Välkommen till min fantasy blogg 2022-2023!

 

 

 

Brea/Rian blogg.

 

Min Blogg skriver jag faktan om mina favorit serier som jag brinner för och följer hitta några bilder, jag skriver om vad jag gör på cosplay tecknar skolan, clip-studion och min första egen serie från H2o just add water serien. Min egen serien handlar om fyra tjejer som har blivit förvandlad till sjöjungfrun och har magiska krafter jag har jobbat nästan färdig med den sista bild rutan på min serien och jag har gjort klart min cosplay klänning som Hermione Granger hade på sig den näst sista filmen av Harry Potter 7. På Clip Studion övningar jag har gjort Sailor Jupiter Sailor Mars, Hermione Granger och Brea Gelfling. Idag håller jag på att rita av Tauriel alven från the hobbit 2 Smaugs ödemark och sen ska jag göra bakgrunden. Jag håller på skriva men egen serien av The Dark Crystal serien och mina egna karaktärer ska ha sina personligheter i både i The Dark Crystal och lite på The Lord of rings. Idag ritade jag Padme från Star Wars på Clip studion övningar jag har tuscha  t på henne och bakgrunden. Men jag har färgat hennes ansikte och över både hennes ögon fransar och ögonlocken. Igår var jag och min personal Josefine på bio och såg på Karl Bertil Jonssons Julafton i bergakungen. Igår målade jag ögonen och munnen håret på Padme i clip studion övningar och idag jobbade jag med min serie. På min jul semester började jag skriva på min egna och nya karaktärerna på min egna av Mako mermaids min första karaktär som jag skriver om heter Victoria Turner. I går blev jag klar med min Brea Gelfling virkning dockan ifrån The Dark Crystal: Age of Resistance. Nu börja Jag virka Jareth ugglan ifrån filmen Labyrinth 1986. I den här veckan håller jag på att göra en ny egen serie om fate of winx men min serie ska heta Winx Club feerna på äventyr min serie manus är snart klar, jag håller på att göra blogg omslag på mina egna karaktärer på min nya serie på fredagar har jag chill Friday och jag börja att virka två drakar en mig själv och den andra draken ska jag ge till min kusin Lukas,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.