Theo är så överdrivet beskyddande mot honom och är mycket större i närvaro.
  • Syskonteam : Han målar saker för Theo att sälja.

      Theodorus van Gogh

  Röst av: Hisanori Sato

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/theodorus_thumb.png
  ”Kom med. Jag sätter dig i arbete. Bara så att du vet har du inget att säga till om i det här.”
  ”Jag fick inga speciella talanger från Gud, men även som en normal människa fanns det saker jag kunde göra…

  Vincents yngre bror, en konsthandlare med en vass tunga. När det kommer till hans ambition tar han inga fångar. Även om Theo respekterar Vincent mer än någon annan, har han en viss hemlighet från sitt förflutna som han har behållit även för sin kära bror…


  • Absurd fobi : Hatar katter. Han springer iväg när han ser en och vid ett tillfälle fick Shakespeare reda på det och jagade honom runt ett torg med en katt i handen.
  • Big Brother Worship : Är överdrivet beskyddande mot sin bror och har ägnat sitt liv åt att göra sin brors arbete så inflytelserik som han kan.
  • Foreign Cuss Word : Använder ’klootzak’ mycket, vilket är skitstövel på holländska.
  • Jerk-to-Nice-Guy Handling : Han är ingen dålig kille, men han kan tas på det sättet med sin offish-personlighet. Han tappar den defensiva aspekten av sitt beteende ju mer han lär känna spelaren.
  • Syskonteam : Han säljer det som Vincent målar.
  • Framgångsrik syskonsyndrom : Han har bara någonsin varit känd som ”Vincents bror” och det antyds att det stör honom.
  • Varumärke Favoritmat : Pannkakor dränkta i sirap.

      Osamu Dazai

  Röst av: Taku Yashiro

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/osamu_dazai_thumb.png
  ”Varför, att skriva är att leva. Jag måste skriva om vårt möte.”

  En berömd författare med en luftig personlighet och en pension för att ha dragit in andra i sina udda vanföreställningar med avväpnande charm. Dazais lekfullhet har inte gjort honom kär hos vissa i herrgården, men han låter det inte störa honom alls. Av någon anledning pratar han aldrig om sitt förflutna.


  • Ömsesidigt ojämlikt förhållande : Säger att han är god vän med Arthur. Arty kommer dock att säga något annat.
  • Mysterious Past : Undviker sitt förflutna så gott han kan och ingen vet den verkliga anledningen till att han valde att låta Comte göra honom till en vampyr.
  • Gimmicken : Går bara in i herrgården genom fönstren och har bara använt ytterdörren 4 gånger.
  • Smeknamnet : Kallar Isaac ’Ai-chan’ och spelaren ’Toshiko-san’.

      Isaac Newton

  Röst av: Shouta Aoi

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/isaac_thumb.png
  ”Jag föredrar saker som jag kan förstå. Du är en gåta.”
  ”Det är som att jag ser den nya världen i ett nytt, fascinerande ljus när jag är med dig… snälla, visa mig mer.

  Den här briljanta fysikern avskyr djupt att han förknippas med äpplen. Lite obekvämt, och alltid tvärtom, Isaac håller till en början avstånd från dig. Han följer en unik uppsättning regler när det kommer till ”måltider” och blir en annan person när han visar sina huggtänder.


  • Påminner detta dig om något? ?: Hans ’Non Est Factum’-illustration, som visar honom att fästa spelaren mot en vägg.
  • Cannot Spit It Out : Han försöker flera gånger på sin väg att berätta för MC att han älskar henne, men fryser alltid precis innan han ska säga det.
  • Vän till alla barn : Lär de lokala barnen fysik och matematik med Napoleon.
  • Intelligens är lika med isolering : Han kom till herrgården för att ha en lugn plats att studera ensam.
  • Smeknamn i serien : ’Newt’ från Arthur och ’Ai-chan’ från Dazai.
  • Once Done, Never Forgotten : Händelsen ”äpplet faller från trädet” som troligen inspirerade hans forskning om gravitation verkar alltid följa honom och han retas ofta om det av Arthur och Dazai. Men spelets laddningsskärmstextruta avslöjar att han i hemlighet är arg när ingen nämner det.
  • Satsningen : Spelar ständigt spel med Arthur så att han slutar använda smeknamnet ”Newt”, men förlorar varje gång.
  • Viktigt födelsedatum : Hans födelsedag är juldagen.
  • Wolf in Sheep’s Clothing : Helt bokstavligen hur spelet beskriver honom. När han är överväldigad av hunger tappar han sitt blyga yttre och biter den närmaste människa han kan hitta.

      Jean d’Arc

  Röst av: Toshiyuki Someya

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/jeanne_thumb.png
  ”Rör mig inte. Jag är oren.”
  ”När dagen kommer då jag förvandlas till det sanna monster jag är… får jag be dig att döda mig?

  En soldat som tjänstgjorde i hundraåriga kriget. Jeans håglösa ögon och stoiska uttryck står i strid med hans eteriska skönhet. Även om han verkar vara känslolös, bär han en enda hjärtskärande önskan djupt i sitt hjärta.


  • Tvetydigt kristen : Den riktiga Jeanne D’Arc var kristen, och många av Jeans samtal har religiösa undertoner, men det sägs inte uttryckligen om han fortfarande är religiös.
  • Brodande pojke, mild flicka
  • Maktens ögonlapp
  • Frozen Face : Hans uttryck förändras nästan aldrig, till skillnad från alla andra karaktärer.
  • Jeanne d’Archétype : Bokstavlig. Han är tänkt att vara den riktiga Jeanne, men hans kön har ändrats så han är nu Jean.
  • Aldrig lärt sig att läsa : Jean kan inte skriva, men han kan läsa lite (han gillar bilderböcker för barn.) MC bestämmer sig för att lära honom hur man skriver på sin väg.

      William Shakespeare

  Röst av: Daisuke Hirakawa

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/shakespeare_thumb.png
  ”Oj, vilka uppvuxna förväntningar har kommit vid ankomsten av denna nya spelare?”

  Shakespeare anses med goda skäl vara världens största dramatiker; han är extremt skicklig på att observera och analysera det mänskliga hjärtat. Han är en gentleman som aldrig misslyckas med att behandla dig med största respekt. Men det finns en anledning till att han lever separat från alla andra, och det har sina rötter i hans dubbelsidiga natur…


  • Evil Redhead : Spelar ofta rollen som skurken på de vägar som vi sett hittills.
  • Hatad av alla : Herrgårdsborna ser honom som skissartad i bästa fall och i värsta fall oåterkallelig, förutom Vincent, som verkligen tycks njuta av dramatikerns sällskap.
  • It Amused Me : Han tycker verkligen om att bråka med herrgårdsborna bara för att bara observera vilka åtgärder de kommer att vidta i vissa situationer.

  * The Man Behind the Man : Ofta den bakom skurken på varje karaktärs väg (där nämnda skurk vanligtvis är en gammal rival från kärleksintressets förflutna). Ibland involverar han till och med Vincent omedvetet.

  • Ye Olde Butcherede Englishe : Talar bara på det språk som används i hans pjäser, trots att det var på 1800-talet då detta språk helt klart skulle vara omodernt.

      Comte de Saint-Germain

  Röst av: Kazuma Horie

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/comte_thumb.png
  ”Låt oss skåla för kvällens mest härliga och mirakulösa möte. Santé.”

  En större (renblodig) vampyr höljd i mystik. Han är ansvarig för att erbjuda invånarna i herrgården ”en smak av evigheten” och ge dem deras andra liv som vampyrer. Saint-Germain har graciös balans och ett elegant leende, men det finns den minsta antydan till sorg någonstans i hans ögon.


  • Badass långrock
  • Alla kallar honom ”Barkeep” : Han hänvisas bara till med sin titel, eftersom ingen av invånarna känner till hans riktiga namn. Det är Abel.

      Sebastian

  Röst av: Syuta Morishima

  https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/sebastian_thumb.png
  ”Jag kommer att övervaka dig under din tid här. Jag måste varna dig för att jag är mycket strikt.”

  Sebastian är en skicklig butler som övervakar alla invånare i herrgården. Han är generellt sett en väldigt lugn person, men döljer ett…smått fanatisk streck när det kommer till ämnet historia. I sitt rum kanske han eller inte har en speciell anteckningsbok full av detaljerade anteckningar om herrgårdens invånare, men låt honom inte veta att du såg dem.


  • I’m Your Biggest Fan : Även om han faktiskt inte säger detta till Napoleons ansikte, är han besatt av kejsaren och har älskat honom sedan han var liten.
  • Kamppacifist : Kan kampsport, men använder aldrig sina färdigheter.
  • Token Human : Tills spelaren anländer är han den enda människan som bor i herrgården.