Välkommen till värld som full av idioterna lever vår godhjärtan skurkan Bastard i! Hon har Autism är en funktionsnedsättning som förbannade vid födelsen och har stresskänslig/panikångset attack som driver henne, försöket att bli berömd manga serie teckare sen hon var liten men misslyckas ändå fast har troligt rikt fantasiförmågan…!

Bastard är hopplöst romantik av kärlek när gäller i anime/manga/tvspel killar som har äkta känslor medan dom andra i denna Jordens folket har ignorerat av falsk, inte dem känslor och vet inte vad är sann drömmar, kärlek, tro, hopp, vänskap av önskning betyder som tanklös bottenlös hål?

Hennes personlighet är alltid säger rakt ur känslor, sann drömmare och ändå så himla olyckligt, oturligt kär men har familjen som älskar Bastrad för att hon är väldigt speciell!

Bastards högsta / största önskan att blir reincarnated eller flytt tranfornler som manga annan eget karaktär person i magiska anime/tvspel från hennes favorit animen serie och tv spel så längre tro på så stark, av sitt hjärtan och älskar bara anime, manga , tv-spel ( snygga anime killar) så klart för att ha blod av dom i sig.

Folket av Jordens idiotier som aldrigt umgås med eftersom dom tror inte av Bastards eviga förväntning dröm att bli reinkarnationen som sin egen anime tv-spel  karaktärer en dag…