Vol :5  Dances revenge duels!

Zachis och hennes vänner är i Gyffin mässan eftersom Pierre ska vara med , dans tävling som kallas Dances duels men två av dans tävlade har blivit skadad i benen av kast pilar men vad? Det är så klart att Seiya och Nelflite som gjorde att ingen såg det och dom tog över deras tävlades plats. Rose knight gänget dela två personer att hitta ledtrådar, men tyvärr någon som ute efter Zachi!

Vol :6 Dark vs Light part 1!

Zachi , Pierre och Yasha campar i skogen men dom är vilse. Yasha hittar ett gammal ställe mitt i skogen, de var precis lagom, regnet börjar och den kvällen när dom skulle sova, kom kryper konstig sak som gjorde att  golvet blivit stort hål. Huset är inte bara övergivet utan det Black Shadow som lurar bakom varje hörn! Kommer Zachi och killar att klara sig genom i situation, förgöra skurkar en gång för alla eller blir dom fångar för evigt!

Vol : 7 Dark vs Light Part 2!

Det är slutet för Rose Knight fall men, en kraftfullt ljus som inuti Zachis kropp och Pierre, Yasha såg sina ögon att Black Shadow blir spräng av Zachis krafter så dom är döda, inte ens spår av deras kroppar finns kvar. Zachi har lyckas att besegrade Black Shadow gänget för gott. Dawn ( Zachi och Lloyds kusin ) flyttar till Rose Knight för att hon har ingen stans att ta vägen men Yasha blir blixtförälskad i Dawn.

Vol: 8  The Mystery of Steam!

Halv hunddemonen Zachi och hennes kusin Dawn ska på deras första dubbel dejt, med Pierre och Yasha på Steampunks festival men under hennes uppdrag och mästertjuven Pierre som stal Zachis kyss! De visas sig att  Zachi är motsvarighet som Sherlock Holmes och Pierre är motsvarighet som Arsene Lupine från 1700-talet!  Det verkar som de har Zachi och Pierre att deras förflutan göra!