Enda sen jag var 14 år gammal  som intresserade av teckna manga , så köpte jag en blå bok om ”så tecknar manga” och träna rita. Min morsan skulle fixa kurs för manga åt mig men  hon tyckte att rita manga var lite svårt , istället att slutar jag och tog paus (15 år) i 2 och halv år , återvänder igen (17 år). I övningar som är min ”sekundära” serier gjorde jag härma lite grann The Legend Of Zelda , Ishani The Princess Of Gerlus ( Zelda , Inuyasha , Astro boy) , kort serie om Fire and Ice s Adventure , Ninjan Warrior ( Teenage mutant ninja turltes).  I nya lång serien som är min ”primära” serie heter Rose Knight Detective ( Detectiv Conan ,  )på ritar av och eget sätt.

Min självständighet har utvecklats jättemycket och möter rädsla (nästan) med hjälp av manga/anime , science fiction fantasi i gnista och mod att inte ge upp på lätt. Strider många hinder i alla dessa år mot mina fiender som plågat nertryckte mig och styr över mitt liv!

Kraft och förmågor ; fantasi ;  så längre kan jag minnas , kan se magi , manga/anime och dom andra varelser   av min fantasi krafter , eftersom jag kommer alltid att växa upp med fantasi och manga/anime i resten av mitt liv (hopp , tro , drömmar).

Färg och former : som mangatecknare kan jag ser inspiration med och utantill från olika anime serie som jag tittar på förut.

Här omkring tittar vi inte tillbaka allt för längre. Vi fortsätter blicka framåt , öppna upp nya dörrar och gör nya saker , för vi är nyfikna…. och nyfikenhet leder oss till nya vägar.