Carl är seriens huvudperson, han gillar umgås med kompisarna, han är fåfäng och brukade ha på sina snygga kläder, Carl kammar håret, han använder parfym runt halsen, sedan tar han hårgele i håret och är finklädd. Sedan gillar Carl gå på äventyr. Carl tycker om att baka, han bjuder gänget på nåt gott. Senare gillar han tävla i sport.

Sid1 Carl

Carl WG

 

Simon är en tjejtjusare, han imponerar på tjejerna och vill hänga med dom. Simon brukar se på TV-program som handlar om när folk är ute på stranden och där ser han tjejer med bikini på, Simon visslar förtjust på dom. Simon ska göra sig fin att han ska träffa tjejerna och bjuda på drink. Han tycker verkligen mycket om tjejer.

Sid2 Simon

Simon WG

Ryder är rolig, han är som en liten knatte och har korta ben. Han har hatt på sig, Ryder är duktig på att jonglera såna grejer, han tillhör i gänget. Ryder är bra på att skrämma bort fiender, när han räddar några från dom elaka typer.

Sid3 Ryder

Ryder WG

Steve är ett snille och han är smart. Han tycker om läsa och plugga matten.

Steve gör några uppfinningar, han hjälper vännerna för att lösa problemen och får lysande idé. Senare är Steve blyg för tjejerna, för de tycker om honom så att Steve rodnar.

Sid4 Steve

Steve WG

Hugo är en bra grabb, han ler mot andra, Hugo åker skateboard och han äter ett äpple. Hugo tycker om musik, han har ett eget blåsinstrument och det är en trumpet. Han skulle minsann gå på musikorkester. Hugo tycker att musiken är vackert att höra på vals.

Sid5 Hugo

Hugo WG

Sophia är en underbar vacker tjej med långt hår, hennes ögon och röda läppar. Hon är som en prinsessa. Sophia drömmer om sin kärlek, hon ville vara tillsammans med Carl som de har setts varann. Hon blev förälskad i honom. Senare tycker Sophia om fåglar, hon älskar att höra på fåglarnas sång. Och så älskar Sophia blommor, förstås. Sophia har en vacker röst, hon sjunger så underbart. Sophia sminkar sig fint, sen filar Sophia naglarna och målar med nagellack.

Sid6 Sophia

Sophia WG

Elise är en söt tjej med glasögon. Hon är Sophias väninna. Elise har sett Sophia att hon är förälskade, Elise tycker att Sophia är en drömmare. Elise brukar ha nagellack, hon målar sina naglar. Sedan har Elise en fin blus med fjärilar på. Hon tycker att fjärilar är vackra. Elise älskar sån frisyr med fint hår som hon har varit i skönhetssalongen.

Senare läser Elise romantik, det är alltså kärleksböcker.

Sid7 Elise

Elise WG

Fanny är en jättevacker skönhetstjej, hon är intresserad av det mesta för hon tycker om killar som Fanny gillar umgås med dom. Fanny gillar sport, hon ser på matcher på TV och stadium. Senare är Fanny i simhallen, hon tränar på att simma och hon är tillsammans med dom andra i simlaget. Det fanns en kille i simhallen som också simmar och tränar, de ser på varandra och såg på förälskelse. Killen heter Oliver.

En dag skulle Fanny gå på simtävling och tävla att simma. Fanny gör en slängkyss, så att någon ska tycka om henne. Hon kysser på pannan och kinden. Det är gulligt av henne.

Sid8 Fanny

Fanny WG

Matthew är en trevlig man, han ler med halva munnen och Matthew är den snällaste gubben dom vet. Gamle Matthew tycker om och fiska. Och sedan planterar Matthew i trädgården, han brukar så fröna i jorden, så det växer blomrabatterna.

Senare dricker Matthew kaffe, han bjuder naturligtvis grabbarna på fika för Matthew tycker om gäster och han tycker om att få besök hemma hos honom.

Sedan berättar gamle Matthew om sin histora för grabbarna. Han gillar såna äventyr.

 

Sid9 Matthew

Den här killen är stark, han tränar mycket och är stilig. Han heter Oliver. Och Oliver är med i simlaget, han tränar med i tävlingar. Oliver är en ny i Lorville och han träffar kärleken i simhallen nämligen Fanny.

Oliver bor inne i stan ihop med sin familj i ett radhus.

Oliver WG

Den här killen är från Mexico. Alvaro heter han. Och han är bra på att spela gitarr och sjunger på spanska. Alvaro har flyttat till Lorville med hela sin familj, dom bor i en lägenhet inne i stan.

Alvaro WG