Beskrivning

Rahm är den andra och nuvarande drottningen av Avari och Aquias mor. Hon ogillar att vara den andra drottningen och vill sätta Aquia på tronen. Rahm är upprörd över det faktum att hon aldrig skulle kunna få en plats i Roc Avaris hjärta som den första drottningen. Hon säger att Roc alltid gynnade sin första drottning Min Avari även efter hennes död. Så Rahm tror att hon bara har Aquia. Därför kom hon på planen att mörda Guy trots att hon visste att det var liten chans att Aquia skulle bli kung även om hon gjorde det.

Historia

Kommer snart…

Personlighet

Rahm verkar snäll och väluppfostrad på utsidan, men hon är faktiskt väldigt slug och intrig.

Relationer

Aquia Avari

Rahm vill att hennes son ska ta över tronen så att hon inte längre bara kommer att kallas den andra drottningen av Avari. Hon var besviken över det faktum att Aquia inte visade några framsteg i sina magiska färdigheter. Rahm berättade för honom att de avariska tjänstemännen sa till henne att Aquia bara skulle bli kontorist i denna takt. Hon var orolig för att Zev till och med skulle överträffa honom någon gång.

Kille Avari

Rahm kom på att mörda Guy och MC på Guys väg för att sätta Aquia på tronen. Guy misstänker att hon hade något att göra med hans mammas död. Men det visar sig snart vara osant när hon säger att hon inte gjorde det under inflytande av Guys uråldriga magi som tvingar sitt mål att berätta sanningen.

MC

Rahm fick en spion att smyga in i akademin och bli en del av Avari Aficionados (Guy’s Fan Club). Hon fick sedan spionen att kidnappa MC när Guy tillfälligt hade återvänt till Avari för att fullfölja hennes plan att mörda Guy.

Min Avari

Rahm är avundsjuk på Min eftersom Roc fortfarande favoriserar Min framför henne även om Min redan har gått bort. Detta har fått henne att fokusera på att försöka sätta Aquia på tronen trots att hon vet att det är liten chans att han blir kung.

Swilyn Vingard

I magiska intimitetshandlingar, Drottning Rahm tror att Swilyn skulle bli en bättre fästmö för Guy. Så hon slår sig ihop med Swilyn för att trakassera MC medan Guy är upptagen med att jobba. De hade en tebjudning med MC och trakasserade henne. Men Guy ansluter sig oväntat till dem så drottning Rahm trakasserar indirekt MC genom att säga åt henne och Swilyn att sjunga. Swilyn sjunger på ett operastil och MC sjunger en låt från Human Realm och Queen Rahm gillar inte MC:s låt. De förgiftade även teet så att MC skulle bli sjuk när hon drack det. Men Guy drack det istället och drottning Rahm kallade på vakterna och försökte lura MC för att ha försökt förgifta Guy. Men Guy använder sin magi för att göra varje frysning, säger att MC är oskyldig och vill använda sin magi för att ta reda på den skyldige. MC vill inte göra en stor sak av situationen,