Bakgrund;

Caius har mörkbrun färgad hud och lila ögon med kort blont hår längst upp som sträcker sig in i en lång hästsvans längst ner. Han bär små vita örhängen

.

 

Personlighet; B-Daman har en öppensinnad och hängiven personlighet gentemot sina medarbetare och utlänningar. När det gäller någon nära honom är Caius mycket godhjärtad och omhuldar den personen. Menhan kan också vara seriös, krävande och våldsam mot dem som inte lyssnar och skadar den som står honom nära. Han visade beslutsamhet i att aldrig ge upp att undersöka hur man lär sig att kalla magi. En liknande attityd visades i hans önskan att få tronen och hans älskade

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kraft och förmågor; Han är också en vampyr med förmågan att manipulera sitt eget blod för att bilda vapen. Det antyds också att han har förmågan att skapa illusioner. B-Daman har en utåtriktad kvicksilverpersonlighet, men under det är han väldigt seriös och hängiven så mycket att han sannolikt kommer att skylla på sig själv när något går fel. Han är en kvartvampyr (en av hans farfar var en fullblodsvampyr, och resten av hans släktlinje är av japansk härkomst), b-Daman har ärvt förmyndarskapet för passagen mellan den dödliga världen och demonvärlden, men annars har han lever som människa. Hans “dagjobb” är privat utredare och studenti. Magic och Star Academy. Genom denna anslutning, för att undersöka. Han är ganska nöjd med detta eftersom han är något av en pervers och tar gott om tid .

Shizuno Urushibara är en “Kuroma” av outnyttjad potential på grund av hennes otrevliga natur mot att vara en frälsare men i sitt tidigare liv var han känd som trollkarlen i Netherworld och Royal , liksom Shu Sauras högra och betrodda förtroende , Lord of the Netherworld .

 

Du lever ett normalt liv fram till den dag du attackeras av andra världsliga ayakashi, avsikt att stjäla den specialkraft du föddes med.

Dina frälsare råkar också vara ayakashi, fem väldigt snygga!

 

“Vi skyddar dig, människa. Men i gengäld … Du måste erbjuda din makt till en av oss.”

 

Är han bara efter min makt? Eller är denna kärlek riktig …?

20PX

 

EITM – JP Game Icon.png

Förtrollad i månskenet är ett dating simspel från spänning. Du kommer att bli kär i ayakashis som är efter din mystiska kraft som de önskar.

Den är tillgänglig för nedladdning på iOS och Android .

 

 

Översikt

Förtrollad i månskenet – Öppnande av filmspänning Förtrollad i månskenet – Öppnande av filmspänning

Du levde ett normalt liv tills en natt av en röd måne vaknade dina krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter dig. Du föddes med kraften att förstärka en ayakashis kraft genom antingen en kyss eller intimitet. Fem ayakashi-klanhuvud erbjuder att skydda dig, men i utbyte måste du bära ett barn med en av dem som kommer att bli nästa linjal i sin värld.

 

 

Du vaknar upp från en mardröm och du är drenched i svett. Du går ut i trädgården för lite frisk luft och när du kommer ut, inser du att det finns en röd fullmåne. Du börjar känna dig yr, när en konstig kraft skjuter dig upprätt, och två konstiga figurer uppträder plötsligt. Den främlingens konversation förvirrar dig, speciellt när de nämner att du har “gott blod”. Du vaknar i ditt sovrum och tycker att det du såg var en dröm. Du leder ut mot din arbetsplats, biblioteket, och du pratar lite med Samon, din vän som förvaltar din familjs helgedom för dig. Plötsligt, på din väg där, reser du över en svart katt. Samon sparar dig genom att fånga dig, och du undrar hur han lyckades framträda bredvid dig när han städade templet för en stund sen. Du tackar honom och fortsätter igen.

 

Allt är bra på jobbet tills du märker två män i biblioteket. Man rantar på en dröm som heter “Momotaro” med lögner, medan den andra stönar sig på vargen i “Little Red Riding Hood” och hur han föredrar Röd Hood som en sexig kvinna i rödunderkläder. Så plötsligt en av bokhyllorna börjar krascha, följt av den närmaste – som en dominoeffekt. Du tror att du kommer att dö när en av männen räddar dig. De varnar dig för att vara försiktig.

 

På väg hem, inser du att det finns en bil som springer mot dig. Du stänger dina ögon och väntar på konsekvenser, men hälsas av den av de män som du såg i din “dröm”. Människor mängder runt bilen och inser att det är konstigt att det inte finns någon förare och att bilen stannades av en stor snöboll. Du frågar varför det skulle bli snö under en solig dag. Då kommer någon annan och ger dig handen för att hjälpa dig från marken, men hans hand är iskallt. Då kritiserade mannen som du såg i din “dröm” dig för att inte vara försiktig. När du börjar be om ursäkt för dem, tror du att de är farliga – eftersom han inte borde veta att du var varnad i första hand – och spring hem.

 

Du kommer hem och plötsligt en rävdyk i väskan och äter din middag, som är Inari sushi. Du tar sedan in i ditt hus och bestämmer dig för att ge det ett bad. Räven blir dock en man från din dröm. Han tar dig in i vardagsrummet där du hittar de andra fyra männen som du träffade under dagen. Du lär dig att ditt blod är speciellt, eftersom det har kraft att förstärka en ayakashis makt. Du lär dig också att många ayakashi söker ditt blod, vilket är anledningen till att det verkade finnas fara som omger dig under hela dagen. Männa lovar att de kommer att skydda dig, men i utbyte måste du bära ett barn med en av dem. Du står inför beslutet: vem ska du välja?

Huvudpersonen, Shido är en privatdetektiv och vampyr som har förmågan att bilda vapen ur sitt eget blod. Shido har en utåtriktad kvicksilverpersonlighet, men under det är han väldigt seriös och hängiven så mycket att han sannolikt kommer att skylla på sig själv när något går fel. Han skyddar människorna från nattraserna för att sona för sina tidigare brott tidigt i sitt vampyrliv. Han är ofta anställd av Yayoi Matsunaga , en agent för NOS , för att lösa Nightbreed- relaterade brott.

Han förvandlades till en vampyr av Kain , en gammal vampyr; dock Kains arrogans och grymhet fick honom att lämna sin far. Cain vägrar att släppa Shido och fortsätter att följa honom. Cain var bland annat ansvarig för att sårat Riho Yamazaki dödligt  och tvingat Shido att göra henne till en vampyr för att rädda henne

Nattraser (ofta förkortat som ‘ras’) är varelser som bor i mörkret och inte kan gå i solljus utan att förångas. För att leva i ljuset försöker de ha människokroppar . De har också en stark önskan om kött, vanligtvis mänskligt kött. De raser som har visats tycks njuta av att orsaka människor ångest och ångest och är mycket självbetjäande varelser.

Typer Redigera

Raser verkar ha olika nivåer eftersom vissa är lättare att döda än andra och det finns sådant som raser av låg kvalitet. Skillnaden mellan dem är inte lätt tydlig.

Lågkvalitativa raser har mindre kraft men en otäck disposition. De äter djurorgan och saknar hunger efter människokött, vilket kan vara skillnaden. De kompenserar för sin svaghet genom att utnyttja den mänskliga naturen. I strid springer de på alla fyra och är snabba och smidiga men har lite av stötande förmåga.

Andra raser verkar ha två olika typer av former. I en form ser de ut som en liten rörlig slemmassa, som de mest brukade ha en kropp. De flesta har en andra humanoidform. De kan tala i denna form och har vanligtvis starka stridsförmåga.

besittning Edit

De kan ha kroppar på tre olika sätt:

  1. De besitter människor som är hjärndöda eller nyligen har dött och återanimerar kroppen.
  2. De kan bilda “kontrakt” med levande människor, där människan villigt blir värd för rasen. I utbyte mot att människan uppfyller nattrasens önskan om kött kommer rasen att ge människan lite av sin kraft.
  3. Rasen kan helt enkelt överväldiga värden och med våld ta kontrollen. Detta har bara sett en gång, när en nattras Shido Tatsuhiko  hade skadat hade en närliggande duva att fly.

När en besittning äger rum kommer rasen in genom värdens mun. Om det är ett kontrakt kan kontraktet avslutas om rasen avlägsnas med våld eller om värden kämpar mot rasen och utövar den själva. Den andra situationen är sällsynt eftersom de flesta värdar vägrar att ge upp nattrasens makt och tror att de kan kontrollera den. Shido använder det första scenariot lätt, biter i värdens hals och suger rasen ur kroppen så att han kan döda den utan att skada värden.

Svaghet Redigera

Liksom andra Nightwalkers är nattraserna svaga mot silver och solljus. Silverbelagda kulor kan orsaka mer skada, till skillnad från vanliga kulor. De flesta nattraser är väldigt arroganta och säkra på sig själva, vilket kan leda till att de underskattar sina motståndare.

EITM – JP Game Icon.png
Förtrollad i månskenet är ett dating simspel från spänning. Du kommer att bli kär i ayakashis som är efter din mystiska kraft som de önskar.
Den är tillgänglig för nedladdning på iOS och Android .

Översikt
Förtrollad i månskenet – Öppnande av filmspänning Förtrollad i månskenet – Öppnande av filmspänning
Du levde ett normalt liv tills en natt av en röd måne vaknade dina krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter dig. Du föddes med kraften att förstärka en ayakashis kraft genom antingen en kyss eller intimitet. Fem ayakashi-klanhuvud erbjuder att skydda dig, men i utbyte måste du bära ett barn med en av dem som kommer att bli nästa linjal i sin värld.

Inledning och förhållandekarta
EITM Chara Intro.jpg
EitM_relationship.png
Prolog
Du vaknar upp från en mardröm och du är drenched i svett. Du går ut i trädgården för lite frisk luft och när du kommer ut, inser du att det finns en röd fullmåne. Du börjar känna dig yr, när en konstig kraft skjuter dig upprätt, och två konstiga figurer uppträder plötsligt. Den främlingens konversation förvirrar dig, speciellt när de nämner att du har “gott blod”. Du vaknar i ditt sovrum och tycker att det du såg var en dröm. Du leder ut mot din arbetsplats, biblioteket, och du pratar lite med Samon, din vän som förvaltar din familjs helgedom för dig. Plötsligt, på din väg där, reser du över en svart katt. Samon sparar dig genom att fånga dig, och du undrar hur han lyckades framträda bredvid dig när han städade templet för en stund sen. Du tackar honom och fortsätter igen.

Allt är bra på jobbet tills du märker två män i biblioteket. Man rantar på en dröm som heter “Momotaro” med lögner, medan den andra stönar sig på vargen i “Little Red Riding Hood” och hur han föredrar Röd Hood som en sexig kvinna i rödunderkläder. Så plötsligt en av bokhyllorna börjar krascha, följt av den närmaste – som en dominoeffekt. Du tror att du kommer att dö när en av männen räddar dig. De varnar dig för att vara försiktig.

På väg hem, inser du att det finns en bil som springer mot dig. Du stänger dina ögon och väntar på konsekvenser, men hälsas av den av de män som du såg i din “dröm”. Människor mängder runt bilen och inser att det är konstigt att det inte finns någon förare och att bilen stannades av en stor snöboll. Du frågar varför det skulle bli snö under en solig dag. Då kommer någon annan och ger dig handen för att hjälpa dig från marken, men hans hand är iskallt. Då kritiserade mannen som du såg i din “dröm” dig för att inte vara försiktig. När du börjar be om ursäkt för dem, tror du att de är farliga – eftersom han inte borde veta att du var varnad i första hand – och spring hem.

Du kommer hem och plötsligt en rävdyk i väskan och äter din middag, som är Inari sushi. Du tar sedan in i ditt hus och bestämmer dig för att ge det ett bad. Räven blir dock en man från din dröm. Han tar dig in i vardagsrummet där du hittar de andra fyra männen som du träffade under dagen. Du lär dig att ditt blod är speciellt, eftersom det har kraft att förstärka en ayakashis makt. Du lär dig också att många ayakashi söker ditt blod, vilket är anledningen till att det verkade finnas fara som omger dig under hela dagen. Männa lovar att de kommer att skydda dig, men i utbyte måste du bära ett barn med en av dem. Du står inför beslutet: vem ska du välja?

Kommer snart..Förmågor redigera | redigera källa

Ice Astral Power : Aliceliese har en kraftig astralmakt som gör att hon kan manipulera is och snö i stor skala, jämförbar med en naturkatastrof. Salinger , en extremt kraftfull astralmage själv, hade erkänt Aliceliese styrka när hon kunde Enligt Sisbell har Alicelieses astrala makt redan överträffat drottningens. [2] Få människor anges som kan konkurrera med henne, som Iska, ytterligare bekräftar hennes stora styrka.

Astral Arts redigera | redigera källa

  • Frozen Calamity: Hundred Million Frozen Lights : Kallar upp en enorm mängd isspikar som skjuter ut ur marken. Om den går sönder kan Alice byta spikarna till issvärd och få dem att skjuta mot motståndaren.
  • Stor iskatastrof : Med Alice i centrum kommer området runt Alice allt att täckas under ett is. Denna trollformel har en stor radie.
  • Isblomning : Skapar en blommformad issköld. Skölden är tillräckligt stark för att blockera Nebuliss rymdtidsförstörningsattack.
  • Ice Calamity: Thousand Thorn Blizzard : Alice skapar ett stort antal issvärd som lämnar luften. Med hennes riktning konvergerar de alla till hennes mål.
  • Vinrankor : Kallar vinrankor av is för att binda målet.

Trivia redigera | redigera källa