Rose Knight killarnas karaktärerna:

Lloyd är ledare av Rose Knight och hunddemon precis som sin yngre syster Zachi från deras mamma ( hunddemon) och pappa (människa).

Ålder: 2oo år gammal ( kronologisk) 17 (utseende).

Personlighet: Lloyd är godhjärtat, han hade ett ”barmhärtigt hjärta för mänskligheten”. Det verkar som om han har en känsla av ära och kanske ville att både hans sort och människa skulle leva i fred. Född av en stor demonblodslinje, har den perfekta makt som många demoner önskade. På grund av detta är han alltid sammansatt och självsäker i sin makt och uppvisade en lugn beräkningspersonlighet på nästan alla tider. Det enda drag som han ärvde från sin mor var kärlek mot människor, vilket inte manifesterades förrän senare i sitt liv. Hans lugn höll ofta sina tankar klara av känslomässigt inflytande precis som Zachi.

Utseende: Slivervit/hårfärg, guld , ögonfärg som finns under hans lugg

 

Bakgrund: När han var liten demon och Zachi födds under natten i ny måne, men blir deras mamma sårad och döda av Black Shadow. Pappa Kai tar med Lloyd och Zachi härifrån och ger henne bort till Crystal , Himentos syster medan han och Lloyd flydde härifrån för att skydda Zachi.