Vol. 1  Yoixin 4869.

På brottsplaster i skogen hjälper ung mästerdetektiv  Zachi Inu polisen att lösa mysterium och hon har lyckas lösa fallet varje gång sen Zachi var 1 år gammal , så poliser var tacksamhet. Efter skolan gick med sin bästa barndoms vän Pierre och pratar om skurkar som kallas ” Skuggorna ”och den kvällen skulle Zachi leta efter Skugggorna i nöjes parken , men plötsligt en av Skuggorna slog henne bakhåll och förgiftar Zachi en pillen som kallas Yoixin 4869. Skuggorna tror att dom har lyckas och lämnat hennes kropp  bakom det gamla huset men istället förvandlar hon till  yokai.

Vol.2  Revenge and destiny !

Efter händelse gjorde Skuggorna förgifta Zachi och blivit Hundyokai , för att försöka hålla hemlighet så gjorde Zachi ett falsk namnet som är Dream Ai. Alla elever i skolan undrar vad som hände med Zachi i nöjes parken och varför hon inte kommit tillbaka än efter uppdrag? En ny elev Dream Ai som låtsas vara Zachis kusin tar över hennes detektivjobb och Pierre , Rose Knight vet att Dream är Zachi som just nu en alvdemon och Zachi har precis flytta till i tempel efter hon har förlorar sina föräldrar men Pierre är oroligt för henne att. När Zachi och Pierre kom till hennes hus så explosion och Zachis föräldrar har mördats av skuggorna. Zachi är krossad och har förlorad allt : hennes familj , bevis material som har lagt hårt arbete har totalt förstört , Zachi var mycket upprörd så blev hennes ögon röda med turkos men det lyser energi glöder inuti i Zachi s hand och sen försvinner , hon faller medvetslös.

Vol.3  The history of Rose Knight  !

Zachi öppnade sina ögon , där sitter hennes pappa och storebror som Pierre har berättade allting om Black Shadow avslöjad hon är demon. Dom var överlyckligt att Zachi är hemma, eftersom Kai berättade om famlijen `s historia om striden mellan Rose Knight och Black Shadow för 15 år sen. Pierre tänkte på Zachi igår kväll att hon älskar honom ,fast prata i sömnen.

Vol.4  Rival !  

Nu har gått 2 veckor sen Zachi bott i templet med hennes nya vänner och sensei Kai. Lloyd frågar Zachi om hon kunde vara med i Rose Knight medlem , Zachi tackar ja. När dom åkte till stranden för att ta semester men , två mystiska killar spionerar på Rose Knight. Zachi känner på sig onda närvaro så, men smyger efter och blir fångad istället. Deras nya fiender klev in ljuset och det var Neflite en av brödrarna  Zachi hört talas om, dom jobbar för Black Shadow och är Pierres kärleksrival mot Neflite , Yasha för att vinna i Zachis hjärta.