Inspiration av 100 sleeping prince and the kingdom of dreams, Princess and beast, I’m villainess so the last boss!

 

 

 

Genre;

Romantik, komedi, drama, fantasi, äventyr!

Plot;

Xander Schneider, ung tjej som vaknar upp ur fångade i evig sömn och hamnar i Drömmarnas kungariket av Drömvärlden! Men ingen hon vet om hur hamnat i eftersom Xander har förlorar sitt minnet om vad som hände i 553 år sen, förutom Xander är den förlorare tronarvinge kronorprinsessan av Drömvärlden? Där varelse använder drömmar som energin att leva. En dag attackeras drömvärlden av något som kallas (”den oheliga jungfru ”), och attackeras av det. Xander måste väcka dem för att rädda drömvärlden, eftersom inte kan vakna på grund av att deras drömmar är stulna. Den onda heliga jungfru kommer att förgöra både henne och deras kungarike…

Xander som bär blodet med mystiska heliga ädelsten på hennes panna  som ska låsa upp drömmars krafter till både henne och sina kära, nära med sina förmågor, hjälp av rent kärlek ondska av mörket och tillsammans sin livskärlek/ älskare odjuret sjöman prinsen Impey Azurblue, deras vänner Abel och Jean mot den oheliga jungfru fiender Issak, Jasper, Ruck men kommer dom rädda deras riket från ondska eller förbi dömd i evigheter!

Karaktärer;

Xander Schneider; Xander är en bägge sjöjungfrun och guds ängeln som bär på ett safirt i sin panna ” kallas för                                 ”,

Impey Azurblue;

Abel Leon;