Sensei Kai: äger familjens tempel för Rose Knight , som brydde sig om killarna och Zachi. Inte vanligt utan magisk (den kraftigaste av alla) alla har varsin speciell förmåga och kraft.

Ålder: 36

Bakgrund: När Kai var ung stred han som Rose Knight mot Black Shadow i åratal , bomben som sprängdes på berget och faller precis brevid Kai men hans älskade fru Himeno blev dödad av Black Shadows ledare Jack och dom stack efter sprängningen. Efter det var över tar Kai , hans 5 åriga son Lloyd och bär med sin nyfödda dotter Zachi och dom gick till Himenos tvillingsyster Crystal , hennes man Kaito och deras 6 årliga dotter Dawn som skulle ta hand om Zachi. Kai ger Zachi vapen en silver pinne eller stafett pinnen som gåvan och hon har medfödda om förmågan att manipulera brand , spelkort och med mirakulösa detektiv förmågor. Kai träffar Zachi på sitt rum, hon verkar bekant fast han känner inte igen sin dotter och Kai frågar om han kan få en bit av Zachis hår för DNA matchning ( eftersom Kai har en anan bit hår).  Men några veckor senare upptäckte Kai att demon och mänsklig Zachi är samman person, han och Lloyd blir jättelyckliga att Zachi har kommit hem och dom fick veta att  Zachi blivit förgiftad med pillren av Black Shadow  som trodde att hon var död och men det skadar inte demon, Kai märker att Pierre har känslor för Zachi eftersom dom har varit bästa vänner sen 5 års ålder.

Kraft och förmågor: Kai verkar gilla spådom och gåtor och har förmågan att se in i framtiden.

Vapen: Lasso med taggig.

Förhållande: Himeno är fru till Kai , mamma till Lloyd och Zachi. Hon är medlem i Rose knight som strider mot Black Shadow men blev dödad av ledare Jack som var förälskad i Himeno ( död ).

Lloyd: är äldsta son till Himeno och Kai , bror till Zachi som är röd Rose knight ledare med  och hans vapen är jojo  .

Zachi /Helios: är yngsta dotter till Himeno och Kai , syster till Lloyd som är mästerdetektiv / rosa knight med eld , spelkort krafter och hennes vapen är silver stafett pinnen .

Pierre: är blå Rose Knight med  och hans vapen är sai .

Yasha : är turkos Rose Knight med  och hans vapen är piskan.

Zai : är gula Rose Knight. Han har förmågan att använda telepati, energisk , vänlig kan Zai anses stämningen tillverkare av laget. och hans vapen är bågskytte.

Darien är vita Rose Knight med hans förmågan är att titta på någon tidigare bara genom att röra vid dem med sin högra hand , vapen är spjut.