Ieyasu Tokugawa
TummenIeyasu Tokugawa
Tummen
Okänd
FYSISK BESKRIVNING
KÖN
Manlig
HÖJD
5’7 (174,1 cm)
BLOD TYP
A
ÖGONFÄRG
Jade grön
Andra som du såg också
Ikemen Sengoku Wiki
Kenshin Uesugi
Mitsuhide Akechi
Shingen Takeda
Nobunaga Oda
Masamune Date
Yukimura Sanada
Kanetsugu Naoe
Kichou

”Då föreslår jag att du slutar kämpa mot det och låter dig användas. Det är lättare så. Lita på mig.”

Ieyasu Tokugawa (徳川 家康, Tokugawa Ieyasu ) är en krigsherre och en romantisk karaktär i både den japanska och engelska versionen av Ikémen Sengoku. Han röstas av Toshiki Masuda.

ANNONS
Utseende
Ieyasu ses oftast bära sin rustning, som särskilt har hans signaturfärger av guld och orange, en aprikosfärgad halsduk, fingerlösa handskar, symmetriska gula tygutsmyckningar under lårskydd i stål och bruna smalbensskydd ovanpå svarta stövlar.

När han inte är i sin rustning växlar han mellan två avslappnade blickar. Den vanligaste av de två kläderna har en gyllene kimono tillsammans med en gul halsduk med vita utsmyckningar. Den andra avslappnade looken består av en mörkgul kimono med röd understrykning, toppad med en bärnstensbrun haori.

Ieyasu är den vackraste av krigsherrarna, med blek hud och stråblont, linaktigt hår. Han har djupt jadegröna ögon och tenderar att hålla ett orubbligt neutralt uttryck.

Ieyasu är 174,1 centimeter lång och har den kortaste växten av någon av krigsherrarna.

ANNONS
Personlighet
Med sina kalla och bitande ord framstår Ieyasu till en början som en cynisk kontra. Han är känd för sin intelligens och hårda beslutsamhet, vilket gör honom till en formidabel motståndare och kraftfull allierad till Oda-styrkorna.

När han först träffar hjältinnan uttrycker han sin avsmak för hennes svaghet och verkar ganska avvisande mot henne. Men när huvudkaraktären kommer närmare Ieyasu och får veta om hans svåra förflutna, kommer hon att förstå varför han hade denna attityd mot henne i första hand. Hon blir gradvis kär i hans orubbliga uthållighet och tysta vänlighet.

Under Ieyasus kyliga exteriör hyser han en mjuk och mild natur. Samtidigt som han erkänner att han har svårt att uttrycka sina känslor, är huvudpersonen tålmodig och uppmuntrar honom att öppna sig för henne, vilket han lär sig göra med hennes vägledning.

GÅ MED I EN PASSIONERAD GEMENSKAP AV MÄNNISKOR SOM ÄLSKAR DET DU ÄLSKAR.

REGISTRERA
Gameplay
Ett kommando av Nobunaga låter dig leva under vård av den mycket kalla, mycket motsatta och mycket avlägsna Ieyasu. Trots hans alla ansträngningar att trycka undan dig kan du inte låta bli att vänta på att överbrygga klyftan mellan er två.

Men det är bara när du gör det som du får reda på hans tragiska förflutna.

(Jag vill bryta igenom hans osynliga väggar…och nå hans hjärta.)

”Du är verkligen en idiot. Men det är för sent att stoppa det här nu, så jag antar att jag stannar hos dig.”

I samma ögonblick som du får en glimt av hans leende… börjar en ostoppbar kärlek.

Rutter
Historisk
Tokugawa Ieyasu var den första av Tokugawa Shogun, och tredje av de tre stora förenarna i Japan. Styrde effektivt Japan från slaget vid Sekigahara 1600 fram till Meiji-restaureringen 1868. Slaget vid Sekigahara var det avgörande slaget som ofta sägs markera slutet på Sengoku-perioden och början på Tokugawa-hegemoni.

Ieyasu tog makten 1600, fick en utnämning som shōgun 1603 och abdikerade från ämbetet 1605. Ieyasu dog 1616. Han blev senare gudomliggjort och hans mausoleum i Nikko blev en av de viktigaste helgedomarna i Japan.

Den okuvliga visionären
ANSLUTNING
Oda styrkor
BIOGRAFISK INFORMATION
FÖDELSEDATUM
31 januari
FÖDELSEORT
Okänd
FYSISK BESKRIVNING
KÖN
Manlig
HÖJD
5’7 (174,1 cm)
BLOD TYP
A
ÖGONFÄRG
Jade grön
Andra som du såg också
Ikemen Sengoku Wiki
Kenshin Uesugi
Mitsuhide Akechi
Shingen Takeda
Nobunaga Oda
Masamune Date
Yukimura Sanada
Kanetsugu Naoe
Kichou

”Då föreslår jag att du slutar kämpa mot det och låter dig användas. Det är lättare så. Lita på mig.”

Ieyasu Tokugawa (徳川 家康, Tokugawa Ieyasu ) är en krigsherre och en romantisk karaktär i både den japanska och engelska versionen av Ikémen Sengoku. Han röstas av Toshiki Masuda.

ANNONS
Utseende
Ieyasu ses oftast bära sin rustning, som särskilt har hans signaturfärger av guld och orange, en aprikosfärgad halsduk, fingerlösa handskar, symmetriska gula tygutsmyckningar under lårskydd i stål och bruna smalbensskydd ovanpå svarta stövlar.

När han inte är i sin rustning växlar han mellan två avslappnade blickar. Den vanligaste av de två kläderna har en gyllene kimono tillsammans med en gul halsduk med vita utsmyckningar. Den andra avslappnade looken består av en mörkgul kimono med röd understrykning, toppad med en bärnstensbrun haori.

Ieyasu är den vackraste av krigsherrarna, med blek hud och stråblont, linaktigt hår. Han har djupt jadegröna ögon och tenderar att hålla ett orubbligt neutralt uttryck.

Ieyasu är 174,1 centimeter lång och har den kortaste växten av någon av krigsherrarna.

ANNONS
Personlighet
Med sina kalla och bitande ord framstår Ieyasu till en början som en cynisk kontra. Han är känd för sin intelligens och hårda beslutsamhet, vilket gör honom till en formidabel motståndare och kraftfull allierad till Oda-styrkorna.

När han först träffar hjältinnan uttrycker han sin avsmak för hennes svaghet och verkar ganska avvisande mot henne. Men när huvudkaraktären kommer närmare Ieyasu och får veta om hans svåra förflutna, kommer hon att förstå varför han hade denna attityd mot henne i första hand. Hon blir gradvis kär i hans orubbliga uthållighet och tysta vänlighet.

Under Ieyasus kyliga exteriör hyser han en mjuk och mild natur. Samtidigt som han erkänner att han har svårt att uttrycka sina känslor, är huvudpersonen tålmodig och uppmuntrar honom att öppna sig för henne, vilket han lär sig göra med hennes vägledning.

GÅ MED I EN PASSIONERAD GEMENSKAP AV MÄNNISKOR SOM ÄLSKAR DET DU ÄLSKAR.

REGISTRERA
Gameplay
Ett kommando av Nobunaga låter dig leva under vård av den mycket kalla, mycket motsatta och mycket avlägsna Ieyasu. Trots hans alla ansträngningar att trycka undan dig kan du inte låta bli att vänta på att överbrygga klyftan mellan er två.

Men det är bara när du gör det som du får reda på hans tragiska förflutna.

(Jag vill bryta igenom hans osynliga väggar…och nå hans hjärta.)

”Du är verkligen en idiot. Men det är för sent att stoppa det här nu, så jag antar att jag stannar hos dig.”

I samma ögonblick som du får en glimt av hans leende… börjar en ostoppbar kärlek.

Rutter
Historisk
Tokugawa Ieyasu var den första av Tokugawa Shogun, och tredje av de tre stora förenarna i Japan. Styrde effektivt Japan från slaget vid Sekigahara 1600 fram till Meiji-restaureringen 1868. Slaget vid Sekigahara var det avgörande slaget som ofta sägs markera slutet på Sengoku-perioden och början på Tokugawa-hegemoni.

Ieyasu tog makten 1600, fick en utnämning som shōgun 1603 och abdikerade från ämbetet 1605. Ieyasu dog 1616. Han blev senare gudomliggjort och hans mausoleum i Nikko blev en av de viktigaste helgedomarna i Japan.