Den här sidan listar karaktärerna som introducerades i Main Story Part 2 av 100 Sleeping Princes and the Kingdom of Dreams .

 

 

Kihel

Se karaktärer endast för anime för troper relaterade till Kihel

Mystiska män som manipulerar Yumekui

I allmänhet

Even Evil Has Loved Ones : Även om de är skurkarna i del 2, bryr de sig alla om varandra på ett sätt, särskilt Adam.

Heel–Face Turn : Alla går igenom detta en efter en i de senare kapitlen i del 2 för Adams skull.

Spoilerkaraktär / Flayg

Röst av: Toshiyuki Morikawa

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/600_3.png

Land: Trugville (?)

Ålder: 27

Attribut: Gentle/ Sexy

Fllayg beter sig som en gentleman och har ett snällt uppträdande, men hans ord är spetsade med sarkasm. Han är intresserad av kulturer och mat som skiljer sig från hans eget land. I kapitel 5 av Main Story Part 2 avslöjas det att han i själva verket är den äldsta ”brodern” till männen som kontrollerar den senaste vågen av Yumekui som plågar drömvärlden.

Arc Villain : Han avslöjas som en skurk i kapitel 5 i Main Story Part 2 och blir detta för resten av berättelsebågen.

Bat Out of Hell : Hans Yumekui är baserade på fladdermöss och formen han antar som den sista chefen för del 2 är också ganska fladdermusliknande.

Evil All Along : Medan han presenterar sig själv som en allierad i de tidigare kapitlen av del 2, arbetar han faktiskt med de andra skurkarna i del 2.

Expository Hairstyle Change : Efter avslöjandet att han är i liga med de andra Trugville-prinsarna , slickar han tillbaka håret.

Mullvaden

Röda ögon, varning : Hans ögon är faktiskt röda och han visar sig vara den stora ondskan i del 2.

Soft-Spoken Sadist : Fllayg har en mild röst. Detta blir ganska dissonant med hans handlingar när han visar sig vara en skurk under kapitel 5 i del 2.

Varumärke Favoritmat : Choklad.

Rufus

Röst av: Atsushi Abe

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/802.png

Ursprung: Trugville

Ålder: 22

Attribut: Sexig

Affably Evil : Av alla del 2-skurkarna är han definitivt den vänligaste (om än lite snårig och oförskämd) mot Princess of Traumeres grupp.

Irriterande yngre syskon : Yzak ser honom så här.

Arc Villain : Han fungerar som detta för kapitel 1 och första delen av kapitel 5 för del 2.

Deadpan Snarker : Han brukar göra många sarkastiska kommentarer.

Ingen skjorta, lång jacka : I sin originalversion har han denna.

Ryck med ett hjärta av guld : Även om han ständigt förolämpar och hånar dem runt omkring honom, är han snällare än han låter och han bryr sig verkligen om sina bröder. Faktum är att han var den förste av Trugville-prinsarna som drog en häl-ansiktsvändning för Adams skull.

Heck, de flesta (om inte alla) av hans interaktioner med Adam befäster honom som ”hjärtat av guld”, eftersom han är den ende av sina bröder som han inte är en idiot för. I kapitel 7 i Main Story Part 2 ringer Adam honom över en kommunikatör för att se till att hjältinnan är okej. Under hela samtalet verkar Rufus ha ett äkta leende på läpparna och har för ett ögonblick ingen antydan till sarkasm i rösten.

Pet the Dog : Rufus är utan tvekan ett slags rövhål mot nästan alla han interagerar med (även sina egna bröder, förutom Adam ), något som inte förändras ens efter hans Heel–Face Turn . Som sagt, han har stunder där det har visat sig att han inte är helt dålig. Till exempel när han berättar för en upprörd Cyril att det fanns en dag då alla i familjen log och skrattade: dagen då Cyril föddes.

Spindlar är skrämmande : Hans Yumekui är spindlar.

Troll : Han verkar tycka om att göra folk förbannade för att få en reaktion ur dem.

Annons:

 

Yzak

Röst av: Hiroaki Miura

Ursprung: Trugville

Ålder: 25

Attribut: Passion

Arc Villain : I kapitel 2 av Main Story Part 2 attackerar han Circo, kidnappar flera av barnen där, och hans Yumekui lyckas till och med besitta Drole och Welger . Han fungerar senare som denna för kapitel 9 också.

Catchphrase Förolämpning : Tycker om att kalla människor ”råttor”, vanligtvis med ett adjektiv tillsammans med det. Kallar Avi för ”den röda råttan” och hjältinnan och hennes besättning för ”fula råttor”.

Skrämmande skorpioner : Hans Yumekui är baserade på skorpioner.

Team Mom : Fungerar som detta för Trugville-prinsarna.

Skulle skada ett barn : I kapitel 2 i del 2 sårar han några av barnen i Circo.

Cyril

Röst av: Takuma Nagatsuka

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/ezgif_3_47a39837f47f.png

Ursprung: Trugville

Ålder: 16

Attribut: Söt

Amphibian Assault : Yumekui som han kallar till är baserade på grodor och grodyngel.

Irriterande yngre syskon : Han tenderar att irritera sina äldre bröder mycket, dock främst Yzak.

Arc Villain : I kapitel 3 i del 2 attackerar han chokladens land.

Grönögda monster : Han har visat sig vara avundsjuk på all uppmärksamhet som Adam får.

Peek-a-Bangs : Hans lugg täcker ett av hans ögon.

Sinister Scythe : Han använder detta som ett vapen.

Sweet Tooth : Som visas i den tredje bågen av del 2 har han en förkärlek för choklad.

Ivan

Röst av: Kōhei Amasaki

Ursprung: Trugville

Ålder: 20

Attribut: Cool

Arc Villain : Han är detta i kapitel 4 i Main Story Part 2 där han tar kontroll över de giftiga blomsterälvorna i Virastin och förstör blommorna.

Namngivning av religiösa och mytologiska tema : Med tanke på hans nära förhållande till Adam, det faktum att hans namn uttalas ”Ee-van” och att hans Yumekui är ormar, är han med största sannolikhet en referens till Eva, som enligt Bibeln var den första skapade kvinnan skapades av Gud och frestades av en orm att äta den förbjudna frukten som gjorde henne dödlig.

Betydande namnskifte : Under hela del 2, före och även efter hans häl-ansiktsvändning , hänvisar han till hjältinnan som ”Prinsessan av Traumere”. I hans ursprungliga Sun-slut ber hon honom att bara kalla henne vid hennes namn för att undvika att dra någon onödig uppmärksamhet. Medan han säger att han bara någonsin har känt henne som prinsessan av Traumere, går han vidare med hennes begäran. Det faktum att han fortsätter att kalla henne vid hennes namn även om de två är ensamma visar hur mycket han har lärt känna henne som person.

Snakes Are Sinister : Hans Yumekui liknar ormar och han motarbetar hjältinnan i del 2 av huvudhistorien. Den olycksbådande delen försvinner efter hans Heel–Face Turn i Meteobel.

Adam

Röst av: Shun Horie

Ursprung: Trugville

Ålder: 20

Egenskap: Mild

Laser-Guided Amnesia : Det slutar med att han offra sina minnen för att väcka Flayg tillbaka till liv i det sista kapitlet av del 2.

Moral Pet : Han tjänar som denna för sina bröder (särskilt Ivan).

Trevlig kille : Han har visat sig vara snäll och söt mot alla.

Namngivning av religiösa och mytologiska tema : Hans namn syftar troligen på Adam som i Bibeln var den första mannen och lurades av Eva att äta den förbjudna frukten, vilket gjorde honom dödlig.

Snakes Are Sinister : Lekt med . Även om Adam själv är en bra person, kan detsamma inte sägas om den ormbaserade Yumekui som han ofrivilligt tillkallar.

Token Good Teammate : Han är den ende av Trugville-prinsarna som aldrig var ond till att börja med och i senare kapitel av del 2 visas han stödja hjältinnan och alla Yumekui-attacker som orsakas av honom är oavsiktliga.

Vitt hår, svart hjärta : Inverterat. Han har vitt i håret och är en absolut älskling.

Annons:

 

Tidigare

Index

Nästa

Yume 100 Main Story

Karaktärer/100 sovande prinsar och drömmarnas rike

Yume 100 Passion

De flesta av dem har ett gemensamt mål och är fixerade vid det; de har starka viljor och försöker ofta vara där hela tiden för prinsessan, inte för att prata eller ägna sig åt roliga aktiviteter, utan för att utföra sina furstliga plikter. De är vanligtvis öppna om sina känslor, men för många tenderar det att fokusera på det enda målet de har i sina liv.

 

Adiel

Röst av: Toshiyuki Toyonaga

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/498s.png

Xmas Circus version – Sun awakening

Land: Domens land – Arbitro

Ålder: 23

Adiel har en ärlig och rak personlighet. Han fick hjälp av Lecien för länge sedan och har sedan dess alltid varit tacksam mot honom. Han var barndomsvänner med både Lecien och Micaela.

Barndomsvänner : Med Micaela och Lecien. De var i en kör och brukade öva på att sjunga tillsammans innan Leciens vingar blev svarta.

Innocence Lost : Efter att Leciens vingar blev svarta slutade Adiel att vara samma busiga lilla barn och blev mer allvarlig istället.

Det är allt mitt fel : På grund av vad som hände med Lecien, skyller Adiel sig själv hårt för det och säger att det borde ha varit hans vingar att bli svart. Hans djupa beundran för Leciens karaktär väcktes från den tidpunkten och Adiel använder ofta Leciens karaktär som en förebild och jämförelsegrund för sin egen och alla andras karaktärer.

Pillars of Moral Character : Ett centralt tema för Adiel är ”tacksamhet” eller On eller Gimu . Han beundrar och respekterar Lecien som räddade honom. Han nämner också sin tacksamhet till hjältinnan för att hon väckte honom från ringen och räddade honom. För Adiel är hans tacksamhet ett återkommande ämne.

Kungliga som faktiskt gör något : Innehar en sekreterartjänst. Adiel dokumenterar register över rättegångsprocessen och hanterar dokument och officiella papper som är relaterade till ett ärende. Micaela har också sagt att han hjälper honom när han granskar rättspraxis.

 

Akito

Röst av: Takehito Koyasu

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/212_4.png

Land: Flower Fairy – Virastin

Ålder: 22

Eftersom Akito kommer från familjen till en giftig blomma, är han inte omtänksam av människor runt omkring honom. Han är ganska självmedveten och vill göra något åt ​​det.

Dåliga krafter, goda människor : Medan han har giftkrafter, använder han då för att skydda landet från de som vill stjäla och exploatera landets växtbaserade gifter. Han försöker också upphäva det negativa rykte som omger röda spindelliljor genom att räkna upp dess medicinska egenskaper och föda upp olikfärgade spindelliljor för att bli av med kopplingen till blod.

Rensa mitt namn : I sin version av ”Utflykter” anklagar någon med en vendetta mot Akito honom för att ha förgiftat dem.

Blommotiv : Spindelliljor

Heroiskt självförakt : Berättigat. Eftersom spindelliljor är giftiga är folk mycket försiktiga runt honom. På grund av det har han låg självkänsla, blir förvånad när andra säger att spindelliljor kan vara vackra och blir orolig för om han ska gå på offentliga evenemang eller gå någonstans överhuvudtaget.

Klingonforskare får ingen respekt : Trots deras roll i att skydda landet är Akito och resten av de giftiga blommorna fruktade och behandlade med misstänksamhet; många skulle fly vid åsynen av honom. Han anses ha ”otur” och är utesluten från att delta i ceremonin för att bedja dem som reste under kriget.

Poison Is Evil : Akito och de andra giftiga blomsterälvorna använder vanligtvis sitt gift för att skydda landet. De ser inte gift som ondska, utan som ett verktyg för skydd. Men många medborgare i landet tror annat och därför är de rädda för dem. Detta låter orättvist tills du inser hur lätt giftet kan vändas mot dem, till exempel vad som händer i Huvudberättelsen del 2, kapitel 4 när de giftiga blomsterälvorna, kontrollerade av en av antagonisterna Ivan, förstör landets blommor och skadar människor.

Giftig person : Som medlem av familjen spindelliljor innehåller Akitos kropp dess gift.

 

Apollo

Röst av: Daisuke Ono

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/540s.png

Ny drömversion – Sun awakening

Land: Solens land – Flareruge

Ålder: 23

Apollo är fruktad av omgivningen på grund av hans förmåga att tända lågor efter behag. Han har en sol och ett lejon tatuerat på bröstet. Som yngste bror regerar han bara över en liten del av landet, men tror att han i framtiden kommer att styra hela landet.

Var tvungen att vara skarp : Apollo är van vid att bli komplott mot och rygghuggen av sin familj. Han är alltid redo att avleda deras planer. I sin ursprungliga versions berättelse, lurar Apollo sin familj att tro att han är förlovad med hjältinnan, i vetskap om att hennes status skulle göra dem oroliga. Se och se, de skickar snart iväg Apollo för att förtrycka ett territorium. Medan han är borta, invaderar Apollos äldre bror sedan Apollos land och gläder sig åt att han skulle stjäla hjältinnan. Naturligtvis var allt detta en del av Apollos plan ; Apollo hade bara behövt en halv dag för att underkuva det territoriet och han hade legat och väntat på att hans familj skulle manövrera mot honom sedan dess.

King of Beasts : Apollo, med sin kungliga aura, självförtroende och skrämmande kraftfulla styrka, förknippas med lejon. Han har till och med en tatuering av ett rytande lejon på en gassande sol längs hela ena sidan av bålen.

Personlighetskrafter : Eldkrafter och en personlighet som förkroppsligar eldig självsäkerhet och aggressivitet.

Leker med elden : Han har eldkrafter.

Kraftbegränsare : Hans far och hans äldre bröder sätter en kil i hans hjärta så att när han använder sin kraft, börjar det att hetta upp och orsaka honom stor smärta i det området. Den här kilen är en stridspunkt för Apollo eftersom hans far och bröder lade det i hans hjärta av rädsla för hans eldkraft och att han med den skulle komma att styra hela landet.

Protektorat : Skulle offra sig själv för att skydda sitt land och sitt folk; så småningom, när hans känslor växer, hjältinnan också.

Namngivning av religiöst och mytologiskt tema : Han har samma namn som den grekiska guden för orakel, musik, solen, helande och många andra saker i klassisk mytologi .

Usurperaren : Vad Apollo planerar att bli.

 

Azalee

Röst av: Yoshitaka Yamaya

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/641m_4.png

Bird Song version – Moon awakening

Land: Land av gulddamm – Salyusa

Ålder: 20

Azalee är en frisinnad prins och tror att allt är till det bästa. Han försöker lösa alla problem med pengar, men ingen illvilja hyser honom. Han har ett snällt hjärta och når ut till dem han tror har problem. Han har för vana att ge människor får. (?!)

Djursällskap : Ett gäng får.

Mörkhyad rödhårig

Annons:

 

 

 

 

Creto

Röst av: Yoshitaka Yamaya

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/496m.png

Xmas Circus – Månens uppvaknande

Land: Chokladens land – Shocoluna

Ålder: 17

Creto vill verkligen vara cool, så gör alltid research genom att titta i tidningar och observera coola människor, som Rica. Han gillar choklad och söta saker, men döljer det för att han tycker att det är pinsamt. Han är en mästerlig chokladmakare. Han växte upp med Martin, Colorer och Rica och är nära dem.

The Baby of the Bunch : Som den enda av hans ”syskon” som ännu inte är tillräckligt gammal för att ens dricka, är Creto (vanligtvis) förtjust i och hans känslor skyddas av sina äldre ”bröder”.

Praktiskt taget olika generationer : Det är 23 år mellan Martin och Creto, men deras introduktionsevenemang insisterar på att de ser sig själva som syskon.

Supreme Chef : Har deltagit i tävlingar för sina chokladkonfektyrer. Creto kan också göra vin, efter att ha gjort och gett sina alkoholhaltiga hopkok till Martin och Rica för smakprovning.

Sweet Bager : Gör choklad och är en söt, godhjärtad person.

 

Edmond

Röst av: Ryota Ohsaka

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/466s.png

Trick or Tea version – Sun awakening

Land: Land för svart te – Darjeelburg

Ålder: 22

Med en seriös personlighet tillbringar Edmond sin tid flitigt med att utföra statligt arbete och fullgöra sina plikter som medlem av kungafamiljen. Han har anammat ett säreget förhållande till problemet med slumområden i landet. Han talar uppriktigt om sina känslor.

Bekännelse utlöser fulländning : Under solvägen av sin ursprungliga version förför Edmond hjältinnan i en smal gränd mitt i slummen efter att ha erkänt för henne.

Namngivning av ätbart tema : Edmond är prinsen av Darjeelburg, ett namn baserat på Darjeeling-te.

Prince Charming : Snäll och den perfekta gentlemannen.

Sårslickning : Efter att ha ådragit sig några skador under ett kidnappningsförsök, slickar Edmond ett snitt på hjältinnans knä för att ”desinficera” det.

 

Eins

Röst av: Yukitoshi Kikuchi

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/38_72.png

Land: Tidens land – Forrant

Ålder: Forever 20 (Faktiskt 30)

Eins är en varmblodig och kaxig prins som på något sätt är omöjlig att hata. Trots att han är 30, vägrar han att sluta insistera på att han är Forever 20. Folk flockas till honom på grund av hans sprudlande personlighet.

Chuunibyou : Insisterar på att han är 20 trots att han är 30, hittar på namn för sina attacker och rörelser, säger grandiosa uttalanden och har en känsla för det dramatiska; hans fantasi kan närma sig vanföreställningar .

Cloudcuckoolander : Nedtonad. Eins visar ibland ett väldigt fel… unikt sätt att tänka. Han har till exempel undrat tidigare om hans slott var ett falskt slott från en alternativ dimension när han var mitt uppe i att hitta hjältinnan och misslyckas.

Crazy Jealous Guy : Mycket nedtonad. Eins är inte alls galen, men han kan bli ganska klängig och avundsjuk. Han fångade en gång ett handslag mellan hjältinnan och hans yngre bror. Det är vanligtvis Played for Laughs på grund av hur uppriktig han är om det och hans komiska reaktioner.

Creepy Shadowed Undereyes : Inverterade. Glada, öppenhjärtade Eins är den sista personen som anses vara läskig. Hans ögonpåsar kan bero på att han inte har något emot att vara uppe hela natten när han vill göra något.

Förtjusande Dorky : Besvärlig och lite konstig i sättet, men han är lätt att älska omgivningen.

Dåraktiga syskon, ansvarsfulla syskon : Han verkar ha denna dynamik med sin yngre bror där hans bror i motsats till hans extremt spännande personlighet verkar vara mer seriös och i kontakt med verkligheten.

Futureshadowing : I hans Clock-version. Eins nämner mötet med en gudinna när han var en ung pojke. Det blir tydligt att gudinnan är hjältinnan efter att hon går tillbaka i tiden och träffar en yngre Eins.

Genki Boy : Alltid glad och energisk, gör allt med stor glädje.

I Call It ”Vera” : Kallar sitt svärd ”The Holy Eins” i sin Clock-version.

Oförgänglig ren renhet : Hjälper gamla damer på gatan, sällskapliga och vänliga med alla, sätter aldrig på sig sändningar och är ärlig mot ett fel. Hjältinnan har påpekat att det känns som att hennes eget hjärta blir rent när hon ser Eins rena själ.

Stor skinka : Han brukar vara väldigt dramatisk och hittar på namn för sina attacker.

Ingen inomhusröst : Hans röst kan bli ganska hög ibland. Många av hans talade meningar slutar så här!!

Namngivning av numeriskt tema : Liksom de andra tidsprinsarna är Eins uppkallat efter ett nummer. Eins betyder en på tyska.

Misstänkt specifik förnekelse : I sin klockversion efter att hjältinnan plockar upp en turistguide, som hade tappat ur Eins ficka, med titeln ”Sätt att utveckla ditt förhållande med din älskare”.

Eins: Urk, det är… T-detta! Jag läste den bara för att lära mig mer om landet! Det är definitivt inte för att jag skulle vara din guide som jag var vaken hela natten igår och läste detta!

 

Elfen

Röst av: Show Hayami

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/276_4.png

Land: Country of Coffee – Crema

Ålder: 26

Elfen har ett starkt och passionerat engagemang för kaffe. Han bjuds ofta in för att visa sina betydande färdigheter både inom och utanför sitt land för att sprida kaffe till massorna. Han kan dock ofta tolkas som ganska påträngande, och som ett resultat av detta känner sig människorna som bor i hans egen stad irriterade.

Basso Profundo : Har en väldigt djup röst.

 

Foia

Röst av: Tomoaki Maeno

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/440s.png

Sentai version – Sun awakening

Land: Andens land – Secundati

Ålder: 26

Foia är prinsen av Flame-familjen i Andens land. Passionerad och full av självförtroende jagar han sina ideal helhjärtat. Om han går sönder är han väldigt känslig. Han har hög kroppstemperatur.

Elementära hårfärger : Foia har det kortare röda håret som ofta förknippas med karaktärer som kan kontrollera eldelementet.

Flaming Sword : Ses hålla ett i originalversionens soluppvaknande.

Gift-Giving Gaffe : Avvärjt. Foia, Shao och Ritz brukade ge varandra presenter. Ritz berättar om gångerna när Foia gav honom så fantastiska gåvor att de chockade honom. Om han skulle ge gåvor som Foia, skulle Ritz inte veta var han skulle börja.

Royals Who Actually Do Something : Personen bakom konstruktionen av en anläggning som han kallar Ark Plant, en anläggning som kombinerar magi och vetenskap för att generera energi.

Annons:

 

 

Fruys

Röst av: Hiro Shimono

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/442s.png

Sentai version – Sun awakening

Land: Andens land – Secundati

Ålder: 16

Prince of the Wind-familjen i Andens land. Fruys ägnar sina dagar åt att göra vad han vill och kontrollera vindens kraft. Även om han kan vara ombytlig, är han också godhjärtad. Han gillar jordgubbsjuice.

Blow You Away : Kan använda vindbaserade elementkrafter. Han använder sina krafter mycket för att sväva runt och han kan också bära människor upp i luften med sig (även om de måste hålla på).

Elementära hårfärger : På grund av det faktum att Wind Is Green , passar Fruys vågiga och oregerliga gröna hår hans kontroll över vindelementet.

Varumärkes favoritmat : Det är tekniskt sett en drink men han gillar jordgubbsjuice.

Wind Is Green : Som prinsen av Wind-familjen har Fruys färgpalett kraftigt grönt.

 

Gerber

Röst av: Jun’ya Enoki

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/353.png

Presentversion – Unawakened

Land: Flower Fairy – Virastin

Ålder: 26

Gerber har en ljus och positiv personlighet och är engagerad i att hjälpa och muntra upp människorna omkring honom.

Namngivning av blomtema : Gerber a.

Blommotiv : Gerbera

Rose-Haireed Sweetie : Han har rosa hår och gillar att hjälpa dem runt omkring honom.

 

Graysia

Röst av: Yoshimasa Hosoya

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/59m.png

Originalversion – Moon awakening

Land: Country of Snow – Snowphilia

Ålder: 19

Den andra prinsen av Snowphilia. Hans äldre bror är Frost, och hans yngre bror är Synny. Han gör allt på ett coolt sätt, och är väldigt smart. Men hans personlighet är besvärlig, och han ser ner på dem som inte har blodet i hans land genom sina ådror.

Alltid någon bättre : Hur mycket han än försöker, känner han att han aldrig kan jämföra sig med sina bröder.

Tvetydigt frånvarande förälder : Hans föräldrar nämns aldrig och det är uppe i luften vad som hände med dem. Även landets angelägenheter sköts av Frost utan att det nämns var kungen och drottningen befinner sig.

En isperson : Har snökrafter, men inte lika kraftfull som sina bröder. Det är en faktor för hans mindervärdeskomplex.

Lap Pillow : I månvägen i hans Dragon Knight-version.

Mellanbarnssyndrom : I medborgarnas ögon är Graysia ingenting jämfört med sina bröder. Frost är Esset och härskar över landet, medan Synny är ett underbarn , vilket lämnar Graysia förglömligt medelmåttigt.

Running Away From Home : Har försvunnit från slottet i ett år och oroar Frost och Synny. Graysia sprang i smyg för att träna efter att han missade en årlig ceremoni som krävde deras snökrafter för att upphöra med snöstormen. Han återvänder efter ett år för att försöka igen.

Stark familjelikhet : Familjen Snowphilia, inklusive Frost och Synny, har alla vitt hår och röda ögon med samma vertikalt slitsade pupiller.

 

Haldine

Röst av: Kaito Ishikawa

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/55_61.png

Land: Land för svart te – Ticha

Ålder: 22

Haldine är litet intresserad av tronen eller politiken och föredrar att agera fri som en fågel. Detta ger kungafamiljen en hel del huvudvärk. Han är sällskaplig och pratsam och tycker om att ge folk smeknamn. Hans eget smeknamn är ’Hal’.

Tillgivna smeknamn : Kallar hjältinnan ”socker”.

Namngivning av ätbart tema : Man tror att namnet Ticha är baserat på chai-te.

 

Hjärtan

Röst av: Yūki Kaji

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/427_0.png

Splash-version – Unawakened

Land: Country of Marvel – Wondermare

Ålder: 17

Hearts kommer från familjen till Hjärtadrottningen. Han har en dålig vana att ignorera vad folk säger och att bete sig hänsynslöst när han blir överupphetsad. På grund av sin ålder har han ett lätt förvrängt, frenetiskt sug efter rampljuset. Han idoliserar Mad Hatter och längtar efter sin egen ”Alice”.

Hero-Worshipper : Förkroppsligar denna roll för Mad Hatter.

 

Heldt

Röst av: Kappei Yamaguchi

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/472m.png

After Story version – Moon awakening

Land: Red Hunts land – Vealoth

Ålder: 23

Även om han är kaxig på grund av sin optimism, balanseras hans kaxighet av hans verkliga styrka, vilket betyder att andra litar mycket på honom. Han är vänlig och sällskaplig, kan prata vänligt med människor han precis träffat. För att bekämpa de onda djurmännen och Yumekui, överväger han att bilda en allians med grannlandet Besmaar.

Hunter of Monsters : Hunts the Evil Beastmen. Jämfört med normala Beastmen är de närmare vilda djur än människor och de frossar i mänskligt kött.

Little Red Fighting Hood : Heldts förflutna speglar historien om rödluvan. Han hatade en gång att slåss och hoppade över sin vapenutbildning. Men en dag attackerades han av Evil Beastmen medan han hoppade över en lektion; han räddades av förbipasserande jägare. Från den dagen insåg Heldt äntligen att strider inte handlade om att döda utan om att skydda. Han blev en expert väpnare och fick sin röda mantel, en speciell mantel som bara gavs till kungligheter.

Red Is Heroic : Rött har en mycket speciell betydelse för Heldts land eftersom den första personen som fällde en Evil Beastman var klädd i rött. Från och med då är det bara beskyddare, det vill säga kungligheter som kan bära rött. Heldt trodde en gång att Rött är våldsamt ; han gillade aldrig den blodlika färgen röd. Men att bli räddad från Evil Beastmen fungerade som en katalysator för honom att inse dess heroiska klang.

The Gunslinger : Visar enastående skicklighet med pistolen. Som sådan är han känd bland Evil Beastmen; bara själv kan han döda eller skrämma bort vad en grupp soldater inte kan.

 

Vandring

Röst av: Masatomo Nakazawa

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/63_9.png

Land: Fyra årstiders land – Hourai

Ålder: 23

Prinsen som styr sommaren är lika ljus och öppen som årstiden han representerar. Han har en snäll och omtänksam personlighet och är djupt oroad över Oka, prinsen som styr våren. Hikage tycker om att underhålla barn.

Alla kvinnor är känsliga : Vad Hikage tror. Hikage beskriver sig själv som någon som kommer att ägna all sin uppmärksamhet och tillgivenhet åt de saker han älskar, men eftersom han är direkt och rak och inte kan småprata, kommer hans välmenande avsikter att skada den andra personen. Eftersom han anser att kvinnor är små, mjuka och ömma, är han orolig för att denna aspekt av honom kan skada eller förstöra dem.

Empatiskt väder : Vädret skrivs ofta för att återspegla Hikages humör. När han blir arg eller ledsen kommer solen inte att synas någonstans och mörka moln skymtar på himlen och kastar en skugga över hans ansikte. När hans humör ljusnar kommer solstrålarna att bryta igenom molnen.

Kärlek gör dig dum : Det finns en enorm kontrast till hur Hikage beter sig runt hjältinnan före och efter att han börjar tycka om henne. En är att han rodnar mycket och ständigt fumlar i sina ord och handlingar när han innan var mycket mer öppen och vänlig och är den typen av person som kommer bra överens med vem som helst. Han agerar till och med lite tsundere .

Säsongsmotiv : Sommar. Hans leenden beskrivs ofta som ”som en sol” eller ”som sommarsolen”. Hans hy har sagts vara en ”solbränd, vete”-färg, vilket innebär att han tillbringar mycket tid ute i solen. Hans favoritplats är också havet eller havet.

 

Inami

Röst av: Wataru Hatano

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/513m.png

Originalversion – Moon awakening

Land: Kalenderland – Kuyou

Ålder: 24

Inami är från familjen Oxen. Hans specialitet är den traditionella stampdansen som fokuserar på benen – ’Shuubu’. Även om han är mild och går i sin egen takt, har han den starka beslutsamheten att se igenom saker och ting när han väl har bestämt sig för att göra dem. Han inser det inte, men han är populär både i och utanför sitt land på grund av sin trofasthet och anspråkslösa personlighet.

Östra zodiaken : Som en av Kuyou-prinsarna är Inami baserad på ett av djuren från den östra zodiaken – Oxen.

 

Jet

Röst av: Kazuya Nakai

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/85_4.png

Land: Filmens land – Bodible

Ålder: 26

En professionell stuntdubbel som stödjer actionfilmer från skuggorna, från en stamtavla actionfilmsstjärnefamilj. Jet är stolt över sina stunts och gillar inte skådespeleri särskilt mycket.

Royals Who Actually Do Something : Han arbetar som stuntdubblett i actionfilmer.

 

Juri

Röst av: Takayuki Kondō

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/117m_0.png

Originalversion – Moon awakening

Land: Country of Ice Treats – Shalyart

Ålder: 22

Juri har den busiga personligheten som någon som är född och uppvuxen under Edo-perioden, men är också en pålitlig äldre bror som tar mycket hand om sina sex bröder och systrar. När han väl har bestämt sig för att göra något ser han igenom det med fokus och envishet.

Ilska född av oro : I sin ursprungliga berättelse går hans småbröder ut för att leka i snön men kommer inte tillbaka i slutet av dagen. Detta oroar Juri eftersom snön har blivit en snöstorm vid det här laget och han och hjältinnan beger sig ut till bergen för att leta efter dem. Väl där hittar de två hans yngre bror Ichigo som berättar att det var han och de andra syskonen som var de skyldiga till snöstormen eftersom de hade blivit vän med en ung yeti och bara ville se snö. Juri skriker åt honom för att han gjort något så dumt men efter att ha svalnat en stund ber båda bröderna om ursäkt till varandra.

Big Brother Instinct : Han bryr sig mycket om sina yngre syskon och är väldigt beskyddande mot dem.

Namngivning av ätbart tema : Hans kungarikes namn är baserat på ”sherbet”. Hans yngre syskon tenderar också att följa detta namn eftersom deras namn inkluderar Ichigo (”jordgubbe” på japanska), citron och Mizore (som betyder ”sladd” på japanska men kan också syfta på rakad is med honung).

 

Leeya

Röst av: Takashi Kondo

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/468s.png

Trick or Tea version – Sun awakening

Land: Country of Rainbow – Oz

Ålder: 22

I motsats till hans grova sätt att tala och utseende har Leeya en djupt omtänksam personlighet. Efter att ha fått intelligens från Oswald blev han ett geni och är därför beroende av sina stadsbor.

100 % tillbedjansbetyg : I hans ursprungliga berättelse visas det att alla stadsbor ser upp till honom och inte säger något annat än beröm om honom. Även efter att han av misstag förstör staden med en gigantisk fågelskrämma i båda sina avslut, håller de ingenting emot honom och är bara glada över att han lyckades driva bort kråkorna.

Berserk Button : Att bli kallad en idiot. Efter att prinsessan av Traumere säger att hon tycker att hans idé att förvandla slottet till en fågelskrämma är lite löjlig, tar han det som att hon antyder att han är en idiot och han blir extremt arg. Lyckligtvis säger hon till honom att så inte är fallet och han ber henne om ursäkt.

 

Marchia

Röst av: Tetsuya Kakihara

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/76.png

Land: Country of Marvel – Wondermare

Ålder: 20

Marchia kommer från Marchburrow, där marshararna samlas i Wondermare. Han tycker om att göra narr av människor, orsaka bus och berätta triviala lögner. Han tycker att allt är tillåtet om man trivs. Har en grej för rumpor.

Little Bit Beastly : Eftersom Marchia är baserad på marsharen från Alice i Underlandet, har han egenskaper som en hare inklusive öron och en svans.

 

Nayuta

Röst av: Masaya Matsukaze

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/483s.png

Maple Leaf version – Sun awakening

Land: Land för varma källor – Kaiten

Ålder: 500

En ättling till Nekomata (tvåsvansade katter), med en frigående personlighet att matcha. Han lämnar nästan aldrig sitt land på grund av sina uppgifter som chef för den mystiska byn de varma källorna, men han älskar att höra historier om andra länder från besökare till hans onsen. Att synas i sin kattform skulle medföra vanära över hela hans familj. Det finns väldigt få män i hans familj.

Könssällsynthetsvärde : Manliga barn är sällsynta än kvinnliga barn. Alla pojkar som föds till familjen är värdefulla.

Healing Spring : Vad de varma källorna ska vara. De varma källorna är kända för att bota sjukdomar och läka skador. Det finns till och med en varm källa som förmodligen kan hjälpa till med kärlek .

Partiell transformation : Nayuta kan växla mellan sin katt eller sin mänskliga form. Även om han tycker att det är skamligt när hans kattöron dyker upp, lämnar Nayuta sin mänskliga form delvis förvandlad med sina kattsvansar, och förklarar för hjältinnan att svansarna har sina fördelar.

Kungliga som faktiskt gör något : Han är chef för Kaiten-källorna.

Varumärke Favoritmat : Kaffemjölk. Till den grad att han ropar ”kaffemjölk är bäst!” efter att ha klarat ett slagsmål.

 

Nepenthes

Röst av: Hiroki Takahashi

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/96m.png

Originalversion – Moon awakening

Land: Flower Fairy – Virastin

Ålder: 22

En gourmet som vill smaka på allt i världen. Och, naturligtvis, det inkluderar hjältinnan. Han har makten att smaka på människors personligheter med sin tunga. Hans feromoner är berusande.

Bisarr smak i mat : Under kapitel 4 i huvudberättelsen del 2 serverar Nepenthes rätter som ögat på ett av Avalons monster och lätta daggmaskar som odlats i Pleias jord till alla andras motvilja. Hjältinnan hade precis ansträngt sig för mycket och svimmat, så hon fick lite vanlig soppa istället .

Cloudcuckoolander : Hans personlighet är ganska…intressant minst sagt.

Konsumerande passion : För många beskrivningar av hur hjältinnan känner sig ”het” eller hur hennes hjärta hoppar när Nepenthes går in för att slicka hennes hud. Nepenthes pratar också mycket om hur gott hon luktar eller smakar och hur mycket han vill konsumera henne helt.

Creepy Good : Han gör flera kannibalistiska insinuationer, är benägen att perverst sniffa runt hjältinnan och har till och med slickat henne tidigare. Som sagt, han är vän med alla andra Virastin-prinsar och hjälper huvudrollen i del 2 av huvudhistorien.

Namngivning av blomtema : Uppkallad efter ett släkte av köttätande växter, som matchar alla hans nästan kannibalistiska insinuationer…

Smeknamn i serien : Lyon kallar honom ”Nepe-san”.

Lecherous Licking : Nepenthes stjäl smaker av henne med sin tunga som att slicka över Himes hand som hon förstås inte reagerar bra på.

Multipurpose Tunga : Nepenthes tunga kan analysera sammansättningen av en person eller ett föremål genom dess smak. Under kapitel 4 i huvudberättelsen del 2 använder Nepenthes det för att analysera vilken typ av gift som användes på blommorna och medborgarna. Han kan också ”smaka” en persons natur som att hjältinnan är en varm person och har en attraktiv, varm smak.

Besatt av mat : Nepenthes tänker mycket på mat . Du kan betrakta honom som en gourmand av exotiska och ovanliga smaker. Han är alltid hungrig och letar alltid efter den ”perfekta smaken”. Om Nepenthes dyker upp i en berättelse kommer det att nämnas något relaterat till antingen mat eller så är han helt hungrig efter något att äta.

Perverterad sniffning : Är benägen till detta när hon är i närheten av hjältinnan eftersom hon enligt honom har en otroligt fantastisk lukt.

Pixellation: Nepenthes matvaror som stals under aprilskämt är pixlade som en visuell gag eftersom han har bisarr smak i mat och därför är hans matval ofta ovanliga och äckliga.

Skrämmande tänder : Nepenthes har taggiga, spetsiga tänder. Detta är mest troligt att representera ryggarna på en flugfälla.

Luktar sexigt : Nepenthes utstrålar en speciell doft, precis som hur en nepenthesväxt gör för att locka till sig byten.

Wingdinglish : Nepenthes tal sjunker ibland ner i skrattsymboler i stället för ord. Detta händer vanligtvis när han börjar tjafsa om smaken av något.

 

Randa

Röst av: Yoshiyuki Matsuura

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/341_79.png

Dusk version – Unawakened

Land: Ociviliserat land – inlandet

Ålder: 25

Randa har en livlig och oskyldig personlighet, och han är älskad av barn. Han älskar kött och är en utmärkt jägare. Han talar med ett något brutet talmönster.

Ingen inomhusröst ; Han brukar vara väldigt högljudd.

You No Take Candle : Randa talar på bruten japanska.

 

Rosso

Röst av: Masakazu Morita

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/213_24.png

Land: Piratens land – Ancula

Ålder: 27

Rosso är en prins med en ljus och lekfull personlighet, och hans tankar är alltid fulla av hans kamrater. Han kallas ”Spökprinsen” på grund av hans skepps spöklika, nedgångna utseende. Att fortsätta använda sitt förfallna skepp är oerhört viktigt för honom.

Spökskepp : Omstörtad. Många berättelser har Rossos skepp, Balenarossa beskrivs som ett spökskepp på grund av dess nedgångna och fallfärdiga utseende; men fartyget är fortfarande funktionellt och alla besättningen lever.

Piratpapegoja : Rosso har en sällskapscockatiel som heter Pepe.

 

Ruber

Röst av: Tomoaki Maeno

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/b4d8ddbb_345c_42d1_93c6_c49d666451c2.png

Land: Land för sjukvård – Remedium

Ålder: 28

Ruber reser över landet för att behandla sina patienter. Även om han framstår som arrogant, ligger bakom en stark och mild övertygelse som läkare.

Cool Mask : Han har en separat karaktärssprite med sig som bär en pestdoktorsmask.

Dr Jerk : Han verkar hård och arrogant, men han är hängiven sin plikt som läkare och vill rädda så många patienter som möjligt.

Hospital Hottie : Han är läkare och det behöver inte sägas att han är het.

Takhoppning : Rubers introduktion får honom att lämna samtalet via närmaste tak.

Kungliga som faktiskt gör något : Han arbetar som läkare.

Sweet Tooth : Gillar allt kallt och sött, speciellt glass, men som läkare är han fullt medveten om sockers skadliga effekter och försöker att inte äta för mycket.

 

Rufen

Röst av: Masahide Yamaguchi

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/d7824580_2901_4ecb_a426_e4fb9c23a8a0.png

Skolversion – Sun awakening

Land: Country of Voice – Vox

Ålder: 17

Rufens röst är energisk och frisinnad och överröstar ofta omgivningen. Han har svårt att uppmärksamma bakgrundsdetaljer. Han har två äldre bröder, Stimma och Flu.

Genki Guy : Han beskrivs som energisk och frisinnad.

Ingen inomhusröst : Rufens röst blir hög utan att han menar det.

Red Oni, Blue Oni : Han är mycket mer energisk och utåtriktad än sin äldre bror Flu och hans kusin Lied.

 

Sharon

Röst av: Masahiko Jin

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/454m.png

Desert version – Moon awakening

Land: Ökenland – Rabia

Ålder: 15

Sharon säger rättframt vad han tycker och kommer att följa upp saker han har bestämt sig för att göra med en känsla av målmedvetenhet. Han är något av en billig skridsko på grund av vissa omständigheter i hans liv. Han försörjer sig med jobb som att vakta husvagnar.

Vokal dissonans : Sharon har en väldigt djup röst.

Varför behövde det vara ormar? : Han är rädd för ormar.

 

Sirius

Röst av: Taku Yashiro

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/14_37.png

Land: Country of Star – Canes

Ålder: 23

Sirius har en ganska oförskämd, brysk personlighet. Han oroar sig för och försöker hålla ett öga på sin unga kusin, Procyon. Om han känner att någon är en fiende, kommer han att knäppa på dem. Hans svanstillbehör var en present från Procyon.

Big Brother Instinct : Till sin 8-åriga kusin, Procyon.

Goggles Do Nothing : Han bär ett par glasögon på håret, som han egentligen inte behöver till någonting.

Meningsfullt utseende : Sirius-stjärnan kallas också för hundstjärnan , och han har ett svanstillbehör.

Stjärnans namn : Uppkallad efter Sirius, en stjärna i stjärnbilden Canis Major, även känd som ”hundstjärnan”.

Kvinnor är känsliga : Han ser tydligen alla kvinnor som svaga och i behov av skydd.

 

Himmel

Röst av: Daisuke Namikawa

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/721m.png

Bungo Stray Dogs version – Moon awakening

Land: Magivetenskapens land – Daten

Ålder: 25

Även om Sky agerar tufft och kan framstå som en dålig kille, är han innerst inne rak och blyg. Han har alltid med sig en pistol och cigaretter, men han röker faktiskt inte. Även om han får höra att det är ganska överraskande med honom, gillar han att hålla rent. Han har en speciell cykel modifierad för att se ut som en motorcykel. Han är kusin till Makoto, och stöttar honom medan de båda gömmer sig från den korrupta regeringen som avrättade kungen och drottningen, Makotos föräldrar.

Gunslinger

Rökning är cool : Subverterad i den meningen att han faktiskt inte röker.

 

Stimma

Röst av: Taishi Murata

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/31_7.png

Land: Country of Voice – Vox

Ålder: 23

Stimma har en ljus och glad personlighet och han älskar sina yngre bröder, Flu och Rufen. Han har svårt att säga vad han vill ordentligt när tiden är avgörande. Han är belastad med många svåra förväntningar som tronföljare.

Bait-and-Switch-kommentar : I sin ursprungliga Moon-rutt säger han att han ursprungligen trodde att hjältinnan var som en yngre syster för honom. Hon väntar sedan på att han ska fortsätta och förväntar sig en kärleksbekännelse. Men Stimma säger istället att hon faktiskt är mer som en äldre syster.

Som bror och syster : Hur han ser på sin relation med hjältinnan i sin ursprungliga månrutt.

 

Tiga

Röst av: Daisuke Kishio

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/45_9.png

Land: Juvellandet – Gartina

Ålder: 20

Glad och öppenhjärtad är Tiga trogen sina önskningar. Hans handlingar engagerar alltid andra, men det är svårt att hata honom. Han älskar att rida och åker ofta ut på ridturer.

Barndomsvänner : Med Lid och Sai. I hans ursprungliga berättelse finns det en man som heter Luca som påstår sig vara det här med Tiga men det visar sig vara en lögn.

Comic Trio : Han bildar ett med Lid och Sai när han fyller rollen som ledare då det är han som kommer på planer som ofta slutar med att de hamnar i trubbel.

Gardiner matchar fönstret : Han har rött hår och röda ögon.

OOC Is Serious Business : För det mesta är Tiga genuint vänlig mot andra och försöker inkludera dem i sina aktiviteter och även om han kan vara påträngande ibland, är det främst för att han vill att andra ska ha det bra när han besöker juvellandet . I hans ursprungliga berättelse finns det en man som heter Luca som han är öppet fientlig mot och inte vill ha något att göra med, särskilt efter att den senare försöker komma nära hjältinnan. Det avslöjas då att den enda anledningen till att Luca försökte komma närmare henne var att hon var prinsessan av Traumere och han ville använda henne till en upp Tiga. Han fortsätter sedan med att säga att han inte har något annat intresse av henne och att han tycker att hon är osofistikerad. I sitt Moon-slut blir Tiga så förbannad av den kommentaren att han direkt slår Luca.

I en av sidohistorierna hamnar han och Lid i ett bråk angående hans mognad och att behöva växa upp vilket resulterar i att han sorgset rymmer när Lid ger honom den tysta behandlingen. Efter detta argument finns det en period då han inte träffar Lid och Sai och han visar sig vara väldigt deprimerad. Tack och lov får prinsessan av Traumere de tre att försonas och Tiga går tillbaka till sitt vanliga glada jag.

Röd Oni, Blå Oni : Är den excitable röda oni till både Lid (åtminstone i jämförelse) och Sais lugnare blå oni.

Namngivning av rocktema : Hans kungarike, Gartina kommer från ”granat”. Det är också möjligt att hans namn är baserat på ”tigeröga”.

Stylistic Suck : Avsnitt 2 av anime-shortsen ger tittarna en inblick i Tigas skrivförmåga. Även om konceptet bakom hans manus är gediget (Han, Lid och Sai blir detektiver för att ta reda på vem som stal en juvel), men handlingen går snabbt av stapeln. Inte bara dör Sieg över en banannota , men Kies blir okarakteristiskt sentimental efter att ha ätit lite risotto och Det här exemplet innehåller en YMMV-post. Den ska flyttas till YMMV-fliken.det visar sig att juvelen var i Totoris mun hela tiden.

Wall Pin of Love : Han gör detta i sitt ursprungliga Moon-slut där han säger till hjältinnan att anledningen till att han gillar henne inte är för att hon är prinsessan av Traumere, utan för att hon är sig själv.

 

Tormari

Röst av: Ayumu Murase

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/138_0.png

Butterfly version – Unawakened

Land: Juvellandet – Malineglace

Ålder: 16

Vid första framträdandet verkar Tormari vara en söt tjej. Han har ett oskyldigt skratt och beter sig frisinnigt. Han är väldigt beskyddande mot sin yngre tvillingbror, Almari, och tar alltid hand om honom. Även om han är kronprinsen vill han inte ha tronen och är beredd att vidta drastiska åtgärder för att få sig själv att framstå som så olämplig att vara kung som möjligt.

Big Brother Instinct : Har detta i högar och spader för Almari. Tormari är väldigt överbeskyddande mot sin bror och följer alltid med honom vart han än går. När Almari förseglades i en ring efter en yumekui-attack, gick Tormari omedelbart för att gå och rädda honom.

Dude Looks Like a Lady : Bokstavligen. Vilken del av honom ser ut som en kille?

Dumt syskon, ansvarsfullt syskon : Tormari är mer utåtriktad och impulsiv än sin tystare, mer ansvarsfulla bror, Almari.

Mega Twintails : De är en peruk, men Tormari använder sina massiva flätor för att framhäva sin kvinnlighet.

Rosa flicka, blå pojke : Även om de båda är män, är Tormari den rosa flickan till sin tvilling, Almari, blå pojke.

Rosa betyder feminin : Många av hans kläder har rosa på något sätt. Om inte, varierar färgerna också från röda till lila nyanser.

Rebel Prince : Tormari vill inte ta tronen, så han försöker få sig själv att verka olämplig för det som möjligt. Som sagt, han verkar verkligen njuta av crossdressing.

Regal Ringlets : Tormaris flätor faller i ringlets, och han är en kronprins…

Namngivning av rocktema : Hans namn kommer från ”turmalin”.

Healthy Crossdresser : Han tycker om att klä ut sig i söta klänningar.

 

Vairy

Röst av: Tatsuhisa Suzuki

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/43_7.png

Land: Country of Beastman – Veritia

Ålder: 28

Även om Vairy verkar lite kall, är han väldigt godhjärtad. Hans förfäder drabbades av en förbannelse, och han letar desperat efter ett sätt att bryta den.

Little Bit Beastly : Alla i landet är lite Beastly , men Vairy har också en förbannad form som är lite mer av en behornad Beast Man .

 

Vashti

Röst av: Ryōtarō Okiayu

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/198.png

Land: Sinnerns land – Votalia

Ålder: 29

Fängelsevaktmästare för fångar som har begått brottet ”Girighet”. Vashti tror att allt i världen tillhör honom och är ganska överlägsen. Han tar stor hand om alla sina ägodelar och vårdar dem djupt, till och med sina pennor. Han har Vedys saknade horn på bältet.

Djurmotiv : Räv. Liksom den andra Votalia har han ett emblem med sitt djur utsmyckat på det.

Catchphrase : ”Du är min” eller ”Du tillhör mig”.

Spetsiga öron : Liksom resten av Votalia-prinsarna har Vashti spetsiga öron.

Kungliga som faktiskt gör något : Han arbetar tillsammans med de andra Votalia-prinsarna som fängelsevaktmästare.

 

Vedy

Röst av: Makoto Furukawa

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/428.png

Splash-version – Unawakened

Land: Sinnerns land – Votalia

Ålder: 19

Fängelsevaktmästare för fångar som har begått brottet ”Envy”. Vedy har en lydig, ärlig personlighet. Även om han har upplevt mycket avundsjuka i sitt liv, är han inte bekant med svartsjuka om kärlek. Vashti har sitt saknade horn på bältet.

Djurmotiv : Havsorm. Om du tittar noga på hans versioner kommer du att kunna se hans emblem som innehåller en superstilad havsorm.

Spetsiga öron : Liksom resten av Votalia-prinsarna har Vedy spetsiga öron.

Namngivning av religiöst och mytologiskt tema : Hans namn kommer möjligen från invidia som är det latinska ordet för ”avund”, en av de sju dödssynderna i kristendomen.

Kungliga som faktiskt gör något : Han arbetar tillsammans med de andra Votalia-prinsarna som fängelsevaktmästare.

 

Vio

Röst av: Yu Hayashi

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/178s.png

Originalversion – Sun awakening

Land: Arkivland – Lecord

Ålder: 22

Vios roll är att hantera de olika världsrekorden som finns lagrade i Lecord. Med en eldig och energisk personlighet siktar han på att själv bli etta i världen och utmanar olika världsrekord dagligen. Hans modekänsla är bisarr, och hans garderob är tydligen modehöjden i Fresian, Medis land.

Determinator : I sin ursprungliga berättelse vill han fortfarande tävla i ett lopp trots att hans fot skadades av ett slag som sattes i en av hans skor. I sin Sun-rutt bestämmer han sig för att gå igenom den.

Hot-Blooded : Han är minst sagt väldigt energisk.

 

Welger

Röst av: Mitsuki Saiga

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/494_3.png

Xmas Circus version – Unawakened

Land: Aspirationsland – Circo

Ålder: 17

Den näst yngste prinsen av Circo, Welger uppträder i vilda djurshowen på cirkusen som drivs av hans äldre bror, Nero. Han hatar människor som ljuger för honom, men på grund av hans strävanden att vara en stark beskyddare slutar han ofta med att han ljuger för andra för att få sig själv att framstå som starkare.

Vuxenhatare : Han hatar vuxna. Han misstror hjältinnan när han först träffar henne bara för att hon var vuxen.

The Beastmaster : Jobbar som djurtränare för cirkusen. Odjuren som han tränar lyssnar på alla hans kommandon och kommer att attackera om det behövs.

Hjärntvättad och galen : I det andra kapitlet i Main Story Part 2 blir han och Drole besatta av Yzaks Yumekui vilket får dem att attackera Nero och Morta.

Cirkus Brat

Tvångsmässig lögnare : Welger ljuger ganska ofta för att få sig själv att verka bättre och mer pålitlig än vad han egentligen är. Till exempel att ljuga om att kunna prata med växter eller hänvisa till hjältinnan som sin flickvän till cirkusungarna. Han ljuger för att han vill verka som sina pålitliga äldre bröder. Men hans lögner är alltid något han så småningom vill ska bli sanna.

Freudiansk ursäkt : Hans hat mot vuxna och andra som ljuger kommer från när vuxna ljög för honom och använde honom för experiment.

Straw Hypocrite : Lögner men hatar verkligen när andra människor ljuger för honom. Han hatar också att bli tvivlad (Welger: ’Säger du att jag ljuger?!’), kallad lögnare eller när han blir tagen i en lögn. Ändå erkänner han ibland att han är väl medveten om att han är en lögnare. Welger hatar att bli ljög för på grund av hur vuxna tidigare ljög och använde honom under sin forskning om droger som kunde användas för att tillverka vapen.

She Is Not My Girlfriend : I sin Bunny-version avslöjas Welger av cirkusbarnen för att ha varit den mest angelägna om, som beskrivits av Welger själv , hans ”flickväns” ankomst. Cue Welger kallar dem lögnare och vice versa.

Talar flytande djur : Welger kommunicerar med cirkusdjuren och använder det för att lära barnen på deras cirkus att de inte är så läskiga.