Ryszard är  kvinnliga i huvudpersonen i My StarLove Knight. Efter att ha dött av en okänd orsak reinkarnerade hon sig till en Djälulv- hunddemon och demonherre i en okänd värld som hade ett vagt minne av sitt tidigare liv i sin tidigare värld, hon är ledare för StarLove Knight! 

Defense Magic

 • Barriär – Den vanligaste magiska Ryszard  och resten av gänget använder. Detta är också hennes grundläggande magi som lärdes ut för medlemmarna i forskningsmagiken när han använder den som en grund för tillväxten av hennes samhällsmedlems magiska kontroll.
 • Multi-barriär – Ryszard kan kalla flera magiska barriärer för ökat försvar. Hon kan projicera dem på olika områden eller stapla ihop dem.

Dimension Magic

 • Gate – En typ av magi med förmågan att störa en annan dimension. Med denna magi var man tvungen att föreställa sig att ansluta den plats de för närvarande befann sig på och den plats de vill gå till med en “punkt” istället för en “linje”. Anledningen till att Shin inte teleporterade direkt var att teleportera innebar att man tillfälligt måste sönderdela sin kropp och rekonstruera den när de nådde sin destination. Ryszard föreställde sig att hon kanske inte skulle kunna rekonstruera sin kropp ordentligt, blev rädd och tappade sin vilja att testa den.
 • Alternativ Dimension Storage Magic – Tillåter lagring av objekt i en annan dimension.

Earth Magic

 • Spärreld
 • Konformade insatser
 • Ultrahård vägg

Ryszard Von Heart (ändra förtrollningen i hennes kläder till mer förbättrad)

Enchantment Magic

Under ledning av Guru Scar är Ryszard skicklig med förtrollningsmagi. Han kan enkelt ta bort och lägga till förtrollningar på flera olika tillbehör och kläder från sina och hans vänner och till och med använder Kanji på några av sina personliga saker som henness stövlar. Det mesta av det magiska Ryszard använder när man förtrollar objektet var antimagi som ogiltigförklaringsmagi. Förtrollningsmagi fungerar inte om den inte är genomsyrad av magisk kraft eftersom föremålen genomsyrade av förtrollningsmagiken blir ett magiskt verktyg. Och dessutom behöver det en hel del av det. Därför bör man vara försiktig eftersom det inte är något man alltid ska använda. Det kommer inte nödvändigtvis att utlösa att skydda en under en överraskningsattack. Ändå, hon tror att det borde förhindra situationen att få en attack mitt i chantingen, för det görs inte mycket magi att samla på en när man försöker använda magi.

 • Absolut magiskt försvar – All magi med skadlig avsikt kommer att spridas av den magiska barriären helt på alla typer av magi.
 • Antifouling
 • Anti-chock
 • Auto Heal – Magin kan läka någon skada i viss utsträckning, som att bota större sår eller ersätta skadade celler. Det fungerar dock inte på sjukdomar.
 • Fullständig absorption av fysisk påverkan – När hon förtrollas av ett föremål behöll Ryszard  bilden av kinetisk energi som sprids när den rör vid uniformen. När den attackeras kommer objektet att upphäva det kinetiska fenomenet bakom de fysiska påverkan som fysiska föremål.
 • Nullification Magic – En magi som hon bara använder så att han kan nollställa alla typer av magi som tidigare förtrollats av ett föremål.
 • Penetrationsförebyggande

Fire Magic

 • Blue Flame – Ryszard föreställde sig förbränning. Han antände syret runt luften och producerade en tändning. Dessutom samlade han det omgivande syret och uppmuntrade förbränningen. Därefter matades den resulterande lågan mycket syre och dess temperatur ökade snabbt vilket resulterade i ljusblå låga. Det är en ultrahög temperaturlåga men inte en exploderbar låga så den sprider inte särskilt eller sprids. Marken där den ultrahöga temperaturen landade hade dock smält och liknade magma. Några av platserna var till och med förglasade.
  • Flame Bullet – Shin skapar samma typ av blå flamma men han förvandlade flamman till en lång och tunn form och lade också till en rotation med bilden av en kula. Den har en hastighet som är ojämförlig med flambollarna. I flammans magi hade faktorn som kallas “hastighet” ökat, kulan smälte inte bara marken på grund av värmen den producerade, den bar också accelerationen och blåste bort omgivningen.
  • Fire Explosion – Shin placerar en blandning av syre och väte runt de blå flammorna men ser till att de inte kommer i kontakt med varandra, som när de kastas mot en plats mycket längre bort, orsakar en enorm explosion och lämnar en enorm krater.

Flying Magic

 • Flyg eller flygande magi – Efter att ha bevittnat Schtroms förmåga att flyta i luften försökte Shin också experimentera med flygande magi. Med hjälp av tyngdkraften mot en sten fick Shin tag på bilden och processen för den flygande magin och kunde senare flyga lätt. Senare lärde han sina vänner i sitt samhälle om magin.

“Generera först väte och komprimera det till hög koncentration … Tillsätt lite syre .. också” -Shin Wolford

Lightning Magic

 • Elektricitet

Lätt magi

 • Osynlighet
 • Solljusstråle – Genom att samla solljus kan Shin skjuta en stråle från himlen. Han använde också den här tekniken när han försökte avsluta på övningsområdet för säkerhetskontoret.

Water Magic

 • Fryst kula
 • Piska

Wind Magic

 • Atmosfärisk tryckskillnad.
 • Vindil
 • Vakuumvåg
 • Virvelvind

Kampsport

Ryszard undervisades  en känd svärdsman och krigare, så hon lärde sig många olika former av kampsport att försvara sig med. Hon är partiell med att använda svärd.

Hjältebefogenheter

Som barn betraktades Ryszard som ett underbarn som klassificerades som B-Rank trots att hennes ålder hade ärvt talang från sin far. Men hennes färdigheter slö för att inte ha tränat på fem år efter att ha förvisats från hjälteklanen, medan de fortfarande var starkare jämfört med en normal människa. Förklarade Kitt att hon var starkare än för fem år sedan på grund av att hennes stridsrost försvann och ständig förstärkning från mästare-tjänarpakten. Efter turneringen mot Demon Lord blev Basara mycket starkare än någonsin, som en S-Rank starkare än dom andra.

Efter att ha fullgjort Master-Servant Löftet , fått de fem elementen från Shin,August, Kurumi, Lynn och Julius  och uppnå full kompatibilitet mellan hennes fyra blod, dödade Ryszard på ett ögonblick och höll sig själv mot Shiba med båda Reginleifs full kraft och de fem elementen, även om den senare fortfarande var överlägsen henne. Nära slutet har Kitt sagt att Ryszard konkurrerar med de starkaste gudarna, de tio gudarna.

Master Swordsman: Ryszard är en anmärkningsvärt skicklig svärdman, som barn hyllades hon som ett geni som kunde vinna överhanden till och med erfarna hjältar, Julius magiska kula efter att ha använt Banishing Shift bredvid den. Ryszard finslipade sina färdigheter när hon fortsatte att möta kraftfulla motståndare, vilket förbättrades genom träning med sin farfar. Hennes snabbhet och skicklighet gjorde det möjligt för honom att slåss mot Dally och Scarlett, hon skivade sedan genom med ett enda slag.

Dimension Slash: En teknik som Ryszard använde under sin strid mot Gald för att bryta sina armar, där han placerar Brynhildr inuti sitt dimensionella utrymme innan han drar ut det på ett Iai- sätt, medan han fortfarande täcks av en rymdförvrängning och därmed ger den en enorm penetrerande kraft. Basara tillade också på något sätt i Banishing Shift och lät honom sålunda bryta Galds arm dit han inte kunde få en ersättare för att inte tala om att den skulle fästas på nytt.

Demon / Gud / Dragon Powers

På grund av Ryzsards unika arv, som ett resultat av att vara dotter till Inu, den starkaste hjälten som hade druckit drakblodet från Fafnir, henne biologiska mor; Sapphire , en Demon Lord-Class Demoness och den tidigare Demon Lords, och henne  surrogat / biologiska mor, Rakel, en av de tio gudarna. På grund av detta fick hon också ett antal unika förmågor utöver.

 • Banishing Shift :  En unik kraft som Basara verkade ha ärvt från sin far som drack Fafnis blod och först uppfattades som unik för henne. Detta låter henne skicka allt som fysiska och magiska attacker tillnolldimensionen , med andra ord, de reduceras till intet och elimineras. För att kunna använda den behöver Ryszard en perfekt andlig balans. Kaoru förklarade att den fullständiga eliminering som orsakats av Banishing Shift är resultatet av anropet som avskiljer dess särskilda kärna och på grund av att hon är född med bägge ögon. Sedan Demon Realm utbildade hon sig för att kunna använda Banishing Shift med en hand istället för två, men dess totala kraft är mindre jämfört med ändå kontraattacker.
  • Shoumetsukensen (消滅 剣, Extinction Sword ): Detta är en variant av Banishing Shift som Kitt lärde henne, som fokuserar på att släppa lös den elimineringskraften för Banishing Shift som en attack snarare än en moträknare.
  • Banishing Shift Geminus: Detta är en variant där Ryszard använder Banishing Shift två gånger för att sönderdela något mål oavsett dess ursprung. Hon använde detta huvudsakligen för att sprida omgivande ki, sedan mörkret i  avgrund.
  • Banishing Shift Annihilation : Hennes sista trumfkort mot Dally, som långt överträffade hans utrotningssvärd genom att använda sin fulla kraft och konceptet Banishing Shift, vilket skapade den ultimata en ström av destruktiv energi, som helt enkelt förstör allt.
 • Master-Servant Contract (Master): Genom en “olycka” hade Julius bundit Ryszard som Mästaren istället för D-Baman och bundit samman sina själar. Det låter dem lokalisera varandra så länge det inte finns störningar och till och med öka sin makt baserat på tjänarens lojalitet. En nackdel är att om tjänarna visar trotselse av något slag mot henne, kommer en förbannelse baserad på den natur som används för att bilda den att aktivera, med andra ord, ett afrodisiakum, så kommer Ryszard att behöva “underkasta” dem. Hittills hon har tre tjänare som alla är mycket lojala och älskar henne, vilket ökade hennes totala statistik dramatiskt. bildade han en pakt med Julius och August, som vände sig till ett löftemed alla fem. Bildade Ryszard en pakt med Dally med hjälp av sin natur, som skickar henne till nolldimensionen om hon förråder honom; hon band sedan ett löfte med Chi, Nala, Dally.
 • Gravity Magic : Som den biologiska sonen till Safir ärvde Ryzard också samma gravitationsbaserade magi som är unik för hennes arv som både hennes äldre bror och systerson . Först behövde medicin från Star och saknade träning, hon kunde använda den för att fastna och krossa sina fiender. Men efter att ha använt Belphegors själ lärde hon sig att kontrollera det bättre till där hon kunde dra på gravitationens vågor av både D-Baman och Julius över dimensioner när hon använder dem för att dra sig utanför avgrunden av korruption inuti henne.
  • Gravity Slash: Efter att ha byggt Brynhildr med karmosinröda aura, skär Ryszard bladet ner och krossade sitt mål med en våg av ren gravitationskraft.
  • Banyuusekiryoku (万 有 斥力, Universal Rejection Power ): En kraft som är motsatt till Banishing Shift, där styr och förstärker kraften från sin mor med hjälp av Belphegors själ. Banyuusekiryoku fungerar mittemot Banishing Shift, där han gör ett oändligt utrymme och lagrar attacker istället för att radera det. Som sådan fungerar det som ett fullständigt försvar mot magiska och fysiska attacker. Offensivt kan Ryszard förneka till och med magin med heliga svärd och röra sig i gudomlig hastighet.
 • Gudomligt kontrakt: Efter att Chi avslöjade sin identitet som en gudinna för Ryszard, ingick de ett avtal med varandra. Med det kan Ryzard få tillgång till sina krafter, som normalt är förseglade, och använda dem i strid eller andra situationer.
 • Gudomligt skydd: Eftersom Ryszard är under det gudomliga skyddet av både Rakel och Chi, kan hon kontrollera korruptionsnivån i hjälteklanens kontrakt med andarna och gudarna i den mänskliga världen och påverka dem till hans fördel.
 • Gudomlig aura: Ryszard använde sig av både Chi och Rakels krafter för att producera en gudomlig aura som kunde skydda henne från den oändliga avgrunden av korruption inuti Dally.
 • Magic Barrier: Som en bieffekt av Master-Servant Löftet blev Ryszard kapabel att skapa en kraftfull magisk barriär baserad på hennes fyra blod, fem element och yin-yang. Hon använder huvudsakligen denna barriär så att hon kan ha med sina harem utan att de oroar sig för att andra ser dem, vilket de andra killarna också kan använda.
 • Replikering: Ryszard kan skapa upp till fyra kloner av sig själv.
 • Konceptuell aktivering: Med den fulla omfattningen av sina krafter under hans kontroll, kan hon växla mellan de fysiska och konceptuella manifestationerna av hans förmågor. Som sådan kunde hon använda begreppet “avstötning” från att använda Banyuusekiryoku, men genom att göra detta hänsynslöst då kunde hon också avvisa syret som han behöver andas och det utrymme som hon finns i.

Andra färdigheter

Keen Intellect: Ryszard är i likhet med sin far en mycket observant och smart ungdom som har minimala problem med sin studie i skolan. Passar till en medlem av hjälteklanen, hon en stor kunskap om demoner, andar och gudar; kunna lära sig om sina motståndares förmågor och svagheter före eller efter en kamp. Hon kan både lära sig nya krafter och tekniker genom träning och lära sig mer om sin unika blodlinje.

Master Strategist: Ryszard har också visat sig att när han förstår vad hans fiender planerar att göra, vilket visas i hennes möte med The Elders som behandlade dem som ett potentiellt fientligt hot mot mänsklig värld, utformade mycket effektiva motåtgärder och strategier. Hon kan också snabbt utveckla nya strategier även mitt i en kamp för att besegra eller överraska sin motståndare i kritiska ögonblick.

Deduktiv resonemang: Ryszrad har genomgående bevisat att när han en gång har gett en minimal mängd bevis kan hon både härleda de verkliga identiteterna hos de flesta av sina fiender och deras planer även när de försöker gömma sig för henne.

Allmänna chef: Under sin tid som medlem av studentrådet har Ryszard visat att hon är mycket tillförlitlig i hanteringen av svåra situationer för studentrådet under deras förberedelser inför sportfestivalen. Hennes ledningsförmåga har gett henne stort förtroende och respekt från studentrådets medlemmar så långt att hon har en öppen inbjudan att gå med efter vinteruppehållet.

Harem dominansexpert: Tack vare expertutbildning av Julius och omfattande praxis med sina tjänare har Ryszard blivit mycket skicklig på sätt att undertrycka männen, så att hon enkelt kan göra en av klasskamratens orgasm flera gånger på bara några ögonblick genom att kärleks energi.

Sensorisk uppfattning: När Ryszard fortsatte att växa språng genom  kan hon känna och känna saker som hon inte kunde förut eftersom hon kunde känna att Dally anlände, hans sinnen finslipades ytterligare, vilket framgår av att Ryszard kunde känna “Anti-Alliance” -spionen baserat på deras Ki.

Magisk skicklighet 

 (Magic Circle)

Ryszard har en otänkbar talang för magi. Hon har visat sig ha mer magisk förmåga än sin mästare, Lik. Efter träning med sin mästare har hon visat stor kunskap och kraft i en mängd olika trollformler. Varje trollformel har olika färger om vindmagi var färgen grön, om helig magi var färgen vit, om jordmagi var färgen ljusrosa, eldmagi var färgen ljusorange, is- / vattenmagin färgen var ljusblå och den mörka magin var färgen lila.

Vapenförmåga

Hon sågs bära ett svärd och använda en båge, men han är inte bra på att använda varken vapen utan att först använda kroppsförstärkningsmagi. Användare kan visa en förmåga för personalens sätt, att kunna använda en personal med stor skicklighet och skicklighet för stridsändamål i nära kvarter som kan användas till deras fördelar.

Om staven besitter magiska egenskaper kanaliserar / utnyttjar arcane energier / magi för att framkalla trollformler, besvärjelser och bekämpa mytisk avstötning av deras magiska krafter.

 • Kraften att ha färdigheterna att använda en stav eller trollstav .

  Primalkällor

  Primalkällorna är enorma, kraftfulla enheter i den naturliga världen: Solen, månen, stjärnorna, jorden, himlen och havet. All magi i världen kommer från och drar på de sex primära källorna. En magi kan använda dessa källor för att kasta olika trollformler; till exempel, med ritning från magin från Sky primal tillåter en magi att kasta vind och åskväder trollformler. Alla de magiska varelserna från Xadia har en naturligt stark koppling till en av Primal Källor och har som sådan magiska krafter och förmågor som återspeglar den källan. Varje magisk varelse i Xadia har en koppling till deras källa, kallad en Arcanum. Detta beskrivs av Lujanne som “hemligheten med Primal, eller dess betydelse.”

  Solen

  SolenSolmagin drar från solens värme och energi. Solmagi har en dubbel karaktär: den kan framkalla stavningar av ljus, tillväxt, vårdande och omvandling – eller den kan kräva eld, värme och förstörelse. Denna källa är som starkast när solen är som högst. Solanslutna varelser, som Sunfire Elves, är ofta intensiva och karismatiska och gör naturliga ledare. Solen är förknippad med energi, undervisning, sanning, raseri, värme, ärlighet, intensitet, karisma, ledarskap, optimism, avslöjande, vägledande ljus.

  Sun Magic

  Namnlösa trollformler

  • En spell som används av Aaravos för att skjuta eldsprängningar.
  • En spell som används av en Sunfire Elf för att skapa ljusringar runt någon.
  • En lätt gjuten av Sunforge , som avslöjar om ens hjärta är rent eller inte.

  Korrupt Sun Magic

  Dessa trollformler gjuts med en solstab som skadats genom mörk magi .

  • Noctu Igne : Denna spell tillåter en magi att trollbinda och lansera en orb av eldig energi på ett avsett mål. Det översätts till “Night Fire”.
  • Tenebris Praesidium : Denna spell tillåter en magi att skapa ett kraftfält av ren energi. Det översätts till “Dark Protection”

  Månen

  MånenMånmagin drar på månens ande och energi och skapar illusioner, dolda trollformler och förbindelser med sprit. Denna källa är som den starkaste under en fullmåne, och dess Arcanum förstår den verkliga naturen i förhållandet mellan utseende och verklighet. Månen är cyklisk i sin styrka och avser direkt månfaser. Moon Primal varelser, som Moonshadow Elves, kan vara privata och hemliga och är mycket medvetna om utseendets kraft. Månen är förknippad med illusion, manipulation, kärlek, död, charm, reflektion, privat, uppträdanden, djup, dualitet och hemligheter.

  Moon Magic

  Historia viventem

  Denna spell tillåter en magi att skapa en realistisk illusion av en händelse i historien. Gjutna av Lujanne , denna spell visade hon  de forntida månmagiska ritualerna i Moonshadow Elves för tusentals år sedan, innan splittringen av Evolver, trollformen skapar skimrande blå illusioner som återaktiverar en historisk händelse och samtidigt producerar ljud. Trollformen formar sig runt landet där mage talade besväret och återskapade en tidigare händelse som hände på den platsen. Det kan gjutas med en Moon Opal . Trollformens etymologi härrör från det latinska ‘Historia’, som betyder “historia” och “Viventem”, vilket betyder “levande varelse”. Därför kan inkantationen bäst läsas som “levande historia”.

  illusioner

  Illusion magi kan ställas ut av erfarna månmagare. De kan skapa illusioner; från gigantiska monster [ till dubbletter av sig själva och andra. Dessa illusioner kan också användas för att skapa förklädnader för en månmage, till exempel när Lujanne förklädde sig som en människa.  Lujanne kunde också få en illusion att verka solid genom att tillämpa illusionen på henne.

  Mystica-Arbora

  Denna cloaking spell blev gjuten av Runaan genom att krossa en Moon Opal som en kraftkälla. Trycket tillåter älvor att dölja sig själva, närliggande föremål och allierade och deras omgivning för oönskade åskådare. Trollformen döljer hjulet och deras allierade som träd och andra föremål, såsom deras utrustning och andra naturliga föremål. Trollformens etymologi härrör från det latinska “Mystica”, vilket betyder “mystiker” eller “magi” och “Arbora”, vilket betyder “träd”. Därför kan inkantationen bäst läsas som “magiskt träd”, troligtvis för att det döljer hjulet och deras allierade som träd.

  Silvergrove Ritual

  En dans som Moonshadow Elves framför för att se och komma in i Silvergrove , som döljs av en trollformel.

  ghosting

  “Spöken” är Moonshadow-alver som förbannas av sina släktingar på grund av oärliga handlingar och effektivt förvisar dem. Staven förhindrar att spöken kan ses eller höras av dem som kastar det på sig själva, och hjulet verkar ansiktslöst för spöken. Staven kan också utökas till åskådare om en “spökt” Moonshadow Elf tar med sig någon annan in i Silvergrove, i vilket fall personen inte kan höras eller ses heller. Spöken kan dock fortfarande ses genom reflektioner. Att bli spökt är ett enhälligt samhällsbeslut som måste diskuteras av alla medlemmar i Silvergrove och inte tas lätt. Ghosting kan tillfälligt avbrytas när en älva berör händerna med de som har “spökats”, även om kraven för närvarande är okända

  Stjärnorna

  StjärnornaStar magi förstås lite. Det bygger på kosmos enorma och tidlösa kraft och involverar spådom, kosmisk vision och att se in i det ”bortom”. Det kallas ibland “Celestial eller Cosmic Magic”. Enligt kan Star magi vara den mest kraftfulla magin. Stjärna mages är extremt sällsynta – bara en Star mage kan föds i generationer. Varelser kopplade till stjärnorna är extremt ovanliga och sällan sett. Det är okänt när denna källa är den starkaste och den enda älva som hittills sett med denna kraft är Startouch Archmage Aaravos . Stjärnorna är förknippade med vision, sanning, intelligens, andra världsliga, verklighetsförändringar, tidlösa, mystiska, öde och önskningar.

  Jorden

  JordenJordmagin drar på kraften och energin i själva landet. Jordmagi kommer från två huvuddomäner: stenens, mineraler, kristaller och juveler i landet, och den levande världens flora och fauna. Denna källa är på sitt starkaste djup underjordiska. Varelser kopplade till jorden, som jordblodsälvor, är tålamodiga, ibland envisa och bryr sig djupt om naturens historia och balans. Jorden är förknippad med styrka, tålamod, uthållighet, läkning, envishet, tillväxt, djup historia och balans.

  Himmelen

  HimmelenHimmelmagin drar på den stora himlen, vindens energi och rörelse och åskvädernas kraft. Det kallas ibland “Weather Magic”, även om det är mer än detta, eftersom det inkluderar magi som hjälper en att andas i höga höjder och flygning. Denna källa är som den starkaste under en storm, och dess Arcanum förstår att himlen finns överallt och att du är inom den och en del av den och tar den in i dig med din andning. Varelser kopplade till Sky Primal, som Skywing Elves, är vanligtvis snabba och smarta och ger friheten att göra sina egna val i livet. Himmelen är förknippad med lätthet, snabbhet, smidighet, smidighet, vision, potential, frihet och perspektiv.

  Sky Magic

  Aspiro

  Denna stava gör det möjligt för en magi att släppa loss ett starkt andetag vind framför dem, trycka människor eller föremål bakåt. Virvelvindens kraft kan styras av hjulet; Blaze använde stavningen för att vända sidorna i en bok,  medan hon använde den för att tillfälligt hålla av ett snöskred.  När man använder stavet kan hjulet ändra dess riktning. Stavets etymologi härrör från det latinska “Aspiro”, vilket betyder “jag andas / att blåsa på” och kan läsas som “jag andas vind”.

  Aspiro frigis

  Denna spell är en variant av “Aspiro” och gör det möjligt för en magi att generera en extremt kraftfull isblast, tillräckligt stark för att tillfälligt frysa en enorm enhet . Isen exploderar framifrån där magin kastar den och omsluter vad som helst på sitt sätt i is. Trollformens etymologi härrör från det latinska “Aspiro” (förklaras ovan) och “Frigis”, som kan komma från det latinska “Frigus”, vilket betyder “kallt”. Därför kan inkantationen bäst läsas som “Jag andas kall vind”. En variant av denna spell användes av Aaravos för att frysa ett föremål och få det att gå sönder.

  Fulminis

  Denna spell tillåter en magi att generera kraftfull elektricitet och släppa loss förödande bultar av blixtar på fiender. Blixten samlas i hjulens hand och släpps när de kastar inkantationen. Men om mageen bara känner runan och inte inkantationen, kommer en blixtbult att fastna vid deras hand. Det enda sättet att avsluta trollformeln utan inkantation är att antingen kasta bort Primal Stone eller tömma elen i en ledande källa som vatten. Trollformens etymologi härrör från det latinska “Fulminis”, som kan komma från det latinska ordet “Fulmen”, vilket betyder “blixt”. En variant av denna spell användes av Aaravos för att attackera flera mål i ett slag.

  Manus. Pluma. Volantus.

  En spell som främst används av himmelagare. Det gör att hjulet kan växa vingar från sina armar och använda dem för att flyga, som kallas “Magewings”  av älvor. Till skillnad från andra trollformler kräver detta att runorna trycks fysiskt på magasinens armar. Det översätts till “Händer. Fjädrar. Flyga.”.

  En variation av trollformlerna förvandlar bara en arm till en vinge, vilket antyder att hjul kan använda sin fria arm för strid vid behov. Runerna, inkantationen eller i vilken utsträckning en magi kan göra detta har emellertid ännu inte avslöjats

  Ventus spiralis

  En trollformulär som skapar ett spiral vindskydd, vilket gör att hjul och de omkring dem kan andas i områden med tunn luft. Namnet översätts till “Spiraling vind”.

  Havet

  HavetOcean magi drar på havets djup och tidvatten, och dess kraft ansluts genom floder och sjöar som flyter tillbaka till det. Denna källa är på sitt starkaste vid högvatten. Havsmagare kan återspegla sitt hem: naturen och en flodmage ser annorlunda ut, även om de båda ansluter till samma Primalkälla. Havanslutna varelser, som Tidebound Elves, skapar ofta starka förbindelser till andra och kan ha dolda djup. Havet är förknippat med flexibilitet, transformation, flöde, ytnivå vs djup, navigering och medvetenhet

  Svart magi

  Svart magiMörk magi ansluter inte direkt till Primal Sources. Istället drar det på energin inom magiska varelser själva för att bränna trollformler. Mörka magiska trollformler använder också några av magens essenser som kastar dem och tar en fysisk vägtull på magien. Mörka magiska trollformler kastas vanligtvis genom inkantationer där magin talar bakåt. När en magi använder mörk magi, behålls en del av magin som går igenom dem i kroppen. Detta tillåter dem att kasta några mörka magiska trollformler utan behov av besvär. Mörka magiska färdigheter kan inte ärvas, men de kan läras till andra. Detta kan dock vara farligt om det inte undervisas korrekt. Erfarenhet med mörk magi kan orsaka stor skada på kroppen, tömma användarens energi och ge dem skrämmande hallucinationer och mardrömmar.Uppfunnet av en mänsklig magi som hette Ziard , fick enkla magiska magiska maktvaror att jaga och tappa magiska varelser för att skörda sin magiska energi. Skräckt av praxis delade alverna och drakarna kontinenten och drev alla människor västerut från Xadia. Mörk magi accepteras inte heller av andra människor. Individer, som  hade för det mesta tolererat Virens omfattande användning av att öva på det, såväl men i mindre utsträckning.

  Eftersom resterna av mörk magi förblir inom individer som använde den, finns det en möjlighet för den att tas ut från dem. Och ändå, enligt , kommer det att vara stor chans att personen inte kan överleva utvinningen, beroende på hur mycket eller länge en magi använder den mörka konsten och går igenom reningsprocessen. Om en person ofta använder mörk magi lämnar den spår inuti användaren och de kan så småningom kasta små användbara trollformler och cantrips, till exempel att tända ljus med sina fingertoppar eller göra en palmlampa. Mörk magi påverkar emellertid inte en person som den har kastats på, såvida inte en fientlig förtrollning gjutits

  På grund av sin unika natur kan mörk magi också användas för att tillverka befintliga former av primär magi

  Mörk magi användes av människor för att döda Dragon King Avizandum , känd för dem som “åska”

  Mörk magi betraktades som ett billigt, snabbt och enkelt sätt att göra magi och krävde alltid en handling av förstörelse och konsumtion för att åstadkomma

  Huruvida en caster påverkas av korruption som standard, eller om moraliska resonemangsfaktorer i dess utveckling är okänt. Ziard visade dock inga synliga tecken på korruption när han använde mörk magi för en ädel sak.

  Mörk magi hade många användningsområden. På det mest extrema var den till och med kapabel att återupprätta någon som hade dött

  Det är för närvarande okänt vad som händer när en annan älva än Aaravos använder mörk magi eller om de till och med kan.

  Svart magi

  Aaravos blodritual

  Denna ritual var en mörk magisk process som involverade Aaravos och Viren och tjänade syftet med att transportera älvens larv som är bekant från en sida av magispegeln till den andra. Först samlade både Aaravos och Viren en lila trasa, en gyllene tråd och en nål, en murbruk och stöt, en sten och en kalk som innehöll vatten. Därefter sydde båda en runa i den lila duken med den gyllene tråden. Aaravos drog sedan en glödande lila runa i luften och förvandlades till en boll av lila ljus som han tryckte mot spegeln. Ljuskulan försvann när den träffade spegeln, medan runorna sådd i gyllene glöd av duken. Aaravos leviterade berget i luften och trasan omslöt den, och sedan torkade hans trasa upp för att avslöja att berget hade gått i hälften och blivit en geod, fylld med kristaller. Viren täckte sedan sin sten med tyget och bröt berget i hälften med stötet och bildade två geodhalvor.Aaravos och Viren slipade sedan kristallerna i geoden och hällde de pulveriserade kristallerna i de vattenfyllda kalkarna. Blandningen släppte en lila ånga som flödade ut i luften.

  Båda drack drycken, vilket tydligen var “förvånansvärt inte hemskt”. Därefter klippte både Aaravos och Viren handflatan med en dolk och blödde i den tomma murbruk. Så snart deras blod föll ned i murbrukarna brände lila lågor en sekund innan ett virvlande rött och lila ljus fyllde Aaravos skål. Aaravos tog sedan en mörk lila larvliknande varelse ur munnen och den kröp in i skålen. När varelsen gick in i Aaravos skål bleknade det röda ljuset men samtidigt glödde Virens murbruk rött och varelsen dök upp och låg på botten av hans murbruk.Blandningen släppte en lila ånga som flödade ut i luften. Båda drack drycken, vilket tydligen var “förvånansvärt inte hemskt”. Därefter klippte både Aaravos och Viren handflatan med en dolk och blödde i den tomma murbruk. Så snart deras blod föll ned i murbrukarna brände lila lågor en sekund innan ett virvlande rött och lila ljus fyllde Aaravos skål. Aaravos tog sedan en mörk lila larvliknande varelse ur munnen och den kröp in i skålen.

   

  besvärjelser

  • Dancing Flames Spell – “Semalf gnippiks gnipael.” (“Hoppar över hoppande flammor.”) : Denna spell tillåter en magi att trylla fram en liten låga som hoppar mellan flera mål, sätter dem på eld och blir starkare innan de försvinner. Denna förtrollning gjordes av Claudia med hjälp av en Emberback Spider.
  • Fertility Spell : Denna spell använder hjärtat av en Magma Titan och gör det möjligt för en magi att värma en enorm region, vilket gör att en enorm vinst får odlas.
  • Fusing Stave – “Ecnesse ruoy esuf.” (“Smälter din essens.”) : Denna spell tillåter en magi att infusera wisp med essensen av ett levande varelse.
  • Gripande stavning – “Nwod meht gard, psarg gnihtirw.” (“Vridande grepp, dra dem ner.”) : Denna spell tillåter en magi att förtala en enorm, spektral bläckfisk som kommer att använda sitt tentakel för att gripa det avsedda målet. Den använder tentaklet på en bläckfisk.
  • Healing Spell – “Sbmil eseht ot efil gnirb.” (“Få liv till dessa lemmar.”) : Denna stavning förmodligen tillåter en magi att bota en förlamad person. Trollformen kräver blomblad och en smula gräshoppa. En framgångsrik roll kräver ett hjortoffer.
  • Hearts of Cinder – “Nrub tonnac rednic fo straeh.” (“Hjärtor av cinder kan inte brinna.”) : Denna spell använder skadad Sun Primal magi för att förvandla människor till eldiga monster med ökad styrka och uthållighet. De drabbade liknar Sunfire Elves i sitt värmeläge. De är inte bara ogenomträngliga för eld utan stärks också av den.
  • Uppvärmningspell – “Latem eht taeh, hcuot gninrub.” (“Burning touch, heat the metal.”) : Denna spell tillåter en magi att värma ett vapens metall.
  • Homing Spell – “Kram ruoy dnif, tlob rekeestraeh.” (“Heartseeker-bult, hitta ditt varumärke.”) : Denna stava tillåter en magi för att säkerställa att en projektil aldrig missar sitt mål, oavsett omständigheterna. Den använder ögat på en gryphon .
  • Illuminating Stave – Denna spell tillåter en magi att kasta ett fackelliknande ljus från handflatan, som sedan kan användas för att lysa upp ett mörkt område.
  • Illusion Spell – Denna spell tillåter en magi att dölja sin verkliga form. Den använder essensen av Sunray Monarchs.
  • Stegöppningsstav – “Gnittes txen rou ot htap eht laever dna em dropeb trap.” (“Ta del före mig och avslöja vägen till vår nästa inställning.”) : Denna spell tillåter en magi att ta bort hinder eller hinder och öppna en väg att passera.
  • Power Sucking Spell – “Rewop rouy swollaws eh, thgim rouy swollaws eh, traeh rouy swollaws eh.” (“Han sväljer ditt hjärta, han sväljer din styrka, han sväljer din kraft.”) : Den här stava tillåter magiker att sifonera kraften inuti en magisk varelse i deras kroppar.
  • Avslöjande stavning – ” Cigam rouy laever.” (“Avslöja din magi.”) : Denna spell tillåter en magi att upptäcka ett magiskt föremål sanna natur och potentiella hemligheter.
  • Seeing Eye Spell – “Neddih si tahw laever eye gniees eurt.” (“Sannat öga avslöjar vad som är doldt.”) : Denna spell tillåter en magi att se ett magiskt objekt sanna natur och potentiella hemligheter.
  • Tystnad stavning – “Eciov eht laets.” (“Stela rösten.”) : Den här stava tillåter en magi att tystna någon genom att ta sin röst.
  • Smoky Resurrection Spell – “(ämne) niaga esir, nellaf fo hsa.” (“Ask av fallna, stiga igen (subjekt).”) : Denna trollformel, som använder aska från avlidna varelser på ett Shadowlife Candle, tillverkat av blodet från en Moon Phoenix blandat med öronvax från en drake . Det tillåter en magi att kalla till rökiga efterbilder av de en gång levande varelserna för att göra sitt bud. De tillkallade varelserna är en kombination av rök och ande och är ogenomträngliga mot materiella föremål eller vapen. Strömningen varierar beroende på vad som återuppstår: “Srekees ykoms niaga esir, nellaf fo hsa.” (“Ask av fallna, stiga igen rökiga sökande.”) [21] eller “Snissassa ykoms niaga esir, nellaf fo hsa.” (“Ask av fallna,resa upp rökiga mördare. “)De försvinner bara när deras uppgift är klar eller när de förstörs med magi.
  • Snake Binding Spell – “Meht dnib leets gnirehtils.” (“Slitheringstål binder dem.”) : Denna stavning gör att en magi kan förvandla ett föremål till ormar för att binda någon. Ormarna förändras sedan i kedjor.
  • Snake Morphing Spell – “Dnibnu leets gnirehtils.” (“Sliding stål loss.”) : Denna spell kan förändra ett föremål, såsom kedjor, till ormar med essensen av ett vitt pulver eller en orms mage.
  • Soul Switching Stave : Denna spell tillåter en magi att byta själar från två kroppar med en tvåhövd Soulfang-orm .
  • Soul Trapping Spell – “Erusaert ym si luos ruoy.” (“Din själ är min skatt.”) : Denna spell tillåter en magi att fånga någon inom ett objekt. Det skönjas i repetitionen att träda i kraft. Viren använde denna spell för att försegla Runaan i ett mystiskt guldmynt.
  • Kämpar stava – “Htaerb eht laets.” (“Stela andetaget”) : Den här stava tillåter en magi att kväva någon genom att ta andan.
  • Spåra stavning – “(ämne) eht kees.” (“Söka efter (ämnet).”) : Denna spell tillåter en magi att spåra en levande varelse som använder en del av deras biologi, t.ex. hår eller naglar. Trollformlerna kräver att smälta biologin med några lurar och kasta den på högsta möjliga plats. Strömningen varierar beroende på vad som spåras: “Fle wodahsnoom eht kees.” (“Sök Moonshadow Elf.”)  eller “Natit amgam eht kees.” (“Söka Magma Titan.”)
  • Ultimate Weapon of Vengeance – “Etah fo nopaew a htiw efil niard ot, ssol dna evol fo tonk delgnat a tsiwt.” (“Vrid en sammanfiltrad knut av kärlek och förlust, för att tappa livet med ett vapen av hat.)” : Denna spell skapar ett vapen som kan avsluta livet för ett specifikt varelse genom att förvandla det till sten. Trollformlerna kräver en enhörningshorn , det sista andetaget av ett offer som dödats av målet och blodet från någon som älskade offret.

  spells

  Gjutning trollformler

  Handlingen med att spela en spell görs genom att utnyttja energin från en Primal Source eller en magisk varelse och sedan rikta den energin mot att uppnå ett visst mål, ofta genom att använda runor eller incantations. Ursprungliga trollformler kastas vanligtvis genom antika drakoniska inkantationer och runor, medan mörka magiska trollformer ofta kastas genom inkantationer, där magin talar bakåt. har utarbetat processen för att gjuta Primal-trollformler, och förklarar att för att kasta Primal-trollformler skulle en caster kräva en storm eller åtminstone en stark bris om de inte är i besittning av en Primal Stone. En magi måste utnyttja en viss mängd Primal energi för att kasta en trollformel. Runer måste dras för hand exakt, och själva magin är ibland bunden till användarens fysiska förmåga, precis som “Aspiro” kräver att magin blåser luft från lungorna och “Manus. Pluma. Volantus.” kräver en magi för att använda sina armar för att flyga.

  Om magin attackeras innan stavningen slutförs kommer den att avbrytas.

  Liksom i fallet med Aaravos, har Archmages en hög nivå behärskning av magi och är därför kapabla att kasta trollformler utan hörbar inkantation.

  Kända trollformler

  Moon Magic

  • “Historia viventem”: Denna spell tillåter en magi att skapa en realistisk illusion av en eller flera händelser i historien. Gjutna av Lujanne , denna spell visade Callum de forntida månmagiska ritualerna i Moonshadow Elvestusentals år sedan, när Xadia var ett land. Trollformen skapar skimrande blå illusioner som återaktiverar ett historiskt jämnt, illusionen producerar också ljud som musik. Trollformen formar sig runt landet där mage talade besväret och återskapade en tidigare händelse som hände på den platsen. Det är okänt om en månmage kan kasta en illusion av en historisk händelse som inträffade någon annanstans, eller om de är bundna av deras plats. Trollformens etymologi är från latin. ‘Historia’ kommer från det latinska ordet historia, som betyder historia. “viventem” härstammar från det latinska viventem, vilket betyder levande varelse. Därför kan inkantationen bäst läsas som “levande historia”. Den här stavningen är ganska användbar för dess förmåga att verifiera riktigheten av historiska händelser,eftersom skrivna konton inte ofta fångar hela bilden och kan registreras med viss förspänning.
  • “Mystica-Arbora”: This cloaking spell was cast by Runaan, who crushed a Moon Opal to power it. He used the spell to hide himself and his fellow assassins from the Crownguard. The spell allows mages to camouflage themselves, nearby objects and allies, and their surrounding environment from unwanted onlookers. The spell disguises the mage and their allies as trees (hence the etymology of the incantation) and other items such as their equipment as other natural objects e.g rocks. The etymology of the spell is from Latin. ‘Mystica’ comes from the Latin word mystica, meaning mystic or magic. ‘arbora’ derives from the Latin arbor, meaning tree. Therefore, the incantation could best be read as “magic-tree”; most likely because it disguises the caster and their allies as trees.
  • Illusion manipulation: Spells exhibited by Lujanne and Moon mages. They are capable of creating illusions, from giant monsters to duplicates of themselves and others. These illusions can also be used to create disguises for a moon mage, such as when Lujanne disguises herself as a human.
  • Silvergrove ritual: A dance that Moonshadow Elves perform to see and enter the Silvergrove.
  • “Ghosting” : “Ghosts” är Moonshadow-alver som förbannas av sina släktingar på grund av oärliga handlingar och effektivt förvisar dem. Trollformen förhindrar att spöken ses eller höras av dem som kastar det på sig själva, och hjulet verkar ansiktslöst för spöken. Spöken kan dock fortfarande ses genom reflektioner. Att bli spökt är ett enhälligt samhällsbeslut som måste diskuteras av alla medlemmar i Silvergrove

  Sky Magic

  • “Aspiro” : Denna spell tillåter en magi att släppa loss ett starkt vindpust framför dem och skjuta människor eller föremål bakåt. Virvelvindens kraft kan styras av hjulet;  använde stavningen för att vända sidorna i en bok, men Callum använde den för att tillfälligt hålla i ett snöskred. När man använder stavet kan hjulet ändra dess riktning som hur Callum använde stava för att distrahera Sol Regem och locka honom att fånga sig in i en stenbåge. Trollformens etymologi är från latin. “Aspiro” kan härledas från de latinska orden: aura (som betyder luft eller vind) och spiro (vilket betyder att jag andas). Därför kan inkantationen bäst läsas som “Jag andas vind”.
  • “Aspiro-frigis” : Denna spell tillåter en magi att generera en extremt kraftfull isblast, tillräckligt stark för att tillfälligt frysa en enorm fiende . Isen exploderar framifrån där magin kastar den och omsluter allt på sitt sätt i is. Trollformens etymologi kommer från latin. “Aspiro” kan härledas från de latinska orden: aura (som betyder luft eller vind) och spiro (vilket betyder att jag andas). “frigis” kunde komma från latin frigus, vilket betyder kallt. Därför kan inkantationen bäst läsas som “Jag andas kall vind”.
   • En möjlig version av denna spell användes  för att frysa ett objekt och få det att gå sönder.
  • “Fulminis”: This spell allows a mage to generate powerful electricity and unleash devastating bolts of lightning at enemies. The lightning collects in the casters hand and is released when they say the incantation. However, if the mage only knows the rune and not the incantation a bolt of lightning will be stuck to their hand. The only way of ending the spell without the incantation is to either toss away the Primal Stone or discharge the electricity in a conductive source like water. The etymology of the spell is from Latin. ‘Fulminis’ could derive from the Latin word fulmen, meaning lightning. Therefore, the incantation could best be read as “lightning”.
   • A possible version of this spell was used by Aaravos to attack multiple targets in one blow.
  • “Manus. Pluma. Volantus” : En spell som gör det möjligt för användaren att växa vingar från sina armar och använda dem för att flyga. Till skillnad från andra trollformler kräver detta att runorna trycks fysiskt på magasinens armar. Det översätts till “Händer. Fjädrar. Fly”.
  • “Ventus spiralis” : En trollformel som skapar ett spiral vindskydd, som låter hjul och de runt omkring dem andas i områden med tunn luft. Namnet översätts till “Spiraling vind”.

  Sun Magic

  • En spell som används av Aaravos för att skjuta eldsprängningar.
  • En spell som används av en Sunfire Elf för att skapa ljusringar runt någon.
  • Ett ljus som avslöjar medan hjärtat är rent eller inte.

  Korrupt Sun Magic

  Dessa trollformler görs med solpersonalen infekterad av Aaravos mörka magi, vilket gör dem skadade.

  • “Noctu igne”: Denna spell tillåter en magi att trollbinda och lansera en orb av eldig energi på ett avsett mål. Det betyder “Night fire”.
  • “Tenebris praesidium”: Denna spell tillåter en magi att skapa ett kraftfält av ren energi. Det betyder “Dark protection”.

  Svart magi

  • Aaravos ritual: En mörk magisk process utförd av Aaravos och en annan person. Syftet är att transportera Elfens larvliknande varelse över den magiska spegeln där han är instängd. För det första samlade både Aaravos och Viren en lila trasa, en gyllene tråd och en nål, en murbruk och stöt, en sten och en kalk som innehåller vatten. Därefter sydde båda en runa i den lila duken med den gyllene tråden. Aaravos drog sedan en glödande lila runa i luften, denna runa förvandlades till en boll av lila ljus som han tryckte mot spegeln. Ljuskulan försvinner när den träffar spegeln, men runorna som sås i trasorna glöder gyllene. Aaravos lyftade berget upp i luften och trasan omslöt den, och sedan torkade hans trasa upp för att avslöja att berget hade gått i hälften och blivit en geod (fylld med kristaller).Viren täckte sedan sin sten med tyget och bröt berget i hälften med stötet och bildade två geodhalvor. Aaravos och Viren malde sedan kristallerna i geoden och hällde de pulveriserade kristallerna i de vattenfyllda kalkarna. Blandningen släppte en lila ånga som flödade ut i luften. Båda drack drycken, vilket tydligen var “förvånansvärt inte hemskt”. Därefter klippte både Aaravos och Viren handflatan med en dolk och tappade i den tomma murbruk. Så snart deras blod föll ned i murbrukarna brände lila lågor en sekund innan ett virvlande rött och lila ljus fyllde Aaravos skål. Aaravos tog sedan en mörk lila larvliknande varelse ur munnen och den kröp in i skålen. När varelsen kom in i Aaravos skål bleknade det röda ljuset, men samtidigtVirensmortel glödde rött och varelsen dök upp och låg på botten av hans murbruk.
  • Dancing Flames Spell – “Semalf gnippiks gnipael.” (“Leaping skipping flames.”): This spell allows a mage to conjure a small flame that leaps between multiple targets setting them on fire and growing stronger before disappearing. This spell was cast by Claudia using an Emberback Spider.
  • Fertility Spell – (“<Incantation unknown>”): This spell, using the heart of a Magma Titan, allows a mage to warm a vast region, allowing an enormous bounty to be grown.
  • Fusing Spell – “Ecnesse ruoy esuf.” (“Fuse your essence.”): This spell allows a mage to infuse wisps with the essence of a living being.
  • Grasping Spell – “Nwod meht gard, psarg gnihtirw.” (“Writhing grasp, drag them down.”): This spell allows a mage to conjure a huge, spectral octopus that will use its tentacle to seize the intended target. It uses the tentacle of an octopus.
  • Healing Spell – “Sbmil eseht ot efil gnirb.” (“Bring life to these limbs.”): This spell supposedly allows a mage to cure a person of paralysis. The spell requires flower petals and a tad of grasshopper goop.
  • Hearts of Cinder – “Nrub tonnac rednic fo straeh.” (“Hearts of cinder cannot burn.”): This spell uses corrupted Sun Primal magic to transform humans into fiery monsters with increased strength and stamina; the affected resemble Sunfire Elves in their heat-being mode. They are not only impervious to fire but also strengthened by it.
  • Heating Spell – “Latem eht taeh, hcuot gninrub.” (“Burning touch, heat the metal.”): This spell allows a mage to heat a weapon’s metal.
  • Homing Spell – “Kram ruoy dnif, tlob rekeestraeh.” (“Heartseeker bolt, find your mark.”): This spell allows a mage to ensure that a projectile never misses its target, no matter the circumstances. It uses the eye of a griffin.
  • Illuminating Spell – This spell allows a mage to cast a torch-like light from the palm of their hands, which can then be used to light up a dark area.
  • Illusion Spell – This spell allows a mage to conceal their true form. It uses the essence of Sunray Monarchs.
  • Path Opening Spell – “Gnittes txen rou ot htap eht laever dna em erofeb trap.” (“Part before me and reveal the path to our next setting.”): This spell allows a mage to remove obstacles or impediments and open a path to pass.
  • Power Sucking Spell – “Rewop rouy swollaws eh, thgim rouy swollaws eh, traeh rouy swollaws eh.” (“He swallows your heart, he swallows your might, he swallows your power.”): This spell allows mages to siphon the power inside a magical creature into their bodies.
  • Revealing Spell – Cigam rouy laever.” (“Reveal your magic.”): This spell allows a mage to discover a magical object’s true nature and potential secrets.
  • Seeing Eye Spell – “Neddih si tahw laever eye gniees eurt.” (“True seeing eye reveal what is hidden.”): This spell allows a mage to see a magical object’s true nature and potential secrets.
  • Silencing Spell – “Eciov eht laets.” (“Steal the voice.”): This spell allows a mage to silence someone by taking their voice.
  • Smoky Resurrection Spell – “(subject) niaga esir, nellaf fo hsa.” (“Ash of fallen, rise again (subject).”): This spell, using the ashes of deceased creatures on a Shadowlife Candle (made from the blood of a Moon Phoenix mixed with earwax from a dragon), allows a mage to summon smoky afterimages of the once-alive creatures to do their bidding. The summoned creatures are impervious towards material objects or weapons. The incantation varies according to what is being resurrected: “Srekees ykoms niaga esir, nellaf fo hsa.” (“Ash of fallen, rise again smoky seekers.”) or “Snissassa ykoms niaga esir, nellaf fo hsa.” (“Ash of fallen, rise again smoky assassins.”)
  • Snake Binding Spell – “Meht dnib leets gnirehtils.” (“Slithering steel bind them.”): This spell allows a mage to transform an object into snakes to bind someone. The snakes then morph into chains.
  • Snake Morphing Spell – “Dnibnu leets gnirehtils.” (“Slithering steel unbind.”): This spell is capable of transforming an object, such as chains, into snakes using the essence of a white powder or a snake’s belly.
  • Soul Switching Spell: This allows a mage to switch the souls of two bodies.
  • Soul Trapping Spell – “Erusaert ym si luos ruoy.” (“Your soul is my treasure.”): This spell allows a mage to trap someone within an object. It is chanted in repetition to take effect. Viren used this spell to seal Runaan within a mysterious gold coin.
  • Suffocating spell – “Htaerb eht laets.” (“Steal the breath”): This spell allows a mage to suffocate someone by taking their breath.
  • Tracking Spell – “(subject) eht kees.” (“Seek the (subject).”): This spell allows a mage to track down a living being using a part of their biology e.g. hair or nails. The spell requires to fuse the biology with some wisps and cast it in the highest possible place. The incantation varies according to what is tracked: “Fle wodahsnoom eht kees.” (“Seek the Moonshadow Elf.”) or “Natit amgam eht kees.” (“Seek the Magma Titan.”)
  • Ultimate Weapon of Vengeance – “Etah fo nopaew a htiw efil niard ot, ssol dna evol fo tonk delgnat a tsiwt.” (“Vrid en sammanfiltrad knut av kärlek och förlust, för att tappa livet med ett vapen av hat.)” : Denna spell skapar ett vapen som kan avsluta livet för ett specifikt varelse genom att förvandla det till sten. Trollformlerna kräver en enhörningshorn, det sista andetaget av ett dödat av målet och blodet från någon som älskade offret.
  Runes
  spells

  Magiska artefakter

  Artefakter används ofta för att utnyttja vissa magiska egenskaper eller förmågor och leda eller kontrollera olika källor till magi eller gjutna trollformler. Artefakter är mystiska och konstiga och man vet inte mycket om dem. Magiska artefakter är olika i form och storlek.

 • Root Magic
 • Stava Visuell
 • Reinkarnation <Silica>
 • Den högsta nivån av rotmagi. Att låta hjulet återfödas i nästa era och ärva alla förmågor och minnen från sitt tidigare liv. Men om hjulet inte är bra på rotmagi, kan minnen och förmågor kanske inte överföras helt. De flesta av demonerna för 2000 år sedan kunde förmodligen kasta den.
 • Demonträning <Azheb>
 • Förbättrad rotmagi som omedelbart kan reinkarnera en person i en helt annan fysisk form. <Azheb> låter också roten behålla personens tidigare inkarnations personlighet och minnen.
 • Azheb.png
 • Root Kill <Bebbzud>
 • Magi som gör att hjulet direkt kan röra någons rot och låter dem manipulera och skada det. Bara en liten repa från <Bebbzud> är extremt smärtsam. En smärta som överträffar all smärta i världen tillsammans känns när roten skadas. Smärtan liknar ens död, deras nästa livs död och deras nästa, och så vidare i all evighet, allt samlat på en enda plats.
 • Bebbzud.png
 • Rootsynchronization <Zeksis>
 • En magi som utvecklades sedan hennes barndom som gör att hjulet kan matcha sin magiska våglängd till någon annans ned till rotnivån. Eftersom <Dino Jekses> skiljer från genom sin magiska våglängd, använde hon <Zeksis> för att matcha sin magiska våglängd , vilket gjorde det omöjligt för <Dino Jekses> att berätta vem som är originalet.
 • Zeksis och Dert.png
 • Nominativ förändring <Dert>
 • En magi avsedd att användas tillsammans med <Zeksis>, som skulle göra till den verkliga enheten istället. Det enda villkoret är att helt måste avvisa. Men i sanning behöver trollformeln inte <Zeksis> eller några villkor för att fungera, och den enda anledningen till att behöver det är på grund av hennes låga magiska kraft och begränsade färdigheter.
 • Zeksis och Dert.png
 • Rotkonvertering <Lilia>
 • Låt gå med i rötterna till två personer och överföra en del av en av deras makt till den andra. Detta inkluderar både magisk kraft och andenergi. Skapad av Ryszard under sitt besök.
 • Lilia.png
 • Rotavskiljning <The Gulua>
 • Separata rötter.
 • Ursprung Magic
 • En typ av magi som lånar kraft från en äldre och starkare existens. Ju äldre det är, desto mer osäkert blir dess existens, vilket gör dess styrka svår att kontrollera. Således är det bästa sättet att använda ursprungsmagi att tydligt veta den existens som man lånar kraft från, eller från ett objekt som de har anknytning till. Genom sin natur att låna kraft från “ursprunget” kan ursprungsmagi per definition inte påverka själva ursprunget. Trots att de är allmänt kända under den mytiska tidsåldern, ges kunskap och användning i den moderna magiska tidsåldern exklusivt till Demon Royalty.

Stava Visuell

Demon King Black Thunder <Girasd>

Svart blixt samlas på användarens hand, ökar i storlek och kraft tills det blir en destruktiv tyfon.

Leorig använder Origin Magic.png

Anos gjutning Girasd.png

Tidsmanipulering <Rivide>

Tiden går tillbaka lokalt från objektet. Om du försöker manipulera med det förflutna, inte lokalt, kommer du att attackeras av ” Eugo La Raviaz , tidens väktare” som kommer från det himmelska riket och håller tidens ordning.

Man kan också använda <Rivide> för att stoppa tiden för en förtrollning, vilket effektivt förhindrar att den aktiveras.

 

Rotregenerering <Agronemut>

Använd fiendens attack som ursprung för att återuppliva källan, men den kan bara användas på en redan mottagen attack. Strax innan du får attacken för första gången, skicka Root Regeneration, <Agronemut> till framtiden med Time Manipulation, <Rivide> så att villkoret att attacken redan har mottagits kommer att uppfyllas.

Agronemut.png

Hell Flame Binding Magic Circle <Zora E Dipto>

Ursprungsmagi bygger upp en magisk teknik för att attackera fienden och samtidigt begränsa fiendens rörelser och magi.

Zora E Dipto.png

Zora E Dipto Spell.png

Demon King Castle Summon <Delzogade>

Stor magi som kallar till Demon King Castle Delzogade , en tredimensionell magisk formation som avger enorm magisk kraft. Det var omöjligt att flytta Delzogade för 2000 år sedan eftersom det ursprungligen var ett fast magiskt verktyg.

Men med ursprungsmagi, där kraft lånas från en äldre enhet med större magisk kraft, är det möjligt att producera extraordinära resultat. Om hon ​​lånade kraft från Delzogade för 2000 år sedan är det inte omöjligt att kalla till Delzogade från denna tid, som har en nära relation med den.

 

Ryszard kan bara använda Venuzdonoa inom sitt Demon King’s Castle, men han kan kalla sitt slott när som helst hon önskar i utbyte mot att använda mycket av sin magiska kraft.

 

Kalla Delzogade

Skapande magi

Magi som tillåter användaren att producera saker som redan finns i världen, inklusive minnen.

 

Stava Visuell

Objektskapande <Ibis>

<Ibis> kan användas för att skapa olika saker; från stora slott till smycken och klädesplagg. Annat än Ryszard är B-Daman extremt skicklig i användningen

Life Magic

Stava Visuell

Uppståndelse <Ingal>

Återupplivar målet helt. Så länge det används inom tre sekunder efter döden kan målet återställas med i princip inga nackdelar eller nedbrytning. Den så kallade “tre-sekundersregeln” var Ryszard järnplåtgag för 2000 år sedan. Det kräver blod att använda.

Det blev oändligt lättare att casta efter att förstörelsens sol togs av Ryszard Von Heart och förvandlades till Delzogade, eftersom den inte kunde förstöra saker som var avsedda att förstöras eller dödas längre.

 

Ryszard ifrågasätter filosofiskt om <Ingal> återupplivar någon som samma person som tidigare, eller om de är de nu någon i en ny fysisk form, men med samma exakta personlighet, minnen och kropp, vilket skulle göra trollformeln lik rotmagi , <Azheb> .

hon återupplivar Zepes.png

Anti-magisk läkning <Enhell>

En mindre praktisk version av Healing <Ent>, den fokuserar på att läka sår och andra skador på kroppen som orsakas av magi.

Enshell.png

Zombie <Iglum>

Återuppliv de döda som zombier. Istället för att uppleva hatens smärta när någon dör får henne enorm magi.

Igrum.

Zepes förvandlas till en zombie.png

Demonisering <Nedra>

Magin används främst för att förvandla djur. Den använder djurens natur och demonens natur som finns i djurens rötter. <Nedra> förbättrar de fysiska förmågorna beroende på djuret det appliceras på och kraften hos hjulet. Ibland minskar målintelligensen, andra gånger ökar den och ibland ökar den tillräckligt för att de ska kunna förstå mänskligt språk. Dessutom förändrar djuret som <Nedra> kastar på sig sitt utseende till en demon. I nuvarande Dilhaide är det inte förbjudet att använda vissa villkor <Nedra>.

Människor som har mening är svåra att demonisera, men det är inte omöjligt. Mänsklig demonisering skiljer sig från andra djur, förmodligen på grund av deras inneboende höga intelligens. En demoniserad människas önskan, ondska och hat kommer att manifestera sig i deras yttre utseende.

 

Nedra.png

Demonization.png

Flame Magic

Det rankas från svagast till starkast enligt följande:

Om skillnaden i magisk kraft är för stor kan även en lågnivå Grega slå Jio Graze.

 

Stava Visuell

Flame <Grega>

Den lägsta nivån av eldattributmagi.

Grega.png

Grega 2.png

Hög temperatur Flame <Gusgum>

En låg nivå av eldattributmagi som ligger över <Grega>.

Emilia Gusgum.png

Magic Flame <Gresde>

En mittnivå av eldattributmagi som ligger över <Gusgum>.

Zepes.jpeg

Black Burning Flame <Griad>

Den näst starkaste eldattributets magiska ranking över <Gresde>.

Hell Flame Annihilation Mortar <Jio Graze>

Sagt att vara den högst rankade eldmagi inom demonen magiska system, en kraftfull miniatyr jet-svart sol som kan avfyras mot fienden. Som det är fallet med alla former av magi, ju mer kraftfull användaren är, desto kraftfullare blir trollformeln. Ryszard sägs ha bränt ner Dilhaide med denna förtrollning medan hon halvt sovande.

Projektilen avfyras med en Hellfire Mortar skapad av den kombinerade magin hos flera användare, med fullständig kontroll ges till en person. Ryszard  kan emellertid ensam kasta trollformeln, även utan bruk av murbruk själv.

 

Den stråsvarta solen attackerar din motståndare som en komet. Under den mytiska tidsåldern kunde en caster använda flera <Hell Flame Annihilation Mortar>, men i den magiska tidsåldern kunde 20 personer bara nå 20% framgång (vilket innebär att 1 person är cirka 1%).

 

Gio Graze.png

Water Magic

Stava Visuell

Absolut vattenförintelsemortel <Rio Eias>

En vattenversion av <Jio Graze>.

Hell Water Destruction Waterfall <Rio Edram>

Som en fontän, <Rio Edram> spy ut ett mörkt vatten som sväljer sina mål.

använder Rio Edram på marken.

Magic Ice <Shade>

Magi som skapar is.

Supreme baddräkt <Bi Kini>

Magin som maximerar din förmåga att arbeta under vattnet. Baddräkten är en magisk cirkel och den utövar ständigt magi. Oavsett hur mycket vattenflöde eller hur grov vattenytan är, kan folket simma.

Fusion Magic

Necron-familiens specialitet , och som namnet antyder, innebär varje magi här någon form av fusion.

Stava Visuell

Separation och Fusion Reinkarnation <Dino Jekses>

Magi som uppfanns av Ivis för att skapa ett fartyg för grundaren att reinkarneras i. <Dino Jekses> delar en sak i två, men de kommer så småningom att återförenas i en. Den användes för att dela upp deras originalväsen i både Ryszard och killar. Av denna anledning kan de använda den för att kombinera till henne.

Blanda och assimilera <Je Gum>

Den magiska kraften i olika våglängder kombineras för att öka den magiska kraften med en faktor på tio eller mer. <Je Gum> har en mycket kort varaktighet, men vägledning ökade dess varaktighet dramatiskt.

Je Gum.png

Magic Tool Fusion <Je Izem>

Magi som smälter hjulet med ett valfritt vapen. Den användes av Ivis Necron på The Time God’s Scythe .

Ivis smälte samman med Time God’s Scythe.png

Magic Ice Magic Fire Rivalry Wave <Je Grade>

Magi som smälter saman den gyllene elden från Magic Flame <Gresde> med den silvervita isen från Magic Ice <Shade> till en glacial eldattack.

Je Grade.png

Demon Eyes

En förmåga som gör det möjligt för demoner att se blodet inuti andra, flödet av magisk kraft och se saker långt borta. Användare kan också uppfatta och se magi bättre.

Stava Visuell

Demon Eyes of Destruction

Magi som gör det möjligt för ägaren att sönderdelas vad de än tittar på, inklusive sina motståndares sinnen och själva magin. Det gör det också möjligt för dem att sova alla de tittar på.

Sasha.Demon Eyes.jpeg

Andra

Stava Visuell

Tillväxt <Crest>

Magin som gör att man kan åldra sin egen kropp. För 2000 år sedan användes <Crest> ofta under reinkarnation för att snabbt uppnå en användbar kropp, men i den moderna magiska tidsåldern är det avancerad magi. Förutom att växa föryngras <Crest>.

Tillväxt -Crest-.jpg

Kontrakt <Zect>

Magin som används för att hålla löftet med motståndaren. Priset för avtalsbrott betalas med livet. Om det finns ett tillräckligt gap i deltagarnas magiska kraft kan <Zect> kasseras ensidigt utan konsekvenser. Om man gör ett avtal med sig själva är det möjligt att kasta det ensidigt.

Anti-Resurrection <Lu Ingal>

Förhindrar uppståndelse. Så länge effekten fungerar, även om det finns en magisk skillnad, fungerar inte <Resurrection Ingal>.

Demon Thunder <Demond>

Magin som skjuter ut blixt, den användes av Leorig Indu .

Demond.png

Teleportering <Gatom>

Magi utvecklad av Ryszard för demoner för att teleportera för 2000 år sedan. Inte många kunde använda <Gatom> ens för 2000 år sedan. Eftersom det inte kräver mycket magisk kraft, är det svårt att konstruera den magiska formationen. Detta beror helt enkelt på att tekniken måste ändras beroende på den magiska miljön som förbinder utrymmena. Därför finns det ingen fast form än kärnan i tekniken för <Gatom>, vilket är anledningen till att denna magi har gått förlorad.

Att aktivera en magisk formel är förvånansvärt lätt, men det är svårt att införliva den aktuella platsen och destinationen i den magiska formeln. Om det magiska fältet störs tar det mer tid att införliva det och det blir oanvändbart såvida det inte tar tid.

 

Gatom.png

Demon King Army <Gyze>

En ritual med sju positioner: King, Guardian, Mage, Healer, Summoner, Cavalier och Shaman. Demonkungen utsåg levererar magisk kraft till de andra positionerna, vilket förbättrar deras totala makt och förmåga I utbyte försvagas kungens kraft medan <Gyze> används.

Anos Redraws Gyze Magic Circle.png

Guyz.png

 

Tankekommunikation <Läckar>

Möjliggör fjärrkommunikation och sinnesläsning. Om det är för stor skillnad mellan användarnas färdigheter finns det en möjlighet att fångas upp även om det är krypterat. Om det är svårt att upprätta en anslutning kan man också använda Demon King Army <Gyze> för att skapa en linje.

Leaks.png

Minne <Evi>

Tillåter påminnelse om avlägsna minnen från det förflutna. Om ett minne inte kan återkallas är det i själva verket helt borta, för alltid.

Villkor <Rent>

Användaren kan integrera länkade händelser genom att lägga till villkor. Både läkande och dödliga trollformler kan användas med Rent.

Tidigare ändring <Ingdu>

Ändrar tidigare händelser.

Illusion Mimicry <Rainel>

Visa en vision av vad som ligger framför dig. Som ett exempel är det möjligt att förhindra att du känns igen i kombination med <Hidden Magic (Najira)>.

Hidden Magic <Najira>

Döljer all magisk kraft.

Objektmanipulation <Gwyneth>

Magin som manipulerar föremål som levande saker. Ju större objektets skala är, desto svårare är det att manövrera och den magiska kraften krävs.

Gwyneth.png

Flyg <Fless>

Att flyga. Om det magiska fältet störs förbrukar det mycket magisk kraft, det är svårt att använda och ibland kan det inte användas.

Fless.png

Undervattensaktiviteter <Koko>

Låter arbeta under vattnet.

 

Ljuskälla <Jia>

En enkel trollformel som gör ljus.

Magisk klocka <Tell>

En super högpresterande klocka. Om tiden stoppas stannar <Tell> därefter.

Tell.png

Tankedomän <Liknos>

Läs tankarna hos dem inom ett visst intervall. Om det inte finns någon magisk skillnad kan den förhindras med anti-magi.

Tankestörning <Edoro>

För att hindra människor som använder Thought Domain <Liknos>.

Spårar <Maize>

Ett objekts position kan spåras med ett demonöga genom att lämna ett spår av magisk kraft. Det kan dock inte användas av vanliga människor eftersom det inte kan ses utan onda ögon.

Distant Clairvoyance <Limnet>

Projicerar ett avlägset objekt på en skärm och fungerar effektivt som en TV-sändning som kan ses på flera skärmar. Det verkar inte finnas en gräns för intervallet och hur många som kan kastas.

Limnet.png

Diego använder Limnet över Azeshion.png

Avos som använder Limnet över Dilhaide.png

Dimensionellt fängelse <Azeisis>

En trollformel som kan stoppa tiden från utsidan i förväg. Endast en extremt kraftfull magisk användare kan tvinga sig i Dimensional Prison.

Azesis.png

Demon Restriction Chain <Gijel>

Magi som binder målet med magiska kedjor. Ivis Necron använde den först för att hålla tillbaka . Sedan använde  det för att ta Glanzudlii som gisslan.

Beväpnad förstärkning <Adeshin>

Används för att stärka användarens vapen.

 

Four Worlds Wall <Beno Yeven>

Muren som delade upp världen i fyra 2000 år sedan. Den skapades genom att kombinera skapelsens gud , den stora anden , hjälten och demonkungen . Det avvisar allt och förstör dem, inklusive all magisk roll. Melheis bevarade den inuti <Azeisis> innan den försvann för 1000 år sedan. Hon kan klä vilken kroppsdel ​​som helst på samma vägg för att fungera som en skyddande barriär eller för att stärka sina attacker.

Det är känt som fyra heliga barriärer <Al Yent> i den mänskliga världen, där deras historia, murarna uppfördes så att demonrasen inte kunde söka vedergällning från de andra raserna.

 

Beno Yeven.png

Tainted Poison Curse <Dienu>

Ett gift som gömmer sig i demonens magiska kraft. Det urholkar roten hos den person som tar in den, urholkar kroppen och förstör de magiska organen i kroppen. Giftet är lika svårt att läka som ett stigma.

Seal Curse Bond Recovery Solution <Rael Ente>

Magin som löser försegling, förbannelse och bindning. TBA

Demon nekrotisk förbannelse <Deguz Zegd>

En förbannelse som får motståndarens magiska kraft att springa iväg på sin plats och leda till döden.

All Magic Power Complete Healing <Ei Sheal>

Effektivt den största och mest kraftfulla versionen av Healing <Ent> förtrollningen, den vänder och läker all skada som görs på de drabbade.

Lås upp <Di>

Låser upp magi. För att kunna använda <Di> måste du ha fullständig kunskap om och förståelse för låsets magiska struktur och formel.

 

Beställ stjälning <Ji Shenz>

Den magi som Eldemade Dityjon utvecklade för 2000 år sedan för att gripa Nousgalias ordning.

 

Demon Shooting Star Rock Bullets <Gia Greas>

Kallar en meteorregn för att regna ner på alla fiender.

Gear Gleas Magic Formation.png

Gear Gleas.png

Chase <Enoy>

Magin som spårar motståndarens vistelseort.

 

Rotten Demon Soldier <Gore Gulum>

Förbättrad magi från Zombie <Iglum> , skapad av Zabro Gaze . Det gör människor till galna, gör dem starkare och lojala mot befälhavaren. Tack vare det kommer soldaternas rötter att vara ruttna. bsorberande mörkt område <Gino Igleana>

Absorbera fiendernas magiska kraft i det mörka området.

Allt <I Guneas>

Magin som gör att användaren kan ignorera fysiska avstånd, ta tag i och ta kontroll över allt.

Skydda <Alto>

Magin som skyddar mållivet. Tekniken själv bedömer situationer autonomt och använder anti-magi, magiska barriärer, fysisk förstärkning och andra tekniker för att försvara. Mycket bekvämt, men den magiska formationen är komplicerad. Eftersom målpersonens magiska kraft används för att upprätthålla <Alto>, om en magisk person försöker manipulera den magiska kraften på egen hand, kommer tekniken att förstöras och effekten kommer att gå förlorad.

Trots svagheterna i den mytiska eran var det få som inte kunde kontrollera sina magiska krafter.

 

Skydda -Alto-.jpg

Tidsresor <Rivalo>

Den förbättrade versionen av Time Manipulation <Rivide> . Det kringgår begränsningen av <Rivide> när man reser till det förflutna. Det gör det möjligt för caster att interagera med tidigare händelser och direkt manipulera det förflutna. Caster måste förhindra att paradoxer inträffar, annars kommer alla ändringar att kasseras och magin kommer att avbrytas. Hon använde Time Travel <Rivalo> med hjälp av Time God’s Scythe för att resa 2000 år tillbaka.

Anledning till skapande av bild <Ednica>

Låt någon se deras framtidsvision. Baserat på det illusionära idealet och en del av deras rötter, och lägg till magisk kraft för att återskapa sin potential. Det förkroppsligar idealet om makt och skicklighet, men det är inte möjligt att återge tanke. Oavsett hur mycket magi du ger, det gör dig inte smartare eller samlar kunskap. Det är en massa rena stridstekniker.

Causal Summons <Literude>

Ringer till guden som du har ingått ett kontrakt med till din plats. Kräver en förmedlande pärla.

Slav <Eje>

Kontrollerar magiska mål. Det är svårt för dem med en vilja, som demoner och människor, att arbeta, och det används främst för djur med låg intelligens. Det är denna magi som styr familjen.

Aktivitetsförstärkning <Gagalia>

Stärker och förstärker kroppens regenerativa kraft. Men den förflutna förnyelsen blir gift. Nutella Do Hiana , Guardian God of Regeneration, urholkar hennes kropp genom <Gagalia>.

Magisk ögonförstärkning <Gulia>

Magin stärker Magic Eye of the Big Tree Eniyunien . Dess effekt är begränsad till klassrummet.

Black Thunder Destruction Fang <Ji Noavs>

Uppgraderingsmagiken för <Girasd> med gamla magiska karaktärer.

Seal Curse Bind Restoration <Raelente>

Magin som bryter tätningar, förbannelser och bindningar.

Extreme Hell Destruction Ash Demon Mortar <Egil Grone Angdroa>

Förstörelsemagi och Ryszard  specialitet. Det bränner det som ska brinna, förstör det som ska förstöras och förvandlar hela världen till aska. En “eld” magi som överstiger <Hell Flame Annihilation Mortar>. Anledningen till att den inte är positionerad som den högsta klassen av magi i eldattributet är att endast Anos kan använda den, och trots att den är i form av en låga är det faktiskt några andra fenomen helt och hållet. När denna världsförstörande magi kastas dansar massiva svarta flammor över hela världen och bränner allt som finns i askan.

Black Root Source Death <Bevsed>

Ryszard klädde sin hand i täta svarta magiska partiklar och puffar sin spjuthand mot sin fiende, detta attackerar direkt roten / källan, eventuellt förstör den permanent om attacken lyckas.

<Superimpose>

Hon kan lägga några av sina attacker ovanpå varandra för att öka dess effekt.

Wavy Body Covered Reveal <Veneziara>

Anos magiska kraft fluktuerar mellan möjligheter, det gör också hans rot och hans kropp, när Anos använder denna förmåga omfattar han alla möjligheter, möjligheten att han attackerar eller möjligheten att han inte gör det på en gång. Därför, när hon använder denna förmåga, kan stå still men attackera samtidigt.

Jiao Death Annihilation Brilliant Fire <Avia Stan Ziara>

Ryszard klädde handen i den kraftfulla lågan, som ofta används för att läggas ovanpå andra förmågor.

Bundle Collars of Dream and Reality <Nedonerias>

Ryszard kallar en krage runt halsen på en besegrad fiende, vilket kan få dem till en mardröm som de aldrig kommer att vakna upp om de inte uppfyller vissa villkor eller så att hon släpper dem av egen vilja.

Palm Demon Ash Purple Annihilation Thunderfire Electric Field <Laviers Gilg Gaveriizd>

Den magiska trollformeln Ryszard hamnar i “arv” från sin ursprungliga far. Sagt att vara en dommedagsmagi med kraft som långt överträffar Black Thunder Emperor Jirasds, oerhört kraftfull lila blixt regnar ner från himlen för att helt enkelt utplåna någonting i vägen.

Griping Magic Hand <Rayon>

En djup magi som Anos förvärvar under “Silverhavet”. Ryszard täcker händerna i lager av speciell magi som kan användas för att “fånga” magi riktad mot henne av en fiende, eller magi som han själv producerar. Hon kan sedan förena den magin flera gånger fram och tillbaka mellan sina händer för att göra den många gånger mer kraftfull innan hon skjuter tillbaka på en fiende.

Nirvana Seven Steps Conqueror <Gili Eliam Naviem>

Den andra av Ryszard världsförstörande magi. Det finns sju steg, där varje steg höjer sin bottenlösa magiska kraft ytterligare. Med varje steg av hennes steg börjar hela världen skaka mer och mer våldsamt. Om det sjunde steget släpps loss kommer den redan bräckliga världen att förstöras fullständigt.

 

Holy Magic

Stava Visuell

Hjälttroppar <Asura>

Det finns sju positioner: Hero, Wiseman, Mage, Healer, Summoner, Cavalier och Shaman. Hero Troops <Asura> fördelar den magiska kraften till de Modiga. <Gyze> fokuserar på slottbyggnad och försvar medan <Asura> utvecklades för att förstöra slottet. Sanctuary <Asc> förvandlar din följeslagares hjärtan till magisk kraft och gör att du kan kämpa mot mäktiga demoner med den kraft det ger dig.

Asla.jpg

HumansUsingAsura.jpg

Låsbarriär <Degit>

Den magi som gör det möjligt för hjulet att låsa och låsa upp grindar. TBA

TBA

Holy Separation <Lihid>

Magin som ger vapen, rustningar och verktyg helig kraft. Det främjar objektets funktion. Som med ett svärd kan du klippa det bra, och med medicin förbättras styrkan. Taget till sitt yttersta är det möjligt att skapa enkla objekt eller göra befintliga objekt till magiska verktyg. Praktiskt taget skulle det kräva över 100 visers magiska kraft så det är inte riktigt möjligt.

Nihid.png

Fyra anslutningstätningar <De Igelia>

En antidemonisk barriärförtrollning som minskar alla demons makt inom dess effektområde, samt förbättrar människans makt inom samma effektområde. En av effekterna är helande magi. Inom denna barriär, så länge du inte dör, läker dina sår omedelbart.

För att bibehålla barriären måste hjulet ständigt skicka magisk kraft till barriären.

 

De Igelia.png

Fyra anslutningskedjor <De Ijade>

An anti-demonic barrier spell that drains a demon’s power.

De Ijade.png

De Ijade 2.png

Four Connection Cage <De Ejenks>

The magic that causes the ground to rise and completely surround the enemy, creating a cage of earth. TBA

Earthquake Barrier <Agoras>

Barrier magic that binds the demons’ feet by an earthquake and deprives them of their power.

Agoras magic.png

Agoras.png

Cyphio.png

Eight Holy Flame Barrier <Zagard>

Instead of just acting as a protective flame barrier, it’s user can grab the opponent to make <Zagard> transfer over and burn them alive.

Holy Flame Armor <Destoa>

By pretending to be defensive magic and pin down the opponent as it is, a barrier that seals the demons’ magic power is formed. Most of the magic power of the captured demons are blocked.

Birdesd.png

 

Sanctuary <Asc>

Stor magi som kan förena människors hjärtan och förvandla deras förhoppningar och önskningar till magisk kraft. Jerga smälte sig samman med denna magi för att göra varje människa som använder den alltmer fientlig mot demonrasen.

Asuk 1.png

Asuk 2.png

Ablaze Light Mortar Sanctuary <Theo Trias>

Den heliga magiska kraften som samlas i <Sanctuary Asc> förvandlas till skal och skjuter på en gång, detta är hjältarnas starkaste ljusattributmagi.

Theo Trias.png

Root Destruction Light Burst <Gavuel>

En hjälteförbannelse som med våld släpper ut all magisk kraft som lagras i roten och orsakar en stor magisk explosion av rent ljus. Detta är förbjuden magi, vanligtvis kallad rotexplosion och självförstörande magi. Inte bara deras liv, utan även deras möjligheter till efterlivet förbrukas eftersom kraften i deras framtida liv exploderas också i denna magi.

Gavuel magic.png

Gavuel.png

Love Sanctuary <Theo Asc>

Till skillnad från sin normala motsvarighet <Asc> drar <Theo Asc> inte bara kraft från andras önskningar och förhoppningar utan också kärlek. Ju mer leverantören (romantiskt) älskar användaren, desto mer förstärks kraften. Sades vara en av gudarnas fientliga magi, eftersom kärleksmagi “stör gudarnas ordning”. TBA

Rotlivet <Eleonore>

Humanoid magi skapad från en av Jergas rötter, används för att producera andra rotkloner, som Diego och Zeshia . Det verkar inte finnas en gräns för magin, eftersom 10 000 oberoende Zeshia utvecklades samtidigt. Den del av Jergas rot som Eleonore skapades från representerade hans önskan om fred för sina ättlingar, vilket inte gav något hat mot demonerna.

Root Womb.png

Root Womb Eleonore.png

Zeshias.jpeg

Demon Judgment <Jerga>

Den bildas av hatet mot Jergas sinne och representerar den andra hälften av Jergas rot. Den gjordes med det uttryckliga syftet att utplåna Anos Voldigoad . Om <Asc> används tillräckligt blir det möjligt att manifestera sig till ett vapen och Jerga (manifestation genom hans hat sida av hans rot).

Demon Judgement.png

Jerga Magic.png

Great Destruction Sanctuary <Viguol>

Magin som bryter motståndarens fotfäste, stoppar den och attackerar med spillror och jord och sand. [22] TBA

Spirit Magic

Stava Visuell

Spirit Rain Mist <Fusca>

Samma förtrollning som den stora anden Liniyon använde i Aharthern för 2000 år sedan. Det är en typ av doldmagi som skapar regn och dimma. Dessutom kan användaren förvandlas till regndroppar, så att de kan röra sig fritt var som helst i det drabbade området.

Gud magi

Stava Visuell

Retrograd Barrier <Gazelta>

En magisk barriär som vänder om tiden för varje magi som berör den och återför den till ett tillstånd där den inte kastades. Man kan kringgå denna barriär genom att kasta magi mot tidens flöde, eftersom <Gazelta> kommer att vända sin tid tillbaka till rätt flöde och få det att fungera normalt. Det påverkas inte av antimagi.

Gazelta.png

Skapelsens måne

Den gudomliga ordningen milis , Guds skapelse. Det är magi som kan frysa omgivningen och när det används skapas månaden av skapelsen. Det brukade växla med förstörelsens sol innan Aberneyu dödades och förvandlades till Delzogade. Arcana kan också använda denna förmåga.

Sun of Destruction <Surge El Donave>

Den gudomliga ordningen för Aberneyu , förstörelsens Gud. Det ådrar sig förstörelsemånaden när det används, och det brukade växla med Moon of Creation innan Aberneyu dödades.

Framtida Word Crystal <Kandaquizorte>

Den gudomliga ordningen för Nafta , framtidens Gud. Beskrivs som världens många framtidsutsikter är det förmågan att kunna se och välja framtiden. Det enda sättet att förstöra <Kandaquizorte> är att förstöra alla framtidens möjligheter

Dragon Magic

Dragon Ringing

Det är en speciell magisk ljudvåg som sänds ut av drakar från halsen. Skriket skapar ett speciellt magiskt fält som kallas drakeområdet. Alla magiska krafter är dolda i drakeområdet, och demonögans kraft minskar. Det är tänkt att dölja boet 

 

Från slutet av Volym 2 till början av Volym 12 förvandlades Isseis vänstra arm till en drake. För att den ska framstå som mänsklig skulle en ritual utföras där Rias eller Akeno skulle suga drakens kraft ur den och låta den framstå som mänsklig i några dagar. Efter att ha fått en ny kropp i volym 12 genom de kombinerade ansträngningarna från Great Red och Ophis, kan han nu fritt omvandla någon del av sin kropp till en drake.

 

Krafter

Devil-Dragon Attribut: Som en reinkarnerad djävul har Issei alla vanliga krafter till en djävul som övermänsklig fysisk statistik, demonisk makt, flygning, förutom förmågan att använda befordran och drakifiering på grund av sin position som en bonde och en humanoid drake .

 

Demonisk kraft: Issei har alla de krafter och förmågor som är gemensamma för djävlarna, inklusive kraften att besvärja.

Dragon Shot:

24 september 2016 17-04.gif

Issei förstör ett berg med sitt drakeskott

En av Isseis signaturrörelser. Issei avfyrar en stråle av energi genom att koncentrera sina magiska krafter. Detta drag används vanligtvis tillsammans med Boosted Gear för att öka dess destruktiva krafter. Han har också utvecklat en liten skala Dragon Shot som är avsedd för att slå ut människor medan han avvärjer medlemmarna i hjältefraktionen som är människor. Efter sin kamp med Sirzechs, inspirerad av hur han använder sin förstörelseskraft, börjar Issei arbeta med att omdirigera sitt Dragon Shot genom att flytta dem i olika riktningar, först använda den i Volym 9 mot Cao Cao och igen i Volym 12 under hans strid mot Jabberwocky.

Dress Break: Det andra av Isseis signaturdrag som han huvudsakligen använder mot kvinnor. Dessa rörelser gör att han kan ta bort en kvinnas kläder efter att ha kommit i kontakt med dem genom att koncentrera sin magiska energi på kläderna och sedan genom att knäppa fingret för att utlösa det.

Tvåspråkig: Isseis tredje signaturdrag. Tvåspråkig ger honom förmågan att prata med alla kvinnors bröst. Det är en bra teknik eftersom det hjälper Issei att lära sig sina motståndares planer och strategier genom att fråga deras bröst. på grund av klagomål från kvinnliga medlemmar från andra peerages, förbjöd Rias Issei att använda denna teknik i Rating Games. Detta drag har dock en svaghet som visades i Betygsspelet mellan Sairaorg när hans biskop Coriana Andrealphus började strippa framför Issei och i stället för att berätta för honom stridsplaner berättade hennes bröst honom vad hon skulle tappa nästa och därmed hindrade tvåspråkig.

Befordran:

23 sep 2016 22-34.gif

Issei uppmuntrar till rook för att öka sin styrka och försvar

Att vara en bonde kan Issei använda befordran för att tillfälligt få egenskaperna hos en drottning, rook, riddare eller biskop. I Volym 8, efter att Ajuka Beelzebub har skrivit om Isseis Evil Pieces, kan Issei nu använda Promotion när som helst och var som helst utan kungens tillstånd.

Riddare: När han främjar sig till riddare får Issei ökad hastighet och rörlighet, vilket gör det möjligt för honom att utföra höghastighetsattacker och manövrer. Hans största svaghet är dock hans låga försvar, vilket gör honom sårbar för kraftfulla attacker om han inte är försiktig.

Biskop: När han främjar sig till biskop får Issei förbättrade magiska förmågor som han kan använda för att framkalla en mängd trollformler (stötande, läkning etc.). Men mer kraftfulla trollformler förbrukar det mesta av hans magiska kraft, vilket tar lång tid att återfå, vilket tvingar honom att använda sin makt noggrant eller riskera att bli sårbar för fysiska attacker.

Rook: När han uppmuntrar sig till rook får Issei ökad övermänsklig styrka, vilket leder till hög anfall och försvar. Men han är inte särskilt snabb och kan lätt slås av en höghastighetsmotståndare.

Drottning: Som drottning har Issei alla kännetecken för Rooks, Knights och Bishops, vilket gör denna kampanj till den mest balanserade och den mest kraftfulla.

Dragonification:Efter att ha offrat sin vänstra arm och fått den omvandlad till en drakes i Volym 2 var Isseis vänstra arm immun mot skador från beröring av heliga föremål. I volym 14, på grund av att hans nya kropp är gjord av den stora röda köttet, kan Issei nu fritt förvandla vilken del av kroppen som helst till en drake genom att koncentrera sina tankar till den angivna kroppsdelen. Han demonstrerar först tekniken genom att förvandla sin högra arm till en drake för att bekämpa tre trollkarlar som skickades för att attackera Kuoh Academy. Det är extremt kraftfullt, som visas när han lätt bryter igenom deras försvarsmagi och slår ut en av dem med ett enda slag. Issei har också kunnat växa drakevingar från ryggen. Tyvärr, när transformationen inträffar, kan han inte återföra den till mänsklig form,

Övernaturliga fysiska och mentala statistik: Som en reinkarnerad djävul och liksom en humanoid drake har Issei olika övermänskliga fysiska attribut tillsammans med ett förbättrat sensoriskt system

Omänsklig styrka:

24 sep 2016 17-34.gif

Issei hanterar lätt jätten Mjölnir

I början av serien ansågs Isseis styrka vara under genomsnittet jämfört med andra. Efter sin träning med Rias och de andra på berget visar Issei när han använde sin Boosted Gear att han kunde gå på nivå med Risers tjänare. Efter sin träning med Tannin förbättras Isseis styrka ytterligare tillsammans med hans dagliga träning. Hans styrka visas ytterligare när han kämpade mot Rizevim Lucifer som är en superjävel. Det anges också olika gånger i ljusromanen att hans makt är lika med en Ultimate Class-djävul. Azazel uppgav också att av de unga djävlarna finns det bara en person som kan slåss mot Issei på grund av att det är den tidigare starkaste unga djävulen Sairaorg Bael som ytterligare visar Isseis styrka.

Omänsklig hastighet: Efter att Issei reinkarnerades till en djävul ökade hans hastighet till övermänsklig nivå. Issei uppgav att han lätt kan göra ett maraton när han når sin topp under natten. Genom att använda kampanjen kan Issei öka sin hastighet ytterligare. I sitt Balance Breaker-tillstånd kan han använda boostern för att ytterligare öka sin hastighet.

Omänsklig hållbarhet:

24 september 2016 18-08.gif

Issei tankar en explosionsplats tomt område

Issei var ursprungligen mycket svag och sårbar, lätt skadad av den enklaste attacken. Efter sin träning med Tannin, där han tvingades överleva Tannins kontinuerliga angrepp, förbättrades Isseis hållbarhet avsevärt, tillsammans med sin dagliga träning förbättrade hans hållbarhet ytterligare till den punkt där hans kropp tål kontinuerlig användning av Boosted Gear som han inte kunde göra så i början. I själva verket har Isseis hållbarhet bevisats flera gånger mot motståndare som Sairaorg Bael, Cao Cao, Grendel och många andra.

Omänsklig uthållighet: Issei har ursprungligen genomsnittlig uthållighet. Efter att ha reinkarnerats till en djävul tillsammans med sin dagliga träning med Rias får Issei mer uthållighet för att använda Boosted Gear. Efter sin träning med Tannin i underjorden får Issei ännu mer uthållighet som han kunde använda när han var i Balance Breaker. Han får så småningom tillräckligt med uthållighet för att aktivera sin Scale Mail utan nedräkning.

Förhöjda sinnen:

24 sep 2016 18-21.gif

Världen ur Isseis perspektiv

Som en reinkarnerad djävul har Issei naturligtvis alla sina sinnen förbättrats till övermänsklig nivå. Bland alla hans sinnen är de två mest anmärkningsvärda hans känsla av syn och hörsel.

Accelerated Recovery Rate: Tack vare hans demoniska krafter kan Issei läka i en takt som är mycket snabbare än en människa. Han kunde läka från dödliga skador under en natt med hjälp av Rias.

Flyg: Medan Issei fortfarande saknar förmågan att flyga med sina Devil wings, kan Issei som en tidigare Dragon flyga med sina Dragon wings.

Förmågor

Master Hand-to-hand Combatant: Issei var ursprungligen outbildad i strider men efter träningen med Koneko och Kiba lyckas Issei få grundläggande stridsförmåga mellan hand och hand. Efter sin träning med Tannin blir Issei skickligare i strid och måste lära sig att överleva Tannins angrepp. I själva verket Isseis skicklighet i hand-till-hand-strid visas när han gick tå-till-tå med Sairaorg Bael, en kollega-kampsportartist i en nävekamp.

Överlevnadsförmåga: På grund av sin träning under Tannin har Issei utvecklat överlevnadsförmåga.

Stealth: Issei har också lärt sig att maskera sin närvaro från människor.

Ninjutsu: Tack vare sin ninja-utbildning har Issei blivit skicklig i att använda shurikens och förmodligen skapa skuggkloner.

Krafter och förmågor

Demonisk makt : Issei har alla krafter som är gemensamma för djävlarna, inklusive makten att uttala trollformler, men hans demoniska krafter var till en början lägre än ett barns, vilket gjorde att han inte kunde resa med magiska cirklar. Detta ändrades dock efter träning med Tannin som gav honom tillräcklig demonisk makt för att göra det. Hans demoniska krafter kan förbättras genom att främja till antingen biskop eller drottning. I volym 14 kan Issei kalla till Ryuuteimaru. I volym 25 kan han använda magiska kommunikationscirklar; och i True Volume 2 kan han skapa en teleporterings magisk cirkel.

Issei befordrar till drottning

 • Främjande (プ ロ モ ー シ ョ ン, Promōshon ): Att vara en bonde kan Issei använda kampanjen för att tillfälligt få drag av en drottning, rook, riddare eller biskop. I volym 8, efter att Ajuka Beelzebub omskrivit Isseis Evil Pieces , kan Issei nu använda Promotion när som helst och var som helst utan kungens tillstånd.

Issei skjuter Dragon Shot

 • Dragon Shot (魔力 弾ド ラ ゴ ン シ ョ ッ ト, Doragon Shotto ): En av Isseis signaturrörelser. Issei avfyrar en stråle av energi genom att koncentrera sin demoniska kraft. Detta drag används vanligtvis tillsammans med Boosted Gear för att öka dess destruktiva krafter. Han har också utvecklat en liten skala Dragon Shot som är avsedd för att slå ut människor medan han avvärjer medlemmarna i hjältefraktionen som är människor. I sitt Balance Breaker-tillstånd kan han skjuta sitt Dragon Shot utan att öka dess destruktiva kraft. Efter sin kamp med Sirzechs, inspirerad av hur han använder sin förstörelseskraft , börjar Issei arbeta med hur han omdirigerar sitt Dragon Shot genom att flytta dem i olika riktningar, först använda den i Volym 9 mot Cao Cao och igen i Volym 12 under hans strid mot Jabberwocky.

Issei använder Dress Break på Diodara’s Peerage

 • Dress Break (洋服 崩 壊ド レ ス ・ ブ レ イ ク, Doresu Bureiku ): Den andra av Isseis signaturrörelser som han huvudsakligen använder mot kvinnor. Detta drag gör det möjligt för Issei att “strippa” kvinnor genom att först komma i kontakt med dem, koncentrera sin demoniska kraft och sedan knäppa fingrarna för att aktivera en av två effekter.
  • Ver. B (kropp): Detta drag används för att “strippa” kvinnor genom att förstöra deras kläder och / eller rustning.
  • Ver. A (Astral): Detta drag används för att “strippa” kvinnor genom att förstöra effekterna av trollformler eller förmågor som har använts mot dem.

Issei använder Pailingual på kvinnliga medlemmar i hjältefraktionen

 • Sproglig (乳 語 翻 訳パ イ リ ン ガ ル, Pairingaru ): Isseis tredje signaturdrag. Pailingual ger honom möjlighet att prata med alla kvinnors bröst. Det är en bra teknik eftersom det hjälper Issei att lära sig sina motståndares planer och strategier genom att fråga deras bröst. emellertid, på grund av klagomål från kvinnliga medlemmar från andra peerages, förbjöd Rias Issei att använda denna teknik i Rating Games. Detta drag har emellertid en svaghet som visades i Betygsspelet mellan Sairaorg när hans biskop Coriana Andrealphus började strippa framför Issei, och istället för att berätta för honom stridsplaner berättade hennes bröst honom vad hon skulle tappa nästa och hindrade Sproglig. I True Vol 1 kan Issei kombinera Penetrate med Pailingual för att prata med bröst av kraftfulla varelser och i sin Diabolos Dragon-form täckte Pailingual rosa utrymme hela ön.
  • Pai-Phone (乳 語 電話パ イ フ ォ ン, Paifon ): En variant av Pailingual, som använder kvinnors bröst Issei kan kommunicera genom bröst till andra kvinnors bröst.

Isseis Flame Blaze

 • Flame Blaze (火 の 息フ レ イ ム ブ レ イ ズ, Fureimu Bureizu ): Efter sin träning med Tannin lärde sig Issei hur man använder Dragon Flames genom att använda Boosted Gear. Han inhalerar först luft som fyller lungorna och producerar sedan en liten flamma i magen med sin demoniska kraft; sedan Boost and Transfer för att förstärka lågorna i magen och han andas ut drakelågor från hans mun mot sin motståndare. På grund av träningen har Issei också utvecklat en hög grad av motstånd mot brandattacker, så att endast de mest kraftfulla lågorna, som de från en drake eller Phenex-klanen, kan skada honom. Han har också visat sig utöka räckvidden för sina drakelågor som kan svälja hela himlen, vilket visas i hans kamp mot Cao Cao i volym 12 .
 • Castling (キ ャ ス リ ンKy , Kyasuringu ): När Issei blev kung över sitt eget peerage fick han förmågan att använda detta drag, vilket gör det möjligt för honom att byta plats med en av sina Rooks. Han använde den först i sin match med Baraqiel för att undkomma en tätningsbarriär genom att byta med Rossweisse.
 • Nyuutron Beam Cannon (超 乳 波動 砲に ゅ う ト ロ ン ・ ビ ー ム ・ キ ャ ノ ン, Niyuutoron Bīmu Kyanon ): Isseis fjärde signaturdrag, som är slutresultatet av hjälp från hans farfar och Guanyin, låter honom fästa sin Scale Mail-svans på en kvinnas bröst för att omvandla deras “Breast Power” till demonisk makt med sin byststorlek på hans handskas juvel och bestämmer hur kraftfull sprängningen kommer att bli. Genom att använda Rossweisses bröst, som är 96, skulle han kunna starta en enorm rosa explosion som kan jämföras med Infinity Blaster, och besegra den starkaste grimmappen, Thanatos.

Issei stansar Fenrir ‘s barn

Immense Strength: I början av serien ansågs Isseis styrka vara under genomsnittet jämfört med andra. Efter sin träning med Rias och de andra i bergen använde Issei sin Boosted Gear för att visa att han kunde slåss i nivå med Risers tjänare. Hans träning med Tannin har förbättrat sin styrka till det ställe där han kunde radera ett berg efter att ha använt Scale Mail och överklasserat Diodora som fick befogenhet med Ophis orm. Det anges också olika tider i ljusromanen att hans makt är lika med en Ultimate-Class Devil. Azazel har också sagt att bland de unga djävlarna, Sairaorg Bael; den tidigare starkaste unga djävulen är den enda som kan slåss mot Issei. Efter daglig träning med Kiba och med hjälp av Sun Wukong själv förstärktes hans styrka ytterligare så att han kan slåss mot Rizevim Lucifer , en Super Devil. Senare visade han sig kunna slåss mot Apophis , en av de tre starkaste onda drakarna, som uppnådde himmelska draklasskrafter och besegrade honom med både Infinity Blaster och Longinus Smasher. I volym 22 sa Baraqiel att han inte kan besegra Issei när det gäller rå makt. I volym 23 kunde Issei slåss i nivå med Dulio Gesualdo; som är känd som Heavenly Strongest Brave Saint och Trump Card. I volym 24 kunde Issei hålla jämna steg med Thanatos ; som är känd som The Strongest Grim Reaper. I Volym 25 kan Issei slåss i nivå med Vidar i sin Ragnarök Earth Berserk med Pseudo-Diabolos Dragon. I True Volume 1 uppgav Ddraig att Isseis styrka i sin Crimson Armor är lika med en Satan-klass djävul och att han i sin Pseudo-Diabolos Dragon kan slåss mot Super Devils. I True Volume 2 kunde Issei besegra Rias i sin Forbidden Invade Balor the Princess-form genom att använda en kombination av Infinity Blaster och Nyuutron Beam Cannon samtidigt. I True Volume 3 kunde Issei besegra Erebus; den ursprungliga grekiska gud av mörkret. Han besegrade senare Tartarus ; den ursprungliga grekiska avgrundsguden genom att använda AxA . Hans drakeaura i sin DxD-form är tillräckligt kraftfull för att spränga upp till 100 högklassiga djävlar i ett enda slag. I True Volume 4, efter att ha låst upp True Dragon Deification , övermannade han lätt och besegrade Angra Mainyuoch sedan Hades med hjälp av Vali och resten av Team DxD. Han och Vali erkändes av Ajuka som de nya Super Devils.

Isse avböjer alla Diodoras demoniska maktattacker

Enorm hållbarhet: Issei var ursprungligen mycket svag och sårbar, lätt skadad av den enklaste attacken. Genom att använda Promotion kan han öka sitt försvar. Efter sin träning med Tannin, där han tvingades överleva Tannins kontinuerliga angrepp, förbättrades Isseis hållbarhet kraftigt, tillsammans med sin dagliga träning förbättrade hans hållbarhet ytterligare till den punkt där hans kropp tål kontinuerlig användning av Boosted Gear som han inte kunde göra så i början. I själva verket har Isseis hållbarhet bevisats flera gånger mot motståndare som Sairaorg Bael, Cao Cao, Grendel och många andra. I volym 22 kan Issei uthärda Baraqiels Holy Lightningoch fortsätter att slåss trots den intensiva smärtan. I volym 25 tål Issei Vidars attacker även när han bär sin Ragnarök Earth Berserk rustning och till och med hans signaturdrag; Fimbulvetr Shot , vars inverkan skickade Issei kraschar på konstgjord Yggdrasil.

Issei jagar Vali

Enorm hastighet: Genom användning av marknadsföring kan Issei öka sin hastighet. I sitt Balance Breaker-tillstånd kan han använda boostern för att ytterligare öka sin hastighet. I volym 20, i sin Diabolos Dragon-form, kunde han dyka upp framför Rizevim innan han kunde reagera. Han kunde hålla jämna steg med Vidar i sin Ragnarök Earth Berserk. I sin Pseudo-Diabolos Dragon-form kunde han enkelt hålla jämna steg med Yuuto Kiba, som är känd för sin exceptionella hastighet, tills Kiba avslöjade sina Drag Knight Boosters.

Enorm uthållighet: Issei har ursprungligen genomsnittlig uthållighet. Efter att ha blivit reinkarnerad till en djävul tillsammans med sin dagliga träning med Rias, får Issei mer uthållighet för att använda Boosted Gear. Efter sin träning med Tannin i underjorden får Issei, ännu mer, uthållighet som han kunde använda när han var i Balance Breaker. Han får så småningom tillräckligt med uthållighet för att aktivera sin Scale Mail utan nedräkning. I volym 23 kunde han fortsätta slåss på sitt bästa under hela två timmar Rampage Ball Rating Game.

Dragonification (龍 化, Ryū-ka ): Efter att ha offrat sin vänstra arm till Ddraig, med den förvandlad till en drakens arm i Volym 2, blev Isseis vänstra arm immun mot skador från beröring av heliga föremål. I Volym 14, på grund av att hans nya kropp skapades från Great Reds kött, kan Issei nu förvandla vilken del av sig själv som till en drake genom att fokusera sina tankar på den specifika delen när han förvandlade sin högra arm till en drake för att bekämpa tre trollkarlar att skickas för att attackera Kuoh Academy och låta honom bryta sin defensiva magi med ett enda slag. Issei kan växa drakevingar från ryggen. Tyvärr, när transformationen inträffar, kan han inte återföra den till mänsklig form, såvida han inte får drakenergin dränerad från den transformerade kroppsdelen av antingen Rias eller Akeno.

Issei kämpar mot Sairaorg Bael , en mästerskampkonstnär

Befälhavare Hand-till-hand-stridare: Issei var först outbildad i strid, men efter träning med både Koneko och Kiba lyckades han få grundläggande hand-till-hand-stridsförmåga. Han kan kombinera den förstärkta kraften från Boosted Gear och Dragon aura ökar kraften i sina fysiska attacker. Efter träning med Tannin, Blev Issei mer skicklig i strid och lärde sig att överleva den tidigare Dragon King’s attack. I själva verket visas hans skicklighet när han kunde gå tå till tå med Sairaorg Bael, en mästerskampkonstnär i sig själv i en fistfight. Efter daglig träning med Kiba och till och med Sun Wukong förbättrade han sina färdigheter till där han kunde hantera attackerna från till och med Diehauser Belial och Rizevim Lucifer, som är mäktiga djävlar som är skickliga i hand-till-hand-strid och sedan övermannade senare med Diabolos Dragon. I Volym 22 kan Issei som använder Cardinal Crimson Promotion slåss i nivå med Baraqiel, som tillförde både hans slag och spark med Holy Lightning. I volym 25 gick Issei i sin Pseudo Diabolos Dragon-rustning tå-till-tå i sin kamp med Vidar, som har utmärkta kraftfulla sparktekniker även när Vidar förstärktes av kraften i hans Ragnarök Earth Berserk rustning. I True Volume 3 demonstrerade Issei sin erfarenhet och behärskning av hand-till-hand-strid när han överväldigade Gressil , en mäktig Satan-djävul åtminstone tills den senare “motstånd” -förmåga började göra honom mer motståndskraftig mot Isseis attacker, även om Issei fortfarande hade fördelen .

Skilled Swordsman: Även om Issei inte är skicklig eller begåvad i svärdspel som Kiba eller Xenovia, har han lärt sig grunderna från Kiba, vilket har förbättrats från träningspass. Som sådan kan han istället använda Ascalon som en förlängning av sin Boosted Gear. Även om det inte är på nivå med svärdmästare som Kiba, Xenovia eller Irina, har Issei tillräckligt med skicklighet för att avleda strejker från Thanatos ‘lie genom att använda Ascalon, sedan kämpade Vidar med både den och Ascalon II. Issei utvecklar en teknik för att skjuta ut sina svärd mot sin motståndare förbättrad genom att använda både Boost och Penetrate. I True Volume 2 kunde han blockera en strejk från Kiba med Ascalon. Hans färdigheter har gjort det möjligt för honom att hantera alla tre Ascalon mot Angra Mainyu, till och med använda finter mot honom innan han knivhuggar honom med hans svansblad.

Kompetent taktiker:Även om han ofta är överlistad och anses vara en idiot, har han visat sig vara en lite skicklig taktiker. I Volym 9 agerar han som en ledare och en taktisk fighter, där han använder sin hjärna för att bekämpa hjältefraktionen ordentligt. Issei hävdar att hans färdigheter inte är tillräckligt, men Kiba nämnde att om det inte var för hans order kunde de inte slåss och försvara sig från de plötsliga attackerna från hjältefraktionen. I True Volume 2 demonstrerade Issei god taktisk kunskap i sin kamp mot Kiba genom att utnyttja sin Transfer för att få Kiba att tappa kontrollen över sin hastighet och därmed förneka Kibas hastighetsfördel. Under sin kamp mot Rias kunde Issei utnyttja det faktum att hon inte var bekant med sin Nyuutron Beam Cannon för att överraska henne under deras kamp, ​​så att han kunde besegra henne.Issei lär sig för närvarande Rating Game-taktik från Ravel.

Överlevnadsförmåga: På grund av sin träning under Tannin har Issei utvecklat överlevnadsförmåga.

Stealth: Issei har också lärt sig att maskera sin närvaro från människor.

Flyg: Medan Issei fortfarande saknar förmågan att flyga med sina Devil wings, kan Issei som en tidigare Dragon flyga med sina Dragon wings.

Utrustning

Issei kallar till Boosted Gear

Boosted Gear (赤龍 帝 の 籠 手ブ ー ス テ ッ ド ・ ギ ア, Būsuteddo Gia ): Isseis heliga redskap och huvudvapen. Boosted Gear är en av de 13 Longinus som innehar andan hos den walesiska draken, den röda drakens kejsare, Ddraig , en av de himmelska drakarna. Det sägs ha makten att döda en gud när den behärskas fullt ut. Boosted Gear har formen av en röd handske på hjulets vänstra hand som har förmågan Boost (ブ ー ス ト, Būsuto ), som fördubblar användarens kraft var 10: e sekund utan gräns; och dess underförmåga som kan överföra (ト ラ ン ス フ ァTor , Toransufā) den multiplicerade kraften till ett varelse eller objekt och det kan till och med fokuseras på vissa delar av användarens kropp, såsom ögonen för förbättrad syn. Issei kan använda Boosted Gear för att stärka sina fysiska förmågor och demoniska kraft. Senare får det förmågan hos Penetrate (ペ ネ ト レ イ ト, Penetoreito ) att kringgå alla defensiva förmågor (inklusive RizevimsSacred Gear Canceler) som annars skulle förhindra att hans attacker landade, men det negerar inte avaktiveringen av Balance Breaker. Penetrates effekter kan också kanaliseras genom vilken kroppsdel ​​som helst, såsom ögonen, vilket gör att den kan se igenom vad som helst, även kvinnokläder.

Boosted Gear: Scale Mail

 • Boosted Gear: Scale Mail (赤龍 帝 の 鎧ブ ー ス テ ッ ド ・ ギ ア ・ ス ケ イ ル メ イ ル, Būsuteddo Gia: Sukeiru Meiru ): Balance Breaker of Boosted Gear som skapar en Red Dragon Armor och Isseis primära stridsform. Issei aktiverade först sin ofullkomliga version av Scale Mail i Volym 2 genom att göra en pakt med Ddraig genom att ge sin vänstra hand till den senare. Under sin första strid mot Vali använde Issei ett armband som Azazel gav honom som gjorde det möjligt för honom att använda den ofullkomliga versionen av Scale Mail i mindre än 15 minuter. Issei slutförde sin balansbrytare under sin kamp mot Kuroka och pekade Rias bröst för att utlösa utvecklingen. Från denna punkt kan Issei ökautan 10-sekundersgränsen och det stärker hans krafter och förmågor. På baksidan av hans rustning finns det två raketförstärkare som ger en tillfällig ökning av hastighet och flygning. Efter aktiveringen av Juggernaut Drive fick Isseis Scale Mail ett par infällbara Dragon Wings med Pteranodon-liknande klor som han kan använda som armar.

Issei i sin ofullständiga version av Juggernaut Drive med Divine Dividing juveler

 • Juggernaut Drive (覇 龍ジ ャ ガ ー ノ ー ト ・ ド ラ イ ヴ, Jagānōto Doraivu ): En form unik för Boosted Gear och Divine Dividing. Juggernaut Drive tar tillfälligt bort förseglingen på Heavenly Dragons och ger användaren enorm kraft. Juggernaut Drive orsakar dock att användaren tappar sinnet medan de slukas av makt. Issei aktiverar indirekt en ofullständig version av denna form när han trodde att Asien dödades av Shalba Beelzebub med den negativa känslan som överväldigade honom och därmed utlöste Juggernaut Drive. I denna form ökar Isseis hastighet kraftigt i den utsträckning att det kan vara svårt för en syn att följa. Denna form kan också skapa drakarmar och blad från rustningens pärlor. Den innehåller en liten kanon i munnen på hjälmen som skjuter ut en laserstråle.
  • Longinus Smasher

   Longinus Smasher (ロ ン ギ ヌ ス ・ ス マ ッ ャ ーRonginusu Sumasshā ): Det är avslutningen som är den kraftfullaste attacken från Boosted Gear. En bärrakett dyker upp från formens bröstkorg som kan skjuta en kraftfull energistråle med enorm destruktiv kraft.

De tre formerna av olaglig flytt Triana

 • Illegal Move Triaina (赤龍 帝 の 三叉 成 駒イ リ ー ガ ル ・ ム ー ブ ・ ト リ ア イ ナ, Irīgaru Mūbu Toriaina ): The Illegal Move Triaina är en specialiserad teknik som används av Issei Hyoudou som förändrar sin Scale Mail-rustning till tre olika former baserat på Evil Pieces- systemet.
  • Welsh Sonic Boost Knight (龍 星 の 騎士ウ ェ ル シ ュ ・ ソ ニ ッ ク ブ ー ス ト ・ ナ イ ト, Werushu Sonikku Būsuto Naito ): Triainas riddarform . I denna form har Issei enorm hastighet som långt överträffar Sairaorgs hastighet, men för att utnyttja den till fullo måste Issei kasta överflödig rustning, vilket gör att den blir tunn till den punkt där den har lågt försvar, vilket gör honom sårbar för kraftfulla attacker.
  • Walesisk Dragonic Rook (龍 剛 の 戦 車ウ ェ ル シ ュ ・ ド ラ ゴ ニ ッ ク ・ ル ー ク, Werushu Doragonikku Rūku ): Triainas Rook Form. I denna form har Issei en enorm mängd makt och försvar men har låg kroppshanteringshastighet på grund av den massiva, förtjockade rustningen.
   • Solid Impact (ソ リ ッ ド イ ン パ ク ト, Soriddo Inpakuto ): Det är respekterat efterbehandlingsrörelse som ger ett slag som får sin kraft och hastighet ökad genom att spika slagverkshammaren vid armbågen.
  • Welsh Blaster Bishop (龍牙 の 僧侶ウ ェ ル シ ュ ・ ブ ラ ス タ ー ・ ビ シ ョ ッ プ, Werushu Burasutā Bishoppu ): Triainas biskopsform . I denna form besitter Issei en enorm mängd demonisk makt, som han tillämpar den på de två kanonerna på baksidan av hans rustning.
   • Dragon Blaster

    Dragon Blaster (ド ラ ゴ ン ブ ラ ス ーDoragon Burasutā ): Det är respekterat efterbehandlingsdrag som är en kraftigt förstärkt motsvarighet till hans Dragon Shot som kan jämna ut slagfält och kort varpa rymdtid. Nackdelarna med den tid det tar att ladda kanonerna och uthålligheten förlorade för varje skott.

Cardinal Crimson Promotion

 • Cardinal Crimson Promotion (真 紅 の 赫 龍 帝カ ー デ ィ ナ ル ・ ク リ ム ゾ ン プ ロ モ ー シ ョ ン, Kādinaru Kurimuzon Puromōshon ): Skalemailens drottningsform som uppnås genom att vinna “True Queen”. Denna form ändrar färgen på Isseis Scale Mail-rustning från rött till rött. Cardinal Crimson Promotion innehåller alla tre Evil Pieces- drag, vilket gör den till den mest balanserade och kraftfullaste formen av Isseis Scale Mail. I denna form kan Issei använda förbättrade versioner av Illegal Move Triainas förmågor. Denna form är dock fortfarande instabil och kräver mastering av de tre formerna av Illegal Move Triaina för att stabilisera sina krafter. I Volym 22 avslöjas det att Issei kan komma in i True Queen utan att behöva sjunga, och på grund av Diabolos Dragon God-läge har dess kraft ökat.
  • Solid Impact Booster (ソリッド·インパクト·ブースター, Soriddo Inpakuto Būsutā ): Genom att morphing en av rustning handskar i Welsh Dragonic frånRooks, gör det det för en förbättrad version av Solid Impact. Den kan också användas tillsammans med Ascalon för att hantera ytterligare skador på drakar.
  • Crimson Blaster (ク リ ム ゾ ン ブ ラ ス ー, Kurimuzon Burasutā ): En förbättrad version av Welsh Blaster Bishop’s “Dragon Blaster” som skjuter en kraftfull stråle från rustningen.
  • Dela Wyvern Fairy (白龍皇 の 妖精 達デ ィ バ イ デ ィ ン グ ・ ワ イ バ ン ・ フ ェ ア リ ー, Dibaidingu Waibān Fearī ): Ursprungligen i form av Dividing Gear (白龍皇 の 籠 手デ ィ バ イ デ ィ ン グ ・ ギ ア, Dibaidingu Gia ), en vit handsk på Isseis högra hand som han erhöll i sin första strid mot Vali i volym 4. Issei placerade en av juvelerna på Valis rustning för honom och skapade Dividing Gear som gör att han kan använda Albions delningsförmåga. Denna förmåga minskar dock Isseis livslängd och därmed förbjöds av Azazel. I Volym 16 kan Issei inte längre använda Dividing Gear efter att ha fått en ny förmåga som gör att han kan skapa små vita Wyverns från pansarens pärlor som inte bara kan dela men också kan reflekterainkommande attacker. Till skillnad från Dividing Gear kräver det bara Isseis uthållighet snarare än att minska livslängden. I Volym 17 lyckas Issei ändra den vita Wyverns-röden efter eget val där de istället kan använda Ddraigs krafter för Boost , Transfer och Penetrate . Efter träning med Rias lyckas Issei använda sig av de röda Wyverns för att fästa sig på Rias för att skapa sin egen variant av Boosted Gear Scale Mail rustning kallad Crimson Extinct Dragonar (深紅 の 滅殺 龍 姫ク リ ム ゾ ン ・ エ ク ス テ ィ ン ク ・ ド ラ グ グ ナ, Kurimuzon Ekusutinkuto Doragunā ). Issei använde också de röda Wyverns för att fästa sig på Xenovia för att skapa sin egen variant av Scale Mail-rustningen som heter Crimson Destruction Dragonar (真 紅 の 破 壊 龍 騎士ク リ ム ゾ ン ・ デ ス ト ラ ク ツ ョ ン ・ ド ラ グ ナ ー, Kurimuzon Desutorakushon Doragunā ).
  • Longinus Smasher (ロ ン ギ ヌ ス ・ ス マ シ ャ ーRRonginusu Sumasshā ): I volym 17 får Issei tillgång till denna förmåga när Red Wyverns använde Boost på honom i denna form. En förmåga som ursprungligen var tillgänglig för Juggernaut Drive att från bröstet visas en bärrakett som skjuter en kraftigt destruktiv stråle. Detta lämnar dock stark trötthet hos Issei eftersom det dränerar mycket av hans uthållighet och beroende på hur man använder det kan det förändra miljön. På grund av sin enorma kraft har denna förmåga en mycket lång laddningsperiod som varar minst en månad.
  • Tail Blade (テ ー ル ブ レ ーē , Tēru Burēdo ): Med hjälp av Ascalon II-prototypen kan Issei med sin pansarsvans attackera med sitt blad och förlänga svansen mot sina fiender i hög hastighet.

Diabolos Dragon God

 • Diabolos Dragon God (龍神 化 – 『D × D』 ・ G-デ ィ ア ボ ロ ス ・ ド ラ ゴ ン ・ ゴ ッ ド, Diaborosu Doragon Goddo ): Denna form är resultatet av att Issei lånade Ophis makt. Rustningen genomgår ytterligare förändring, eftersom dess färg ändras till att vara både röd och svart och lägga till en andra uppsättning vingar. Kraften som denna form ger är så stor att den överväldiger Rizevim Livan Lucifers Sacred Gear Canceler, som tidigare ansågs omöjlig. Boost har ändrats till D∞D när Issei startar  i denna form med symbolen ∞ som dyker upp på alla pärlor. Enligt Issei kunde han använda denna form eftersom hans kropp skapades med Ophis kraft och Great Redkött. Ändå kan Issei bara upprätthålla denna form under en kort tidsperiod, följt av smärta som gör döden blek i jämförelse. Efter striden mot Apophisjusterade Ophis DxD till DxD G, tog bort oändligheten i den och dubbade formen Pseudo-Dragon Deification (疑似 龍神 化, Giji no Ryūjin-ka ) . Formuläret kan bara upprätthållas i högst tre minuter, med tidsgränsen kortare genom att attackera eller försvara till den punkten att det bara kan ta tio sekunder. I Volym 23 avslöjar Issei förmågan att utföra Partial Pseudo-Dragon Deification  (部分 龍神 化, Bubun Ryūjin-ka) på vänster arm, så att han kan använda sin Dragon God Aura i mindre utsträckning med mindre uthållighetskonsumtion. Med denna teknik kan Issei kombinera sin Dragon God-aura i både Solid Impact Booster och Dragon Shot . I volym 25 kan Issei, efter att ha druckit mirakelläkemedlet Amrita, behålla sin Pseudo-DxD-form i 88 minuter i strid. Under sin kamp med Angra Mainyu låser Issei upp  True-Dragon Deification (真 の 龍神 化, Shin no Ryūjin-ka ) som beskrivs som att ha djävul, drake och gud aura. Hades konstaterar att Isseis makt i denna form är ännu större än när han var i Pseudo-DxD.
  • Infinity Blaster (イ ン フ ィ ニ テ ィ ブ ラ ス タ ー, Infiniti Burasutā ): En ytterligare förbättrad version av Crimson Blaster, vingarna innehåller kanoner som skjuter ut en kraftfull explosion av röd och svart aura som lämnar även Rizevim skadad i en utsträckning att hans kropp är nästan dödligt skadad. Genom att använda den minskas DxD Gs tidsgräns på tre minuter till tio sekunder. Efter att ha druckit mirakel drogen Amrita har Issei övervunnit denna svaghet och kan behålla sin rustning efter att ha skjutit Infinity Blaster.
  • Longinus Smasher (ロ ン ギ ヌ ス ・ ス マ ッ ャ ャRRonginusu Sumasshā ): Formen är inte bara kapabel till detta drag, men sprängningen det skjuter ut har förbättrats med oändlighetens kraft och ger ytterligare skada. Den kan också användas i kombination med Infinity Blaster och smälter de två sprängningarna till en ännu kraftfullare attack.
  • Blazing Inferno of Scorching Flames (燚 焱 の 炎 火い つ え き の え ん か, Itsu Eki no Enka ): En förmåga som förseglades av Bibelns Gud , som Issei lyckades låsa upp när han använde sin DxD-form för andra gången i volym 21. Issei släpper ut ett kraftfullt andedräkt eld som kan förbränna vad som helst, flammor som aldrig släcks en gång antänds eftersom de fortsätter att brinna även efter att de har blivit till aska och förmodligen kan bränna själen tills ingenting finns kvar. De enda existenser som är kända för att vara immuna mot dessa flammor är Albion , Ophis och Great Red . Dess effektområde kan täcka en hel ö.
  • Red Dragon Emperor Ddraig Manifestation (赤龍 帝 ド ラ イ グ 顕 Sek, Sekiryūtei Doraigu Kengen): På grund av att dricka mirakeldrogen Amrita fick Issei förmågan att kalla Ddraig i strid efter [8] nedräkningen på den högra handsken når noll.
  • Dress Break DxD (洋服 破 壊 ・ 龍神 式ド レ ス ブ レ イ ク ・ デ ィ ー デ ィ ー, Doresu Bureiku DīDī ): Genom att använda sin Dragon God aura kan Issei öka sitt intervall som stoppar ett kvinnligt måls rörelse, och genom att stärka sin vänstra hand kan han förstöra deras kläder utan att ens röra vid dem.

   Apocalypse AnswerArms

 • Apocalypse AnswerArms (A × Aア ポ カ リ ュ プ ス ・ ア ン サ ー ア ー ム ズ, Apokaryupusu ansāāmuzu ): Isseis AxA-form. Denna form är resultatet av att Issei kombinerar med sin välbekanta Ryuuteimaru , som manifesterar Great Reds kraft på grund av att han är Isseis bekanta och därmed låter honom använda sig av Great Reds aura i Isseis kropp. Kraften i denna form är så stor att den överväldigar Tartarus, en urgud i grekisk mytologi. Den har makten att förstöra hela världen med sin destruktiva kraft. På grund av vapnen som installerades i Ryuuteimaru har Issei fått nya förmågor i denna form. Nackdelen med denna form är att den har en extremt hög förbrukningsgrad som ger den en kort tidsgräns. Dessutom kan Ryuuteimaru inte röra sig några dagar och Issei själv lider av trötthet i några dagar. Det bestäms att dessa bördor jämfört med DxD G är mycket lättare.
  • Revelation Barrier (レ ベ レ ー シ ョ ン バ リReb Reb , Reberēshon Bariā ): Skapar en starkare barriär runt kroppen och är tillräckligt kraftfull för att motstå attacker från gudar som Tartarus.
  • Revelation Blade (レベレーションブレード, Reberēshon Burēdo ) med fyra armar av hans Apocalypse AnswerArms form varje arm bär en aura blad kallas Apocalypse Ascalon (アポカリュプス·アスカロン, Apokaryupusu Asukaron ), som lätt kan skära igenom något liknande Tartarus’ tentakler.
  • Revelation All-Range Blaster (レ ベ レ ー シ ョ ン ー ル レ ン ジ ラ ス ス タReb Reb , Reberēshon Ōrurenji Burasutā ): Liknar Cardinal Crimson Promotion och Diabolos Dragon God , Apocalypse AnswerArms har många kanoner för att avfyra kraftfull sprängning av auras hälften av hans kropp, även då Issei höll tillbaka sin makt. Sprängningen av destruktiv energi är så kraftfull att den kan förändra miljön och är tillräckligt stark för att förstöra det konstgjorda utrymme som skapats  Dimension Lost . Issei säger att sprängningen är jämförbar med flera Infinity Blasters explosionsangrepp tillsammans.

Ascalon inuti Boosted Gear

Ascalon (ア ス カ ロ ン, Asukaron ): Ett heligt svärd som ärkeängeln Michael gav honom , efter att Ascalon hade genomgått ett antal modifieringar från de nuvarande ledarna för de tre fraktionerna, kunde det utövas av Issei, som inte var en naturlig född Holy Sword wielder och drake värd. Han kunde också lagra den inuti sin Boosted Gear och bladet dyker upp från handsken när den anropas. I anime visas det att Issei kan förlänga bladets längd. Det anges också under Rating Game-matchen mot Sona att Ascalon har genomsyrats av Ddraigs drakeurvilket resulterar i en enorm kraftförstärkning. Issei lärde sig att kanalisera Dragon Slayer-kraften i Ascalon i sina slag, så att han lättare kunde skada drakar. Senare lyckades Issei kombinera Ascalons Dragon Slayer-förmåga med sin Crimson Blaster. I volym 25 visas Issei också kunna förse Ascalon med Penetrate och Boost , med effekten kvar även efter att han lanserat den som en projektil mot Vidar .

Ascalon II (ア ス カ ロ ン II, Asukaron II ): Den andra versionen av Ascalon. Ett långt svärd som släpper ut helig aura, men är mer ett drakensvärd snarare än ett heligt svärd. Issei håller det här svärdet i sin högra handsk som var gratis.

Ascalon II-prototyp  (ア ス カ ロ ン II プ ロ ト タ イ プ,  Asukaron II Purototaipu ): Den första prototypmodellen av Ascalon II som Issei använde. På grund av att de har skapats för Isseis användning kan andra inte använda det, varför Vatikanets team som skapade det lämnade det åt honom. Även om den inte har samma förmåga som Ascalon II, är den fortfarande ganska stark. Issei smälte det i svansens rustning för att skapa Tail Blade-förmågan att överraska fiender med en tredje arm.

Mjolnir ( tillfälligt ): Under striden mot Loki lånades Issei tillfälligt ut en kopia av den legendariska krigshammaren som användes av den norska åskguden. Först kunde han inte använda det på grund av att han hyser onda tankar, fast han blev kapabel att använda det efter att ha välsignats av Chimune Chipaoti . Han returnerade senare hammaren efter Lokis nederlag.

Citat

Befogenheter och statistik

Nivå : 9-A | 8-C | Minst 8-C , låg 2-C utan begränsare | Låg 2-C | Minst 9-A , troligen8-C när den är förseglad, låg 2-C när den är otätad Hög 1-B | 1-A | Hög 1-A

Namn: Akuto Sai, A-chan, Demon King, Evil Itself, Last Demon King, Cursed One, Ruler of Ghosts, God Universes, Master

Ursprung: Ichiban Ushiro no Daimaou

Kön: Man

Ålder: 15 | Okänd inom efterlivet, men det sägs att han tillbringade flera decennier inom det Minst 10 tusen år gammal, men tekniskt är begreppet tid meningslöst för honom

Klassificering: Constant Magic Academy student, Public Morals Officer, Demon King, Artificial Human, Priest of the Church of Purity, Storyteller

Krafter och förmågor:

Övermänskliga fysiska egenskaper , magi , explosionsmanipulation , absorption (kan absorbera magisk energi från andra varelser), Forcefield Creation (kan täcka över hans kropp med en manabarriär), aura (kan vrida lemmar för att bryta dem med trycket från hans mana), förlamning Induktion (Kan styra manan som omger andras kroppar för att förlama dem), Telekinesis (Kan levitera sina motståndares kroppar upp i luften), Odödlighet (Typ 4 och 8; Identitetslagen tillåter inte hans fullständiga död)

Attack Potency : Liten byggnadsnivå ( orsakade en magisk explosion som förstörde klass A: s klassrum och en magisk barriär medan han höll tillbaka , och senare skapade han en ännu större explosion som kunde skapa en krater 5 meter bred) | Byggnadsnivå (Kan bekämpa robotar som kan förstöra byggnad, utbytta slag medPeterhausen ) | Åtminstone Byggnadsnivå (När Akuto bestämde sig för att döda gudarna blev han Demonkungen, låste upp sin sanna makt och blev mycket starkare än tidigare), Universunivå + utan begränsare (Killed Suhara, en av The Computer Gods ) | Universum nivå +(Som en Awakened Demon King borde han kunna döda Computer Gods, förutom att ha kämpat mot noll ) | Åtminstone Liten byggnadsnivå,troligtvis Byggnadsnivå när den är förseglad (Skalar från hans hållbarhet), Universenivå + när den är otätad (Anges att vara lika med Den formlösa kraften, som är kraftfullare än datorgudarnas magiska system och svart magi kombinerat) | Hög hyperversnivå (jämförbar med de extra universella gudarna ) | Yttre nivå (Har full kontroll över Aftelife, ett rike som finns i ett system ovanför en oändlig tillbakadragning av drömmar inom drömmar inom drömmar, och kunde förstöra den helt) Hög yttre nivå(Kastade bort sin jordiska form, lämnade en tom kropp som togs in i Keena genom kontraktet av den ena, vilket gjorde att han kunde befrias från sin berättelseroll som demonkungen och bli en del av antiuniverset, den plats där alla berättelser slutar, vilket skulle sätta det över fiktionens helhet)

Hastighet : Peak Human (Kan korsa 10 meter på ett ögonblick) | Subsonic (Blockerad Lily Shiraishis slag) |Supersonic (kan hålla jämna steg med Bouichirou Yamato ), högre utan begränsare | Åtminstone Supersonic(mycket snabbare än tidigare) Subsonic när den är förseglad (Kan hålla jämna steg med Lily), åtminstoneSupersonisk när den är otätad Omättligt | Allestädes närvarande i efterlivet. Irrelevant annars | Irrelevant

Lyftstyrka : Okänd | Klass 50 (kastade en 30 meter lång robot till marken och borde inte vara mycket svagare än hans förseglade lag 10 själv) Klass M ( lyft Genkaku ) | Åtminstone klass M | Klass 50 när den är förseglad (lyft en grävmaskin på ena sidan), åtminstone klass M när den är otätad Omättligt | Irrelevant | Irrelevant

Slående styrka : Liten byggklass (Kan skada Junko Hattori ) | Byggklass (Förstörde armen på en 30 meter lång robot med ren styrka, enskott Mister X efter att ha återfått sin magi) | Åtminstone byggklass | Universe Class + | Åtminstone liten byggnadsklass , troligtvis byggnadsklass när den är förseglad, universumklass +när den är otätad Hög hypervers klass | Yttre klass | Hög yttre klass

Hållbarhet : Liten byggnadsnivå (tankade kraften i sina egna explosioner) | Byggnadsnivå (fångad lag 4Hiroshi Miwas slag) | Åtminstone Byggnadsnivå (Helt opåverkad av Lag 5 Hiroshis attacker), Universunivå +med Peterhausens skydd (Överlevde sin egen explosion) | Universe level + (tog träffar från en Awakened Demon King som Zero) | Åtminstone liten byggnadsnivå, troligtvis byggnadsnivå när den är förseglad (Stated Act 10 Junko kan skada honom, men det är oklart varhelst hon behöver Sohayas svärd för att göra det),Universunivå + när den är otätad (Tog en spärr av slag frånMarine ) | Hög hyperversnivå | Yttre nivå | Hög yttre nivå

Uthållighet : Akuto har en stor mängd mana i sig själv och kan samla mer mana från sin omgivning. Det sägs ständigt att hans Awakened-form kan fortsätta kämpa mot noll i flera år och kan slåss i årtionden, kanske till och med århundraden, utan att behöva andas, sova eller äta. Har oändlig mängd mana i efterlivet och kan skapa berättelser för all evighet utan att tröttna

Räckvidd : Standard melee-intervall, flera meter med magi | Standard melee-intervall, tiotals meter med magi, kilometer utan begränsare Standard melee-intervall, tiotals meter med magi | Standard melee-intervall, kilometer med magi | Standard melee-intervall, kilometer med magi | Hög hyperversal | Yttre motsatsen | Hög yttre

Standardutrustning : Ingen anmärkningsvärd

 • Valfri utrustning: En besvärjningspistol

Intelligens : Akuto är en lysande student som har klarat inträdesprovet för Constant Magic Academy, när det sägs att ingen student hade klarat det tidigare. Akuto kunde lära sig Kakei, en extremt svår teknik som togrektorn många år att bemästra, på några minuter, och behärskade Hattori-familiens illusoriska teknik efter att ha sett dess funktion. Vid uppvaknandet anslöt Akuto sitt sinne direkt till gudarna och fick kunskapen om varje enskild handling, varje enskild tanke, varje enskild känsla som någon människa någonsin har haft, med kunskap om hela livet för varje enskild individ tidigare.

Standard taktik:I akt 1 litade Akuto främst på sin användning av explosionsmagi, men när han tvingades visade han sig vara villig att använda sina förlamande och telekinetiska tekniker | I akt 2 förlitade han sig på en besvärjande pistol för att hemma explosiva manakulor till sina mål och skapa tornader för att maximera skador. I akt 3 visade Akuto att om hans befogenheter skulle bli ogiltiga, skulle han fokusera på hand till handstrid. I lag 4 skulle han sätta motståndaren genom illusioner som visade dem deras död så att de inte skulle kunna attackera honom på grund av chocken | I akt 5 fokuserade Akuto mestadels på att kombinera hand till handstrid med användning av Kakei. I akt 7 fokuserade han mestadels på att skicka arméer av Demonic Beasts för att slåss på sin plats. I lag 8 skulle han slå sin motståndare med blixtar | I lag 9,Akuto fokuserade mestadels på att kombinera hand till handstrid med användning av Kakei | I lag 10 använde Akuto sina förlamande och telekinetiska tekniker för att behålla och bryta sina fienders lemmar tills de reducerades till en hög med blod och brutna ben. I lag 12, mot motståndare han vill döda, kommer han att krympa dem till mikroskopiska storlekar och försegla inuti en virtuell alternativ dimension, under tiden mot motståndare som han inte vill döda, kommer han att utbyta slag med dem | I lag 13 skulle Akuto skapa berättelser som motverkar verkligheten som ålagts av andraunder tiden mot motståndare som han inte vill döda, kommer han att utbyta slag med dem | I lag 13 skulle Akuto skapa berättelser som motverkar verkligheten som åläggs andraunder tiden mot motståndare han inte vill döda, kommer han att utbyta slag med dem | I lag 13 skulle Akuto skapa berättelser som motverkar verkligheten som ålagts av andra

Svagheter: Kontrollerar inte hans krafter, vilket får honom att använda mer kraft än normalt tänkt (även om han övervann denna svaghet vid tidpunkten för lag 4). Akuto ogillar att döda sina motståndare, oavsett orsaken. När han insåg den fiktiva karaktären av sin existens kunde han inte låta bli att avsluta sin existens, befann sig i ett tillstånd av depression på grund av detta

Anmärkningsvärda attacker / tekniker:

 • Odödlighet: Efter att världen förstördes och Akuto anlände efterlivet försökte Brave att resa in i det förflutna för att förhindra världens förstörelse. Han försökte detta många gånger genom att bland annat förhindra utvecklingen av magi och döda Akuto, men när han återvände till framtidens efterliv förändrades ingenting märkbart. Det berodde på att identitetslagen hade förutbestämt Akutos och världens öde. Oavsett vad Brave förändrades tidigare, skulle historien alltid anpassa sig för att hålla slutresultatet detsamma. Akuto kan till exempel senare återupplivas av någon annan, vilket framgår av Act 8.
  När Akuto försökte krossa efterlivet och därigenom radera sig själv, stoppade identitetslagen det också, eftersom detta inte var ett slut som det skulle tillåta. Sammanfattningsvis, medan man kan döda Akuto i de levendes värld, skicka honom till efterlivet och genom att vinna mot honom, kommer det i slutändan inte att göra någon skillnad för honom eller världens öde. Dessutom skulle varje handling som till och med skulle förstöra hans liv efter livet förhindras av The Identity Law .
 • Alla berättelser: All existens är berättelser. Inifrån verkar dessa berättelser vara sanning och från utsidan vara fiktion. Akuto skapade alla berättelser som kan beskrivas. Detta inkluderar berättelser med högre dimensioner och utan, med tid och utan tid, där det ockulta finns och där det inte finns och alla andra typer av olika begrepp. Några av dessa berättelser innehåller berättelser själva och människor som Akuto som fritt kan skapa berättelser. Dessa berättelser kan kallas berättelser med högre berättelsetäthet och kan bilda oändliga hierarkier.
 • Void Body: Den ogiltiga kroppen Akuto är ett tillstånd arkiverat under den sista ritualen med The Law of Identity. Den ritualen tog både berättelserna och Akutos kropp ner till noll och skapade ett tomrum. Under denna ritual tas Akuto och alla själar i honom in i lagen om identitet och tillsammans med den går de in i antiuniverset, den plats där alla berättelser slutar.

Nyckel: Lag 1 | Lag 2-Lag 4 | Act 5-Act 8 | Act 9 (Awakened) | Lag 10-Lag 12 | Lag 13 (Pre-Möjligheter släppt) | Lag 13 (Post-Möjligheter släppt) | Act 13 (Void Body)

Anmärkningar: The Void Body existerade bara under mycket kort tid under slutet av berättelsen och som sådan är inte mycket känt om det.

Andra

Anmärkningsvärda segrar

Anmärkningsvärda förluster

Reinhard Heydrich ( Shinza Bansho ) Reinhards profil (Speed ​​Equalized. Akt 1 Akuto och Human Reinhard användes. Båda var villiga att döda)

Mugman ( Cuphead (Vers) ) Mugmans profil (Speed ​​was Equalized, Act 1 Akuto och End Game Mugman användes)

Tanjirou ( Kimetsu no Yaiba ) Tanjirous profil (Act 2 Akuto och Post-Zeroshiki Training Tanjirou användes och hastigheten utjämnades)

Oavgörande strider

Förmågor redigera | redigera källa

Alla djävlar har förbättrade fysiska förmågor såsom övermänsklig styrka, uthållighet och förbättrad sinnesförmåga som syn och hörsel; förutom att kunna se tydligt i mörkret som nattens varelser. Djävulerna kan flyga genom att använda sina fladdermusliknande vingar, som kan dra sig in i ryggen som om de försvinner helt. De har också en passiv förmåga som kallas “Språk”, vilket gör det möjligt för vanliga människor som lyssnar på dem att höra det på det språk de är mest bekanta med och vice versa. Enligt Rias i volym 4 är djävlar också immuna mot att bli solbrända.

Djävulerna utövar också demonisk makt, som beskrivs i Volym 2 som låter dem kontrollera fenomen, och låter en djävul använda sin demoniska kraft för att skapa olika element som sträcker sig från eld, vatten och blixtar. Som avslöjats i Volym 14 , för att använda demoniska krafter, måste en djävul först förvärva fantasikraften och kraften att skapa, liksom god känsla för någon av dem. Djävuler som har högre demonisk makt kan utveckla motståndskraft mot alla slags heliga-baserade föremål och vapen såsom ljusvapen , medan de med mindre kommer att elimineras.

En av de fyra stora Satanerna eller andra Satan-klass-djävlar kan förstöra Japan flera gånger genom att använda sina krafter, vilket Sona noterade i Volym 4 och kommenterade Serafalls glitter. Det är okänt hur kraftfulla Ultimate-Class Devils-attacker är, men eftersom de flesta High-Class Devils kan förstöra ett helt berg med en demonisk sprängning, kan det antydas att deras enorma kraft kan orsaka större skada än så.

Medlemmar av de 72 pelarna, som består av renblodiga djävlar, tycks ärva speciella medfödda förmågor som är unika för deras klan, men ibland skulle barnen till medlemmarna som gifter sig ut ur klanen till en annan också ärva deras förmågor och bli en vanlig praxis bland de återstående pelarna. De från Phenex har odödlighet , förutom kraftfull Fire och Vind -baserade krafter; de från Bael- och Gremory-klanen som var släkt eller född till Venelana Gremory (född Bael) har förstörelsens kraft ; och de från Abaddon-klanen ärver hålet . Alla dessa unika förmågor verkar härstamma från stamfamiljen till klanen som det första Bael-huvudet,Zekram Bael . Alla renblodiga djävlar som inte ärver sådana krafter ses ned på, även av medlemmar i sin egen familj.

Djävlar har också förmågan att avge demoniska maktformuleringar, inte begränsat till de som deras familj specialiserar sig på. Exempel är förmågan att binda och senare kalla till en bekant , såväl som Isseis klädsel och sparande . Den vanligaste användningen är sannolikt den magiska cirkeln som används av Devils för resor, och särskilt för att göra kontrakt.

High-Class Devils kan få peerages, härska över andra Devils beroende på deras familjs rang och befogenheter och kan ha upp till 15 “tjänare”, som representeras av varje bit i ett schackspel (Rook, Knight, Pawn, etc .). High-Class Devil intar positionen som “King”. Djävlar av lägre klass ses ofta ned på och tjänar vanligtvis en djävul med högre myndighet. High-Class Devils har också förmågan att reinkarnera människor och andra raser till Devils genom Evil Pieces- systemet, sett med vad Rias gjorde med Issei och Asia Argento .

Klanförmågor Normala trollformler Anpassade förmågor
 • Språk
 • Transport
 • Bindande
 • Kallning
 • Elementär demonisk makt
 • Utseende manipulation
 • Självförstörelse
 • Evil Pieces-aktivering
 • Tankeläsning
 • Demonic Bullet
 • Blade Barrage
 • Illusion
 • Audio-visuell kommunikation
 • Mind Control
 • Defensiv barriär

Natural Skills

Skills

Created Skills

Magic

Bestowal

Färdigheter: 「Skapande」 「Beviljande」 「Redigering」 「LP-konvertering」 「Stenprojektil」 「Lagring Underdimension」 「Dungeon Floor Movement」 「White Flame」 「Appraisal」 「Purification」 「Dig Dig」 「Back Step Enhancement」 「UmekiFlash」「Kombinera magi」「Lucky Pervert

Svagheter

En vanlig svaghet för alla djävlar är att de inte kan komma nära / engagera sig i någonting som har att göra med den bibliska guden , eftersom de kommer att drabbas av otäcka biverkningar (huvudvärk, enorm smärta etc.), som man ser när Issei inte kunde gå nära kyrkan när han pratade med Asien , eller när han försökte be men först hamnade först av smärtan strax efter. De är sårbara för heliga föremål som korsfästelser, heligt vatten och Bibeln, och kan lätt dödas av heliga svärd och heliga redskap med gudomliga egenskaper, såsom Bladesmedoch den sanna Longinus (Asiens skymningsläkningär dock ett anmärkningsvärt undantag). Dessa effekter orsakas av systemet som inrättats av den bibliska guden, som hölls uppe av Michael och som nu hålls uppe av Gabriel , och bara hon har makten att ändra systemet.

De är också mottagliga för ljus som avsevärt dränerar dem av deras energi en gång träffat (i volym 1kommenterar Issei att solljus också tycks tömma honom av sin energi, vilket minskar honom till normala mänskliga nivåer, åtminstone vid den tiden). Intensivt ljus, som de ljusbaserade vapnen som används av änglar och fallna änglar och lätta svärd som används av exorcister, kan också allvarligt såra, om inte döda, en djävul. Djävuler med högre demonisk kraft kan emellertid utveckla en viss grad av motstånd mot ljus.

Djävlar kan också smittas med en förkylning som endast djävlar är mottagliga för sett när Issei och Saji kom ner med den, vilket gjorde att de inte kunde röra sig. Djävulens ansikte blir rött och de får en hög temperatur tillsammans med suddig syn.

Relationer redigera | redigera källa

Alfred Reinford redigera | redigera källa

Alfred var Wends magiska lärare. De har ett bra förhållande. Wend var mycket tacksam mot Alfred för att lära honom magi och var ledsen över att han var tvungen att rensa sin herre.

Erwin von Arnim redigera | redigera källa

Erwin var Wends partimedlem, blev senare hans hållare .

Elise Katharina von Hohenheim redigera | redigera källa

Elise var medlem i Wends parti, senare laglig första fru. Först blev han förlovad med henne efter tanken på att hennes farfar, kyrkans kardinal, gjorde narr av ett förlovning.

Ursprungligen var Wendelin rädd för denna idé, men ett datum med henne ändrade sig.

Elise är Wendelins största stöd. Hon följer honom överallt och står alltid vid hans sida både på slagfältet och utanför. Elise lagar alltid mat med kärlek till sin älskade och de går ofta på datum.

Hon är den första som föder Wends son, som är faderns efterträdare som familjens chef.

Wilmal Etol von Asgahan redigera | redigera källa

Wilmal var Wends partimedlem. Han försökte till en början undvika henne för att hon bokstavligen tryckte på honom av en av hans ädla beskyddare som skötare. Men efter en fiskeresa ensam med henne och aktivt hjälpte till att få den mat hon behövde för att överleva, börjar han tycka om henne och accepterar henne officiellt som fru.

Katharina Linda von Waigel redigera | redigera källa

Katharina var Wends partimedlem. Ursprungligen ogillade han henne eftersom hon ständigt utmanade honom och hans vänner / harem till tävlingar. Men han ändrade sig senare till medlidande och respekt eftersom de enda 2 verkliga skillnaderna mellan honom och henne var att hennes familj förstördes när hon var ung och att hon nekades social ställning på grund av att hon föddes som kvinna.

Hon ber senare Wend att gifta sig med henne, inte bara för att kunna återinföra hennes ädla hus, utan också för att han är snäll och är den enda mannen som någonsin behandlar henne på ett anständigt sätt. Han accepterar och till och med donerar en del av sitt territorium till henne.

Katia von Eulenberg redigera | redigera källa

Katia var en ensam äventyrare som senare blev Wend-partimedlem. Hon möter först Bell och resten av hans parti under en gemensam begäran om underkastelse av Wyvern i bergen på Baumeister-territoriet, som de slutför med framgång. Senare träffas de igen medan Wend var mitt i viktiga förhandlingar med Lord Eulenberg och Duke Bleichröderöver den möjliga gemensamma förvaltningen av den nyligen utgrävda tunneln som förbinder Baumeister-territoriet med Bleichröders mark. Det är då som Katia avslöjas att hon faktiskt är Lord Eulenbergs dotter, och de första förhandlingarna spåras därefter ut när hon försöker lösa deras tunneladministrationsdilemma genom att skandalöst föreslå att hålla en turnering öppen för alla adelsmän i kungariket, med sin hand i äktenskap. liksom Eulenbergs andel i tunneln som huvudpris – förutsatt att de kan besegra henne i strid.

På grund av mycket lugnande från hans beskyddare hertig Bleichröder , kung Helmut , liksom resten av hans fruar och vänner, bestämmer Wend sig för att delta i turneringen och slutar så småningom som den stora mästaren efter att ha besegrat Katia … lösa sina problem i en stroke och få en annan fru i processen.

Louise Yorande Aorelia Oufelbeik redigera | redigera källa

Louise var Wends partimedlem. Hon var den första som bekände sina känslor för honom men han ignorerade det alltid för att han trodde att de aldrig skulle betrakta någon som honom som ett romantiskt intresse. Men efter att han förlovat sig med Elise erbjuder hon sin kropp till honom på hans 13-årsdag. Han vägrar att bli intim med henne då, men lovar henne att han ska gifta sig med henne.

Jämfört med resten av harem är hon mycket närmare hans tankesätt och de diskuterar många saker som inte är relaterade till deras förhållande, till exempel scheming eller deras observationer när de kikar på de nakna kropparna hos andra tjejer .

Iina Suzane Hirenbrant redigera | redigera källa

Iina var Wends partimedlem. Hon trodde inledningsvis att hon var utanför hans romantiska övervägande, tills hon erbjöd sin kropp till honom på hans 13-årsdag. Wend vägrar att utvecklas längre då och där, men han ger henne sin skjorta att bära och lovar att han ska gifta sig med henne en dag.

Philine von Bleichröder redigera | redigera källa

Philine är den legitima dotter till hertig Bleichröder och den nuvarande fästmö Wendelin.

Lisa Clemente Ulrique Exler redigera | redigera källa

En berömd äventyrare och trollkarl, som går med i Wends harem. Hon fungerade också som Katias mentor under sin tidiga äventyrskarriär.

Amalie Mainbach redigera | redigera källa

Hon är Wends älskarinna och svägerska, efter att ha varit gift med sin äldsta bror, Kurt. Efter Kurts död ordnade Wends far att hon skulle bli hans sexinstruktör men under deras tid tillsammans hamnar hon i att bli kär i honom och vice versa. Med godkännande av Wends fruar flyttar hon in hos dem som deras herrgårds hushållerska. Amalie fortsätter att ha ett romantiskt förhållande med Wend och förblir vid hans sida.

Hertiginna Therese Sigrid von Philip redigera | redigera källa

Innan hon blev en av Wends älskarinna, stod hon faktiskt i kö för att bli kejsarinnan av det heliga imperiet Urquhart. Therese skulle avrättas efter nedbrytningen av inbördeskriget och den efterföljande politiska skandalen inom själva det heliga riket. Wend räddar henne från sitt öde och hon flydde landet i exil. Hon skulle bli hans älskarinna samt mentor i inkomsterna av politik och diplomati. Precis som Amalie och Lisa är Therese en av äldre medlemmar av Wends harem.

Rhodrich redigera | redigera källa

Rhodrich är Wends främsta behållare som styr sin egendom i Stadtburg . Han är en enorm beundrare av Wend och tjänar honom lojalt. Han har ägnat sitt liv åt att se Wend uppnå ännu större storhet. Rhodrichs familjeband som handlare innebar att han var väl insatt i redovisning, administration och allmän hantering av alla väsentliga föremål i en egendom. Hans stamtavla som tidigare mästare inom Spear-divisionen höjer bara hans värde ännu mer för Wendelin.

Klimt Kristoff von Armstrong redigera | redigera källa

Han är trollkarl för Helmut-riket, barndomsvän och personligt självsäker för kungen, Helmut den 37: e, en tidigare rival till den avlidne Alfred Reinford , och farbror (med sin syster som mor) till Wends första lagliga fru Elise Katharina von Hohenheim . Slutligen också bland en lång rad mentorskap och lärare till Wends ständigt växande magiska kapacitet.

Brantark Ringstat redigera | redigera källa

Brantark är den första läraren till Wends mentor Alfred Reinford . Medan Brantark manakapacitet är mycket mindre jämfört med Wend, Alfred & Klimt, balanserar hans stora kunskap och erfarenhet ofta skillnaderna. Brantark har också den otroliga förmågan att känna andra magiker som han träffat över långa avstånd över kontinenten. Han är också en ivrig äventyrare som har många fullbordade gärningar på hans bälte, inklusive att dräpa en elddrake under hans tidiga prövningar. Han skulle senare bli en kvarhållare och bosatt huvudmage till Margrave  Bleichröder

Trivia redigera | redigera källa

 • Trots att han för närvarande lever i en annan värld som Wendelin, existerar Shingo fortfarande som han själv på jorden.
 • Vid 18 års ålder har Wend en av de största “legitima” haremsna i kungariket, bestående av 13 fruar, tre förlovade och två älskarinnor.
 • Hans totala antal legitima avkommor är i nivå med en ädel av hans ställning, sitter vid 22; minst ett barn med var och en av sina fruar och älskarinnor.