Namnet; Å.M (tidigare)

Blaze Ikkyukyo ( nuvarande  ) Xia Jing ( kinesiska namn )

Kön; Kvinnan.

Ålder; Okänd (tidlös)

Arter; Människa (tidigare)

Soul/spirit /Starar Beast demon / transcendental (nuvarande)

Rank ; S

Nivån; 10.000

Titeln; Gentle of romance and love

Längd; 172 cm or 5,7.5 fot lång.

Hårfärg;

Mörk blond (tidigare)

Mörk grå med mörk turkos slinga (nuvarande)

Ögonfärg;

Blågrå (tidigare)

Magneta ( nuvarande )

Utseendet; Hon ser ut som en människa men odödlighet är tidlös som soul och spirit i sin sann form, bär äventyrs kläder och mörkt turkos med platinablond vit strimma, långt råttsvans. Blaze har solbränd brun hud och också har med ödets födelse märkt på hennes hals, bägge armar är täcker hela med svart så satt i ringa i fingrarna så ser som armhandskar. Nu efter hennes uppdaterad av awakened har blivit starkaste och  med nya utseende och Blazes blanda mellan Kina, Japan kläder passar henne perfekt stil!

Bakgrunden;

Den här gången drömde att jag är soul och spirit beasts demon som reincarnation av otome spelet s värld! I legend sägs att traditionella av varje generation en bland oss är odödlighet och reinkarnation som kan läka alla sjukdomar och svåra skador, till och med demonic cultivation… Soul och spirit beasts som jag föddes som reinkarnation då komma friare i deras hand av arrangemang äktenskap, mellan Soul of Shido och Spirit of Kain eftersom hon är den första kvinnan på 10.000 år sen med hennes speciella magiska krafter, förmågor som kan till och med kan väcka/återkallade till liv igen.

Personlig;

Hopplös romantik av kärlek, Kärleksfull, snäll, godhjärtade, temperatur, kaxig, envis, tuff, glad, tsundere, smart.

Familj och relationer;

Mamma, styrpappa, 3 syskon,  2 styrsyskon , en katt, okänd (make )( okänd framtida familjen)

Party grupp eller ensam;

Både och.

Goda eller onda typ;

Hjältinnan av den goda.

Hobby;

Fakta om personlighets bakgrund historia

Förmågor och krafter;

Reinkarnera/återuppliva den avlidne

Återställ minnen

Vänd ont till gott

Reinkarnera monster till människor

Avvärja mörk energi

Läkande förmågor

Sprid sin kraft över hela planeten

Energistrålar och sprängningar

Skyddssköldar och barriärer

Touken Danshi, eller Toudan, är andar födda av vapen – vanligtvis svärd. De representerar svärden och teknikerna förknippade med dem givet mänsklig form, och dessa former är uteslutande manliga och kvinnliga.

Dessa andar är en typ av tsukomogami – andar födda från livlösa föremål i japansk folklore.

Danshi i allmänhet födda från svärd från kända, historiska svärdssmeder. Till exempel är en spelbar, en ande född från en tanto skapad av ägaren, vars svärd var legendariska.

History Revisionists och History Retrograde Army.

Saniwa är individer som har kraften att dra ut andar från livlösa föremål genom att ”väcka deras hjärtan och själar.” När ett svärds ande framkallas, är en resultatet.

 

Gudomliga regler för de transcendenta

1. Varje gång en transcendent utövar sin makt, utplånas deras existens från minnet av världens invånare. Vid behov kommer minnena att justeras för att radera inkonsekvenser och vara logiskt vettiga. De enda människor som kan behålla minnen av det transcendenta är andra transcendenta och deras bekanta. När någon annan försöker återkalla de transcendenta, blir de först oförmögna att tänka rakt och känner sedan en tung börda på sin hjärna.

2. De som blir transcendenta kommer att ha svårt att stanna kvar i andras minne. De kan ta direktkontakt med världens invånare och föra en konversation, men minnet av den transcendenta varelsen kommer att blekna i samma ögonblick som de skiljer vägar.

3. Transcendenta är förbjudna att stödja specifika individers eller gruppers intressen. Att bryta mot denna regel kommer att resultera i att den transcendenta glömmer individen eller gruppen som fick stöd.

4. De förutnämnda gudareglerna gäller också för den transcendenta bekanta. Effekten av regel 2 kan dock bara försvagas när den bekanta är separerad från sin transcendenta mästare.

5. Alla som lämnar världen genom någon tänkbar metod, oavsett om det är reinkarnation eller teleportation, kommer att förlora minnena av sin tid i världen, och även om de återvänder kommer de inte att återställa de förlorade minnena.

Vanliga egenskaper hos bekanta

Bekanta är odödliga.

Den välbekanta kommer att få olika krafter eller egenskaper beroende på vem som är deras herre.

Så länge mästaren är vid liv får de en oändlig tillgång av magisk essens från dem.

De kan inte vara olydiga mot sina herrar.

De kommer alltid att veta var sin herre befinner sig.

De kan kalla sin herre om de har deras samtycke.

Även de bekanta berörs av reglerna.

De kommer att förlora de minnen som deras herrar förlorar.

De bekanta är på liknande sätt bundna av Guds regler precis som de transcendentala.

En bekant har plikten att interagera med världens invånare i sin herres namn.

Auktoritet (transcendenta befogenheter), välsignelser och bekanta

Varje transcendental har en annan auktoritet, välsignelse och bekanta. Hittills har bara Dragon King’s och Lina’s nämnts.

förklaringar

Auktoritet eller transcendenta befogenheter är de befogenheter som Gud har gett dem för att uppfylla sina tilldelade roller. Själva krafterna är inristade i den transcendenta ens själ.

Välsignelser ger en av de specifika transcendentala egenskaperna till en art av världen som de välsignar.

Familiars kan vara en människa, best-man eller andar. De kan ändra sin form efter vem de har en koppling till.

namn Auktoritet Välsignelse Bekant

Ryuo

(Drakekungen) Förintelse

En makt som raderar alla hot mot världen, för att skydda världen

Hud som stöter bort magisk

(Framtidssyn) Klarsyn

En kraft att se in i framtiden.

Eftersom framtiden har ett oändligt antal möjligheter, är makten begränsad till den mest sannolika framtiden vid en tidpunkt.

N/A Homunculus Mage

Två namnlösa golemer

De sex stora andarna

Skapa natur

Tillåter andarna att skapa naturfenomen som ignorerar världens naturlagar, för att omedelbart forma den naturliga världen enligt deras fantasi. Varje ande är begränsad till sitt eget element.

Exceptionellt hög fallenhet för andekonster Medel eller hög nivå högklassiga humanoida andar.

De sex vise gudarna Olika

De sju vise gudarna hade var och en en unik transcendent kraft. Förutom Lina hade de återstående sex befogenheter som fokuserade på duplicering, komponentanalys, manipulation av ödet och andra ännu okända auktoriteter.

Inte nämnt Okänd

Tack vare sitt ursprungliga liv som har gränslös odo eller magisk essens. Under sin vistelse i den andliga folkbyn tidigt på sina resor, kontrollerar Dryas Blaze s status och känner direkt att hon har en enorm odo att Blazes väsen är bottenlös.

Spirit Arts : Till en början, utan namn, kunde hon härma magiska principer eftersom hon aldrig lyckades med kontraktsceremonin. Trots att han inte visste om det, behärskade hon det i god utsträckning, och lärde sig saker som healing, stärkande och hypnos som överraskade kan använda alla element och andekonster.

Andekontrakt (精霊契約, Seirei Keiyaku): Hon har ett andligt kontrakt med Il , en högt rankad humanoid med en universell egenskap ande, som bor i hennes själ.

Spirit Pact (精霊霊約, Seirei Reiyaku): En hemlig teknik som är mycket starkare än det vanliga Andekontraktet, vilket gör att Blaze och Il kan assimilera sig till en enda varelse. Förutom att låta henne göra om hennes kropp för att likna en Andes, låter den använda Spirit Arms – en materialisering av bandpartnerns själ som ett vapen.

Gudomlig auktoritet : Blaze , som reinkarnationen av Dragon King , besitter en inneboende transcendent kraft som kallas Annihilation, given till henne av världens sanna gud. Denna transcendenta kraft är huggen in i Blazes själ. Dess syfte tillät hennes ursprungliga jag som Drakkungen att uppfylla den roll som Gud gav henne , att skydda världen. Denna förmåga tillåter hon att radera eller omintetgöra allt kan uppfatta helt. Blaze använde först denna förmåga mot jordens stora ande, en annan transcendent existens , och raderade helt den jordmassa som hon skapade då och där innan den kunde orsaka skada.

Kampsport

Från Åsas minnen ärvde Blaze sina kunskaper i «Ancient Martial Arts», vilket hade gjort det möjligt för henne att besegra en lönnmördare, samtidigt som hon stärkte sig själv med Spirit Arts . Senare vidareutbildar hon sig själv på Beast Kingdom Royal Academy , utvecklar sin stil, utmärker sig i svärdskonst, vilket ger sina instruktörer svårt och hon är kapabel att överträffa som hennes andra tävlande klasskamrater inte kunde göra. Vid 16 år blev Blaze en mästare svärdsman, och flera personer var imponerade av hennes svärdskicklighet. Utöver detta är hon skicklig i obeväpnad strid och kan stoppa någons svärd med sina bara händer i en duell som chockerar.

Utrustning

Blaze besitter olika magisk utrustning, varav det mesta skapades åt henne. Tack vare andefolkets kunskap kan Blaze också skapa magiska föremål som henns halsband, som ändrar hårfärg. Det mesta av utrustning anses vara ovärderliga artefakter eller nationella skatter. De måste hålla sig från att be om en rum-tid-cache.

Namnlösa: Pansaruppsättning tillverkad med Black Wyverns läder av dvärgarna, bestående av mithril-fibertygsrustning, svart dragon-läderrustning, handskar, stövlar och en lång rock. Han fick också själv namnet Black Knight i Galarc Kingdom . Den svarta rustningen tog allvarlig skada i sin andra kamp med Lucius i volym 14. Pansringen reparerades i volym 17 under hans besök i andefolkbyn. Pansaret skadades allvarligt under hans kamp med Erica i volym 20. Pansringen gjordes kortare och den skadade delen gjordes om till en halsduk i volym 21, vilket är dess nuvarande tillstånd.

Mithril Sword: Förutom sin svarta rustning fick hon ett uråldrigt artefaktklass silver mithril-svärd som har en pärla i skyddet. Den fick en förtrollning som upprätthåller hennes Spirit Arts och är tillräckligt hållbar för att uthärda hjältarnas gudomliga armar. För det mesta använder hon sitt svärd med Wind Spirit och Strengthening Arts. Det har sagt att mythrilsvärdet tillhör den antika artefaktklassen. The Great Spirit of Earth förstörde svärdet.

Space-Time Cache: Blaze får en space-time cache att lägga sina tillhörigheter i av Village Elders. Den använder Space-Time magi som är mycket komplicerad att göra och därför sällsynt. Hon förvarar sitt stenhus inne i cachen när han inte använder det. Tiden stoppas i cachen, vilket möjliggör konservering av mat.

Färgskiftande artefakt: Objektet för Blaze av andefolket, i ljusromanen och mangan skapades det av Blaze. Det gör det möjligt att ändra hårfärgen för vem som bär artefakten. Blaze använder den för att ändra sin färg till svart (ursprungligen brun) eftersom hon är en efterlyst brottsling i Beltrams kungarike. Senare använder Blaze flera av föremålen för att underlätta flykt från under förutsättning att ingen ställer frågor om tillverkningen av dessa artefakter.

Rock House: Efter hennes återkomst från regionen presenterar Blaze idén om ett bärbart hus för som tycker att det är intressant och bygger det. Dess namn kommer från det yttre utseendet som tar det vassa av en sten med en dörr. Huset är mycket bekvämt så att många människor kan bo i det: flera rum att sova i, ett vardagsrum, ett kök och ett gigantiskt badrum (en onsen gjord av sten) allt i japansk stil. Hela byggnaden skyddas av en magisk barriär som gör den osynlig. Matförråden förvaras i en kylskåpsartefakt och bevaras genom rymdcachen.

Intelligens

I sitt tidigare liv innan hon dog. I kombination med Blazes kunskap om den nya världen anses vara flerspråkig, eftersom han kan tala japanska ordentligt från sitt tidigare liv som Åsa och tre olika språk från den nya världen: Strahl-tungan, Yagumo och Andespråket. Även om till en början var analfabet, lärde hon sig snabbt och överträffade sina kamrater i akademin. Blaze ansåg sig veta många saker men är specialist på inget trots sin väns protest. Hon förlitar sig ofta på vem som helst och gillar att lära sig själv om alla möjliga saker. Med ledning av de äldste från andebyn kan hon göra medicin och trolldrycker som är ganska värdefulla.

Under sin vistelse i regionen delade Blaze med sig av sin kunskap i by, vilket drastiskt ökade den allmänna rikedomen: hon byggde ett bad med tvål och ett vattenhjul som möjliggjorde bättre bevattning (bättre skördar betyder mindre död på grund av hungersnöd: flera medlemmar på grund av brist på mat). Byn i bättre form och alla invånare är mycket tacksamma.

Denna transcendenta kraft är huggen in i Blazes själ. Dess syfte tillät hennes ursprungliga jag som Drakkungen att uppfylla den roll som Gud gav honom, att skydda världen. Denna förmåga tillåter Blaze att radera eller omintetgöra allt hon kan uppfatta helt.

 • Levitation
 • Teleportering över långa avstånd
 • Res upp en sköld av mystisk energi
 • Radera ens minne av de senaste händelserna helt och hållet
 • Läs de gamla runorna i trollböcker
 • Krympa föremål och levande varelser till liten storlek
 • Omdirigera en eldstråle (unik)
 • Sätt upp en ljusblå sköld av magiskt ljus runt sig själv och allierade
 • Förvandla föremål till djur
 • Spara effekterna av de flesta mörka trollformler

 

Spöken (鬼, Guǐ ), även kallade demoner , hänvisar till ett av de tre huvudsakliga tillstånden av existens för dödliga människor i världen. Dödliga, när man vandrade uppåt, blir de en gud; när man gick neråt blir de ett spöket.

 

I motsats till de himmelska ämbetsmännen som etablerade sin egen dynasti och tydligt separerade sig från jordelivet för att styra uppifrån, delar spöken, demoner och monster samma rike som dödliga. Medan vissa gömmer sig i mörkret, skulle andra maskera sig som dödliga och gå bland dem.

Spöken är alla mystiska identiteter. Berättelsen och gärningarna om deras jordiska liv, såväl som deras nuvarande verkliga utseende, är vanligtvis okända. Det enda spöket som har fått ett ökänt rykte är Hua Cheng , som också sägs vara en av få eller den enda som har dödliga dyrkare.

Trots att den redan har avlidit finns det två sätt på vilka ett spöke kan skingras och helt upphöra att existera. Eftersom spöken har en anknytning till sitt tidigare jordeliv i form av förbittring eller kärlek till exempel, kan de skingras om de skulle kunna släppa taget om eller uppfylla sina kvardröjande önskningar. De andra medlen är deras aska. Skulle någon förstöra dem skulle spöket med tvång raderas från världen.

Utseende

 

Spöken

 

Exempel på möjliga spökuppträdanden

 

Spöken kan ta många former och former, men alla verkar ha medvetenhet och en personlighet.

 

Exempel på framträdanden är människor sammansmälta med djur, som Butcher Zhu , eller avhuggna spöken som bär runt sina egna huvuden. Det är också möjligt för en människa att smälta samman med ett livlöst föremål efter döden, som Rong Guang som smälte ihop med ett svärd efter döden eftersom båda hyste ett agg mot samma person. Detta gör att kan växla mellan mänsklig form och svärdsform.

 

Många spöken får också ett helt mänskligt utseende.

The Heavenly Court delar in spöken i följande kategorier: Malice, Menace, Savage och Supreme.

 

Rang Förmåga Spöken⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Malice

(恶, è ) Spöken av ”malice” rang kan döda enstaka mål. • Cuo Cuo

 

Hot (厉, lì ) Spöken av typen ”Hot” kan utplåna ett hushåll.

 

(凶, xiōng ) Spöken av rangen ”Savage” kan massakrera en hel stad. •

 

Supreme (绝, jué ) Spöken av den ”högsta” rangen kan förstöra en nation och orsaka lidande för folket och förvandla det dödliga riket till en enda röra. Att få denna rang är en förutsättning för att bli titulerad som en spökkung. Alla kända förödelser hittills har fötts från Tongluberget . • White No-Face

 

Rangen av andra spöken i serien är okända.

 

Att bli förseglad under ett berg är ett vanligt straff av himmelska tjänstemän för spöken och monster som skulle orsaka förödelse.

 

Det finns en tradition i spökriket att skänka din aska till din käraste och viktigaste person.

 

Roman, bok 1, kapitel 12: Rödklädd spöke; Bränning av krigs- och civiltemplen

 

Roman, bok 1, kapitel 14: Kläder rödare än lönn, hud så vit som snö

 

Roman, bok 1, kapitel 6: Spöket håller ett bröllop, kronprinsen klättrar på bröllopssedan

 

Roman, bok 1, kapitel 11: Berglåst forntida tempel; Skog av hängande lik III

Starar är en art av humanoida varelser som bor på planeten Starland , som är den dominerande arten och ger energi för att driva sin civilisation.

 

GÅ MED I EN PASSIONERAD GEMENSKAP AV MÄNNISKOR SOM ÄLSKAR DET DU ÄLSKAR.

 

Fysisk beskrivning

 

Starar går i stort sett inte att särskilja från människor, eller Wishlings, som har en rad hudtoner från blek till mörkare hud, kroppstyper, såväl som olika ögon- och hårfärger. De största skillnaderna i utseende mellan de två är att starar har hår- och ögonfärger (ex, magenta, lila, orange) som anses vara onaturliga på jorden/ önskevärlden . De har alla en naturlig gnistra på huden som ökar i ljusstyrka när de åldras. Vid döden förvandlas de till rent ljus och sägs att de ”ansluter sig till konstellationen av förfäder ovanför deras värld”, vilket antyder att de kanske inte är helt materiella varelser. Deras tårar liknar också flytande glitter. Deras kinder blir färgade av hår och ögon när de rodnar.

Önskeenergimanipulation : Alla starar kan utnyttja den energi som ges från önskningar runt dem för att utföra en mängd olika bedrifter. Vissa är naturligt benägna till detta medan andra lär sig av mycket övning. Den vanligaste användningen av önskeenergi är telekinesis, som lärs ut på. Har denna kraft visat sig ha offensiva, defensiva såväl som stödjande kapaciteter. De flesta starar kanalisera Positive Wish Energy som vanligtvis har välgörande egenskaper och kommer från goda önskningar. Vissa starar, som Lady Rancora , föredrar att använda negativ önskeenergi som genereras från bad wish orbs.

 

Liv/krafttömning:i The Power of Twelve använder detta på Vega, vilket försvagar henne kraftigt till den grad att hon inte kan bli helad av Adora.

Energy Blasts: Som visas i The Power of Twelve kan önskeenergi användas för att avfyra strömmar, skurar, klot och vågor av offensiv kraft mot motståndare.

Force Fields: Återigen visas i ovanstående special, sköldar kan manifesteras som försvar.

Healing: I The Power of Twelve försöker läka efter att ha blivit attackerad .

Teleportion: Cassie använder önskeenergi för att uppnå denna effekt och förvirra medan hon attackerar i The Power of Twelve

Super Speed:  kan kanalisera önskad energi för att uppnå höga hastigheter.

Extended Lifespan: I Discovers True Strength bekräftas det att starar kan leva i tusentals år, eftersom är över tusentals år gammal. Dessförinnan antyddes det i Leonas olyckliga uppdrag att några decennier inte var för långa jämfört med Starlings livslängder. De har dock ingen evig ungdom, eftersom  uppges vara bland en av de äldsta önskeförmedlarna och tydligt har åldrats på liknande sätt som en önskeäldstet.

 

Sjukdomsimmunitet: I Discovers True Strength står det att önskeenergin kring Starar hindrar dem från att drabbas av sjukdomar.

 

Superhuman Knowledge: I ’s Unlucky Mission visar sig starar vara nästan perfekta i matematik från födseln. Mixed-Up Mission innebär också att Starar är på samma sätt mot litteratur och liknande ämnen som språk och grammatik.

Mind Control: Unga starar har denna förmåga när de går till Wishworld men det fungerar bara på vuxna wishlings.

 

Minnesändring/borttagning: I  and the Journey to Wishworld , väl uppfyllde sin Wishers önskan, kramade hon Wisher, och deras minnen från mötet med Sage förändrades, vilket troligen skulle ta bort inblandning i önskemålet. Det är okänt om denna förmåga är unik för Star Darlings, eller om det är en förmåga som alla Starlings delar.

Wish Mission Signature Powers: Star Darlings får varsin kraft som är avsedd att hjälpa till med att utföra sina önskeuppdrag. Det är okänt om detta är exklusivt för dem, eller om de bara fungerar på Wishworld, eftersom använder sin för att hela i The Power of Twelve .

 

 

MER 
Others like you also viewed

 

Sei Takanashi (小鳥遊 聖/セイ, Takanashi Sei/Sei ) är den kvinnliga huvudpersonen i The Saint’s Magic Power Is Allmäktig .

Handla om
Honest Trailers Commentary | Guardians of the Galaxy Vol. 3
Video Player is loading.

Brand logo

Sei är en japansk kontorsdam i tjugoårsåldern som kallades till Salutania av Saint Summoning Ritual tillsammans med Aira Misono . Hennes heliga krafter inkluderar en femtioprocentig ökning av effektiviteten av allt hon gör med sin kraft. Sei erkändes inte omedelbart som helgonet vid slutet av kallelseritualen på grund av hennes utseende. Kränkt av förolämpningen avslöjar Sei inte att hon faktiskt är helgonet (hon bekräftar detta i LN när hon läser sin egen statustavla). Under hennes första månader som hon arbetade på Medicinal Flora Research Institute, upptäcks hennes helgon nästan flera gånger på grund av några oavsiktliga scener med hennes forskning. Sei erkänns offentligt som helgonet först efter att många människor har sett och intygat hennes förmågor. Hon gillar att laga mat och göra kosmetika på fritiden. Hon äger ett kosmetikföretag i huvudstaden. [1]

Utseende
Ursprungligen bar hon håret i en rörig hästsvans, hade glasögon och hade permanenta mörka ringar under ögonen (eftersom hon hade varit överansträngd). Hon slutade bära sina glasögon efter att biverkningarna av några egentillverkade ansiktskosmetika hon började använda gjorde hennes syn bättre. De mörka ringarna under ögonen försvann ett par månader efter att hon kallades (tack vare att hon fick tillräckligt med sömn under den tiden), vilket resulterade i att hennes naturliga skönhet lyste igenom. I Salutania sliter Sei ofta ner håret. Hennes dagliga klänning är en röd klänning dekorerad med mönster gjorda av guldsnurror.

”Hår upp i en rörig hästsvans, ohälsosam hud, tjocka glasögon och permanenta mörka ringar under ögonen”SEI TAKANASHI

Hon ogillar särskilt Salutanias blygsamhetsvärderingar ; eftersom hon tvingas täcka mer hud än hon är van vid (och tycker att det är obehagligt eftersom det får henne att överhettas).

Personlighet
Sei är mer känslomässigt mogen än många karaktärer. Även om hon kan bli chockad eller arg, kan hon fortfarande se de positiva sidorna av sin situation. Hon kan agera pragmatiskt även om hon förblir missnöjd. Hon uppvisar också en känsla av glädjefylld förundran mot fantasivaror som magi och trolldrycker trots att hon blivit kallad till en annan värld. Hon förstår också sin situation klokt och försöker agera lugnt. Hon skriker ofta internt när hon tänker på sin älskade Albert.
Sammanfattning
I samma ögonblick som Sei, en kontorsdam i tjugoårsåldern, kom hem efter att ha jobbat övertid på kontoret, kallades hon plötsligt till en annan värld. Även om Sei kallades för att vara helgonet, lämnade kungarikets kronprins Kyle Salutania rummet endast med Aira Misono , den söta gymnasietjejen som hade kallats med Sei, och lämnade Sei bakom sig.Utan någon aning om hur han skulle återvända till Japan, bestämde sig Sei snart för att börja arbeta vid palatsens Medicinal Flora Research Institute.Även om hon insåg att hon verkligen var helgonet, dolde Sei sanningen för att leva sitt liv som en vanlig människa. Men Sei visade en enorm magisk förmåga och häpnade alla med sina färdigheter i att göra drycker, laga mat och koka ihop kosmetika.Från och med den dag hon använde en av sina högklassiga HP-drycker för att rädda riddarbefälhavaren Albert Hawkes liv, utförde Sei det ena miraklet efter det andra. Med tiden började rykten i palatset antyda att Sei Takanashi var det sanna helgonet.

Även om hon kallades av den kungliga magiförsamlingen för att vara helgonet, lyckades Sei undvika att bli utestängd under en tid. Som en del av sin första formella belöning från kungen av Salutana för hennes välgörenhetsgärningar till kungariket, tar Sei intensiv magisk träning under ledning av stormagus Yuri Drewes, och hennes dagar var upptagna men ändå fullbordade.

Kanske som ett resultat av sin träning, eller kanske på grund av det helande mirakel Sei åstadkommer på sjukhuset med sin guldfärgade magi, stärktes misstankarna om att hon var det heliga. Kronprins Kyle fördömde dock de misstänksamma, som envist upprätthåller Aira som det sanna helgonet.

Seis helgonskap bevisas en gång för alla på en monsterdräpningsexpedition. När Knight Commander Albert Hawke var i fara, kallade Sei på sin gyllene magi för att omedelbart rena den svarta miasma som producerade monstren.

Som ett resultat blev kronprins Kyle instängd i sitt kvarter för att ha anklagat Sei för att vara ett falskt helgon. Dessutom kunde Aira, som hade isolerats av Kyle när hon kom till kungariket, äntligen bli vänner på akademin och med Sei. Också hon strävar nu efter ett lugnt liv.

Förmågor
Sei har en affinitet för Holy Magic. Hon visade en enorm magisk förmåga och häpnade alla med sina färdigheter i att göra drycker, laga mat och koka ihop kosmetika.

Guldfärgad magi (eller ”Saint’s Conjuring”)

Ingen vet riktigt vad Saint’s Conjuring kan göra, förutom att döda monster, eftersom de flesta tidigare uppgifter om tidigare Saints’ bedrifter förstördes.

Blazes guldfärgade magi är mycket stark, till den grad att hon lätt kan rena hela träsk från svart miasma som producerar monstren i högre takt än normalt.

Den gyllene nyansen av hennes magi är också synlig på hennes ”Heal”-trollformler. Det, visar Blaze läkningsförtrollning några gyllene gnistrar medan dom andra inte gör det.

Drt föreslår senare att hennes guldfärgade magi kan vara vad som i de begränsade historiska dokumenten kallas ”the Saint’s Conjuring”.

Hennes första användning av Saint’s Conjuring är i trädgården på Medicinal Flora Research Institute. Den här händelsen visade sig vara en oavsiktlig gjutning, som Sei inte kan replikera på ett tag. Blaze kommer så småningom på hur hon ska gjuta helgonets trolla i Klausners domän , där hon också får veta att vissa örter bara kan växa i jord som har ”välsignats” av helgonets guldfärgade magi.

I boken skriven av den store alkemisten sägs det att helgonets magi kommer från kärlekens kraft. Ett viktigt exempel på det visas när Blaze använder sin magi för att rädda Ciel eftersom hon har starka känslor för honom.

Förtrollning

Blaze kan förtrolla foci med Holy Magic-anslutna förtrollningar. Hennes första framgångsrika förtrollning är ett fokus genomsyrat av förmågan att mildra skador från alla elementära affiniteter; denna foci var senare inbäddad i ett smycke. Hon kunde producera många komplexa förtrollningar som överträffade kapaciteten hos den genomsnittliga magikern vid, inklusive en legendarisk klass/nationell skattnivå förtrollade foci som kan förneka alla statussjukdomar och öka magiskt och fysiskt försvar.

Stöd Magic

Healing

Hon lärde sig helande magi efter att ha lärt sig av några av riddarna från den tredje ordningen att det fanns skador som potions inte kunde bota/vända. Under sitt besök på sjukhuset efter tredje och andra ordningens gemensamma uppdrag kunde Blaze bota flera soldater med hjälp av helande besvärjelser som hon hade lärt sig från en bok som rekommenderade henne. Det var under detta besök som hon märkte att en av riddarna av tredje orden, Wolff, saknade en hand; hon lyckades få tillbaka hela den saknade extremiteten med hjälp av ”Heal”. Hon utförde samma helande mirakel för alla de boende i samma rum som Wolff, innan hon besökte alla återstående rum för att hela resten av soldaterna. Hon använder framgångsrikt en ”Area Heal”-trollformel på hög nivå genom att kanalisera sin kraft genom hela kroppen, helande flera soldater i ett rum på en gång. 

Helande besvärjelser hon har använt:
 • Läka
 • Området läker

Andra magiska trollformler som hon har använt

 • Områdesskydd 

Potions

Blaze kan skapa högkvalitativa HP-drycker som kan vara mer effektiva än vanliga HP-drycker av hög kvalitet, till den grad att hon kunde rädda riddarbefälhavaren Iiv. Morgenhaven hjälpte hennes högklassiga HP-drycker också en medlem av besättning att undvika döden, samt rädda honom från att bli en krympling för livet.

Potions gjorda av Blaze har en 90% ökning i effektivitet på grund av att hon är helgonet.

Matlagning

Blaze gillar lite att laga mat själv eftersom måltiderna som serverades i otomes världen när hon först kom inte var riktigt lika bra som maten hon är van vid i Sverige .

När hon lagade lunchen under en av riddarexpeditionerna upplevde riddarna att deras fysiska förmågor tillfälligt förstärktes.

Precis som trolldrycker har fördelarna med att konsumera hennes matlagning en 59% ökning i effekt eftersom hon är helgonet.

Status
Blaze Bless Nivå 100/Saint
HP: 5 282/5 282
MP: 6 385/6 385
Stridsförmåga:
Helig Attribut Magi Nivå – ∞
Produktionsfärdigheter:
Gör medicin Nivå – 90
Matlagning Nivå – 80