Ray Blackwall Ikemen r 

Den unga kungen av Black Army hatar att bli bunden och värderar frihet över allt annat. Han är stoisk och uppriktig mot alla han möter och är populär bland Cradle-medborgare i alla åldrar. Trots sitt livliga uppträdande har han en soft spot för katter.

Utseende

Ray har smaragdgröna ögon och rörigt mörkt hår tillsammans med lång lugg. Han har ett smalt ansikte med en spetsig haka och en blek hy.

Personlighet

Ray beskrivs som en cool person. Han är populär bland medborgarna och beundras ofta av andra. Han beskrivs också som snäll, då han gör sitt bästa för att hjälpa och skydda alla. Även om Ray kan vara distanserad och trubbig ibland. Han är också en ganska bråkstake, speciellt när han är med Fenrir.

Huvudsaklig berättelse

Efter att du gjort en överenskommelse med Black Army tar de dig tillbaka till deras högkvarter, där du kommer att stanna de kommande 30 dagarna. Den dagen försökte flera röda armésoldater attackera Black Army, och de tillfångatogs. Du blev överraskad av några ljud. Nyfikenheten får det bästa av dig, när du följer en mörk trappuppgång ner till en scen som får dig att rysa. Du inser att du är rädd för den här världen och Ray.

Sirius känner av ditt obehag och han lär dig några saker om Cradle och Ray. Du inser att du vill förstå Cradle och Ray. Allt eftersom tiden går får du reda på att du har fallit för Ray, men du bestämmer dig för att dölja dina känslor för varandra.

En dag bröts friden. Explosioner inträffar i det centrala kvarteret, och båda arméerna flyttar ut för att hjälpa, och tror att den andra var boven.

Äntligen avslöjas den skyldige för att vara medlemmarna i Magic Tower, men du blev tillfångatagen av dem. Du minns Rays ord, och du skriker efter honom i lungorna. Du upptäcker en chockerande sak med Ray, en som han skäms över, och får reda på sitt förflutna när han äntligen öppnar upp sig. Med de två kungarna som arbetar tillsammans ser det äntligen bättre ut, men tiden rinner ut, fullmånen kommer snart.

Ray och Lancelot bestämmer sig för att ljuga för sina respektive arméer att de kommer att gå i krig med varandra, så när arméerna går ut i krig kommer Lancelot att försöka förhindra några offer medan Ray kommer smyga in i Magic Tower för att besegra Amon Jabberwock, hjärnan bakom allt detta.

Du och Fenrir ser igenom Rays lögner och bestämmer dig för att gå efter Ray, som försöker ta sig an Amon själv. Till slut är Amon besegrad och lärjungarna som arbetade för Amon blev alla tillfångatagna. Ray uppmuntrar dig att gå hem, men du har ett sista beslut att fatta.

Romantisk väg

Du har valt att stanna vid Rays sida, att bo i Cradle för alltid. En dag ber Fenrir dig att vara med Ray hela dagen. Du håller med, och du inser snart varför han hade bett dig att göra det. Det handlar om Rays förflutna, vad de kallar ”Dagen som gick mörkt”, bördan som han har burit på i åratal, även när han gnällde och kämpade sig framåt och alltid sträckte ut handen för att försöka greppa ljuset.

Som hade blivit kärlek, tillgivenhet och passion. Det kändes som om varje form av din kärlek skulle fortsätta att förnya sig, om och om igen. Du vill vara med Ray, bo i Cradle med honom, för alltid, du vill bli kär i honom igen och igen.

Dramatisk väg

Många dagar går och nästa fullmåne kommer, du bestämde dig för att åka hem för att reda ut saker så att du kan bo i Cradle för alltid tillsammans med Ray. Ray och Fenrir har båda kommit för att hälsa på dig.

30 dagar senare, du kom tillbaka till Cradle, Ray välkomnar dig. Ni lovade båda att hålla om varandra för alltid. Du bestämde dig den ödesdigra dagen att det här var platsen du ville tillbringa resten av ditt liv och ända sedan den dagen hade att vara insvept i Rays famn blivit den plats du kände dig lyckligast och den plats du kände dig trygg. Era öden hade äntligen kommit samman, förenade sig för resten av era liv.

Trivia

 • Ray har en katt som heter Belle.
 • Hans bildfärg är marinblå.
 • Ray smyger ofta ut på natten för att se sina katter.
 • Han tenderar att herrelösa katter med Loke, vilket är hur de blev vänner.
 • Ray gillar att läsa och hans rum är fyllt med torn av böcker.
 • Rays bästa vän är Fenrir Godspeed.
 • Ray har svårt att vara uppe sent.
 • Han är populär bland medborgarna i Black Army-territoriet. Även om han har beskrivits som ”lik gruff som en björn” erkänner många tjejer sin kärlek till honom, men han tackar nej till dem.
 • Han älskar citron.
 • När han föddes döpte hans mamma honom nästan ängel för att han var söt som en ängel.

Sirirus

Beskrivning

Medan han ser efter andra och avgudas av sina män som en pålitlig rankad ledare, vägleder Spaderdrottningen sin unga kung utan att skona hans trubbiga personlighet. Han är en kämpe för städning och tycker om lugnet i trädgårdsarbete. Han verkar ha historia med Lancelot Kingsley, motståndaren King och Harr Silver, Jokern och en eftersökt man.

Utseende

Sirius är något högre än genomsnittet och har en relativt blek hudton. Han har mörkt violetta ögon och kort, hackigt kastanjebrunt hår. Han har olika piercingar i båda öronen.

Han ses ofta bära en lös, ovårdad vit knapp under en lång svart kappa. Denna outfit åtföljs vanligtvis av en tunn svart slips, svarta handskar, ett brunt bälte och diverse andra minimala tillbehör, såsom kedjor och en medalj. Även om det här är hans favorit-outfit, kan han ses vandra omkring endast iklädd sina vita knappar och byxor, vanligtvis på natten.

Personlighet

Sirius beskrivs ofta som en far bland Black Army-officerarna, och han utmärker sig i att planera och lägga strategier. Han beskrivs också som en mogen person som ser upp till sina följeslagare.

Han är skicklig på multitasking och kan hålla reda på flera soldater som tränar samtidigt. Han är också observant på andras beteenden, vilket blir utbrett när han lägger märke till Seths ovanliga beteende.

Under sitt samlade och logiska uppträdande är han en passionerad man. Han kommer dock att hålla denna sida dold för att hjälpa Black Army till seger. Hans strategier kretsar kring att orsaka minsta möjliga skada och offer för båda sidor

Huvudsaklig berättelse

Romantisk väg

Dramatisk väg

Under välkomstfesten bestämmer du dig för att somna om, som att du kan vakna tidigt för att göra din plan för att få Sirius att säga till dig att han älskar dig. Tyvärr, eller lyckligtvis, fångar Sirius dig i korridoren och föreslår att du ska tillbringa natten tillsammans, vilket du uppenbarligen inte kan säga nej, och du bestämmer dig då för att du inte behöver att han berättar för det för att veta att han älskar. Några dagar senare tar han ledigt, och ni båda besöker hans familjebutik där ni träffar hans syskon, de lämnade er ifred och det slutar med att Sirius driver butiken medan hans bror och systrar går ut. Någon kliver plötsligt in, och ni är båda förvånade över att se att det inte är någon annan än Lancelot som frågar efter den vackraste blomman i butiken. Han kom faktiskt in efter att ha fått ett anonymt brev som sa att Sirius och Alice skulle vara i butiken, vilket i verkligheten är Harr. Lancelot kom äntligen som en vän för att beställa blommor för att uppfylla sitt löfte med Sirius, och avgav ett nytt löfte vid samma tillfälle.

Han erbjuder blomman som han just köpt till dig som en välkomstgåva, och en glad hälsning till dig och din älskare och du bestämmer dig sedan för att plantera den på gården. Sirius ber dig välja en blomma du gillar varje vår som kommer från och med nu och berättar att han älskar dig. Du hittade både något normalt, men oersättligt och speciellt för dig, du fann lycka.

Trivia

 • Sirius har en tvättbjörn som heter Chutney.
 • Chutney gillar att hamna i bus och beter sig bara kring Sirius.
 • Hans bildfärg är krickablå.
 • Han använder inget vapen. Istället antyds det att han utmärker sig i knytnävsspel.
 • Han är det äldsta barnet i sin familj.
 • Innan hans yngre syskon föddes var han en brat.
 • Alla hans syskon är uppkallade efter stjärnor i stjärnbilden Canis Major.
 • Sirius är uppkallad efter den ljusaste stjärnan i stjärnbilden, som symboliserar hans huvudroll i hans familj.
 • Sirius gillar trädgårdsarbete och sköter en trädgård på Black Army-gården.
 • Sirius är barndomsvänner med Lancelot och Harr.
 • Denna vänskap varade dock bara ett enda år.
 • Sirius lämnade inte skolan förrän han var 22 år gammal och arbetade i sin familjs blomsteraffär i ett år innan han gick med i Black Army.
 • Många av Black Army-officerarna gör narr av hans ålder och kallar honom en gammal man, även om han kontrar med att kalla dem brats i gengäld och insisterar på att en trettioårig Gentleman inte är en gammal man.
 • Hans rang är generallöjtnant.
 • Sirius vet hur man motstår en sömnbesvär.
 • Hjärtadrottningen hänvisar till honom som en ”snäcka

  Zero

  Beskrivning

  Hjärtans ess formidabla svärdskap motsäger en nyfiken barndom som tillbringades i det magiska tornet. Inom Röda armén, som betonar rang, slet han med mödosamt ansträngning för att förtjäna sin. För omgivningen är hans existens en anomali.

  Utseende

  Zero har djupblå ögon med en antydan av ljusblått och otämjt askbrunt hår åtföljt av en distinkt blond strimma över hans högra öga. Hans hudton är relativt solbränd med en gråaktig nyans.

  Personlighet

  Noll är stoiskt och reserverat. Han tar sin roll som Ace på största allvar. Han älskar att slåss med svärd och hade Edgar som sin mentor i svärdskonst.

  På grund av sitt tillbakadragna beteende är han inte bäst med barn. Han har dock en stark känsla för rättvisa och kommer alltid att försöka göra rätt.

  Historia

  Allt som är känt om hans förflutna är att han växte upp i det magiska tornet. Så småningom blev han inskriven i samma skola som Edgar och de blev vänner. Edgar undervisade honom i svärdskamp och uppmuntrade honom att gå med i Röda armén. Trots att han inte hade en bakgrund från adeln blev han hjärternas ess

  • Zeros bildfärg är orange.
  • Han älskar klubbor och bär dem med sig hela tiden. Hans smak för dem är relaterade till hans barndom gemensamt med Harr.
  • Än så länge är han den enda karaktären som inte har något efternamn.
  • Som hjärtans ess är en av hans uppgifter att genomföra grundläggande träning med de nya rekryterna.
  • Zero är den bästa svärdsmannen i hela Röda armén, Lancelot sa om honom att ”Som vår starkaste svärdsman är han min armés stolthet.”
  • När han kom ut ur tornet ville han färga ett hårstrå för han trodde att folk skulle tycka att det är mode

            Dalim

  • Beskrivning

   Som ägare till baren Oasis flirtar han med alla sina kvinnliga kunder. Men hans sanna identitet avslöjas för att vara en mäktig magisk lärjunge… Även om hans utseende är identisk med Dean, förnekar han att de är tvillingbröder.

   Utseende

   Genomgång

   Rutt ännu inte släppt.

   Trivia

   • Han har en koppling från det förflutna med Oliver.
   • Han kommer överens med Zero eller Ray, som tycker att hans kvinnokarlpersonlighet är fel.
   • Han kan hålla ut en respektabel tid i en magisk strid med Lancelot och en svärd-magisk strid med Edgar (även om Edgar är ganska skicklig på att avleda magiska trollformler)
   • När han sover tenderar hans hår att delas på mitten på samma sätt som Deans frisyr, så när han vaknar liknar hans hår Deans, vilket han hatar så han försöker se till att det går tillbaka till sin vanliga stil (han kan t.o.m. ta timmar)

                Seth Hyde

   • Beskrivning

    The 10 of Spades är lika vacker som han är en bra partner för tjejprat, speciellt om söta saker och utsökt mat. Men låt inte hans läckra sätt lura dig – han är också en mästerlig fighter på planen. Precis när du tror att du har hittat en ny bästa vän kanske du upptäcker en helt annan sida av honom istället.

    Utseende

    Seth har ett smalt ansikte och bruna ögon. Hans långa blåa hår dras tillbaka till en hästsvans över hans vänstra axel.

    Personlighet

    Genomgång

    Rutt ännu inte släppt.

    Rutt

    Trivia

    • Hans bildfärg är skogsgrön.
    • Hans namn kan vara en referens till ”Dr. Jekyll och Mr. Hyde”, som berättar historien om en man med splittrade personligheter. Detta sammanfaller med berättelsens antydningar om hans dolda personlighet och liv.
    • Seths skvadron är specialiserad på nattuppdrag.
    • Seth är skicklig på spionage och informationsinsamling.
    • Det har sagts av Luka att han är bra på att rita realistiska blommor.
    • Seth är den enda personen som färgar Lukas hår.
    • Han bröt av misstag ett armévapen eftersom han grep det för hårt.
    • Det antyds att han kan vara förrädaren i Black Army på Olivers väg genom att ge en magisk disciplin riktigt viktig information om Alice.

Luka Clemence

Beskrivning

Tyst och distanserad låter spaderknekten hans proffsiga matlagningskunskaper göra allt. Hans känsliga utseende kontrasterar den stela upplösningen i hans hjärta. Trots sina rötter i Red Territory har han gått med i Black Army. Han föraktar sin äldre bror Jona och säger det ofta till honom, men den senare verkar omedveten.

Utseende

Luka har ett lätt rundat ansikte och en mullvad under vänster öga. Lukas ögon är bärnstensfärgade. Hans mörklila, axellånga hår dras tillbaka till en hästsvans på sidan, medan luggen hålls tillbaka av hårspänne i form av en spade och kryddnejlika.

Personlighet

Luka är väldigt oskyldig då han ofta inte förstår mer mogna ämnen. Han gillar att bli lämnad ensam och föredrar att stanna kvar i högkvarteret snarare än att gå ut.

Han är en extremt hårt arbetande och hoppar aldrig över träningen. Han ser upp till Sirius och ser honom som en äldre bror

 • Luka är väldigt självironerande
 • Han brukar vara uppe hela natten och träna på innergården
 • I evenemanget ”Journey to the Past” får omnämnandet av Ray att bli spaderkung och Fenrir att bli spaderess att han omedelbart hoppar av sin lediga dag med Seth för att träna mer.
 • Han betraktar Sirius som en äldre bror mycket mer än han betraktar Jonah som en.
 • Luka har en husdjurshamster som heter Stone (”Ston” på japanska)
 • Han lagar mat för Black Army.
 • Hans bildfärg är lila.
 • Hans blodgrupp är A.
 • Hans huvudvapen är ett claymore-svärd.
 • När han var yngre spelade han fiol.
 • Han lagar de flesta måltiderna åt Black Army. Däremot gillar han inte att göra Mille-Feuille . Det beror med största sannolikhet på att det är Jonahs favoritefterrätt och på grund av det faktumet åt de 50 portioner Mille-Feuille som Luka inte kunde göra det, fick ont ​​i magen och slutade äta godissaker.
 • Enligt Jonah har Luka 1,3 fler ögonfransar än han.
 • Han för dagbok och han skriver i den varje dag. Han spelar också in recept i den.
 • Luka föddes dagen efter Edgar
 • Luka och Edgar gick på samma internatskola tillsammans och gick samma år.
 • Luka kände också Zero på grund av detta, som bara är ett år yngre än honom.
 • I familjen Clemence föds alla med en mullvad under ögat.
 • Han har samma hårfärg som Jonah, men han får det färgat varje månad av Seth. Han gick till en salong för att få den färgad men de gjorde ett fruktansvärt jobb på det

   Oliver Knight

 • Beskrivning

  Trots hans ungdomliga utseende har Blancs huskamrat en tunga lika skarp som hans kvickhet. Även kallad ”Mad Hatter”, driver han en hattaffär samtidigt som han tar sidojobb i vapenanpassning, vilket tillfredsställer sin uppfinningsrika sida. Även om hans ord och handlingar kan göra vissa vuxna på skam, är det här barnets situation mycket klibbigare än det verkar.

  Utseende

  När han tar på sig sitt utseende på dagtid är Oliver märkbart kortare, med ett mer rundat ansikte som ser ut som en vuxens. Han har stora, gråa ögon och mörkbrunt hår som sträcker sig precis förbi skjortkragen. Hans långa lugg täcker hans vänstra öga delvis.

  Under natten tar Oliver en vuxen form. Hans ansikte blir längre med en skarpare käke, och hans hår verkar vara slickat bakåt, med minimala trådar som skymmer hans panna.

  Personlighet

  Olivers rätta utseende kontrasteras av hans extremt skarpa tunga och trubbiga personlighet. Han har inget tålamod för lättsinne och kommer direkt till saken. Han blir irriterad när han måste förklara sin förbannelse och försöker att inte uppmärksamma den. Han är också hemlighetsfull om sin situation och sitt förflutna.

  Han hatar att bli behandlad som ett barn. Hans sätt att tala förblir detsamma i båda hans former: detta får honom att se ut som en snårig unge på dagen och skrämmande vuxen på natten.

  Oliver’s driver ett hatttillverkningsföretag. Men han är en geni uppfinnare och driver ett hemligt vapentillverkningsföretag. Fenrir är en frekvent kund och beställer icke-dödliga vapen från Oliver hela tiden.

  Historia

  Oliver är från förnuftets land och har stannat i Cradle tills han kunde lösa sin förbannelse. Han träffade Blanc på St. James Park i London som vuxen. Blanc hade krossat sina glasögon när han var på sin resa till förnuftets land. Oliver hade erbjudit sig att hjälpa Blanc fixa sina glasögon. När Blanc erbjöd sig att behandla Oliver tömde han av misstag sin egen väska. När Oliver hjälpte till hittade han en magisk kristall och frågade Blanc vad det var. Blanc berättade för honom att det var en magisk kristall som kunde göra magi och att magiska kristaller inte existerar i London. Oliver blev stjärnslagen när han fick reda på den informationen. Efter en tid blev de båda vänner, (Oliver erbjöd till och med en plats för Blanc att bo). Innan Oliver visste ordet av hade dagen för fullmånen kommit. Oliver följde med Blanc för att önska Blanc hejdå men Blanc hade gått till hålet och lämnat sitt fickur. Oliver tog upp den och gick efter Blanc och han föll ner i hålet. Han ramlade in i trädgården men det var då hans väg blev annorlunda än Alices. Oliver hade ramlat in i trädgården vid fel tidpunkt. Lärjungar vaktade trädgården och fann honom falla från himlen. De hittade honom och fick reda på att han var från förnuftets land. De experimenterade på honom och Oliver fick en förbannelse av ett barn på dagen vuxen på natten

  • Hans bildfärg är smaragdgrön.
  • Han tycker om att göra och dricka te.
  • Han föraktar morötter.
  • En av hans kunder är spadarnas ess: Fenrir.
  • Som vuxen gillar han att gå och dricka med Blanc och Kyle.
  • Hans favoritdryck är en skotsk whisky.
  • Hans första ord när han föddes var ”idiot”

Loki

Beskrivning

Den här nyckfulla unga mannen som är allierad med Harr går också under namnet ”Chesire Cat” och hatar regniga dagar. Med sin tendens att känna sig ensam och längta efter kärlek har han blivit skicklig på att stjäla hjärtan. Hans bostad i den förbjudna skogen kan vara kopplad till ett smärtsamt förflutet.

Utseende

Loke har en relativt blek hudton. Han har lurvigt, axellångt pucefärgat hår med märkbart lång lugg. Hans heterokromatiska ögon består av ett gult topasfärgat öga och ett annat bränt karamellfärgat öga.

Personlighet

Loke beskrivs ofta som kattlik och lekfull. Han är en väldigt social person och är en borderlineflirt. Loke har en busig sida till sig och älskar med en situation gör en vändning för det intressanta.

Men hans utåtriktade personlighet döljer mycket osäkerhet och rädsla

 • an tar hand om de herrelösa katterna med Ray. Men hans främsta husdjur är en katt som heter Cherry.
 • Hans bildfärg är rosa.
 • Trots detta är de flesta avatarobjekten för hans rutt lila med lite rosa blandat.
 • Loke är otroligt populär bland tjejer och många av dem bekänner för dem. Han tackar nej till dem alla.
 • Loke är en kattälskare.
 • Loke har starka magiska krafter men de är destruktiva till sin natur.
 • Bortsett från Oliver i sin dagsform är Loke den kortaste friaren.
 • Loke vet hur man dansar.
 • Loke väckte sina magiska krafter under sin 11-årsdag.
 • Loke har många kattegenskaper eftersom han är baserad på Cheshire Cat från Alice in Wonderland Story. Dessa egenskaper inkluderar en kärlek till fisk, ett hat mot regnigt väder och ett kattmotiv i hans design och avatarföremål.
 • Han får fickpengar från Harr, och när han gör det, sparar han några så att han så småningom kan köpa en present till Alice.

  Lancelot Kingsley

  • Lancelot har en vit lejonunge som heter Shine.
  • Hans bildfärg är röd.
  • Lancelot är skicklig på svärdskamp, ​​men använder främst magi för att slåss.
  • Han är delvis till lejonformade gummiar. Edgar smyger in dessa godsaker till Lancelot eftersom de vet att Jonah kommer att få ett anfall.
  • Han är rädd för nålar och kommer att försöka undvika dem, till Kyles förtret.
  • Lancelot och Kyle tränade tillsammans i Röda armén. Lancelot är dock några år äldre.
  • Om du får honom att skala en lök, kommer han att skala av varje lager tills det är borta.

   Beskrivning

   Som kungen som befaller Röda armén, svär hans anhängare sin trohet till hans formidabla ledarskap. Han har enorma magiska krafter och förespråkar en diktatorisk regering, men avslöjar ibland sin oskyldiga sida.

   Utseende

   Lancelot har en ganska blek hudton med blå ögon. Han har gyllene, lager hår som sträcker sig precis ovanför hans axlar och lång lugg.

   Personlighet

   Lancelot är karismatisk och kunglig. Han är alltid sansad och blir sällan förvånad. Han är både respekterad och fruktad, känd för sin hänsynslöshet och tradition.

   Han är försiktig med sina ord och handlingar och vägrar hjälp från de flesta. Sällan kommer han att kompromissa med sina mål och åsikter

   Fenir Godspeed

  • Beskrivning

   The Ace of the Black Army och kapten för Special Operations älskar strid lika mycket som sin vapensamling. Han och Ray har varit vänner sedan skoltiden. Trots sin välbärgade uppväxt charmar hans vilda men ändå coola personlighet både damer och herrar.

   Utseende

   Fenrir har en blek hy, samtidigt som den har karminrosa ögon. Hans rufsiga hår är blekt robin äggblått vid rötterna men rosa lila i spetsarna

   Huvudsaklig berättelse

   Efter prologen hamnar du på Black Army-högkvarteret tills nästa fullmåne. Black Army är mycket välkomnande och alla killar är väldigt trevliga mot dig. Trots det, på din första natt i Cradle, kan du inte låta bli att känna dig ledsen och överväldigad av allt. Fenrir märkte att du lämnade din egen välkomstfest och började leta efter dig. När han hittade dig lyssnade han på dig när du pratade om alla dina rädslor och bekymmer. För att du ska må bättre och försäkra dig om att din vistelse på Cradle blir den bästa upplevelsen någonsin, kommer ni att ge varandra tre löften:

   1. Ni kommer båda att göra ert bästa för att njuta av varje dag i Underlandet.
   2. När det är dags att gå ska ni berätta för varandra att ni hade roligt och ta farväl med ett leende.
   3. För att kunna ha roligt och säga farväl utan att ångra, ingen av er kommer att bli kär i den andra.

   Efter att ha gett dessa löften börjar du och Fenrir ha alla möjliga kul i Underlandet. Även när fara och krig är runt hörnet blir du alltid glad, för Fenrir är där för att hjälpa dig och få dig att le.

   När du och Fenrir måste kämpa dig ur några knepiga situationer, får du veta varför och hur han slåss. Fenrir är också känd som en galen vapengalning, men när man väl lärt känna honom bättre får man reda på att ingen av hans vapen är dödlig och han skulle inte våga skada någon allvarligt.

   Fenrir bryr sig djupt om de människor han står nära och du blir snabbt en av hans vänner. Du börjar till och med inse att han kanske till och med är mer än bara en väldigt bra vän och att du kanske bryter ditt tredje löfte. Men för att du ska trivas på Cradle, håller du den för dig själv länge, även om Fenrir släpper tecken på att han kan känna likadant..

   Så småningom närmar sig natten för nästa fullmåne och under tiden är det oundvikliga kriget mellan de svarta och röda arméerna på väg att börja. Eftersom du och alla medlemmar i Black Army har kommit så nära, har ni bestämt er för att stanna i Cradle för att hjälpa Black Army med era magiska avledningsförmåga. Men Fenrir uppmanar er att återvända till London och hålla er till de löften ni har gett varandra. Efter att ha sagt hejdå till Fenrir och världen du har kommit att älska, återvänder du till London med en stor smärta i ditt hjärta…

   En månad efter hemkomsten märker du en Black Army-medlem som vandrar på Londons gator. Han lockar dig tillbaka till Underlandet under den falska förevändningen att Fenrir är svårt skadad när han kämpar i kriget. Du upptäcker att du blir tillfångatagen av de intrigerande medlemmarna i Magic Tower, en medborgarbyrå där de forskar om magi och förfinar magiska kristaller. De vill köra experiment på dig på grund av din förmåga att spegla magi. Som tur är visar det sig att Fenrir mår bra och han och Ray kommer för att rädda dig inom kort.

   Du och Fenrir är äntligen återförenade och ni kan båda inte hålla det längre. Ni bekänner era känslor för varandra, precis vid fontänen där ni hade så svårt att säga hejdå för en månad sedan.

   Romantisk väg

   Efter att ha återvänt till Black Army-högkvarteret smyger du ut från festen för att tillbringa natten med Fenrir. Det är den första natten av många, eftersom du fortsätter att bo på Black Armys högkvarter och till och med börjar ett jobb i Central Quarter. Varje dag är galen och vild och ännu bättre än dagen innan, så länge du spenderar dem med Fenrir.

   Dramatisk väg

   Senare på kvällen hade du och Fenrir gått på middag för att fira, så när du får tillbaka det till högkvarteret var det efter 11:00. Fenrir vill berätta allt han inte kan berätta för dig med bara ord. Ni båda håller varandra på armarna hela natten och delade en passionerad natt.

   Följande eftermiddag har Ray kallat till ett krismöte, han vill att alla ska samlas framför högkvarteret. De förbereder en inskrivningsceremoni så att du formellt välkomnar dig till Black Army. Fenrir tog av sin keps och placerade den försiktigt på ditt huvud, han bad dig att ha massor av vilda eskapader med sig tillsammans. Du vet att dina vilda och galna eskapader skulle fortsätta för evigt och du vet också att du kommer att vara lycklig för alltid, så länge du hade Fenrir vid din sida.

   Trivia

   • Fenrir har en hund som heter Shu Shu.
   • Hans bildfärg är limegrön.
   • Hans huvudvapen är tvillingpistoler. Men som de flesta av hans vapen är de inte dödliga.
   • Han tycker om att slåss mer än något annat. Han kallas också en galen vapengalning.
   • Han ger Oliver i uppdrag att tillverka icke-dödliga vapen åt honom.
   • Fenrirs bästa vän är Ray Blackwell.
   • Fenrir hatar tomater.
   • Trots att han älskar att slåss är han rädd för spöken.
   • Fenrirs familj äger det största byggföretaget i Cradle.
   • Av trivian ovan ärvde inte Fenrir verksamheten, istället valde han att arbeta i Black Army.
   • Han beordrade att hans handskar skulle tas av i pek- och pinkfingrarna eftersom han tycker att känslan av avtryckaren och själva pistolen är ”intressant och rolig”.
   • Fenrir och Edgar Bright kommer inte överens.
   • Fenrir har alltid minst en pistol på sig, även på sina lediga dagar

   Dean Tweedle

   Beskrivning

   Den här charmiga professorn har ett lockande leende som förtrollar alla damer. Hans elever beundrar honom men hans handlingar och ord kan vara extremt bryska. Trots att hans utseende är identiskt med Dalim förnekar han att de är tvillingbröder

   • Dean säger sig ha undervisat alla officerare i båda arméerna men verkar hålla kontakten mest med Edgar och Zero

    Jonah clemence

   • Beskrivning

    Den vackra drottningen av Röda armén har svurit sin obrutna lojalitet till Lancelot. Han avgudar sin yngre bror Luka, men finner ofta dessa känslor tillrättavisade. Självsäker och perfektionist, hans gillar och ogillar är tydligt definierade.

    Han röstas av Hanae Natsuki.

    Utseende

    Jonah har en blek hy. Hans ögon är en urskiljbar bärnstensfärgad färg, med en mullvad under hans högra öga. Han har märkbart rufsigt hår i nyansen av silver och uppmärksammas som extremt vacker. Vid ett tillfälle beskrivs den av Alice som ljus jade.

    Personlighet

    Jonah beskrivs som oerhört dominerande, krävande och behövande. Han är också mycket stolt och ärlig till ett fel. Om han ger ett löfte lovar han att hålla sitt ord.

    Jonah känner sig evigt tacksam mot Lancelot och hans lojalitet mot honom är hård.

    • Hans bildfärg är laxrosa.
    • Jonah har en husdjurshamster som heter ”Ananas”.
    • Jonahs favoritmat är mille-feuille med jordgubbar.
    • Jonah har en söt tand och älskar att äta efterrätt. Däremot ogillar han färgglada godisar eftersom de ser onaturliga ut.
    • Hans är extremt populär bland sina soldater och har till och med en fanklubb.
    • Hans rum har ett laxrosa motiv med ett torn av macarons.
    • Av alla röda arméofficerare kommer Jonah minst överens med Edgar. Han tycker att han är konstig och orolig.
    • Det noterades att han gick i samma skola som Harr, Lancelot och Sirius.
    • Enligt en Event Story började Jonahs hat mot Sirius när de var skolkamrater och fortsätter än i dag.
    • Han har ett skönhetsmärke precis som sin bror, förutom att det är på motsatta kinden.
    • I familjen Clemence föds alla med en mullvad under ögat.
    • Han kommer inte bra överens med Mousse, och finner sin lättja olämplig för någon position, vare sig i eller utanför Röda armén.
    • Jonah har ett starkt öga för estetik.
    • Han kommer alltid att hålla fast vid sin tro och bryter aldrig ett löfte.
    • Han är mycket stolt över att vara hjärternas drottning.
    • Han hänvisar till Lukas förråd av Röda armén och induktionen som spaderknekten som att han ”går igenom sin rebelliska fas”.

Edgar Bright

Beskrivning

Du kommer att få svårt att hitta fel på Jack of Hearts. Han är både en perfekt soldat och en perfekt gentleman, men otroligt förtjust i djur och skräpmat. Han kan se raffinerad ut vid första anblicken, men han har inte smeknamnet ”The Gentle Demon” för ingenting.

Utseende

Edgar har ett smalt ansikte med en skarp käklinje. Hans ögon med huvor är jadefärgade, medan hans raka ljusbruna hår är stylat med lugg som sträcker sig över ögonbrynen.

Personlighet

Edgar är en balanserad och artig individ. Han hanterar allt med elegans och ett leende på läpparna. Han kan dock vara skrämmande och listig för att uppnå sina mål. Det finns tillfällen då hans handlingar och ord är oroande, till stort obehag för hans kollegor. Han är ganska förtjust i att reta sina kollegor vid de mest överraskande tillfällen.

Edgar är extremt observant och smart. Han kommer snabbt att få ihop händelser och kontakter, vilket gör honom ett steg före de flesta

Huvudsaklig berättelse

Nu bosatta i Back Army’s högkvarter, alla var riktigt trevliga och hänsynsfulla mot dig, men det var innan en anonym tjuv undrade och stal saker som en kvinna kunde gilla. Du tror att tjuven är ute efter dina tillhörigheter från Förnuftets Land för att få dig att fångas i Underlandet, så du bestämmer dig för att anförtro dina saker till den person som är mest neutral av alla Cradle: Blanc. Du träffar honom sedan på Svarta bron, men när du skulle ge honom din handväska med alla dina kläder i, kom bara en magisk attack som stör din handel. Maskerade män dyker upp och som Blanc sa till dig, börjar du springa och slutar med att du gömmer dig i skogen. Andfådd hörde du att rånarna närmade sig dig och när du skulle säga något kom en hand som täckte din mun och en mild röst pratade till dig.

Trivia

 • Edgar är den enda karaktären hittills med tre husdjur: en familj av ankor.
 • Deras namn är: Mr. Creek, Mrs. Creek och Creek Jr.
 • Hans bildfärg är gul.
 • Han har en söt tand och gillar särskilt godis. Han tycker också om att äta skräpmat. Detta beror på att han förbjöds dessa avlat genom sin familjs strikta uppfostran.
 • Han träffade Zero i skolan när de var unga och tog hand om honom.
 • Han lärde Zero hur man slåss med ett svärd. De sparrar då och då.
 • Han gick på samma internatskola som Luka och gick samma år som honom.
 • Om han böjer pinken kan han fortfarande hålla ringfingret rakt

  Kyle Ash

 • Beskrivning

  Han må vara den yngsta i Röda armén, men 7 of Hearts är en modell inom machismo och har ofta en bred syn på saker och ting. Hans kärlek till att dricka gör att han ständigt är bakfull. Han tog examen vid 16 från universitetet, och hans kunskap överträffar allt annat – men räkna inte med honom i en kamp.

  Utseende

  Kyle har en relativt blek hudton och mandelformade topasögon. Han har hackigt, mahognyfärgat hår som når ögonbrynen.

  Personlighet

  Kyle beskrivs som en lättsam person. Han är också en snäll person som inte dömer andra hårt. Han är villig att hjälpa alla i nöd, oavsett bakgrund. Även om han verkar grov i kanterna, är han en intelligent person och är observant när det kommer till andra

  Huvudväg

  Efter att ha handlat mat i Central Quarter blev du tillfångatagen av Röda armén. När du försökte fly, stötte du på Kyle. Du var orolig för att bli gripen, så ditt ansikte bleknade. Kyle märkte det och det slutade med att han tog dig till sjukstugan där du stannade över natten. Nästa dag försökte du fly igen genom att springa efter det. Tyvärr upptäcktes du omedelbart av en soldat och du stötte på hjärternas kung, Lancelot. Tack och lov kommer Kyle till din räddning och Lancelot bestämmer sig för att utse Kyle till din vakt. Kyle gör dig till sin assistent för att hjälpa dig att överleva i Röda armén.

  Även om hans handlingar verkade konstiga och känslolösa, fanns det alltid ett dolt lager av vänlighet under. Edgar märker detta och kallar honom ut ur detta. Kyle förnekar inte sina anklagelser. Du börjar lära dig att Kyles avsikter inte alltid matchar vad han gör.

  På hans lediga dag följer du med Kyle för att göra hembesök till Red Territory Citizens. Kyle möts av ett varmt välkomnande när han behandlar alla han kan. Du träffar också en ung pojke som heter Collin, som drömmer om att slåss bredvid sin andra bror i Röda armén. Medan Kyle träffar patienter ser du en möjlighet att fly. Men du bestämmer dig för att stanna i Röda armén. Vid det här laget har du tillbringat lika mycket tid i båda arméerna och kunnat se hur lika de är. Du inser att att springa tillbaka till Black Army kan starta ett krig mellan de två territorierna. Du berättar för Kyle dina avsikter att stanna, eftersom du inte vill förstöra den nuvarande freden som Cradle befinner sig i. Kyle håller med om din filosofi och respekterar ditt beslut.

  Nästa gång du går in till stan med Kyle, blev du nästan kidnappad av medlemmar i Magic Tower. Du och Kyle lyckas tappa bort dem i skogen. Ni två hamnar nära Magic Tower och ser Lancelot lämna det. The King of Hearts ser er två och transporterar er tillbaka till Röda arméns bas. Kyle frågar Lancelot om vad han gjorde, bara för att stängas av. Kyle är frustrerad över att inte kunna hjälpa sin vän. Ni har båda detta i bakhuvudet när ni fortsätter era medicinska uppgifter.

  Röda armén planerade att träffa den svarta armén. Men under resan blev de överfallna av en störtflod av pilar. Många människor skadades och skyndade tillbaka till Röda arméns bas. Du fryser på plats av att se en allvarlig skada för första gången. Kyle smäller mot dig och du lyckades komma tillbaka på rätt spår för att hjälpa till med översvämningen av skadade soldater.

  Allt eftersom kriget fortskrider, rör sig Röda armén framåt och in i skogen. Kyle skickas dit för att sätta upp ett sjukvårdstält och du övertygade honom om att ta dig också. Ni båda arbetar hela dagen och natten med att ta hand om soldater. Skadeflödet börjar avta på kvällen, så Kyle tog dig ut. Han drar din uppmärksamhet mot himlen. Du var för upptagen för att inse att det redan var fullmånens natt. Kyle säger åt dig att springa efter portalen så att du kan återvända hem. Du vägrade gå hem och valde att stanna kvar som Kyles assistent.

  Nästa dag inser du att lägret har tagit slut på anestesi. Du tänker gå tillbaka till Röda armén för att hämta några. Kyle bråkade med dig om detta: han ville att du skulle stanna vid tältet eftersom det magiska tornet är efter dig. Å andra sidan hävdade du att att hämta fler förnödenheter skulle rädda fler liv. Mitt i ditt argument dyker Loke in. Han hade tittat på kriget på Harrs order eftersom det påverkar skogen. När du förklarar din situation erbjuder Loki dig att eskortera dig till medan du får mer bedövning.

  På vägen tillbaka stöter du på Ray, som stod vänd mot några av lärjungarna från det magiska tornet. Han nämnde att någon annan attackerade Black Army från skuggorna, som visade sig vara lärjungarna från det magiska tornet. Efter att båda arméerna dragit sig tillbaka bestämmer sig Ray för att besöka Lancelot medan du och Kyle försökte få fram sanningen ur Lancelot. Ray och Lancelot bestämmer sig för att arbeta tillsammans. Under tiden fortsatte dina känslor för Kyle att växa tills det gradvis förvandlades till kärlek. Du upptäcker av misstag att Kyle planerar att erkänna för dig efter kriget är över!

  Till slut bestämmer sig Kyle för att erkänna sin kärlek till dig, och ni inser båda att ni är kära i varandra.

  Romantisk väg

  De röda och svarta arméerna beslutar att hålla ett rådsmöte och en fest efteråt. Något konstigt har hänt på festen, det vill säga Kyle drack inte ens en droppe alkohol! Black Army-officerarna får reda på din relation med Kyle, och kaos säkerställer, medan Red Army-officerarna gör narr av Kyle. Senare får du reda på varför Kyle inte drack ikväll, och en passionerad kväll tillsammans började.

  Dramatisk väg

  När dagarna gick närmar sig dagen då fullmånen går upp igen. Det har gått två månader sedan du var i Cradle och du vill återvända till förnuftets land för att säga hejdå till alla du lämnar bakom dig. Du tillbringar din sista natt hos Kyle innan du återvänder. Under den tiden besöker Kyle sin äldre brors grav, berättar allt som har hänt sedan sist han besökte honom och berättar om dig. Han erkänner sedan sin oro över att du kanske inte kommer tillbaka igen, att du kanske föredrar att stanna i Förnuftets Land. Slutligen, på natten av fullmånen kom. Du eskorterades av en röda arméns soldat in i en vagn, och det första du gör när du anländer till högkvarteret är att söka efter Kyle. Till slut ser du honom och du springer mot honom. Kyle kramar dig hårt med det gladaste ansiktet någonsin.

  Trivia

  • Kyle har en husdjursgris som heter Goo.
  • Förmodligen är hans huvudvapen en skalpell. Det har sagts att han inte är en skicklig fighter och inte skulle hålla länge i en kamp.
  • Hans bildfärg är brun.
  • Av alla i Röda armén är hans rum det stökigaste.
  • Han är den bästa läkaren i hela Cradle och behandlar patienter oavsett armétrohet.
  • Han går och dricker med Oliver och Blanc ganska ofta.
  • Trots sin kärlek till att dricka är Kyle en lättviktare.
  • Han gick igenom arméträning med Lancelot. Därför känner han till Lancelots tillstånd och hjälper honom att dölja det för de andra officerarna.
  • Han är den yngste officeren i Röda armén.
  • Han tog examen från universitetet när han var 16 år gammal.
  • Hans bror var tre år äldre än honom.
  • Kyle håller färsk mynta vid sin säng för att bota hans baksmälla.
  • När han började dricka brukade han hata öl. Men sedan såg han hur hans pappa tyckte om det och fortsatte att dricka det tills han vant sig vid öl.

Harr Silver

Beskrivning

Som både Lokis väktare och en flykting som bor i den förbjudna skogen, går han under aliaset ”Joker” och är varken medlem i den röda eller svarta armén. Han har magisk kraft som motsvarar Lancelots. Trots hans svårfångade sätt har rykten spridits att han planerar en egen revolution.

Utseende

Harrs mest utmärkande egenskap är den silverpläterade ögonlappen han bär över sitt vänstra öga. Hans avtäckta öga verkar ha en mörkbrun färg medan hans rufsiga hår är svart till färgen.

Personlighet

Harr är tyst och distanserad. Även om han är blyg och tyst är han också väldigt stark och smart. Han tar tid att bearbeta saker så hans svar kanske inte är omedelbara. På ett sätt är Harr som en fadersfigur. Han skyddar dem han bryr sig om och han är inte rädd för att sätta upp regler. Även om han blir väldigt blyg och förvirrad med kvinnor eftersom han bara hade bott med Loke och inte verkade ha något större intresse för kvinnor från början. Harr är inte heller bäst i trånga offentliga miljöer, eftersom han är mer introvert än extrovert.

Rutt

När Alice kommer till Cradle välkomnas hon till Black Army med en fest. En dag går hon, Seth och Sirius ut till marknaden i Cradle’s Central Quarter för att shoppa där Alice lär sig om magi för första gången. Hon får reda på en mäktig trollkarl som använde magi för ondska och plötsligt nästan kidnappas av maskerade män men räddas när Harr dyker upp från ingenstans. Efter att Harr räddat henne dyker Loki upp med honom och innan Sirius hittar henne säger Harr åt henne att gömma sig och leva i hemlighet istället för att leva med Black Army eftersom hennes makt att undertrycka magi borde skyddas och att hon är mäktigare än hon tror .

En natt sker en attack i Black Barracks och Ray säger åt Alice att gömma sig i sitt rum tills uppståndelsen är över, men när hon gör detta dyker Loki upp i hennes rum från ingenstans för att rädda henne. I ett delat ögonblick använder Loki magi för att teleportera honom och Alice till den förbjudna skogen till en trädkoja där han bor med Harr. Harr är öppen med idén men är lite tveksam till att interagera med henne på grund av hans blyga natur och mogna uppträdande. Harr ger henne ett förråd för henne att stanna i och städar upp det med magi som chockerar Alice och får henne att minnas den onda trollkarlen hon hört talas om. Nästa morgon glömmer Harr att Alice bor hos dem och fångar henne när hon byter ur sin sovklänning, vilket anstränger Harrs förhållande till henne ännu mer. När Alice kommer ut ur rummet senare,

Senare under middagen säger Harr till Alice att hon måste hålla en låg profil eftersom Magic Tower är ute efter att hämta henne och använda henne som ett mänskligt experiment för att avleda magi. Nästa dag medan Harr är ute, berättar Loki för Alice att Harr är en väldigt blyg och reserverad kille som inte delar mycket och de bestämde sig för att bevisa det med ett ”upptåg”. När Harr kommer hem väntar Alice vid dörren och hälsar Harr med ”välkommen hem”, till hans stora förvåning rodnar Harr blygt vilket bevisade att Lokis misstanke var korrekt.

I skuggorna ses Dalim leta efter Alice. Medan hon lagar lunch ser Alice en flaska där det står ”drink me” och när hon gör det krymper hon till storleken av en mus. Hon ser Soux, Harrs uggla, och kan be om hennes hjälp att föra henne till Harrs rum för att få henne att vända ryggen till det normala. Harr ser problemet och går ner till köket med henne och vänder ryggen till det normala med magi. Alice växer tillbaka till sin normala storlek men hamnar naken eftersom hon bara använde sin näsduk för att täcka sig när hon krympte, vilket chockerar Harr och får honom att rodna av förlägenhet. Loki rusar sedan in i rummet och efter att ha sett scenen framför honom får han honom att rusa ut igen medan Harr försöker förklara att det var ett missförstånd.

Alice ville tacka Harr för att hon fick stanna där så hon försöker plocka lite frukt och bär för att göra något åt ​​Harr men blir plötsligt avbruten av Dean och Dalim som försöker kidnappa henne. Harr dyker ut oväntat och räddar Alice genom att låta Loki ta med henne tillbaka till huset vilket lämnar honom med Dalim. Alice oroar sig för Harr men Loki förklarade att hon inte behöver oroa sig eftersom Harr är den mäktigaste trollkarlen. Harr och Dalim möter nästan varandra medan Dalim förklarar att Harr brukade arbeta på Magic Tower.

Tillbaka i huset och samtidigt oförmögen att sova, ses Harr ha ett ärr på sitt vänstra öga som är täckt av hans mask. Alice kommer in i rummet vilket får Harr att täcka ögat igen och ger henne ett fiskespö. Han gör sedan varm choklad till henne och förklarar processen för hur man gör en magisk kristall som Loke säljer åt honom. På tal om Loke, han dyker in i rummet eftersom han inte kunde sova och föreslår att de alla ska sova tillsammans. Medan Alice går och lägger sig, säger Loki åt Harr att skapa bra minnen medan hon är med dem.

Dalim ses sedan tillbaka vid Magic Tower och berättar för Amon att Harr bor utanför Cradle i den förbjudna skogen med en skyddande barriär som de kan bryta. Tillbaka i skogen försöker Alice och Loki fånga fisk med spöet som Harr gav henne och medan de åt det de fångade kommer Soux tillbaka med ett brev som säger att Harr kommer hem sent.

Trivia.

 • Hans bildfärg är kunglig lila.
 • Han är barndomsvänner med Lancelot och Sirius.
 • Harr är också Lokis mentor.
 • Han har en uggla som heter Soux som levererar brev.
 • Hans mask är faktiskt gjord av honom själv. Det tog honom 3 dagar att designa den och han är stolt över den eftersom den är den enda i världen.

  Blace Lapin

 • Beskrivning

  Wonderlands rekordhållare står neutralt mellan röd och svart, ibland kallad ”White Rabbit”, han är känd för att vara både en nådig gentleman och lady-mördare. Förutom en dålig vana att tappa glasögonen är lite mer känt om honom – även om det verkar som om han kan ha hamnat i en elak besvärjelse.

  Utseende

  Blanc har en blek hudton. Hans raka, vita hår åtföljs av två urskiljbara hårstrån som löper längs sidorna av hans ansikte. Han har rosa guldfärgade ögon och ett par svarta glasögon sitter på näsan.

  Personlighet

  Blanc är en artig och vältalande individ. Han kan vara smidig med att prata Alice och skänka henne med komplimanger. Däremot kan han utveckla en skarp ton med dem som betyder skada för andra.

  Historia

  Som rekordhållare för Cradle vet han mer än han låter. Han kommer inte att gå in på detaljer om tidigare händelser i Cradle och väljer att vara kryptisk med vissa ämnen. Han har en känsla för vad som är rätt och fel, men han kan inte agera utifrån dessa moraler om de gynnar den ena sidan framför den andra. Han kommer att visa sin besvikelse, men han kommer inte att gå emot sin roll.

  Genomgång

  Rutt ännu inte släppt.

  Trivia

  • Hans bildfärg är pastellblå.
  • Han älskar allt med morötter, till Olivers missnöje.
  • Hans namn ”Blanc Lapin” översätts ungefär till ”White Rabbit”.
  • Det antyds att han är mycket äldre än han ser ut.
  • Han dricker ofta med Oliver och Kyle.
  • Hans favoritdryck är vitt vin.
  • Han är den enda karaktären som bär glasögon hela tiden.
  • Hans fickur gavs av den första Alice.
   • Hans fickur heter ”Wonderful Pocket Watch”.
  • Han har 7 par glasögon hemma, ifall han skulle tappa ett av dem. Han kommer förmodligen att få panik om han tappar 2 par på en dag.

   Mousse

  • Beskrivning

   Mousse var det tidigare hjärtans ess innan Zero tog över denna position. Efter det blev han diplomat. Han är alltid sömnig och somnar ofta var som helst.

    

   Genomgång

   Rutt ännu inte släppt.

   Trivia

   • Han har bemästrat tekniken ”sov med öppna ögon” så under möten hade han ögonen öppna men sover faktiskt.
   • Han blir inte bra med Jonah, de hatar varandra.