Silver Crystal

Silver Crystal (幻の銀水晶, maboroshi ingen Ginzuishou, ofta översätts som ”Illusionary Silver Crystal”), var en kristallin föremål för stor och omätbar makt.

I den ursprungliga engelska dubbar, kallades Imperium Silver Crystal.

I omtryckt manga och Sailor Moon Crystal , är det känt som ”den legendariske Silver Crystal.”
Beskrivning
Silver Crystal besitter enorm makt, och är kanske den enskilt mest kraftfulla magiska artefakt i hela kosmos. Med fokus på den vitala livsenergi och hjärta för användaren, kan det utföra spektakulära bedrifter, såsom återuppliva en hel värld och alla dess invånare från undergång. Men stammen att använda en sådan kraft orsakar ofta användaren att förlora sitt liv, som effekt faktiskt härrör från livskraften hos användaren. Endast en medlem av månen iska dynastin kan faktiskt använda den. Det visas som källan till Queen Serenity makt under Silver Millennium, Usagi Tsukino och Chibiusa varje gå på att ärva Crystal i en annan form. Dess bländande ljus och ytterst kraftfull ljus ofta färgade vita, men kan vara olika nyanser av rosa, fuchsia eller magenta. Av någon okänd anledning, är inte silver ljuset den avger när frigöra sina stora positiva energier, till skillnad från dess namn och kristallin utseende.

Ursprungligen, Silver Crystal tillhörde drottning Serenity av månen kungariket ; medan du använder kristallen att skydda månen och jorden, det tillät också folk månen att njuta av långa liv. När Månen kungariket förstördes av drottningen Beryl under påverkan av drottningen Metalia och drottningens dotter, prinsessan Serenity dödades tillsammans med sina vårdnadshavare och Prins Endymion använde Queen Serenity Silver Crystal att försegla bort fienden, samt att skicka henne dotter, prinsen och alla Sailor Senshi att återfödas i framtiden på jorden, så att de kunde förhoppningsvis leva lyckliga, fredliga liv. Efter att ha använt för mycket av kristallens kraft liksom hennes egen, dog drottningen.

Men flera magiska artefakter verkar konkurrera det i styrka, inklusive den Malefic Black Crystal i andra säsongen , och Sailor Galaxia: s egen gyllene Star Seed från Sailor Stars säsong.

Manga
Silver Crystal var föremål för önskan om mörkerkungariket och smokingen maskerar ; den förra ville det för makt, den senare för att återställa sina minnen. Det visas först i lag 9, när smokingen maskerar skyddas Sailor Moon från Kunzite ; hennes sorg fick henne att komma ihåg att hon var prinsessan Serenity, och han mindes att han var Prince Endymion. När smokingen maskerar sedan dog i hennes armar, smärtan var alltför mycket, speciellt när hon återkallade sina tidigare liv; en tår föll från hennes kind och lyste oerhört ljus, bildar Silver Crystal. Dess ljus botade alla dem som den berörde, och en del av det gick insidan av smokingen maskerar kropp, som sedan stals av Kunzite. Usagi höll Silver Crystal på ett halsband runt halsen ett tag innan den lagras i sin andra transformation kompakt, den Crystal Star .
Ginzuishou m
Lotus formade Silver Kristall, sett i manga.
Kristallen används vanligen för att besegra den slutliga bov av varje berättelsebåge. Den hade två primära krafter; förmågan att generera en kraftfull, magisk attack, och kraften att föryngra. Dessutom verkar det som om Silver Crystal har både mer kontroll och fokuserad ström när den är ansluten till månen Stick (Crescent Moon Wand), men så småningom blir Usagi så i-samklang med sin makt, hon inte längre behöver månen Stick.

Det visade sig att det fungerade som eviga sjömanmoon’sens mycket eget väsen, Sailor Crystal , utvecklas till vad som är känt som Silver Moon Crystal.

I lag 10, när de besöker den förstörda Måne slott, berättade Queen Serenity Sailor Moon att Silver Crystal sanna och full förmåga berodde på hennes goda hjärta. Senare efter att ha besegrat drottningen Beryl i volym 3, Sailor Venus läser ur svärdet att den fulla kraften i Silver Crystal var från Usagis eget hjärta och den verkliga kraften i månen själv.

ursprungliga Anime
Efter förstörelsen av månen kungariket , var Silver Crystal delas in i sju Rainbow Kristaller för att täta bort sju stora Youma . Det visades först i episod 34 smokingen maskerar hade skyddat Sailor Moon från Zoisite attack och blev dödligt sårad, vilket sjömanmoonen att gråta. hennes tår gjorde sju Rainbow Crystals reagerar och smälter samman till en, som bildar Silver Crystal själv och avslöjar Sailor Moon att vara lång förlorade Princess Serenity . Kristallen fäst sig till månen Stick, kraftigt ökar sin förmåga och aktiverat Princess Serenity, och senare Sailor Moon, att parera Kunzite starkaste attacker. Efter nederlag av Dark Kingdom, och Usagi återkomst till att Sailor Moon, är Silver Crystal placeras i hennes Crystal Star kompakt och sedan, till synes, hennes andra omvandlings komprimerar som de utvecklas och bli ännu starkare i hela serien. I framtiden, läkt det jorden av en okänd ekologisk katastrof och skapade Crystal Tokyo .

Dessutom, efter att först fästa till månen Stick, tjänade att läka människor tillbaka till sina riktiga former, även om den inte läka Prince Endymion från Metalia inflytande innan den slutgiltiga striden. Silver Crystal är också möjlighet att låna befogenheter andra Senshien att ytterligare förstärka sina egna befogenheter, till exempel i det sista avsnittet av den första säsongen. Det används också mycket mer i animen än manga, och verkar ta på ett antal former: en orb, en ros, diamant, och även en lotusblomma.

Animen förskönar mestadels på Silver Crystals omätliga och obegränsad makt för antingen goda eller onda. Under första säsongen final , och löftet av Rose filmen, visade det sig att kunna konstruera en extremt stark sköld; har förmåga att motstå även de starkaste och mest destruktiva attacker från både Super Beryl och Fiore . För att stoppa den Kisenian s asteroid kolliderar med och utplåna jorden, hade Princess Serenity använt Silver Crystal att rena onda krafter så att asteroiden skulle försvinna säkert. Tyvärr, med hjälp av sin fulla potential kostat Sailor Moon sitt eget liv och Crystal hade krossat i fragment. När smokingen maskerar kysste livlösa Sailor Moon på läpparna, både Silver Crystal och Crystal Star var helt återställd.

I den andra filmen, hjärtan i is , Artemis nämner att Silver Crystal fanns i förhistorisk tid. Super Sjömanmoonen använder försilvrakristallen inte bara att besegra Princess Snow Kaguya , men också för att transformera Luna till en mänsklig kvinna för en natt.

I den tredje och sista filmen, svart dröm Hole använde Super Sailor Moon helande förmåga Silver Crystal (som förvarades i den mystiska kris månen Compact ) för att frambringa en bländande starkt vitt ljus, som helt återställd fyra Inre Senshi till deras Super Sailor former och de tre Ytter Sailors till sina standard Sailor former. Det gjorde det möjligt även Perle för att få tillgång till sina fairy vingar.

I femte och sista säsongen , verkar Silver Crystal som Eternal Sailor Moon egen Star Seed och källan till alla hennes styrka. I Episode 193 , tillåter hon villigt Sailor Lead-Crow att ta sin Star Seed, som orsakade Eternal Sailor Moon att återgå till sin civila formen. Det återfördes sedan till Usagi; på grund av hjälp av Chibi-Chibi och utseende prinsessan Kakyu .

I seriefinalen, Usagi (som en naken Princess Serenity ) använde högsta befogenheter Silver Crystal mot Sailor Galaxia , som var helt besatt av illvilligt kosmisk kraft kaos inom henne. Ytterst Silver Crystal rent vitt ljus av godhet rådde, vilket gör att en sann Galaxia att dyka upp igen och utvisa kaos från hennes undermedvetna och kropp.

Andra Anime
Säsong ett: Dark Kingdom
I nionde episoden , är sigill Silver Crystal själv slutligen bryts när Sailor Moon (som har väckt som Princess Serenity ) snyftar för sin älskade Prince Endymion . Hennes tår kristalliserades, vilket orsakar den väldiga försilvrakristallen att slutligen visas i form av en droppformad. Varefter, var ett litet fragment av den absorberas i kroppen av smokingen maskerar , som tycktes ha försvagats och neutraliseras sin makt. Usagi hade hennes far fästa nybildade Silver Crystal som en vidhängande, där hon kunde bära runt halsen.

I sin sista uppgörelse med drottning Metalia ( Episod 13 ), Sailor Moon lyckades återställa Crystal full effekt och använde det i samband med de mäktiga förmåga månen Stick att förinta den universella kraften av ren ondska. Vid ankomsten på månen, är Silver Crystal sätta i en mycket starkare omvandling kompakt: Crystal Star, som behåller sin makt i schack. Veckor senare, en ung rosa hårig flicka plötsligt anländer från ingenstans och kräver att Usagi ge henne Silver Crystal. Denna flicka, Chibiusa förvaltar senare Crystal Star tappen med Silver Crystal inuti, hoppas kunna använda den återvända hem och hjälpa sin mamma .

Säsong två: Black Moon
Silver Crystal eftertraktad av medlemmarna i Black Moon, så att de kan förstöra det, eftersom de ansåg att dess existens var orsaken till alla konflikter och kaos i universum. Sailor Moon insåg så småningom, mycket till hennes bestörtning, att hennes Silver Crystal makt var ineffektivt medan i framtiden. Men ges mer makt genom sin egen framtid själv kan Sailor använda Silver Crystal av det förflutna för att övervinna Malefic Crystal onda och låta Usagi , Ami , Rei och Makoto omvandlas till deras andra, utvecklats Sailor former. Med hjälp av rumtiden nyckel, Silver Crystal teleported snart fyra Sailor Senshi av Nemesis och tillbaka till Sailor Pluto .

Med den oväntade sanning Chibiusa är den onda drottningen av Black Moon , var Silver Crystal igen fattas av en tankekontrollerad smokingen maskerar (vilket resulterade i Sailor Moon återvänder till det normala ) och ges till Prince Demande . The Crystal i det förflutna var då riskerar att slås samman med en i framtiden, vilket total förintelse av både tidslinjer. På grund av en desperat Sailor Pluto stoppar hela tiden, var Silver Kristaller av det förflutna och framtiden återvinnas genom Usagi som använde det för att transformera igen. Silver Crystal sattes sedan i den mystiska kosmiska Heart Compact för förvaring

Säsong tre: Infinity
Även inne i Cosmic Heart Compact Usagis Silver Kristall resonans när det finns ont i närheten. När Hotaru hade en annan attack, Chibiusa visade henne Silver Crystal och det gjorde henne börjar må bättre. Usagi och Chibiusa Silver Kristaller skyddade dem (liksom Mamoru som var med dem vid tiden) från effekterna av Cyprines hagelstorm och hennes sinne kontrollbefogenheter. När Sailor Chibi månen gick att förhindra den yttre Senshien från döda Hotaru, Mistress 9 kom från Hotaru, och stal Chibiusa Silver Crystal, och hennes själ.

PGSM
Precis som i manga, Silver Crystal ursprungligen förblir dold djupt inne Usagis egen kropp och slås samman med sin egen ande. Men det har också ett tveeggat makt: även i besittning av Sailor Moon , skulle dess överskottsenergi inte bara stärka drottning Metalia men om tillräckligt många mystiska energier utövas genom det, kan förstöra hela världen och alla dess invånare. Det krossade i seriefinalen, vilket alla Sailor soldatstandardomvandlingsenheter att försvinna.

I särskilda episoden , var ytterst kraftfull Silver Crystal avslöjade att ha varit i besittning av Queen Serenity själv. Hon hade använt sina oerhört kraftfulla förmåga att täta drottning Metalia för tusen år, och att ha henne kära dotter och människor återfödas och reinkarneras på jorden som ”vanliga människor.”

Silver Crystal Framtidens
ursprungliga Anime
I den trettionde talet, är en ytterligare Silver Kristall innehas av ingen annan än Neo-Queen Serenity själv och innesluten i en glaskula djupt inne i slottet för förvaring. Vill bli en stor dam som sin mor, Chibiusa hade i hemlighet försökt ta Silver Crystal och bevisa att hon kunde utnyttja sin stora makt. Tyvärr hade det försvunnit inför hennes ögon, som hade resulterat i massiva angrepp på Crystal Palace i händerna på folket i Black Moon. Som sådan, drottningen kunde inte använda det mot sina nya fiender och föll i koma.

I slutändan hade Silver Crystal återkom när Chibiusa fäller en tår av skuld och ånger för alla som hade hänt i både det förflutna och framtiden. Vid insåg att kristallen hade absorberats in i hennes egen kropp då, Chibiusa använde det i kombination med sjömanmoon’sens Silver Kristall i det förflutna, som hade blivit Neo-Queen Serenity. När det Malefic Black Crystal och Death Phantom var helt utplånas hade Chibiusa hållit Silver Crystal i sin egen mystiska Prism månen Compact .

Trivia
Liksom många magiska artefakter av stor makt, kan den användas för både gott och ont.
I femte och sista säsongen av den ursprungliga anime, är det visat att Silver Crystal är eviga sjömanmoon’sens egen Star Seed och källan till all sin inre styrka och förmåga.
I den engelska dubba, var kristallen kallas olika namn av många människor; såsom: Silver Moon Crystal, Silver Crystal, Imperium Silver Crystal, månen Crystal och Imperium Crystal. 1995, reklammaterial stavade sitt namn som Empyrean Silver Kristall, vilket tyder inte så mycket regalier av styre som en himlakropp bildas av ren godhet eller ljus och som hänför sig till den högsta himlen.
Motsvarande motsvarighet på jorden är Golden Crystal , som är Mamoru s egen Sailor Crystal i manga, men bärs och skyddas av Helios i den ursprungliga anime.

Crystal i Crystal Star kompakt.

Princess Serenity, redo att använda Imperium Silver Crystal att besegra Kisenian Blossom.

Svävar över Tuxedo Mask händer
Silver Crystal formad som en tår
Sailor Moon, redo att utnyttja Silver Crystal att stoppa drottning Metalia en gång för alla.
Silver Crystal i forma av en lotus

Super Sailor Moon använder Silver Crystal i ett försök att förstöra Princess Snow Kaguya.
Sailor Moon kristall 04 silver kristall
Silver Crystal som ett hänge i Sailor Moon Crystal

Skärmavbild 2016-06-02 kl. 08.22.16 Skärmavbild 2016-06-02 kl. 08.22.27 Skärmavbild 2016-06-02 kl. 08.23.21