Hejsan!

Nu kommer en ny serie som handlar om när Hugo möter Isabelle för första gången.

Här ser ni själva teckningarna. Nu ska jag skriva in handlingen. Det som händer att Hugo är ensam att inte träffa sina kompisar idag. Hugo borstar håret, han gör sig fin.Hugo går ut i det sköna vädret och han får syn på Isabelle som är utanför sitt hus. Isabelle får också syn på Hugo som gick förbi gatan. Hon är mycket vacker.

Hugo blir kär i Isabelle. Hugo och Isabelle ser på varandra, nu går han fram till henne.De båda presentera sig själva. Isabelle håller Hugo i famnen.

Under tiden sitter grabbarna och spelar poker vid stora bordet.

Hugo och Isabelle sitter bredvid varandra och de snackar. Han säger att dom kan gå ut nånstans någon dag. Isabelle tycker att Hugo är fin och hon är glad. Sen måste Hugo gå till sig och han säger att de kommer att träffats igen.

Jag ska lägga in i textruta.

 

Två sidor Hugo och Isabell