Bakgrund;

 

 

Personlighet;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kraft och förmågor; Shizuno Urushibara är en “Kuroma” av outnyttjad potential på grund av hennes otrevliga natur mot att vara en frälsare men i sitt tidigare liv var hon känd som Häxan i Netherworld och Royal Witch , liksom Shu Sauras högra och betrodda förtroende , Lord of the Netherworld .

 

Du lever ett normalt liv fram till den dag du attackeras av andra världsliga ayakashi, avsikt att stjäla den specialkraft du föddes med.

Dina frälsare råkar också vara ayakashi, fem väldigt snygga!

 

“Vi skyddar dig, människa. Men i gengäld … Du måste erbjuda din makt till en av oss.”

 

Är han bara efter min makt? Eller är denna kärlek riktig …?

20PX

 

EITM – JP Game Icon.png

Förtrollad i månskenet är ett dating simspel från spänning. Du kommer att bli kär i ayakashis som är efter din mystiska kraft som de önskar.

Den är tillgänglig för nedladdning på iOS och Android .

 

 

Översikt

Förtrollad i månskenet – Öppnande av filmspänning Förtrollad i månskenet – Öppnande av filmspänning

Du levde ett normalt liv tills en natt av en röd måne vaknade dina krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter dig. Du föddes med kraften att förstärka en ayakashis kraft genom antingen en kyss eller intimitet. Fem ayakashi-klanhuvud erbjuder att skydda dig, men i utbyte måste du bära ett barn med en av dem som kommer att bli nästa linjal i sin värld.

 

 

Du vaknar upp från en mardröm och du är drenched i svett. Du går ut i trädgården för lite frisk luft och när du kommer ut, inser du att det finns en röd fullmåne. Du börjar känna dig yr, när en konstig kraft skjuter dig upprätt, och två konstiga figurer uppträder plötsligt. Den främlingens konversation förvirrar dig, speciellt när de nämner att du har “gott blod”. Du vaknar i ditt sovrum och tycker att det du såg var en dröm. Du leder ut mot din arbetsplats, biblioteket, och du pratar lite med Samon, din vän som förvaltar din familjs helgedom för dig. Plötsligt, på din väg där, reser du över en svart katt. Samon sparar dig genom att fånga dig, och du undrar hur han lyckades framträda bredvid dig när han städade templet för en stund sen. Du tackar honom och fortsätter igen.

 

Allt är bra på jobbet tills du märker två män i biblioteket. Man rantar på en dröm som heter “Momotaro” med lögner, medan den andra stönar sig på vargen i “Little Red Riding Hood” och hur han föredrar Röd Hood som en sexig kvinna i rödunderkläder. Så plötsligt en av bokhyllorna börjar krascha, följt av den närmaste – som en dominoeffekt. Du tror att du kommer att dö när en av männen räddar dig. De varnar dig för att vara försiktig.

 

På väg hem, inser du att det finns en bil som springer mot dig. Du stänger dina ögon och väntar på konsekvenser, men hälsas av den av de män som du såg i din “dröm”. Människor mängder runt bilen och inser att det är konstigt att det inte finns någon förare och att bilen stannades av en stor snöboll. Du frågar varför det skulle bli snö under en solig dag. Då kommer någon annan och ger dig handen för att hjälpa dig från marken, men hans hand är iskallt. Då kritiserade mannen som du såg i din “dröm” dig för att inte vara försiktig. När du börjar be om ursäkt för dem, tror du att de är farliga – eftersom han inte borde veta att du var varnad i första hand – och spring hem.

 

Du kommer hem och plötsligt en rävdyk i väskan och äter din middag, som är Inari sushi. Du tar sedan in i ditt hus och bestämmer dig för att ge det ett bad. Räven blir dock en man från din dröm. Han tar dig in i vardagsrummet där du hittar de andra fyra männen som du träffade under dagen. Du lär dig att ditt blod är speciellt, eftersom det har kraft att förstärka en ayakashis makt. Du lär dig också att många ayakashi söker ditt blod, vilket är anledningen till att det verkade finnas fara som omger dig under hela dagen. Männa lovar att de kommer att skydda dig, men i utbyte måste du bära ett barn med en av dem. Du står inför beslutet: vem ska du välja?

Huvudpersonen, Shido är en privatdetektiv och vampyr som har förmågan att bilda vapen ur sitt eget blod. Shido har en utåtriktad kvicksilverpersonlighet, men under det är han väldigt seriös och hängiven så mycket att han sannolikt kommer att skylla på sig själv när något går fel. Han skyddar människorna från nattraserna för att sona för sina tidigare brott tidigt i sitt vampyrliv. Han är ofta anställd av Yayoi Matsunaga , en agent för NOS , för att lösa Nightbreed- relaterade brott.

Han förvandlades till en vampyr av Kain , en gammal vampyr; dock Kains arrogans och grymhet fick honom att lämna sin far. Cain vägrar att släppa Shido och fortsätter att följa honom. Cain var bland annat ansvarig för att sårat Riho Yamazaki dödligt  och tvingat Shido att göra henne till en vampyr för att rädda henne

Nattraser (ofta förkortat som ‘ras’) är varelser som bor i mörkret och inte kan gå i solljus utan att förångas. För att leva i ljuset försöker de ha människokroppar . De har också en stark önskan om kött, vanligtvis mänskligt kött. De raser som har visats tycks njuta av att orsaka människor ångest och ångest och är mycket självbetjäande varelser.

Typer Redigera

Raser verkar ha olika nivåer eftersom vissa är lättare att döda än andra och det finns sådant som raser av låg kvalitet. Skillnaden mellan dem är inte lätt tydlig.

Lågkvalitativa raser har mindre kraft men en otäck disposition. De äter djurorgan och saknar hunger efter människokött, vilket kan vara skillnaden. De kompenserar för sin svaghet genom att utnyttja den mänskliga naturen. I strid springer de på alla fyra och är snabba och smidiga men har lite av stötande förmåga.

Andra raser verkar ha två olika typer av former. I en form ser de ut som en liten rörlig slemmassa, som de mest brukade ha en kropp. De flesta har en andra humanoidform. De kan tala i denna form och har vanligtvis starka stridsförmåga.

besittning Edit

De kan ha kroppar på tre olika sätt:

 1. De besitter människor som är hjärndöda eller nyligen har dött och återanimerar kroppen.
 2. De kan bilda “kontrakt” med levande människor, där människan villigt blir värd för rasen. I utbyte mot att människan uppfyller nattrasens önskan om kött kommer rasen att ge människan lite av sin kraft.
 3. Rasen kan helt enkelt överväldiga värden och med våld ta kontrollen. Detta har bara sett en gång, när en nattras Shido Tatsuhiko  hade skadat hade en närliggande duva att fly.

När en besittning äger rum kommer rasen in genom värdens mun. Om det är ett kontrakt kan kontraktet avslutas om rasen avlägsnas med våld eller om värden kämpar mot rasen och utövar den själva. Den andra situationen är sällsynt eftersom de flesta värdar vägrar att ge upp nattrasens makt och tror att de kan kontrollera den. Shido använder det första scenariot lätt, biter i värdens hals och suger rasen ur kroppen så att han kan döda den utan att skada värden.

Svaghet Redigera

Liksom andra Nightwalkers är nattraserna svaga mot silver och solljus. Silverbelagda kulor kan orsaka mer skada, till skillnad från vanliga kulor. De flesta nattraser är väldigt arroganta och säkra på sig själva, vilket kan leda till att de underskattar sina motståndare.

Magi och förmågor

Gray’s Ice-Make

Ice-Make (氷 の 造形 魔法, ア イ ス メis Aisu Meiku ): En form av Molding Magic som gör det möjligt för användaren att skapa is efter sin vilja och forma den till objekt. I Greys fall använder han Static Ice-Make, vilket betyder att han kan forma sin is till livlösa saker eller vapen. Ice-Make är känd som en extremt mångsidig form av magi, som kommer till nytta både i strid, för offensiva och defensiva ändamål och utanför den. Specialiserar sig på det och har tränat det i flera år, Gray har extrem behärskning över det och kan skapa otaliga mängder föremål för en mängd olika användningsområden. Enligt honom tillåter Ice-Make också användaren att producera nästan vad som helst, vilket ger användaren en oöverträffad skapande kapacitet. [23] [24]Som Ice-Make-användare är Gray en person som är motståndskraftig mot kyla och som sådan kan ta skador från is och snöbaserade attacker utan att drabbas av större skador och är antingen helt immun mot snöbaserade attacker som Eve Tearms Snow Magic eller är mer motståndskraftig mot det än andra människor. [25] Grått kan också frysa och omforma Juvia, en Water Magic-användare medan den är i sin flytande form till olika Ice-Make-skapelser. [26]

 • Ice-Make: Lance (槍 騎兵ラ ン ス Ransu ): Grey sträcker fram armarna och skapar långa, böjda islanser som han skjuter mot sin fiende och impalerar dem. Detta ger en kraftfull intervallattack. [27]
 • Ice-Make: Freeze Lancer (氷 創 騎兵フ リ ー ズ ラ ン サ ー Furīzu Ransā ): Gray skapar större islanser som han attackerar sin fiende med. [28]
 • Ice-Make: Wall (壁ウ ォ ー ル Wōru ): Grå använder en hand för att skapa en liten [29] eller en stor isvägg framför honom som skyddar allt bakom den. [30]

Ice-Make: Shield

 • Ice-Make: Shield (盾シ ー ル ド Shīrudo ): Gray skapar en stor sköld gjord av is framför sig, vars form påminner vagt om en blomma som skyddar allt bakom den. [31] Ursprungligen var Greys sköld identisk med Urs. När man bekämpade Rufus tog det dock en ny unik form som påminner om både Urs och Lyons sköld. [32]
 • Ice-Make: Hammer (大 槌 兵ハ ン マ ー Hanmā ): Gray skapar en stor ishammare som flyter ovanför sin motståndare innan den släpper på dem med stor kraft. Första gången Gray använde detta mot Lyon blockerades han. [33]
 • Ice-Make: Ice Hammer (氷 鎚ア イ ス ハ ン マ ー Aisu Hamā ): Gray skapar en jätte spikad hammare gjord av is och hamrar den på målet. [34]
 • Ice-Make: Ice Impact (氷 撃 の 鎚ア イ ス イ ン パ ク ト Aisu Inpakuto ): Grå skapar en invecklad hammare gjord av is som han tog ner på det riktade området och skapade en stor inverkan. [35]
 • Ice-Make: Juvia Hammer (ジ ュ ビ ア ハ ンub Jubia Hanmā ): Gray använder Juvias flytande form för att skapa en stor hammare gjord av is, som flyter över sitt mål och släpper den med stor kraft. [36]
 • Ice-Make: Golv (床フ ロ ア Furoa ): Grå fryser helt enkelt golvet, vilket gör att alla i området glider. Grå kan också frysa vatten med denna förtrollning och glida på det resulterande golvet. [37]
 • Ice-Make: Pilar : Grå skapar en eller flera pilar ur is, som därefter skjuts i hög hastighet till fiender genom att använda en isbåge. [38] (Namnlösa)
 • Ice-Make: Super Freeze Arrow : Använd Ice-Make: Ice Geyser och står ovanpå den resulterande isbildningen, Gray kan stiga upp till en hög punkt för att skjuta sin pil; efter skottet ökar pilens hastighet med tyngdkraften och lufttrycket, vilket gör denna attack mycket dödligare än vanligt. [39]
 • Ice-Make: Battle Axe (戦 斧バ ト ル ア ッ ク ス Batoru Akkusu ): Gray skapar en yxa av is för närstrid och svänger den runt honom. Första gången han använde detta var mot Juvia, men det var ineffektivt. [40]

Ice-Make: Sword

 • Ice-Make: Sword : Gray skapar ett svärd av is för närstrid. Svärdet är mycket hållbart och kan klippa och parera andra vapen som om det var av metall. [41] (Namnlösa)
 • Ice-Make: Cold Excalibur (氷 聖 剣コ ー ル ド エ ク ス カ リ バ ー Cōrudo Ekusukaribā ): Grå skapar ett massivt storsvärd ur is för närstrid. Som med sin mindre version är vapnet mycket starkt och vass; dessutom verkar dess snedstreck lämna stora isväckningar som kan skada motståndarna. [42]
 • Ice-Make: Ice Bringer (氷 魔 剣ア イ ス ブ リ ン ガ ー Aisu Buringā ): Gray genererar två issvärd i sina händer och flyttar dem snabbt framåt i en X-rörelse för att krossa sin motståndare. [43]
 • Ice-Make: Ice Geyser (氷 欠 泉ア イ ス ゲ イ ザ ー Aisu Geizā ): Genom att frysa marken framför honom skapar Gray ett torn av isspikar som impaleserar motståndare och skadar dem kraftigt. Första gången Gray använde detta var att attackera Lyon, men han misslyckades. [44]
 • Ice-Make: Juvia Geyser (ジ ュ ビ ア ゲ イ ーJubia Geizā ): Gray använder Juvias flytande form för att skapa en geyser av ispinnar för att attackera hans mål. [45]

Ice-Make: Fängelse

 • Ice-Make: Prison (牢獄プ リ ズ ン Purizun ): Gray skapar en stor fyrkantig bur ur is för att fånga motståndare. Första gången han använde detta var att hindra Lyons isdjur från att attackera honom. [46]
 • Ice-Make: Clone : Gray skapar en kopia av sig själv gjord av is. Kopian är helt identisk med honom, avslöjas som gjord av is först efter en noggrann och noggrann inspektion, och därmed kommer den till nytta för att undvika fiendens attacker eller för att skapa en distraktion för Gray att attackera på egen hand. [47] Grå har visat förmågan att bilda minst två exemplar åt gången. [48] (Namnlösa)
 • Ice Blade: Seven Slice Dance (氷刃 ・ 七 連 舞Hyōjin: Nanarenbu ): Efter att ha skapat isblad som skjuter tillbaka från båda hans underarmar, visar Gray sitt svärdskap genom att snabbt krossa sin fiende sju gånger. Detta används ofta som ett avslutande drag och orsakar fienden stora skador. [49]
 • Ice-Make: Fireworks : Gray kan skjuta små isstrålar från sina händer och bilda isfyrverkerier som ser ut som snöflingor på himlen. [50]
 • Ice-Make: Trappor : Gray gör trappor av is, så att han kan komma till tidigare oåtkomliga platser. Trappan, trots att materialet som komponerar dem, verkar inte vara hala alls. Första gången Gray använde detta var att hitta Lyon. (Namnlösa) [51]
 • Ice-Make: Slide : Gray gör en glid av isen, så att han kan komma till tidigare oåtkomliga platser. Första gången Gray använde detta var att hitta Lyon. [52]
 • Ice-Make: Rampart (城 壁ラ ン パ ー ド Ranpādo ): Gray skapar en extremt massiv och hög mur av is, som kan stoppa hans motståndare i deras spår, men använder mycket magi. Första gången Gray använde detta var att stoppa Racer. [53]
 • Ice-Make: Grappling Hook (飛爪Hisō ): Gray skapar två fyrkantiga gripkrokar med kedjor kopplade till Ice-Make-aurorna runt händerna, som kan användas för att hålla grepp om högre ytor eller föremål, så att han kan lyfta han själv. [54]
 • Ice-Make: Death Scythe (大 鎌デ ス サ イ ズ Desu Saizu ): Gray skapar först en stor lie gjord av is och hoppar sedan upp i luften. När han är tillräckligt hög, svänger han leran mot sin motståndare. [55]
 • Ice-Make: Gungnir (戦 神槍グ ン グ ニ ル Gunguniru ): Gray släpper en gigantisk lans ur is som fångar motståndaren i den.
 • Ice-Make: Knuckle : Fryser marken under sin motståndare, Gray skapar ett torn av stora isnävar som slår motståndaren. [58]
 • Ice-Make: Saucer : Grey skapar en stor, snurrande isskiva som kan skära igenom som en surrsåg, som han startar mot sitt mål. [59]
 • Ice-Make: Fishnet : Gray släpper ut en isig vind från händerna, som får en fisknätliknande form och låter honom frysa sin motståndare. [60]
 • Ice-Make: Ice Wall : En alternativ version av Ice-Make: Ice Geyser, som fryser motståndaren istället för att impala dem.
 • Ice-Make: Cocoon : Grey omger sin kropp med en iskokong som har spikar som skjuter utåt för att skydda sig från fiendens attacker. Det har ett liknande syfte som Ice-Make: Shield, men skyddar Gray på varje sida istället för en. Det är dock okänt om denna stavning är hållbar som sin standardmotsvarighet. [61](Namnlösa)
 • Ice-Make: Ocean : Gray, efter att ha gått med båda hans händer, slår dem på en stor vattenkropp och fryser helt på några sekunder. [63]
 • Ice-Make: Crescent Blades : Grey avfyrar en spärr av halvmåneformade isprojektiler, så att han kan attackera flera mål samtidigt. [64] (Namnlösa)

Grå gjutning Ice-Make Unlimited: Ensidig kaotisk dans

 • Ice-Make: Thieving Hand (盗賊 の 手Tōzoku no Te ): Grå bildar en hand ur is, som liknar en mänsklig hand; med fem fingrar och en handflata. Handens långa gren gör det möjligt för Gray att smyga stjäl saker, som små flaskor, utan att ägarna märker det. [66]
 • Ice-Make: Plattform : Grå skapar en isplattform som han kan använda för att behålla fotfästet. Flera plattformar kan tillverkas och kan också användas som ett sätt att ge sig själv den nödvändiga drivkraften för att utföra en kraftfull uppföljningsattack. [67] (Namnlösa)
 • Ice-Make: Cannon (砲 撃キ ャ ノ ン Kyanon ): Gray hantar en liten, utsmyckad kanon från is, med vilken han kan använda närliggande spillror som ammunition för att skjuta mot sitt mål; flera kanoner kan skapas och avfyras samtidigt. [68]
 • Ice-Make: Ice Cannon (氷雪 砲ア イ ス ・ キ ャ ノ ン Aisu Kyanon ): Efter att ha skapat en stor, bazooka-liknande handhållen kanon skjuter Gray en kanonkula gjord av is för att skada sin motståndare massivt. Första gången han använde detta var att besegra Lyon. [69]
 • Ice-Make: Vambrace (魔王 の 前 腕 甲ヴ ァ ン ブ レ イ ス Vanbureisu ): Grå skapar en stor handskarliknande skulptur gjord av is runt armen för att dramatiskt öka deras kaststyrka och hastighet. Vambrace kunde användas för att kasta en stålkula med tillräcklig kraft för att tränga igenom Silver Fullbuster bröst och besegra honom. [70]
 • Ice-Make: Silver (銀 世界シ ル バ ー Shirubā ): Kallar fram sin magiska isdjävlingsdödare, Gray ökar kraften i hans Ice-Make. [71] Gester med sin högra hand kan han sedan frysa ett enormt område framför sig. Denna Spell tillät honom att enkelt frysa och förstöra Ajeel Raml ‘s Sand Golem . [72]
 • Ice-Make: Juvia Freeze (ジ ュ ビ ア フ リ ズJubia Furīzu ): Grå fryser Juvias flytande form medan hon är en del av Metros kropp för att göra honom oförmögen. [74]

Grå gjutning Iced Shell

Ice Magic (氷 の 魔法Kōri no Mahō ): Ice Magic låter användaren manipulera eller skapa isen. Lite är känt om Ice Magic, eftersom det bara har använts några få trollformler hittills. En inneboende egenskap hos magin, Gray kan frysa föremål som han kommer i kontakt med. Gray, med sin stora behärskning av is trollformler, har visat sig kapabel att frysa även brinnande saker som Juvia s kokande vatten och Fukuro lågor, liksom att frysa ett föremål snabbare än Sugarboy ‘s Rosa Espada kunde mjuka upp den. [75] [76] [77]

 • Iced Shell (絶 対 氷 結ア イ ス ド シ ェ ル Aisudo Sheru ): Gray har också kunskap om denna förbjudna, extremt farliga och kraftfulla magi, och har uttryckt säkerhet att han skulle kunna använda den, om han tvingades till det. [78]
 • Lost Iced Shell (消失 絶 対 氷 結ロ ス ト ・ ア イ ス ド シ ェ ル Rosuto Aisudo Sheru ): Gray initierar denna besvärjelse genom att bilda en hållning som sedan skapar en stor mängd magisk kraft för att omge honom [79] innan den stoppas av Natsu från att aktivera den. [80]

Gray’s Instantaneous Freeze

Ice Devil Slayer Magic (氷 の 滅 悪 魔法Kōri no Metsuaku Mahō ): En form av Devil Slayer Magic som Gray kan manifestera efter behag [81] som tillåter honom att producera, manipulera och kontrollera isens element. [82] Liksom andra Slayers kan Gray konsumera externa iskällor för att fylla på sin styrka och förstärka sin kraft samtidigt som den ger immunitet mot den. [83] Denna form av magi är extremt kraftfull och effektiv mot demoner. [84] Gray fick sinfars magi efter hans nederlag och avgång. [85] Till viss del verkar det som omDevil Slayersha förmågan att motstå effekterna av Curses (eller åtminstone ” Ultimate CurseMemento Mori ). [86] Det har också föreslagits att Devil Slayer Magic är en mycket oändlig magi, och att lära sig för snabbt och använda sig av dess egenskaper i snabb följd har haft negativa effekter på Gray, vilket fick honom att drabbas av svarta markeringar som har hittills spridda över hälften av hans kropp vid två tillfällen [87] Gray sade dock att han med viss hjälp av Porlyusica kunde få kontroll över den. [88]Han har blivit skicklig nog i denna magi för att kunna omsluta en fiende i en spetsig iskokong, rulla honom över ett fiendefält och manipulera den till en enorm isutbrott på några sekunder. [89] Grå kan också använda denna magi för att öka kraften i hans Ice-Make. [90] En av de mest effektiva aspekterna av denna typ av magi är dess förmåga att helt frysa allt inom en stor radie med bara en handvridning. [91] I ett fall kunde Gray, som nyligen ärvde sin far Silver’s Magic, helt frysa flera vändningar från Tempester som var i sin eteriska form. [92] År X792 efter träning kan Gray frysa fasta människor, vilket visas när han frös Gômoninnan han kunde skada Lucy. [93]

 • Ice Devil’s Rage (氷 魔 の 激昂Hyōma no Gekikō ): Gray släpper ut en stor stråle av kall luft, is och snö från munnen och riktar den mot sitt mål. Strålens omkrets dvärgar lätt Mard Geer , men kraften i Greys besvärjelse är okänd eftersom Mard kunde undvika den lätt. [94]
 • Ice Devil’s Zeroth Long Sword (氷 魔零ゼ 口ノ太 刀タ チ Hyōma Zero no Tachi ): Grå skapar ett eteriskt långt svärd från handflatorna som han använder för att krossa mot sin motståndare med, vilket tillför en djup skärning i motståndarens kropp som skadar dem allvarligt och har den extra effekten att frysa hans mål fast substans). Gray visades med den här förtrollningen som visade sig vara tillräckligt kraftfull för att besegra Etherious and Nine Demon Gates-medlem Tempester i sin eteriska form med en enda strejk. [84]
 • Ice Devil’s Zeroth Destruction Bow (氷 魔零ゼ 口ノ破 弓ハ キ ュ ウ Hyōma Zero no Hakyū ): Grå skapar en invecklad båge gjord av is och avfyrar en pil från den i höga hastigheter. När pilen kommer i kontakt förvandlas den till en taggig isgrupp som skadar målets kropp kraftigt. Förtrollningen visade sig skada Tartaros pseudoledare: Mard Geer Tartaros . [95]
 • Ice Devil’s Zeroth Destruction Fist (氷 魔 ・零ゼ ロノ破 拳ハ ケ ン Hyōma Zero no Haken ): Grå, efter att ha använt hans Ice-Make mot mögel och forma is från Invel s True-Ice Kamui , skapar ett par av destruktivt kraftfulla kraghandskar med samma egenskaper som den tidigare nämnda stava, och använder dem för att brutalize hans mål. [96]
 • Jag kommer att stoppa dig (オ レ が 止 め て やOre ga Tomete Yaru ): Grå skapar en cirkulär isbarriär, följt upp med en isskäranfall mitt i den. [98]

Unison Raid

Unison Raid (合体 魔法ユ ニ ゾ ン レ イ ド Yunizon Reido ): Gray kan använda denna förmåga, även om han bara har utfört den tillsammans med Juvia hittills.

 • Water & Ice-Make Spell : Gray och Juvia kunde smälta samman sin magi och orsaka massiva mängder vatten och isnålar att bryta ut över hela Magnolia Town och omedelbart förstöra Daphnes Lizardmen. [15]
 • Hagelgevär (シ ョ ッ ト ガotto Shotto Gan ): Grå använder vatten från Juvia i samband med sin Ice-Make Magic för att stelna vattnet, som sedan riktas mot målet och släpps som skarpa, tjocka isspjut. [99]
 • Water Nebula & Ice-Make: Ice Geyser (水流 昇 霞ウ ォ ー タ ー ネ ブ ラ+氷 欠 泉ア イ ス ゲ イ ザ ー Wōtā Nebura + Aisu Geizā ): Juvia och Gray håller hand och kombinerar Juvias vattenförtrollning och Gray’s Ice-Make-förtrollning för att attackera sina mål. [100]
 • Ice Wave (氷 結 海嘯ア イ ス ウ エ ー ブ Aisu Uēbu ): Gray använder vatten som tillhandahålls av Juvia i samband med sin Ice-Make Magic för att stelna vattnet, vilket skapar en stor våg av skarpa ispinnar, som träffar hans mål och fryser dem under processen. [101]

Expertvapenspecialist : Gray har visat betydligt stor förmåga att använda vapen som produceras av hans Ice-Make-trollformler. Han är mycket skicklig i svärdsmanship med sina konstruerade issvärd i olika former och storlekar, och är också mer än kapabel att använda andra typer av bladvapen. Han har också visat sig vara skicklig på skytte, genom att använda sin isbåge för att skjuta pilar från stora avstånd med exakt noggrannhet.[41]

Expert Hand-to-Hand Combatant : Gray har stor skicklighet i hand-to-hand-strid, först seriöst när han, trots sina allvarliga sår, lyckades överväldiga Lyon när den senare ilskade honom i strid, [102] och i allmänhet visade ett komiskt sätt under hans krångel med Natsu. Han kan packa kraftfulla slag och sparkar, och han använder ofta obeväpnade strider i samband med sina Ice-Make-trollformler för att få överhanden i strid. Gray kunde besegraThunder God Tribe i en obeväpnad strid på egen hand. [103]

Förbättrad hållbarhet : Grå har också visat enorm hållbarhet under strid. Han lyckades fortsätta slåss efter att ha träffats av kokande vatten, han överlevde Fukuros stulna brandattacker och uthärde flera dussin energiblocker från Bickslows dockor innan han gick ut. [104] [105] [106] Han tog också sprängningarna från fyra blixtar Lacrima från Thunder Palace , trots att han just återhämtat sig från tidigare skador. [107]

Förbättrad smidighet : Grå har visat sig vara mycket snabb och smidig vid olika tillfällen. Under sin kamp med Bickslow i en gränd uppvisade han tillräckligt med akrobatisk skicklighet och styrka för att röra sig flera meter i luften genom att hoppa från den ena väggen till den andra. Han kunde också undvika några av Racers attacker trots sin överväldigande hastighet. [108] Gray kunde besegra Thunder God Tribe i snabb följd och vara tillräckligt snabb för att röra sig bakom Bickslow och Evergreen innan han märktes. [109]

Förbättrad styrka : Gray har visat sig ha stor fysisk styrka, efter att ha visat sig kunna lyfta en enorm mängd stora träbjälkar helt ensam, trots att han sedan krossades under dem på grund av distraktion. [110] Han kunde också lyfta Lucy medan båda fastnade i en kvicksandliknande fälla och slängde henne bort flera meter upp i luften, [111] samt att krossa en stenmur med en enstans i sidled. [112] Gray kunde få en avsevärd ökning av sin styrka nog för att besegra Thunder God Tribe . [113]

Utrustning

Miniature Communication Lacrima (小型 通信魔 水晶ラ ク リ マ Kogata Tsūshin Rakurima ) [114] : Gray använde denna enhet för att kommunicera med Erza medan han gjorde ett undercover-uppdrag. [115]

SPÄNNING INC WIKI
Förtrollad i månskenet

Förtrollad i månskenet
Koyoi Start.png
Information
Kanji今宵, 妖 し い 口 づ け を
romajiKoyoi, Ayashī Kuchidzuke O
Du lever ett normalt liv fram till den dag du attackeras av andra världsliga ayakashi, avsikt att stjäla den specialkraft du föddes med.
Dina frälsare råkar också vara ayakashi, fem väldigt snygga!

“Vi skyddar dig, människa. Men i gengäld … Du måste erbjuda din makt till en av oss.”

Är han bara efter min makt? Eller är denna kärlek riktig …?
20PX

EITM – JP Game Icon.png
Förtrollad i månskenet är ett dating simspel från spänning. Du kommer att bli kär i ayakashis som är efter din mystiska kraft som de önskar.
Den är tillgänglig för nedladdning på iOS och Android .

Översikt
Förtrollad i månskenet – Öppnande av filmspänning Förtrollad i månskenet – Öppnande av filmspänning
Du levde ett normalt liv tills en natt av en röd måne vaknade dina krafter och nu är demoner som heter ayakashi efter dig. Du föddes med kraften att förstärka en ayakashis kraft genom antingen en kyss eller intimitet. Fem ayakashi-klanhuvud erbjuder att skydda dig, men i utbyte måste du bära ett barn med en av dem som kommer att bli nästa linjal i sin värld.

Inledning och förhållandekarta
EITM Chara Intro.jpg
EitM_relationship.png
Prolog
Du vaknar upp från en mardröm och du är drenched i svett. Du går ut i trädgården för lite frisk luft och när du kommer ut, inser du att det finns en röd fullmåne. Du börjar känna dig yr, när en konstig kraft skjuter dig upprätt, och två konstiga figurer uppträder plötsligt. Den främlingens konversation förvirrar dig, speciellt när de nämner att du har “gott blod”. Du vaknar i ditt sovrum och tycker att det du såg var en dröm. Du leder ut mot din arbetsplats, biblioteket, och du pratar lite med Samon, din vän som förvaltar din familjs helgedom för dig. Plötsligt, på din väg där, reser du över en svart katt. Samon sparar dig genom att fånga dig, och du undrar hur han lyckades framträda bredvid dig när han städade templet för en stund sen. Du tackar honom och fortsätter igen.

Allt är bra på jobbet tills du märker två män i biblioteket. Man rantar på en dröm som heter “Momotaro” med lögner, medan den andra stönar sig på vargen i “Little Red Riding Hood” och hur han föredrar Röd Hood som en sexig kvinna i rödunderkläder. Så plötsligt en av bokhyllorna börjar krascha, följt av den närmaste – som en dominoeffekt. Du tror att du kommer att dö när en av männen räddar dig. De varnar dig för att vara försiktig.

På väg hem, inser du att det finns en bil som springer mot dig. Du stänger dina ögon och väntar på konsekvenser, men hälsas av den av de män som du såg i din “dröm”. Människor mängder runt bilen och inser att det är konstigt att det inte finns någon förare och att bilen stannades av en stor snöboll. Du frågar varför det skulle bli snö under en solig dag. Då kommer någon annan och ger dig handen för att hjälpa dig från marken, men hans hand är iskallt. Då kritiserade mannen som du såg i din “dröm” dig för att inte vara försiktig. När du börjar be om ursäkt för dem, tror du att de är farliga – eftersom han inte borde veta att du var varnad i första hand – och spring hem.

Du kommer hem och plötsligt en rävdyk i väskan och äter din middag, som är Inari sushi. Du tar sedan in i ditt hus och bestämmer dig för att ge det ett bad. Räven blir dock en man från din dröm. Han tar dig in i vardagsrummet där du hittar de andra fyra männen som du träffade under dagen. Du lär dig att ditt blod är speciellt, eftersom det har kraft att förstärka en ayakashis makt. Du lär dig också att många ayakashi söker ditt blod, vilket är anledningen till att det verkade finnas fara som omger dig under hela dagen. Männa lovar att de kommer att skydda dig, men i utbyte måste du bära ett barn med en av dem. Du står inför beslutet: vem ska du välja?

Kommer snart..Förmågor redigera | redigera källa

Ice Astral Power : Aliceliese har en kraftig astralmakt som gör att hon kan manipulera is och snö i stor skala, jämförbar med en naturkatastrof. Salinger , en extremt kraftfull astralmage själv, hade erkänt Aliceliese styrka när hon kunde Enligt Sisbell har Alicelieses astrala makt redan överträffat drottningens. [2] Få människor anges som kan konkurrera med henne, som Iska, ytterligare bekräftar hennes stora styrka.

Astral Arts redigera | redigera källa

 • Frozen Calamity: Hundred Million Frozen Lights : Kallar upp en enorm mängd isspikar som skjuter ut ur marken. Om den går sönder kan Alice byta spikarna till issvärd och få dem att skjuta mot motståndaren.
 • Stor iskatastrof : Med Alice i centrum kommer området runt Alice allt att täckas under ett is. Denna trollformel har en stor radie.
 • Isblomning : Skapar en blommformad issköld. Skölden är tillräckligt stark för att blockera Nebuliss rymdtidsförstörningsattack.
 • Ice Calamity: Thousand Thorn Blizzard : Alice skapar ett stort antal issvärd som lämnar luften. Med hennes riktning konvergerar de alla till hennes mål.
 • Vinrankor : Kallar vinrankor av is för att binda målet.

Trivia redigera | redigera källa