I år oktober kommer en ny andra season av Code Realize, de börjar den okt 14 år 2018 till dec 15 ,år 2018 i alltså serie 1 till 10 tror jag som står! Ps4 Code Realize kom 2014, anime kom år 2017 och nu 2018. Nu är jag fan nyfiket att kommer hända Cardia, Lupin och dom andra gänget i fortsättning på nytt ävetyr och måste få se nu men tuvngen att vänta tills det kommer code realize Season 2?! På bild i google står Lupin i fänglse, vad i och hur sjutton hamna han där !? Jag har massor frågor:

1; Varför satt Lupin i fängsel, har någon satt dit honom eller?

2; Kommer Lupin att klara sig!

3; Kommer bli lyckig eller tragisk i ny serie!

4; Vad kommer att hända när helst i season 2?

5; Varför Sherlock Holmes fångat Lupin, vad ska Arsene Lupins nya fru Cardia säga, om hon fick ta reda på?

6; Kommer Lupin och Cardia bli fin familj!

7; Kommer code realize season 1 blir lyckligt slutet samma sak som code realize season 2!