Bakgrund; B-Daman är son till älvkvinnan Hire och vampyren Heades som hemligt striden tillsammans med dom andra feer, starling, vampyr ( de flesta av dom är bedragare mot människor)! B-Daman och hans familj flydde från kriget när hans pappa blir mördad, en av fem familjen medlem så B-Damans mamma tog sin lilla son i säkerhet. När han var barn berättar Hire om den legendariska ljuset fe av Lux clan ,veta också att Ranmaru gifter sig med okänd starlingkvinnan, fått senare en yngre dotter ( halvsyster till Obin som är fe) vid namn Ryszard!

B-Daman reser härifrån på nytt äventyr för att leta efter sitt livs kärlek Ryszard, dök henne upp när han blir räddad från bråkigt elakare gänget nu har hans dröm blir sann men det visar sig att fem av killar är förlovad med Ryszard av deras öde…

Utseende; B-Daman har mörkbrun färgad hud och lila ögon med kort blont hår längst upp som sträcker sig in i en lång hästsvans längst ner, han bär små vita örhängen! Klädstilen har alltid han gillar att

Personlighet; B-Daman har en öppensinnad och hängiven personlighet gentemot sina medarbetare och utlänningar. När det gäller någon nära honom är han mycket godhjärtad och omhuldar den personen. Men kan också vara seriös, krävande och våldsam mot dem som inte lyssnar och skadar den som står henne nära. Han visade beslutsamhet i att aldrig ge upp att undersöka hur man lär sig att kalla magi. En liknande attityd visades i hans önskan att få hans älskade . B-Daman är en mycket trevlig och förtroendefull person, och han hjälper ofta sina vänner.  Hans känslor för honom fladdrar från beundran till irritation och sedan till lite förälskelse.  Måste han dölja B-Damans vampyriska natur för nästan alla, särskilt eftersom hans svärd redan kan upptäcka onda auror. Han bevittnar detta och får reda på att han är en vampyr. Ryszard är redo att acceptera positionen för B-Daman brud. Han erkänner sina sanna känslor. Ryszard berörs och hon kysser honom just då och förseglar deras brudavtal.

En mycket stilig dhampir (halvälvan, halvvampyr) som bodde i den gamla herrgården. Så snart han ser Ryszard börjar han flirta med henne och kallar henne sin ”brud”. Det är först okänt han verkligen gillar henne för sig själv eller för sitt söta blod. Senare är han dock mycket avundsjuk om Ryszard är nära någon kille ( Lynn, Mark, Julius, August som ät Ryszards en av fem framtida makar) och om någon är elak mot henne, svarar han ganska snabbt. När serien fortskrider förklaras hans känslor allvarliga. Det förklarar han helhjärtat att han med hela sin kropp och själ älskar henne.

Kraft och förmågor

Befogenheter och förmågor

Varulvsfysiologi: Född som en varulv, ärvde Yuily mycket av en varulfs fysiologi, men det faktum att hans halvmänskliga arv har minskat omfattningen av hans arv.

 

Övermänsklig lukt : Ytterligare en egenskap av att födas som en varulv, Yuily har ett övermänskligt luktsinne, som det nämns i hela serien kan han lukta blodet på vampyrerna.

 

Övermänsklig styrka : Yuliy har visat övermänsklig styrka, att kunna landa från hög höjd utan några tecken på smärta och lätt kunna bryta Kershners svärd.

 

Övermänsklig smidighet : Yuliy har visat sig ha en övermänsklig smidighet, kunna undvika Kershners svärdattacker och Agathas sparkar.

 

Övermänsklig uthållighet : Yuliy har visat sig ha en övermänsklig uthållighet, visar inga tecken på utmattning efter ett slagsmål och hinner med ett tåg i rörelse trots att han släpade efter ganska långt.

 

Pain tolerans : Yuliy har visat sig ha stor smärta tolerans efter slåss, även om han fick knivhuggen och skär av Kershner är hans tillfrisknande fenomenalt snabbt som nämns sent på i serien med en av de andra Jaegers.

 

Beast blod : När Yuliy känns enorm ilska, ådrorna blir blå och hans ögon lyser onaturligt, uppgradering Yuliy fysiska förmågor, men också gör honom okontrollerbar. att inte kunna hindra sig från att skada någon annan än sitt mål. Om mer ilska känns sprider randen i Yuliy hår till hans lugg och slutet på hans hästsvans.

 

Utrustning

Tre sektions personal: Yuliy har en tre sektions personal som han bemästrade mycket bra, tillräckligt bra för att döda kungliga vampyrer.

 

Siriusbågen: Efter att ha förseglat Siriusbågen i sitt högra öga har han nya krafter.

Spoiler