De fyra stora olyckorna (四大害, Sì Dà Hài ) är det samlingsnamn som den himmelska domstolen gav för att hänvisa till fyra ökända spöken som har orsakat de himmelska tjänstemännen de mest och största vedermödor.

Katastrofer

Crimson regn sökte blomma

Även känd som Hua Cheng , han är för närvarande mest ökända av de fyra olyckorna, många legender och berättelser om hans bakgrund och identitet som cirkulerar i rikena. Han är fruktad av många gudar och spöken, men har också dyrkare. Han är spökstadens mästare och använder den legendariska scimitaren E-Ming .

Night-Touring Green Lantern

Även känd som Green Ghost Qi Rong eller helt enkelt Qi Rong , är han den enda av de fyra katastroferna som inte har nått högsta rang. Han är känd för att försöka imitera de andra, hänga upp lik i skogarna för att kopiera Hua Chengs röda regn och äta människor för att efterlikna He Xuans enorma spöke som slukar.

Båtar för svart vatten

Även känd som He Xuan , han är en kraftfull vattendemon som dök upp ur ugnen genom att sluka alla spöken inuti. Trots att han når högsta nivån kommer han sällan ut för att orsaka problem och håller en låg profil. Väldigt få människor har sett honom förut, därför är han inte orolig. Hans bas är Black Water Demon Lair, som bevakas av hans gigantiska skelettfisk.

Vitklädd olycka

Även titulerad som White No-Face , är han den äldsta och mest kraftfulla av de fyra katastroferna. Han är främst känd för att ha varit ett stort inflytande under Xianles fall, och man trodde att han besegrades av Jun Wu för många århundraden sedan.