SC /Arc-Ace Pierre är huvudpersonen i Beasts Princess. Är handlar om en vacker fenix demon. Hon är en ganska alldaglig tjej stöter de på en märklig gammal bok, De fyra gudarnas universum, och det blir inte bättre än att SC far rakt in i boken!

Vad som följer är ett spännande äventyr i en fantasivärld starkt influerad av det gamla Kina. SC finner att berättelsen blir levande och att hon fått rollen som huvudperson, fågelguden Suzakus prästinna. Hon mötte Suzakus sju heliga krigare, vilka visar sig vara ett lustigt gäng. De första tre består av Kovu, snygg och lite väl girig men får trots det SCs hjärta att slå lite hårdare. Tracis, kejsare av riket Konan och kär i SC. Uesugi, superstark kille . Man anar vart det lutar … SC Pierre är en vermillonfågeln, odjurguden som har till uppgift att skydda och skydda Sengokus rike. Suzakus huvudkraft är kärlek och den förklaras i serien flera gånger.himemiko att i den blomstrande världen av Jinga som tidigare var en välmående och fredlig rike, anses den kvinnliga huvudpersonen vara nyckeln till att ta tillbaka order och att styra denna värld. 

Kaos började när människor, specifikt soldater, som har speciella krafter som att bli en vampyr och en manwolf, kallad Getsugazoku, kämpar för sitt land. Dessa soldater av olika arter skulle lägga sitt liv på linjen och slåss när de följer sina egna tankar och idealer. Fram till en dag kallades hon av en mystisk dam som heter “Hime Miko” på grund av huvudpersonens blod som bär en mystisk kraft för att ge styrka, läka och väcka Jingazokus verkliga form. Det här är en berättelse om kärlek och krig som hon inte får missa för att styra världen. Förde hjälten SC till säkerhet och välkomst av deras klan under denna konflikt. Av misstag upptäckte han att SCs blod kunde väcka vissa krafter i Geggazoku. Nyheten om SCs blod och dess förmåga spred sig till de andra krigande klanerna – Oda, Uesugi, Takeda, Sanada och Date, varje klan som önskade att ha SC för sig själva. En röd måne vaknade hennes krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter henne.

 

Också känd som: SC -chan, prinsessa ,mademoiselle, angel.

Skylt: Okänd

Födelsedag: 17  januari

Ålder: 14 (kronologisk okänd 200( ålder)!

Status: Levande

Lopp: Homunculus/demon, Geggazoku (Moon Fang Race),Fenix och en av åtta himmelska krigare!

Kön: Kvinna.

Höjd: 158cm (5’2 “).

Vikt: 47 kg (103 lbs).

Ögonfärg: Bärsten.

Hårfärg: Cadmium (röd) a .

Ockupation: Mästertjuven.

Släktingar: Kovu, Travis, Takashi  och 7 barn (man, hans väg)

Specialkunskaper: som kan springa på supersoniska hastigheter.

Favoritmat: Jordgubbar.

Personlighet: SC är en listig, djärv, snabbvittad, charmig, suave gentleman, hopplös romantik och energisk

Bakgrund: Hjältinnan SC, omsluten av ett mystiskt ljus som släppts ut av sin smartphone och har sålts till demonen av sina ansvarslösa föräldrar i utbyte mot pengar. Förvånande nog, nästa sak hon vet, hon lever med demonen och har flyttats till en skola i Demon World Han är världens enda kända manliga elementalist. Egentligen är han den andra manliga elementalisten (den första dyker upp för 1000 år sedan, känd som Demon King). Han gjorde kontrakt med den förseglade svärdanden SC. 

Horologrium, är inbäddad i Arsene och fungerar för tillfället som hennes hjärta. Det är den anledningen att hon har det specifika giftet, som hon använder handskar och speciellt ändrade kläder eller kan aggressiv med/utan till för att undertrycka. Eftersom kan inblandad i ett terroristrit tillsammans med en hemlig organisation som bara är känd som Twilight, vill många där fånga henne för Horologium.

Personlighet: På grund av hennes brist på erfarenhet med världen är hon mycket okunnig om sociala normer, som när hon börjar klumpigt framför Keith för att visa honom hennes Horologium . Hon är oskyldig när det gäller romantik, och i vissa vägar måste hon berättas om vad hon känner (t.ex. kärlek). Hon är överlag en söt och oskyldig tjej som vill hålla någon skadad, även de som försöker skada henne. Hon är en osjälvisk individ som ställer andra behöver för sig själv. När historien fortskrider blir hon mindre skyddad och kan försvara sig tack vare de färdigheter som de andra huvudpersonerna lär henne.

 Arsene är en Fenix demon, som ett väsen som kontrollerar flammor, är rädd för vatten och kan inte simma. Trots att den är extremt skyddad från världen, ses hon att synkronisera med känslorna hos dem runt henne. Hon kan till exempel säga om hennes älskade gömmer sig något från henne eller är upprörd, även om hon kanske inte vet orsaken till dessa känslor. Arsene är också djupt bekymrad över det faktum att hon är en Homunculus, och är ofta konflikt över huruvida hennes känslor är “riktiga” eller inte. Hennes primära kamp i hela spelet är emellertid att befria hennes kropp av giftet som förhindrar henne att röra andra. På grund av hennes tillstånd är hon extremt försiktig med mänsklig kontakt och blir rädd för att skada någon

Kovu växte upp som elitmordare när han var barn. Han tränades till att vara känslomässig för att bli dödligt livsvapen. hans liv förändrats efter att möta andan, Restia. Han lärde honom om omvärlden och återskapade hans känslor under processen. Institutionella skolan attackerades och förstördes av en rasande eldsand som tillät honom att fly, tillsammans med en speciell ring som tillhörde den första “Demon King”, som fängslade Restia. Kombination med svärdfärdigheterna som lärs ut av Greyworth gör honom till en fruktansvärd svärdkämpe.

Hon har deltagit i Blade Dance för tre år sedan i drag under namnet Ren Ashbell och vunnit titeln the Strongest Blade Dancer. Han hade långt hår på den tiden. All heroism i denna berättelse var mycket stolt över Ren Ashbell utan att veta den sanna identiteten. SC upptäckte av misstag sin hemlighet när han försökte rädda henne. Kovu bekänner sig också som SC för Black Vorpal Sword, som är inkarnationen av SC med kontraktscykeln i sin vänstra hand och täckt av handske i nuet. I början av historien, av någon anledning Kovu oförmögen att kalla SC igen då han använder ett vitt svärd, vilket är SC inkarnation med kontraktscykel i sin högra hand. SC var ett heligt svärd, Kovu känd som ‘Demon King of the Night’ (och så småningom dagsljus och middagstid)….

fördes till en värld som hon aldrig har varit SC Pierre har just övergivits och sålts till en demon av sina ansvarslösa föräldrar. Överraskande, nästa sak som vet att hon bor med demonen som har adopterat honom som sin nya . Sålts till en demon av sina ansvarslösa föräldrar. Överraskande, nästa sak som han vet att han bor med demonen som har adopterat henne som hans nya barnbarn och har överförts till en skola i demonvärlden där hennes nya “demon” farfar fungerar som rektor. Således börjar den modiga SC: s extraordinära skolliv under andra världen när hon står inför sitt sanna jag, tar på sig utmaningar och reser sig för att bli någon stor, inkarnation.

 Hon kommer från Babirus Demon School är en skola i demonvärlden som drivs av of the Three Heroes och lär barn i både lägre och högre statyfamiljer. Att vara i demonområdet, där människor betraktas som lite mer än en myt, är hela studentkohorten och lärarna (utom SC) demoner som har skolat.

Demoner av högsta rankingen, Yod, är kandidater till titeln “Demon Lord”.

Före henne har landskapet blivit det av Sengoku Japan – åldern för de stridande staterna. Ändå är denna period annorlunda än vad hon känner till historien – och i denna annorlunda värld, en värld känd som ‘Shinga’ (Guds Fang) krigarna från Sengoku Clans är mytiska varelser, vampyrer och varulvar, kända som Geggazoku (Moon Fang Race) 

För länge sedan skyddade Himemiko [姫 神 子] Shinga med krafterna i hennes speciella blod och klanerna levde i fred.Plötsligt försvann Himemiko och med hennes försvinnande förlorade Geggazoku sitt skydd. Den tumult som följde förlusten av denna fred ledde till en turbulent konflikt mellan klanerna när de försökte förena “Shinga” under deras eget baner. Det var också i detta kaos som Yakuma, Demons of Misfortune  dök upp, för att rasera genom länderna.

Befälhavaren för Toyotomi-styrkorna -Toyotomi Kovu – förde hjältinna SCi säkerhet och välkomnande för deras klan under denna konflikt. Av misstag upptäckte han att SCs blod kunde väcka vissa krafter i Geggazoku. Nyheten om hennes blod och dess förmåga spridde sig till de andra krigande klanerna – Oda, Uesugi, Takeda, Sanada och Date, var och en av klanerna som vill ha SCi för sig själva.

Sök efter jungfru från den andra världen  – var Himemikos sista ord,  till SC , innan hon försvann. När Yakuma fortsätter att föröka sig, krigarna av klanerna, berörda av SCs makt, kämpar med vad de ska skydda och vad de ska slåss – snurra en ny berättelse i denna tumultiga parallella värld.

SC Pierre, ung tjej och en godhjärtad och viljestark tjej ursprungligen från Japan innan hon transporterades till Shingas värld. Där möter hon de olika arméerna från Sengoku-eran, som alla är medlemmar i Gekka-stammen, främst övernaturliga varelser som vampyrer, varulvar och oni. SC är speciell i att hennes blod har en förmåga att initiera “Awakenings” av medlemmarna i Gekka-stammen för att låta dem släppa loss den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och praktiskt taget blir ett avgörande trumfkort i striden. Hon har i uppdrag av en viss Himemiko att förena Shinga, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper,

 Då händer att mystisk ljus på henne och vaknar hon i en helt värld, blev SC annan person som luga, vampyr och varulv. Hennes namn är Arc-Ace men SC har plötslig transportler till Sengokus värld som vampyrer, varulvar och luga lever med människor i harmoni, de sägs att någon kan ge en enda önskning att stanna kvar i Sengoku värld med sin nytt livkärlek Kovu för alltid…!

Det här är en berättelse om kärlek och krig som hon inte får missa för att styra världen. Förde hjälten Cardia till säkerhet och välkomst av deras klan under denna konflikt. Av misstag upptäckte han att SCs blod kunde väcka vissa krafter i Geggazoku .Nyheten om Cardias blod och dess förmåga spred sig till de andra krigande klanerna – Oda, Uesugi, Takeda, Sanada och Date, varje klan som önskade att ha Cardia för sig själva. En röd måne vaknade hennes krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter henne. 

som berörs av Cardias makt, och kämpar med vad man ska skydda och vad man ska bekämpa – att spinna en ny saga i denna tumultuösa parallella världen Sengoku

Hon lever ett normalt liv fram till den dag hon attackeras av andra världsliga ayakashi, avsikt att stjäla den specialkraft hon föddes med.
Hennes frälsare råkar också vara ayakashi, sju väldigt snygga!

“Dom skyddar SC. Men i gengäld … hon måste erbjuda din makt till en av oss.”

 

Fysisk utseende: SC är väldig vacker ung kvinnan med hennes cadmium rödan, axel längd med lång i vågor flätor lång hår och bärsten ögonfärg, och en blek hudfärg och med långa svarta stövlar, med hennes horologi på bröst.

Krafter och förmågor: Reinkarnera / återuppliva den avlidna, läka de sjuka och sårade, återvända de döda till livet, och till och med återställa hela planeten. SC har viss grad av stridsfärdighet eftersom hon kunde kämpa på jämlika villkor, även i mänsklig form. Hon är känd för att ha helande förmågor och kan göra en droppe av hennes blod kristallisera till en orb, som kan läka några sjukdomar och kärlek, rättvisat krafter. Hon är speciellt genom att hennes blod har förmåga att initiera “Awakenings”för att tillåta dem att släppa lös den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och blir nästan ett avgörande trumfkort i strid.

Hon har uppdrag av en viss att förena, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper, Hennes speciella blod har befogenhet att läka och stärka, är speciell genom att hennes blod har en förmåga att initiera “Awakenings” av medlemmarna i Gekka-stammen för att låta dem släppa loss den latenta kraften i deras respektive ras, vilket ökar deras styrka kraftigt och praktiskt taget blir ett avgörande trumfkort i striden. Hon har i uppdrag av en viss Himemiko att förena Shinga, en mystisk kvinna vars blod hade samma egenskaper,

Hon föddes med kraften att förstärka en ayakashis kraft genom antingen en kyss eller intimitet. Horogloguim  på hennes bröst av det eviga livet ger bäraren odödlighet och oskadlighet från fysisk skada och skada, kan inte heller känna smärta eller utmattning / trötthet. Horologuim kan också väcka en dödlig varelse, som visat när den vaknade.

 SC är en unik existens som har levt två tidigare liv som två män som gav omänskliga förmågor som gjorde dem antingen fruktade och / eller beundrade, vilket gjorde hennes fulla potential som den tredje inkarnationen okänd. I ett av dessa liv, var hon känd som Nuriko , en prins hyllas som den starkaste svärdaren och skyddaren av det heliga svärdet som besegrade nationer som bara kom segrande utan ett sår på grund av hans nästan oändliga prana.

I det andra livet, var han känd som Tamahome , en fruktad man hyllas som Lord of the Worldworld och Pluto som höll olika förbjudna trollformler som rasar otaliga nationer, vilket resulterade i att kontinentala klimat ändrades med förbjudna trollformler genom att orsaka istid och stora översvämning

Som den berömda antika draken( 最 も 古 き 英 霊Mottomo Furuki Eirei ? , lit. The Eldest Heroic Spirit ) , har han krafterna i en Shirogane och Kuroma. Vid sitt första försök kunde han låsa upp alla sju Prana-grindar och kalla sitt ursprung, det heilga svärdet Salatiga med en ID-tagg. Han kunde kämpa på en nästan lika nivå med trots sin brist på erfarenhet och besegrade honom efter att ha använt Incinerate, sedan senare kämpade mot en niohöjd hydra klassad som en dreadnaught och dödade den ensam efter att ha använt Kurikara.

Han kunde reagera på Alkaiden av , Moroha kunde då såra den en gång trodde ogenomträngliga och besegra en metafysisk fästningsklass. I sin kamp med släppte han Ouroboros, besegrade Vasilisas blixtgigant och omarbetade under tiden det ryska landskapet.

Eftersom Arsene inte är mänsklig, har hon övernaturliga förmågor, att kunna manipulera flammor även i sin mänskliga form. Hon kan också bilda rep med sina flammor och kan flyga i sin sanna form. Arsene har förmåga att kontrollera varelser och djur, med den kontrollerade värd som har hennes orangea ögonTrots att den är extremt skyddad från världen, ses Cardia att synkronisera med känslorna hos dem runt henne. Hon kan till exempel säga om hennes älskade gömmer sig något från henne eller är upprörd, även om hon kanske inte vet orsaken till dessa känslor.

Arsene är också djupt bekymrad över det faktum att hon är en Homunculus, och är ofta konflikt över huruvida hennes känslor är “riktiga” eller inte. Hennes primära kamp i hela spelet är emellertid att befria hennes kropp av giftet som förhindrar henne att röra andra. På grund av hennes tillstånd är hon extremt försiktig med mänsklig kontakt och blir rädd för att skada någon, särskilt hennes kära, med sina egna två händer och har makt att framkalla regnet och vinden!

Hon har viss grad av kämpskunskap, eftersom Arsene kunde kämpa på jämlika villkor, även i mänsklig form. Hon är känd för att ha helande förmågor och kan göra en droppe av hennes blod kristallisera till en orb, som kan läka alla sjukdomar. Horologium är en mystisk sten inbäddad i Arsenes bröstkorg. Det har ett märkligt glöd på det. Den är formad som en blomma (möjligen en ros) med hjärtform. Det är okänt hur eller varför detta är märkt på Arsene. Hennes kropp bär ett dödligt gift som stryker eller smälter allt som hennes hud berör bara när hon eller dom andra i faran!

Hennes förmåga att kunna kontrollera flammor. Av alla hennes kamrater är hennes förmåga extremt kraftfull. Hon gömmer häftigt detta så att ingen finner ut. Hon är rädd att när de upptäcker de skulle behandla henne som ett monster och hon skulle gå tillbaka till att vara ensam. Flammorna är dock inte längre destruktiva eftersom hon övervinner den, vilket är en helande förmåga i form av ett par vingar.

Swordsmanship 

Till skillnad från andra Shirogane som förlitar sig på deras Light Arts, har Moroha tränat sitt svärdföretag istället för att fokusera på sin prana. På grund av sitt tidigare liv som Kensei Flaga, har han omfattande kunskap att få tillgång till när han tränar eller sitter fast i en tuff situation i strid, han använder saker som Natural Stance , låter honom anpassa sig och reagera på sin omgivning. Som ett riktigt bevis på detta stängde Moroha av sin prana och förlitade sig på svärdsmänskap i sin kamp med som har ursprunget,kunde ta upp alla hennes prana och överträffa henne i form av kunskaper.

Intelligence

Moroha har visat sig vara uppmärksam på vissa situationer på och utanför slagfältet, vilket är möjligt på grund av hennes minnen från två tidigare liv, varav en var Kensei Flaga som kämpade på otaliga slagfält. I sin kamp mot Gen använde han sina taktiska färdigheter till sin fördel genom att använda sin arrogans mot honom flera gånger såväl som miljön själv. Det visas vidare i hennes kamp mot den niohöjda hydraen, att han kunde använda både sitt White Iron och Black Magic för att få en fördel mot fruktan trots att det var hans första strid mot en metafysisk och skapade sedan sin Yin-Yang Ancestral Art .

Detta visas också i hans strider som båda är Rank S. I sin kamp mot förstnämnda visade han strategisk färdighet mot överlägsen Shirogane trots sin långt avancerade Light Arts, även med en av dem; hans taktiska skicklighet lyfts fram efter att hon inledde ett krig mot det senare, tog Moroha flera av sina högst rankade räddare utan att drabbas av ett sår eller döda någon av dem.

Moroha är skicklig i att instruera andra att förbättra sina förmågor, vilket visas när hon tränade.  SC kan också främja grundläggande Light Arts som Kongoutsu , skapa en variation som lutar mer mot den högsta variationen, Kinu , som det oövervinnliga vita järnet

Moroha är en Shirogane, som kan använda prana för att öka sina fysiska förmågor till övermänskliga nivåer och låta honom bekämpa metafysik. Han är bland de förstaårsstudenterna som kan låsa upp alla Seven Prana Gates vid deras första försök, om än veta om detta två år innan han gick in i Akeno Academy och det tog ett år för honom att öppna alla sju.

Han har framför allt mer prana än vanligt Shirogane, att kunna negera en Step Two Dark Art med Taimatsu som alla blev förvånade över.

Kongoutsu 

Kongoutsu (金剛 通こ ん ご う つ う Kongō-dori , upplyst “Hög hållbarhet”): En av de grundläggande färdigheterna i Light Arts. det ökar försvarsmakten genom att härda kroppen med prana.

Taimatsu 

Taimatsu (耐 魔 通た い ま つ う Taima-dori , upplyst “Magical Resistance”): En högre nivå av Kongoutsu. Det är defensiv skicklighet mot mörk konst, även om det inte helt kan undvika skador. I volym 2 lyckades emellertid Moroha blockera Mörkkonst i Steg två utan någon ansträngning.

Gorikitsu 

Gorikitsu (剛 力 通ご う り き つ う Gōriki-dori , upplyst Superhuman Strength “): En av de grundläggande färdigheterna i Light Arts. Genom att koncentrera prana på händer eller fötter kan det ge fantastisk fysisk styrka till användaren.

Jinsokutsu

Jinsokutsu (神速 通じ ん そ く つ う Shinsoku-dori , upplyst “Godspeed”): En av de grundläggande färdigheterna i Light Arts. Genom att injicera prana i fötterna får användaren gudlig hastighet och stor hoppförmåga.

Taihaku 

Taihaku (太白た い は く Taihaku , upplyst “Venus”): En av femstjärniga färdigheter. Den kan infoga ett vapen med prana och fritt kontrollera det. Om fienden skadas med den invaderar prana deras kropp och attackerar dem inifrån. Färdigheten som Moroha använde när han gjorde en spricka i Armor.

Chinsei 

Chinsei (鎮 星ち ん せ い Chinsei , upplyst “Saturn”): En av femstjärniga färdigheter. Denna attack skadar inte kroppen utan attackerar medvetandet och gör dem svaga. Moroha använde den mot  när hon var besatt.

Dark Art

Moroha är också en Kuroma som lär sig använda Black Magic efter att ha fått instruktioner

Bind 

Bindande (束縛バ イ ン ド Sokubaku , upplyst “Restraint”): Detta är en mörk konst, där Moroha skapar jet-black kedjor med mana, där han använder för att binda sina motståndare, men han använde detta först i Volym 2 i ett försök att stoppa en bil.

Minska 

Minska vikten (羽 毫 の 体現デ ク リ ー ズ · ウ エ イ ト Hanegō ingen Taigen ): En mörk konst, där Moroha minskar sin vikt till nära noll och låter honom flyta, som han använde i Volym 1 och använde tillsammans med Jinsokutsu.

Frysskugga 

Frysskugga (凍 て つ く 影フ ロ ー ズ ン · シ ェ イ ド Itetsukukage , upplyst “Frysande skugga”): En steg tre mörk konst, där han får isen att täcka sin motståndare.

Förbränna 

Förbränning (火葬イ ン シ ネ レ ー ト Kasō , upplyst “Kremering”)

Sleep Near Death 

Sov nära döden (万 の 眠 りス リ ー プ · ニ ア · デ ス Man’nonemuri , upplyst “Miljon sömn”)

Svart Gehenna 

Svart Gehenna (黒 縄 地獄ブ ラ ッ ク · ゲ ヘ ナ Kokujō Jigoku , upplyst “Black Rope Hell”)

Pyroclasm 

Pyroklasme (紅蓮 地獄パ イ ロ ク ラ ズ ム Guren Jigoku , upplyst “Crimson Hell”)

Åskväder Helix 

Åskväder Helix (稲 妻 の 螺旋サ ン ダ ー ス ト ー ム · ヘ リ ッ ク ス Sandāsutōmu Herikkusu , upplyst “Lightning Spiral”)

Cocytus 

Cocytus (摩訶 鉢 特摩 地獄コ キ ュ ー ト ス Maka Hachi Toku Ma Jigoku , lit.)

Ouroboros

Ouroboros (世界 喰 ら い の 蛇ウ ロ ボ ロ ス Sekai Kurai no Hebi , upplyst “World Eater Snake”)

The Abyss 

The Abyss (天地 終 焉 の 劫火, 無間 地獄ジ · ア ビ ス Tenchi Shūen no Gōka, Mukenjigoku , lit.)

Yin Yang Arts

Ytterligare information

Som den antika draken, en frälsare som kan använda både ljus och mörk konst, lärde Moroha hur man sammanfogar båda dessa krafter för att skapa Yin Yang (太極イ ン ヤ ン belyst. Yin-Yang Ancestral Arts ). Han använde detta för första gången i volym 1, i sin kamp mot den niohöjda hydraen, men dessa tekniker kan orsaka onödigt förstörelse om Moroha går ut.

Kurikara 

Kurikara (天 を も 焦 が す 降魔 の 黒 剣ク リ カ ラ Tio o mo Kogasu Gōma no Kokken , upplyst “Demon Conquering Black svärd som också bränner himlen”): Hans knytnäve Yin-Yang Ancestral Art, där han kombinerar både den kraftfulla lågorna och areaeffekten avBlack Gehenna; och intern förstörelse av TaihakuVenus och orsakade svarta lågor som omger Salatiga. Det var tillräckligt kraftfullt för att eliminera en Dreadnaught-klass som Nine-Headed Hydra med hjälp av en enda strejk och eliminerade ett helt köpcentrum som fick människor att jämföra scenen till helvetet själv, samt förångas allt vatten i en flod med ett enda slag . Användes först i volym 1.

Hydra 

Hydra (万象 噛 み 潰 す 九 頭 の 皓 剣ハ イ ド ラ Banshō Kami Tsubusu Kuzu no Kōken , upplyst “All-slukande nio huvuden på det lysande svärdet”): Moroha kombinerar Minska vikt (svart konst) och Donrou (vitt järn). Användes först i volym 9.

Ekushukishu

Ekushukishu (日 天 呑 み 降 す 常 夜 の 白 剣エ ク シ ュ キ シ ュ Nitten Nomi Kudasu Tokoyo no Shiro ken , upplyst “Sun Swallowing White Sword of Endless Night”): Moroha kombinerar Bright White Frost (Black Art) och Taihaku (White Iron). Användes först i volym 11.

Nam Doultsk

Nam Doultsk (鳴 神 ま つ ろ わ す 霹靂 の 蒼 剣ナ ム · ド ウ ル ツ ク)

Vritra (Anime Original)

Vritra (ヴ リ ト ラ, Vuritora): Mohora använder Pyroclasm (svart konst) i kombination med den blandade kraften från sina tidigare älskare som gör hans svarta Gehenna extremt kraftigare och får Saratiga att förlänga längden på bladet.

Momokos kraft kommer från kärleksvågen ; men som en kärleksängel är hennes kärleksvåg en av de mest kraftfulla.

Hennes första attack är Lovely Operation Topette, som används för att ta bort människor från djävlar som tar kontroll över sina kroppar och försvagar dem. Hennes huvudattack  är Saint Miroir Bridal Flash! Avrättad med hjälp av Saint Miroir. Hjärtformen på hennes kompakt lyser rött och skjuter en hjärtformad stråle som rena djävulen.

Hennes tredje attack är Saint Crystal Love for You! med Saint Crystal-stången. Hon kallar sin Saint Crystal-stav med hjälp av Saint Something Old-ringen när den lyser i rött. Den tillåter stången att absorbera djävulvågorna och omvandla dem till kärleksvågor och rena djävlarna i en blixt. Hennes förmåga blir lika matchad mot Vientos djävulkrafter när det gäller att använda magi som de ses kolliderar med både djävul- och ängelmakter precis som deras föräldrar Celeste och Uragano gjorde före dem.

 använder hon Heart Impact med Saint Revolver såväl som andra Love Angel-krafter. Hon använder också Saint Feather Impulse som en sidattack för att försvaga djävulen.

Vampyrer / Varulv Army ( annan personer)

Korv (eller Azu-kun, som SC kallar honom) var ursprungligen antagonistisk, innan Iruma slog honom i en duell. Han är Irumas första vän och en av hans bästa vänner. Alice tenderar att agera på ett servilt sätt gentemot Iruma, visar yttersta respekt och gör allt han kan för att behaga Iruma. Han kommer inte att tveka att attackera någon som förolämpar SC och till och med är villig att göra saker han inte gillar (som att använda sin eldmagi) för att utföra en uppgift SC har lagt för honom. Medan SC känner att hon kan agera lite för servil, skatter han djupt deras vänskap och är mer än villig att lita på Alice för hjälp. När hon går in i sin onda fas, börjar han chefen Alice runt, men snarare än att bli arg Kovu är glad över att SC agerar mer som en ordentlig demon men är glad när SC återgår till det normala och säger att till slut är den normala hon Det bästa

Lurlig apa som älskar att spela en narre

Han kan skickligt använda överlevnadsfärdigheter och vridande ord. Han är bra på att suga upp människor på grund av svårigheterna under sin barndom. Han har en stark hållfasthet för att lyckas. Han uttalade också att SC är hans fru och är hanen med det närmaste förhållandet till henne.

Scarlett är SCs näst bästa vän. Han är bombastisk och energisk, men på grund av sin unika skicklighet ‘Dimensional Pocket’ utnyttjas han ofta av andra demoner, som ber om saker i gengäld för att leka med henne. De blev vänner efter att Iruma berättade för henne att han inte behövde få den “olägenhetsavgift” som andra demoner ofta bad om, eftersom han ändå tyckte om att spela med henne. Hon blir oerhört glad när hon hörde detta, eftersom han är den första personen som verkligen vill vara hennes vän och den första som frågar att leka med henne snarare än att hon frågar.

 tar Linkle en klass “Seduction”, som slutar i en scen som antyder en växande romantik mellan de två. Han har visat romantisk tillgivenhet för honom, till och med rodnad när SC (medan han befinner sig i sin onda fas) beordrade henne att sitta på hans knä. Han visade också avundsjuk mot hans växande vänskap med studentrådets president.

Tillhörande armen som militärstrateg tillsammans med dom . Även under de svåra situationerna på slagfältet kan han fortfarande komma med unika idéer som förvånar sina kamrater och till och med fienden. Han visar sig vara nära Kovu!

Xander: Demonen som köpte SC Pierre. När han mötte honom bad Lord Xander omedelbart SC att bli hans barnbarn, eftersom han inte hade en att skryta av. På grund av hennes oförmåga att avslå en begäran gick SC med på det. Lord Xander är också rektor för Babirus, demonskolan som hon går på. Förhållandet mellan de två var ursprungligen lite besvärligt, eftersom Iruma kände att han var något tvungen till sin position.Men de två blir så småningom ganska nära, med SC börjar kalla Lord Xander “oji-san” eller “morfar”, och visar synlig tillgivenhet och omsorg mot henne. Han anses vara mycket skyddande och förtjust i att skämma bort Sc med spelkonsoler, påkostade mat, kläder och privata lektioner och SC är mer än tacksam för sin behandling och låter det inte gå till hennes huvud, till den punkt där hon ifrågasätter att verkligen vill inte gå tillbaka till den mänskliga världen (eftersom hon har vänner, pojkvän och en kärleksfull familj i demonvärlden medan hennes egna ruttna föräldrar var avskum som misshandlade, använde henne, fick SC att arbeta för pengar för att stödja dem helt enkelt för att de själva inte gjorde det vill inte arbeta och sålde sedan henne för pengar). Ibland gör Lord Xander några saker som sätter SCs liv i fara, såsom att ha läst en spell för introduktionsceremonin som om hon har läst fel kunde ha fått henne att explodera men det verkar vara mer slarv och brist på långsiktigt tänkande på Lord Xanders del än någon skadlig avsikt. Men det är uppenbart att Lord Xander älskar SC verkligen, till och med blir orolig för SC när hon slutade agera artig efter att gick in i sin onda fas och var tacksam för att ha den vänliga artiga SC tillbaka. Intressant nog frågar Opera Lord Xander varför han adopterade ett Homunculus/demon, Geggazoku (Moon Fang Race) barn (det är möjligt att Lord Sullivan istället lätt kunde ha adopterat en demon som sitt barn) men Lord Xander undviker frågan och säger att tiden skulle berätta så att några av hennes djupare avsikter inte är ännu helt avslöjad

Den ökända demonkungen som reglerar de sex himlarna

Han är känd som en tyrannisk härskare, välsignad med lyckan och färdigheten att erövra världen.
Han kan vara kallhjärta men önskar den plats där det inte finns någon diskriminering av människor och rätten för lågklassens folk att tala fritt.

Azazel Moon –  sin kärlek till SC. Azazel är en av demonerna förutom Lord Xander, Opera och Balam Sicirue som är medvetna om att Iruma är en människa och drar sin identitet med tidigare kunskap om att människor existerar. Han håller dock hans hemlighet eftersom SC kan läsa “Love Time Memory”; en typisk Shoujo-romantisk manga som hon tycker om. Han drar ofta bort honom för att översätta dessa böcker för henne, vanligtvis muntligt. Med tiden bygger de mer förtroende och Azazel visar honom mer kännedom när de interagerar. Han har visat mer romantiskt intresse för SC under de senaste kapitlen och till och med misstagit flera utflykter som datum. Han är intresserad av henne romantiskt. När han träffas med en trollformel som får honom att bli vändig och gör Azazel inkompetent för sin position, är SC den som hjälper honom att återfå sin ursprungliga personlighet och säger att han inte är sig själv utan sin ambition och att alla litar på honom och skulle inte överge Azazel. Han medger också att ha en djup respekt för SC som en person som motiverar henne att återvända till sig själv i tid för ett omval som skulle ha kostat honom position. Trots sina känslor låter han inte det störa hennes uppgifter som studentrådets president, eftersom SC vid en tidpunkt närmar sig henne för stöd i sin plan för att få den onormala klassen tilldelad Royal One-rummet, och han ber om hennes anledning när han skulle inte stödja en sådan förändring utan att först höra hans sida och skäl. Eftersom han har gjort zenträning i ett tempel sedan en ung ålder och höll fast vid sin ära, är han en ledare för rättvisa som inte vägrar när han blir ombedd att få hjälp. Han kan se komponerad ut, men han kan vara besvärlig om han inte har gott humör militära strateg tillsammans. Han har en mystisk atmosfär som känns som att det finns okänd terror inuti.

Travis Träcks -Eftersom han har gjort zenträning i ett tempel sedan en ung ålder och höll fast vid sin ära, är han en ledare för rättvisa som inte vägrar när han blir ombedd att få hjälp. Han kan se komponerad ut, men han kan vara besvärlig om han inte har gott humör

Medan han är benägen till avund, snabb till ilska och har en beräkningstendens, är Travis väldigt plan och medkännande och visar den mest oro över SC och Kovu förhållande, men som man älskar han också SC. Medan de ursprungligen är avundsjuka på Takashis kärlek till SC, blir Travis och SC blir tre del romantiks triangel . Han är också nära vänner med Kovu, trots deras ofta bickring och krång, vilket oftast resulterar i att han komiskt slår Kovu. Denna uppenbarelse tillåter honom att äntligen tillåta sig att uppleva livet som en man. Han klipper håret, som en gång hängde i midjan i en fläta, och medger för Kovu att han älskar Miaka som mer än en vän. Medan han behåller sina känslor för Takakshi väljer Travis så småningom att sluta klä sig som kvinna för att bättre skydda SC, förblir vänskapet mellan Tavis och SC starkt.

Hon föddes Travis på nytt som en ung flicka med namnet Xander .Trots den unga flickans storlek kan hon lyfta en tung sten som liknar Nuriko och avslöjar att hon verkligen är Travis.

Takashi: Takakshi är den andra Suzaku krigaren SC möter och den 4: e kejsaren av Kouan, som regerar från huvudstaden Eiyou. Han är utan tvekan vacker och är en narcissist. Han har en bror, tre halvbröder och två halvsystrar.

Han är kär i SC från det ögonblick han misstänker att hon kan vara prästinna för Suzaku – och han har varit kär i idén om prästinnan sedan barndomen. Även om denna kärlek uppenbarligen är mer ett beslut än någonting annat blir det snart sann förtjusning och Kalego lär känna den glada SC. Han bryr sig osjälviskt om henne och skyddar henne. Även om han gör flera allvarliga försök att vinna hennes känslor för sig själv, så slutar han upp sådana sysselsättningar för hennes lycka.

Eftersom de båda är förälskade i SC, blir Takashi och Kovu rivaler. Men de delar också en djup respekt och vänskap .Han villig att slåss och döda Kovu för att rädda SC när den senare är under Zels kontroll, men han är den snabbaste att förlåta och välkomna honom tillbaka när Kovu själv är igen.