Den här sidan listar prinsarna under attributet ”Sexy” i 100 Sleeping Princes and the Kingdom of Dreams .


    öppna/stäng alla mappar
    I allmänhet
Många av dessa prinsar bär sina hjärtan på ärmarna. De flesta av dem kan vara känslomässiga (antingen visar det öppet eller på ett konstruerat sätt) eller så kan de dölja en hemlighet eller två. Många av dem har en specifik syn på sin perfekta kvinna, och några av dem kan vara öppet fräcka om vad de gillar hos kvinnor.
    Alfred

Röst av: Yokota Kouichi

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/20_2.png
Land: Vinlandet – Dominia
Ålder: 38

Alfred har uppförandet av en erfaren vuxen. Hans far var en vampyr och hans mamma var en människa. Hans bästa vän är Jay, och Alfred ångrar mycket över en incident där hans pappa skadade Jay. På grund av att de båda är prinsar från alkoholländer har han stått Martin nära också länge. Han har varit änkeman i tio år. Hans vänner kallar honom ”Al”.


 • Animal-Eared Pannband : Alfred ses bära kattöron i månens uppvaknande av sin Harvest-version.
 • Daywalking Vampire : Han verkar inte besväras av solen.
 • Deadpan Snarker : Ett av mangakapitlen tyder på att både han och Jay har toner av detta, eftersom de båda hånfullt ekar Martins genuint tillgivna smeknamn för Rica (’Rica-chan’), till Ricas förlägenhet.
 • Dhampyr : Alfred föddes efter att hans mamma, en prinsessa av Dominia, blev kär i och gifte sig med en vampyr. Hans ärvda halvblod gör att han kan gå ut i solljus och behöver inte dricka blod.
 • Friendly Neighborhood Vampire : Även om han ser ut som en stereotypt ond vampyr, behöver Alfred inte dricka blod och har inte skadat någon med sina vampyrkrafter i sitt liv. Tyvärr kan detsamma inte sägas om hans far.
 • Jag hatar dig, vampyrpappa : Alfreds pappa har orsakat mycket trauma för honom, och fortsätter till denna dag. Han tappade kontrollen över Alfreds bästa vän Jay, vilket resulterade i att Jay precis undvek att bli en hel vampyr och blev förbannad som en halvvampyr för att aldrig mer kunna gå ut i solen. Detta drev de två isär till den grad att de vägrar interagera med varandra ensamma.
 • The Lost Lenore : Alfreds bortgångna fru, Marguerite, dog av en sjukdom när han var 28. Sedan dess har han haft mycket svårt att koppla känslomässigt till andra och har bara haft ytliga, rent fysiska relationer sedan dess.
 • Vampires Are Rich : De flesta karaktärerna i det här spelet är rika eftersom de alla är prinsar, så det går med territoriet, men ändå.
 • Wine Is Classy : Han kommer från vinlandet, så han borde kunna sin sak, men han drar fram den här tropen för att imponera på hjältinnan vid ett antal tillfällen.
    Antares

Röst av: Ryou Katayama

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/30_46.png
Land: Country of Star – Scor
Ålder: 29

Antares lever för att älska vackra saker, som kvinnor och blommor, och kommer att samla gåvor på alla kvinnor. Han vägrar att tillåta orena saker. Han är kraftfull när det kommer till makeovers, och kommer att bulta över personliga känslor för att uppnå sin vision.


 • Stjärnans namn : Uppkallad efter Antares, stjärnan som markerar skorpionens hjärta i konstellationen Scorpius. Namnet på stjärnan kommer från ”motståndare till Mars” eller ”rival till Mars” på grund av dess rödaktiga utseende.
    Apis

Röst av: Kento Hama

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/7_97.png
Land: Giftlandet – Avetel
Ålder: 29

Även om Apis är artig och uppför sig med elegans, föraktar han att bli berörd. Han är ständigt omtyckt av sin mamma och briljerar på att spela flöjt.


 • Djurmotiv : Bi. Han har en tatuering av ett bi på magen som han alltid blinkar.
 • Childhood Friends : I minnesbiten ”Unwavering Bonds Under the Sunlight” visas han med ett foto på honom, Forma, Sakia och Raith som umgås tillsammans som barn.
 • Deadpan Snarker : Kan bli ganska snårig och skär till kärnan i situationen.
 • Defrosting Ice King : Introvert och kall mot människor han inte är nära, men när han lär känna dem värms Apis sakta upp för dem.
 • Hatar att bli berörd : Han gillar inte att bli berörd, han vänder sig till och med ut när hjältinnan av misstag gör det i sin ursprungliga berättelse. I sina följande berättelser gör han dock ett undantag för henne.
 • Kärlek är en svaghet : Har inte en positiv syn på kärlek på grund av hans mammas överlägsna ”kärlek” till honom.
  Apis: Kärlek är något som stjäl bort en persons frihet. Det är därför jag… inte vill älska någon. Mycket mindre bli älskad…
 • Min älskade Smother : Hans mamma har höga ambitioner för Apis, eftersom hon var den som fick honom att studera och flöjtlektioner. Hon lyfter alltid upp honom på en piedestal och säger åt honom att visa alla sina talanger för alla, samtidigt som hon oavsiktligt överarbetar Apis bortom hans gränser eftersom hon inte är särskilt i kontakt med sin sons känslor.
    Beul

Röst av: Hisayoshi Suganuma

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/145.png
Land: Country of Beastman – Aberdia
Ålder: 25

När vintern närmar sig förbereder sig Beul för att gå in i vinterdvala. Han är normalt väldigt tyst, men har ofta händerna fulla och tar hand om sina yngre syskon i sin fars ställe. Som ett resultat är han väldigt hårt arbetande.


 • Beast Man : Komplett med lurviga öron, vassa klor och måste gå i viloläge.
    Caliburn

Röst av: Atsushi Tamaru

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/141_3.png
Land: Vapenland – Avalon
Ålder: 22

Tillsammans med sin äldre bror, Prytwen, beordrar Caliburn Avalons arméer att underkuva monstren som hotar deras land. Han är välsignad med både visdom och makt, och använder båda för att befalla sina trupper med styrka. Hans tystlåtna och misstroende mien gör att han har svårt att lita på någon annan än sin äldre bror och pappa.


 • Store Lillebror : Trots att han är den yngre brodern är Caliburn längre och ser mer mogen ut än sin äldre bror, Prytwen.
 • Meningsfullt namn : Caliburn är det förkortade latinska namnet för svärdet i stenen från Arthurs legend.
 • Svärd/Sköld Kontrast : Svärdet till sin brors sköld.
    Hjul

Röst av: Genki Ookawa

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/112s.png
Stjärnversion – Sun awakening
Land: Country of Star – Gemio
Ålder: 24

Castors vänliga och milda personlighet har lett till att stora förväntningar ställs på hans axlar av hans folk. Han känner sig dock tyngd av detta och har svårt att hålla sin stora hemlighet om sin personlighet. Han har en delad personlighet, och hans andra personlighet, Pollux, är mycket annorlunda än det ansikte han visar för allmänheten .


 • Split personlighet : När Castor var ung sattes han under så stor press som tronföljare att han blev mer och mer tillbakadragen och förtryckte sig själv tills Pollux föddes inom honom.
 • Stjärnans namn : Uppkallad efter Castor, alfastjärnan i Tvillingarnas stjärnbild. Pollux, hans andra personlighet, är uppkallad efter Pollux, beta-stjärnan i konstellationen Tvillingarna. Tillsammans representerar de de två tvillingarna.
 • Kärlekstriangel för två personer : Det antyds i hans senare berättelser att Castors delade personlighet , Pollux, har utvecklat känslor för hjältinnan. Men han försöker lägga åt sidan de nämnda känslorna eftersom han vill att Castor ska vara lycklig.
    Färgare

Röst av: Chihiro Suzuki

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/351m.png
Presentversion – Moon awakening
Land: Chokladens land – Shocolaberry
Ålder: 26

Colorer tar saker i sin egen takt och kan som ett resultat tappa koll på tiden när han fastnar i att göra något. Han älskar att göra choklad och funderar alltid på recept. Han är väldigt nära sin hund, Soufflé, och tycker om promenader genom bärfält. Han växte upp med Martin, Rica och Creto och betraktar dem som sina syskon.


 • Romantikens choklad : I sin presentversion gör hjältinnan choklad med honom till kärlekens dag. Colorer hjälper henne att göra choklad åt sin speciella person, bara för att få det att avslöjas att det är han hon gjorde choklad för, vilket gör honom så överväldigad att han börjar gråta.
 • Kvinnlig röst : Colorer har en mjuk, andas röst.
 • In Touch with His Feminine Side : Colorer är väldigt mjuk och känslomässigt känslig. Han gillar att baka godis, göra te och pyssla i folks hår. Hans modeval kan luta till mer mysiga, jordnära toner som rosa, biege och ljusgrönt och han gillar att klä sig i mjuka, fluffiga saker.
    krona

Röst av: Shou Nogami

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/623s.png
Längtan version – Sun awakening
Land: Gycklarens land – Carnaval
Ålder: 26

Crown är stolt över sitt dumma beteende utan att visa sina sanna känslor. Han har en speciell teknik som kan få vem som helst att le, och jobbar mot målet att få 100 personer att le.


 • Hans namn är verkligen ”Barkeep” : Crowns namn på japanska kan romaniseras som antingen Crown eller Clown.
 • Ironisk clown : Han älskar att få både människor och barn att le.
    Dion

Röst av: Daisuke Namikawa

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/97_1.png
Land: Jordens land – Ivia
Ålder: 24

Den sjätte prinsen av Ivia. Dion har inte visat något intresse av att efterträda tronen eller politiska angelägenheter, utan njuter istället av att uppträda oansvarigt i staden, men han har en anledning. När han var liten var han vän med Sefir.


 • Finger-Snap Lighter : Dion kan tända sin pipa på detta sätt.
 • Ladykiller in Love : Efter år av att ha ignorerat alla kungliga plikter på grund av trauma från hans förflutna, och istället spenderat sin tid med att underhålla landets flickor, faller Dion hårt för hjältinnan. Han lär sig snabbt den hårda vägen att hans vanliga frihjulstaktik inte kommer att få honom långt med hjältinnan.
    Douglas

Röst av: Jun’ichi Suwabe

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/542m.png
Drömskepp – Månens uppvaknande
Land: Piratens land – Ancula
Ålder: 29

Douglas passerar Ancula på sitt skepp och arbetar som pirat för att skydda havens fred och ordning. Trots sitt piratkopierade utseende är han en sann gentleman, erfaren i att eskortera kvinnor. Han är hängiven sin familj och jagar skatter för sin mammas skull. Hans apa heter Bonita.


 • Djursällskap : Han har en husdjursapa som heter Bonita.
 • Robust ärr: Har ett ärr över näsan, ett vertikalt över vänster öga och ett stort ärr på sidan av buken
    Drole

Röst av: Yusuke Shirai

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/274_2.png
Land: Aspirationsland – Circo
Ålder: 16

Den yngste av de fyra prinsarna av Circo. Han utför linor i cirkustruppen som drivs av hans äldre bror Nero, eftersom han är intresserad av hur ont det skulle göra om han ramlade. Han får också mycket glädje av att göra sina egna piercingar. Även om hans masochism inspirerar många av hans handlingar, är han skicklig på att ta hand om människor och är ofta betrodd att ta hand om barn.


 • Hjärntvättad och galen : Han och Welger blir besatta av Yzaks Yumekui i andra kapitlet i Main Story Part 2, vilket får dem att attackera sina äldre bröder.
 • Cirkus Brat
 • Vän till alla barn : Han är bra på att ta hand om barn.
 • Meningsfullt namn : Hans namn kommer från dolore som är italienska för ”smärta”.
 • Thrill Seeker : Älskar spänningen med att pierca sig själv och gå på linan. Han sa också en gång att känslan av att hans hjärta darrar och darrar runt hjältinnan är oerhört värdefull, särskilt hur hans hjärtslag ökar i rädsla när han smyger in kyssar.
 • Too Kinky to Torture : Som framgår av hans röstlinjer under strid. Han grymtar och stönar när han tar skada. Han gillar också att utsätta sig för självplågeri.
    Dulfer

Röst av: Chiharu Sawashiro

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/166_8.png
Land: Domens land – Arbitro
Ålder: 28

Dulfers specialitet är sång, och han använder sin talang för att inspirera truppernas moral och lugna sitt folk. Han kan charma många kvinnor genom sin vackra sångröst och eleganta utseende. Han är dock helt samarbetsvillig och hamnar ofta dumpad av kvinnorna han charmar. Denna attityd har gett honom många fiender.


 • Artister är attraktiva : Hans röst och hans framträdanden är en av grundpelarna för kvinnors attraktion till honom.
 • Namngivning av religiöst och mytologiskt tema : Hans namn verkar komma från Sandalphon, som är en ärkeängel i kristendomen och sägs vara en mästare av himmelsk sång.
 • Sexig man, omedelbar harem : Kvinnor trängs ofta och omger Dulfer, pekar på ömsesidig flirt.
    Frites

Röst av: Koji Yusa

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/288_0.png
Skogsversion – Unawakened
Land: Myndighetsland – Gloria
Ålder: 25

Frites är en otroligt stolt person som blir upprörd om han inte får sin vilja igenom. Han har en stark önskan att kontrollera och få allt han vill ha. Från en tidig ålder har han fått instruktioner att bete sig så här av sin far.


 • Bortskämd Brat : Han är i princip den vuxna versionen av detta.
    Klumpig

Röst av: Yui Horie

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/126.png
Land: Country of Rainbow – Oz
Ålder: 14

Gauche är en förstklassig trollkarl – västerlandets häxa. Även om han har en fräck personlighet och tycker om att göra narr av vuxna, har han en mild sida och njuter av att visa magi för barnen i sin stad. Han tycker att sin äldre bror som bor i öster, Droite, är irriterande, eftersom han bryr sig för mycket. Han respekterar dock Droite som en häxa.


 • Dirty Kid : Han försöker vända upp hjältinnans kjol med magi.
 • Flygande kvastskaft : Gauche använder ett kvastskaft för att flyga i luften.
 • Marilyn Maneuver : Gauche tycker om att använda sin vindmagi för att försöka vända upp hjältinnans kjol.
    Guido

Röst av: Tadashi Mutou

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/370_2.png
Guideversion – Unawakened
Land: Dansens land – Sikta
Ålder: 28

En mystisk prins som gömmer sitt sanna ansikte bakom en mask. Guido håller sig på ett gentlemannamässigt sätt och observerar alltid vad som händer runt omkring honom. Hans favoritblomma är mimosan.


 • Tillgivna smeknamn : Han kallar hjältinnan ”kattunge”.
 • Cool mask
 • Ta aldrig med en pistol till ett knivslagsmål : På sin ursprungliga rutt skickar hans onda styvmor och yngre bror hantlangare beväpnade med vapen efter honom och hjältinnan. I sitt måneslut lyckas han ta ner dem med bara ett svärd. I hans solslut kan han skrämma dem bara genom att rikta svärdet mot dem.
    Haku

Röst av: Kosuke Toriumi

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/547.png
After Story-version – Unawakened
Land: Böckernas land – Rivaille
Ålder: 25

Haku är en man med få ord och och färre känslor. Han sägs inte ha några känslor alls. Han tillbringar mycket av sin tid med att läsa i skogen, möjligen på grund av hur han blev illa behandlad av sin hysteriska mamma.


 • Missbrukande föräldrar : Endast av sin mor; hon bröt ofta saker och slog Haku till den punkt där han trodde att han skulle dö.
 • Bokmask : Fördjupade sig i böcker och läsning som ett sätt att distrahera sigfrån sin mammas övergrepp.
 • Känsloundertryckning : På grund av övergrepp i barndomen från sin mamma har Haku lärt sig att klara sig genom att undertrycka sina känslor så att han inte längre skulle påverkas av sin mammas handlingar.
 • Huge Guy, Tiny Girl : Haku och hjältinnan. Hjältinnan dras ofta ganska liten jämfört med de andra prinsarna, medan Haku är en av de högsta prinsarna av alla andra prinsar.
 • The Quiet One : Nedtonad. Han håller orden korta och talar inte så mycket, föredrar att hålla sig för sig själv och läsa. Däremot kan han hålla en dialog fram och tillbaka med hjältinnan och inleder också många samtal med henne (för det mesta frågar han henne om vad hon känner).
 • Stoikern : Dekonstruerad. Hans brist på känslomässiga uttryck beror på att han förträngde dem för att klara av hans barndomstrauma i sin mammas händer.
 • Plåtman : På grund av ett känslomässigt förtryck känner han inte bara någonting eller känner saker väldigt minimalt, han har också svårt att förstå vad hans känslor är. Men han känner känslor, det är bara begravt djupt inuti.
 • Vad är denna känsla? : Har problem med att identifiera alla sina känslor, speciellt kärlek .
    Inui

Röst av: Takuya Sato

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/510m.png
Bankettversion – Moon awakening
Land: Kalenderland – Kuyou
Ålder: 25

Inui kommer från hundens familj. Hans specialitet är att uppträda med shamisen. Han är en otrolig strateg med en törst efter makt, och skryter med otrolig mental och fysisk styrka. Hans överväldigande ambition betyder att han döljer sina svagheter för andra. När han träffar en flicka räcker han omedelbart dem sin hand och charmar dem till att bli hans. På grund av detta skuggas han av många tjejer som vägrar ge upp honom.


 • The Cameo : Han gör en cameo i Hanares Special Style, Dog to Boar där han inte vill bära en kigurumi.
 • Östra zodiaken : Som en av Kuyou-prinsarna är Inui baserad på ett av djuren från den östra zodiaken – hunden.
    Juno

Röst av: Eiji Miyashita

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/108_3.png
Land: Efemeriskt land – Aphros
Ålder: 21

Juno lever som en kanal för Gud och ägnar sina dagar åt att vidarebefordra meddelanden till oraklet. Han har normalt en vänlig och mild personlighet, men hans ton och uppförande förändras drastiskt när Gud äger honom.


 • Informerad attraktionskraft : Hjältinnan beskriver honom som att han har vackra ansiktsdrag som ser ut som om de är skulpterade, en sådan look som skulle få människor att kvävas eller kvävas. Detta trots att Juno ser ut som andra prinsar och ändå brukar inte andra prinsar beskrivas på ett så blommigt språk.
 • Seers : Underförstått för att kunna veta vad som händer i framtiden. Till exempel när han sa att hjältinnan att hon var så ren och snäll som han trodde att hon skulle vara. Men han vet bara vad Gud säger till honom om framtiden.
 • Willing Channeler : Juno fungerar som en kanal för Gud, så att Gud kan förmedla budskap genom honom och vägleda människor till ljusets väg. Som sådan kommer många människor för att besöka honom. Genom honom kan de och Gud interagera ansikte mot ansikte. Under bytet till besittning lider Juno av otrolig smärta , tillräckligt för att han ska falla ner på denna mark och få kroppen att darra. Hans personlighet förändras drastiskt. Juno fungerar faktiskt som värd för två olika gudar. De två har drastiskt olika personligheter, en så kallad snäll gud och en ond gud. Ibland har Juno svårt att hantera de två.
    Kaede

Röst av: Takuya Sato

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/576_7.png
Snow Moon version – Unawakened
Land: Fyra årstiders land – Hourai
Ålder: 24

En prins som sköter höstens säsong. Kaede är ett geni som visar sin talang inom konstnärliga områden, som måleri, skulptur och arkitektur. Han utmärker sig i lyhördhet och hans verk lockar många människor, men han har också en delikat sida.


 • Cannot Spit It Out : Det tar lång tid för Kaede att erkänna kärnan bakom att han bjudit in hjältinnan i sin originalversions berättelse, istället för att uppmana henne om hennes tankar om hans målningar. Senare berättelser gör honom mer snabb till sak och ärlig mot henne .
 • Säsongsmotiv : Höst. Många av hans versioner har röda eller orange höstlöv.
 • The Tease : retar obevekligt hjältinnan, trollar henne och vilseleder henne med verbalt handgrepp för att få henne att sprattla och rodna.
 • Writer’s Block : Källan till hans dilemma i hans originalversions berättelse.
    Kalt

Röst av: Seiichirō Yamashita

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/83m.png
Originalversion – Moon awakening
Land: Andens land – Secundati
Ålder: 22

Prins av isfamiljen Secundati. Även om han är tyst, är hans hjärta snällt. Han har en stor nivå av magisk kraft, och hans kroppstemperatur är extremt låg.


 • Elementära hårfärger : Kalts vita/lila hår och flytande stil är representativ för Ice-elementet och följer isarketypen.
 • Meningsfullt namn : Hans namn är det tyska ordet för ”kallt”.
 • Personlighetskrafter : Han har iskrafter och är ganska introvert.
    Las

Röst av: Hiroki Takahashi

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/404s.png
Dakimakura version – Sun awakening
Land: Sinnerns land – Votalia
Ålder: 27

Fängelsevaktmästare för fångar som har begått brottet ”Lust”. Även om han är under verkningarna av en kraftfull lustförbannelse, är Las en i grunden mild person. Det är hans princip att inte vägra någon som kommer till honom, och kvinnor flockas runt honom på grund av hans sensualitet. Han tror bara på värmen han känner när han omfamnar någon, och tror inte att han kan älska någon från sitt hjärta.


 • Djurmotiv : Kanin. Liksom resten av Votalia har han ett tillhörande emblem med sitt djur på. Han har också en tatuering av det på höger bröst, nedanför nyckelbenet.
 • Ärftlig förbannelse : Både Las och hans mamma lider av samma lustförbannelse.
 • Ladykiller in Love : Kanske ett mer sympatiskt exempel än de flesta som faller under denna trop.
 • Levande afrodisiakum : Las lider av en lustförbannelse som kan locka människor till sig. När hjältinnan är tillräckligt nära för att känna hans kroppstemperatur eller lukta på honom, slår förbannelsen in, vilket gör att hon känner sig varm och suddig. Hon känner också en känsla av svaghet, hennes sinne blir disigare ju längre hon stannar i Las allmänna aura och känslan av att ”vill ge sig över till Las”. Som ett resultat av sin förbannelse förväntar sig inte Las att någon ska vara uppriktig mot honom, utan bara erbjuda sin kropp men inte sitt hjärta. Det antyds att lustförbannelsen också påverkar honom och orsakar omättlig lust.
 • Kungliga som faktiskt gör något : Liksom resten av Votalia-prinsarna arbetar han som fängelsevaktmästare.
    Ljög

Röst av: Nobuyori Sagara

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/196m.png
Nyårsversion – Moon awakening
Land: Country of Voice – Vox
Ålder: 20

Lied är kusin till Stimma, Flu och Rufen. Han är exceptionell, men har en spektakulärt pessimistisk syn på världen. Han ägnar sin tid åt att observera saker och komponera musik.


 • Röd Oni, Blå Oni : Han och Flu är de blå till Rufen och Stimmas röda oni, eftersom de är mer reserverade och lugnare.
 • Straw Nihilist : Pratar ständigt om hur världens undergång kan hända när som helst och hur vilket ögonblick, handling, måltid och så vidare kan bli deras allra sista. Som sådan hanterar han sitt beteende som om det skulle vara hans sista, som att lägga sista minuten ansträngningar på sitt arbete och köpa allt på en gång.
    Lullus

Röst av: Kissho Taniyama

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/253m.png
Originalversion – Moon awakening
Land: Alkemins land – Alchemia
Ålder: 25

Även om folk kallar Lullus för ett geni, ser han sig inte så. Hans slutmål är att förfina ”The Elixir” och han ägnar all sin tid åt att forska för att nå det målet. Det är mycket press som sätts på honom av resten av kungafamiljen och han är mycket stressad. Han är barndomsvänner med prinsarna av Secundati.


 • Alchemy Is Magic : Använder Secundati-prinsarnas konstiga krafter för sin alkemi. I gengäld ges alla resultat från hans alkemi till dem
 • Glömmer att äta : Har vid minst ett tillfälle glömt att äta när han gjorde sin forskning. Vid dessa tillfällen besöker Ritz honom med mat för att se till att han äter.
    Galen hattmakare

Röst av: Daisuke Hirakawa

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/75m.png
Originalversion – Moon awakening
Land: Country of Marvel – Wondermare
Ålder: ???

Mad Hatter driver en hattbutik som heter Maison Madness. Även om han ställer många udda frågor, tycker han bara om att leka med ord och är i allmänhet en gentleman. Hans dröm är att skapa ett flygande skepp. Han har en historia med Alice som han inte gillar att prata om. Är inte över att droga sina vänner.


 • The Ageless : Hans ålder är listad som ???, och han har funnits sedan innan den första Alice föll i Wondermare, åtminstone. Av detta kan det antydas att han har levt längre än naturligt, eftersom det var Chronos farfar som var den vita kaninen som träffade Alice. Det finns ingen konkret tidslinje som säger när exakt det var som Alice kom till Wondermare. Om Alice som kom till Wondermare verkligen var samma Alice som den från Alice i Underlandet , så kan han vara över 150 år gammal.
 • Cloudcuckoolander’s Minder : Förmodligen den mest ansvariga av Wondermare-prinsarna (även om det knappast är svårt). Även om han själv har sin egen bisarra känsla för rätt och fel, är han generellt sett kapabel att hålla kaoset som de andra orsakat nere till en sjud. För det mesta.
 • Kostymporr : Även om många kläder i spelet faller inom denna kategori, är Mad Hatters kostymer ofta särskilt utsökta.
 • Alla kallar honom ”barkeep” : dubbelt. Hans namn i spelet är ”Mad Hatter”, och han berättar för hjältinnan att hon kan kalla honom ”帽子屋” (Boshi-ya, bokstavligen ”Hattare” eller ”Hattmakare” på japanska). Inget annat namn ges för honom, och det kan vara så att hans namn verkligen är ”barkeep” .
 • Gratis engelska : Kanske på grund av att han är baserad på en ursprungligen engelsk karaktär, använder Mad Hatter några engelska fraser. ’Min lilla prinsessa’ dyker ofta upp.
 • Långhårig Pretty Boy : Även om bara en bit är kvar lång, är det obestridligt hur vacker han är.
 • Lost in Character : His Trick or Tea Moon awakening. Han blir… mycket in i rollen som en vampyr i sin Halloween-dräkt, vilket ger sitt rollspel till att förföra hjältinnan.
 • The Mad Hatter : Trots sitt namn framstår Mad Hatter mest som en ovanligt framåt excentriker.
 • Att älska på alla fel platser : På ett bord fyllt med afternoon tea, två gånger . I hans vanilj Sun awakening CG finns det till och med en nyspilld kopp te centimeter från hjältinnans huvud. Den andra förekomsten av detta inträffar i hans Xmas Sun-uppvaknande. Hans Sparkling Night Moon-uppvaknande höjer insatserna allt högre och avslutar berättelsen med att Mad Hatter delar ett passionerat ögonblick med hjältinnan i ett speciellt undervattensrum mitt i en pool… på ett luftskepp .
 • Mysterious Past : Spelet är frustrerande lätt på detaljerna i hans förflutna och mekaniken i Wondermare själv.
 • Precious Photo : Hjältinnan får reda på sin historia med Alice genom att hon upptäckt ett gammalt fotografi av dem två.
 • Kort hår med svans : Till skillnad från många exempel på denna trope hålls hans längre hårlock oftast löst.
 • Slipping a Mickey : Berättelsen om ”Round And Round”-händelsen inleds av att Mad Hatter lägger en speciell drog i teet på ett av sina tekalas, vilket får alla hans gäster att falla i djup sömn och drömma om det förflutnas undermar.
 • Varumärkes favoritmat : Te, förstås. Många av hans framträdanden involverar tekalas. Huruvida dessa tefester går smidigt är en helt annan sak…
    Orion

Röst av: Takahiro Sakurai

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/423m.png
Äventyrarversion – Moon awakening
Land: Undervattensland – Aquaria
Ålder: ???

Orion håller sig alltid lugnt, och han är van vid att få vad han vill, men han är bräcklig när han vägras något. Han blir tänd när han möter motstånd.


 • Tydligen Human Merfolk : Hans kungarike är under vattnet där han bor. Han kan andas under vattnet och kan även andas på land.
 • Babyfällan : Nedtonad. Orion pressar hjältinnan att bli gravid för honom om hon vill lämna efter att han tagit henne till sitt undervattensrike.
 • Kraftfull kyss : Efter att hjältinnan vaknar ur sin dvala bjuder han in henne till en viss plats där ingången till hans undervattensrike låg. Han kysser henne med tvång för att ge henne förmågan att andas innan han släpar henne under vattnet.
 • Magic Kiss : Orions kyss har förmågan att ge den som kyssts förmågan att andas under vattnet.
    Raith

Röst av: Yuusuke Kuwahata

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/260_10.png
Regnversion – Unawakened
Land: Giftlandet – Telsot
Ålder: 26

En frihjuling som älskar att leva i glad njutning, det är svårt att få Raith att göra något besvärande eller snålt. Den som lyssnar på hans fiolspel blir hänförd.


 • Djurmotiv : Gräshoppa. Han har även en gräshoppstatuering på vänster axel.
 • Childhood Friends :I minnesbiten ”Unwavering Bonds Under the Sunlight” visar det på ett foto att han har känt Forma, Sakia och Apis sedan de var barn.
    Roie

Röst av: Shin-ichiro Miki

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/475s.png
Records version – Sun awakening
Land: Arkivland – Lecord
Ålder: 36

Roies jobb är att upprätthålla rekorden i världshistorien. Hans önskan om intellektuell stimulans är stark och han bryr sig inte om var han får den stimulansen ifrån. Eftersom det inte finns någon nedtecknad historia om kungariket Traumere, är han mycket intresserad av informationen som hjältinnan kan ge honom som prinsessan av Traumere. Han gillar inte kvinnor, för han tycker att kvinnor är ologiska varelser. Han kommer att behålla intresset för något så länge han tror att han kan lära sig av det, men så fort han tror att han har uttömt det som källa kommer han att släppa det.


 • He-Man Woman Hater : Verkar precis som en intellektuell prins. Sedan börjar han tjata om sin motvilja mot kvinnor, lämnar hjältinnan förvirrad och undrar om han har märkt att han just nu pratar med en.
    Sorbge

Röst av: Junji Majima

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/116.png
Land: Country of Ice Treats – Solitude
Ålder: 27

Sorbge är en prins med en narcissistisk sida och ser sig själv som en av Guds utvalda. Hans djärva uppförande och tal motsäger hans oväntat känsliga hjärta. Han överdriver ofta alkohol. En rörig fylla.


 • Drowning My Sorrows : Sorbge är olycklig när han i sin vaniljberättelse tror att han inte behövs för att hjälpa till att styra landet. Detta resulterar i att han blir extremt berusad.
 • A God Am I : Nedtonad. Tror sig själv vara ”utvald av Gud” och ”en tillvaro mest älskad av Gud”.
 • Underlägsenhetsöverlägsenhetskomplex : Under sin narcissm och ego känner Sorbge sig osäker på sin betydelse, särskilt jämfört med sin premiärminister som han tror att alla inklusive hans egen mamma säger är bättre än honom. Trots att hans premiärminister alltid var oerhört komplementär till Sorbge och hans kapacitet, var Sorbge förvånad över hans premiärministers åsikt om honom. Han dricker sig mycket för att glömma sin osäkerhet och ensamhet.
  Sorbge: Just nu vill jag verkligen ha en drink. Jag har inte självförtroendet att bära denna ihåliga ensamhet själv.
 • Stor skinka: Att säga att hans beteende kan vara dramatiskt är en underdrift. När han räddades av hjältinnan sa han att det kändes som att Gud hade valt honom. I en annan scen höjde en berusad Sorbge sin hand mot taket som om en strålkastare lyste på honom. Sorbge hade känt att Gud hade upplyst honom. Han hade en dröm, att vandra genom de många världarna, att lära sig allt i denna värld, att recitera poesi och sjunga sånger om skönheten i världens förgänglighet och liv. Allt detta bara för att säga att han ville hitta en karta över var en speciell typ av frukt kan hittas så att han kunde öppna världens främsta glassbutik. När hjältinnan frågar om Sorbge någonsin skulle återvända till slottet för att hej premiärminister är orolig för honom, sa Sorbge att han inte passar in i en så smal fågelbur. När han har ont eller saker inte
 • Narcissist : Har en storslagen känsla för sig själv. Vill skapa en speciell nisch inom sitt land som bara han själv kan passa in i, men är väldigt känslig för hur han uppfattas och var lätt att dricka när han såg att folk har en högre uppfattning om hans premiärminister (som ersatte under Sorbges frånvaro) än när Sorbge hade posten.
 • Prone to Tears : Nedtonad. Eftersom Sorbge karakteriseras som känslomässigt känslig, ibland när saker och ting inte går som han vill, konstaterar hjältinnan att han ser ut som om han kommer att gråta.
 • Sentimental Drunk : Sorbge är tillgiven och elak, och klassificeras definitivt som en sentimental berusad.
 • Termisk dissonans : Sorbges händer är kalla som porslin.
    Kommer

Röst av: Akira Ishida

https://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/242_4.png
Parkversion – Unawakened
Land: Filmens land – Kenal
Ålder: 27

Will är regissör för skräckfilmer. Han älskar att se människors ansikten bli fyllda av rädsla, och njuter särskilt av flickors rädda miner. Om han hittar något som väcker inspiration till hans arbete kommer han omedelbart att börja anteckna det.


 • Afraid of Blood : Trots sitt yrke som skräckfilmsregissör har Will en ytterst rädsla för blod. Men denna rädsla gäller bara för riktigt blod, han har inga problem med falskt blod.
 • Royals Who Actually Do Something : Jobbar som filmregissör för skräckfilmer
 • Sadist : Som ett resultat av sitt jobb som skräckfilmsregissör tycker Will om att skrämma människor. Han gillar verkligen människor som ger ifrån sig en riktigt bra skräckreaktion på hans upptåg; en av de personer som han tycker om att skrämma mest är hjältinnan av den anledningen.
    Yanagi

Röst av: KENN

Land: Kalenderland – Kuyou
Ålder: 22

Från kaninklanen. Yanagi är specialiserad på svärddans med två svärd. Även om han är en ren skönhet som älskar människor, växte han upp i en miljö där han tävlade ofta med sina bröder, så han brukar prata på ett svidande sätt. Han är vaksam och snabb att slåss, men hans kompetens inom både litterär och kampsport är bland de bästa i hans klan.


 • Dual Wielding : Yanagis talang ligger i att dansa samtidigt som han använder två svärd samtidigt.
 • Eastern Zodiac : Baserad på kaninen från den östra zodiaken

Topp