2018-06-14-210526

Prinsessan Julia (smeknamn Yuuri), den enda dottern till kungen av Veykh, har blivit låst i ett torn sedan hon var barn. Ändå lever hon lyckligt med fyra följeslagna djur. En dag berättar hennes kusin Prins Henryk plötsligt att hon ska lämna slottet omedelbart, eftersom hennes farbror Hubert hade dödat kungen och hans fru och nu är han efter Yuuris liv också. Innan lång tid blir Yuuri den främsta misstänkt för mordet på kungen och hans hustru, så nu går hon på språng med sina fyra följeslagna djur och med den magiska regnbågspulveret hade hennes sena mamma givit henne, hennes djurvänns tur till människor!

2018-06-14-213515

Ryszard (CV: Suwabe Junichi) är den vackra vita hästen blir också en ännu vackrare vithårig människa. Bland Yuuris djurkompisar är han den mest mogna och intelligenta. Har jag också nämnt att han är vacker ?? Och jag barnar dig inte, varje gång Suwabe säger ”Yuuri” Jag är alltid hej vänta är det här Yuuri på Ice eller vad !!!!!!!! Jag vet att jag låter som en irriterande YoI fangirl som tycker att allt handlar om YoI men jag kan inte låta bli att tänka på att Otomate gjorde det med avsikt ???

Ludwik (CV: Hino Satoshi) är den hotheaded jakthunden som tror att han kan lösa allt genom att bita fiendernas halsar av lmao . Liksom de flesta hundar är han väldigt lojal mot sin herre Yuuri och ställer sin säkerhet först innan något annat.

Mias (CV: Yonaga Tsubasa) är BIRB kanariefågel som stolt över sitt vackra ansikte och röst.Trots att det är en björk själv, gillar Mias hårdkokta ägg: O !!! Men för att vara ärlig, Mias gillar att äta kokta ägg utan att veta att det är faktiskt kannibalism blev en löpande gag i spelet som jag har blivit trött på skämt redan ^ _ ^ ;; Han är dock fortfarande en sötnosbjörn.

Jozef (CV: Hatano Wataru) är den huggable storbjörnen. Trots att han är den största killen är han den mest oskyldiga bland Yuuris djurkompisar; dvs han är som ett yngsta barn som måste.vara. skyddad !! Eftersom han varit med Yuuri sedan han var en ungt, anser Jozef Yuuri som sin … mamma. Ja ikr ;;;

Hemlighet Inte så hemliga karaktärsrutter inkluderar Henryk och guiden:

Henryk (CV: Kimura Ryouhei) är son till Yuuris morderbror Hubert, som gör honom till Yuuris kusin. Hej, vi är öppet här, vi vet att kusiner i mitten kan gifta varandra med att ”hålla det kungliga blodet så rent som möjligt”, men vi vet alla nu att denna övning är dålig för generna. Han verkar som en skyddande äldre bror till Yuuri eftersom Otomate säger hej, låt oss lägga till en oniichan-väg . Han är söt när han blir blyg men !!! <3

Trollkarlen (CV: Sakurai Takahiro), eller Czarodziej , som också är ”trollkarl” på polska (enligt Google Translate) , är den bästa boi i det här spelet och är den enda rutan som gäller. Att vara en trollkarl, han är bra på att göra drycker och saker så att han kunde hjälpa Yuuri och co. göra mer magiskt regnbågspulver. Ryszard och de andra litar inte på honom för att han verkar som en hentai do-M mot Yuuri, dvs att säga saker som ”VÄNLIGEN STEG PÅ MIG PRINCESS JULIA” men det här är precis vad jag älskar om honom XD

Nu nämner jag bara hjältinnan i en ottangrevision om hon har slående egenskaper som jag aldrig kommer att glömma, och väl, förutom kanske för hennes förmåga att sya söta kläder, Yuuri är en hjälte jag glömmer efter att jag har gått vidare till ett till spel. Ändå tycker jag verkligen om hennes namn Julia (läs som Yulia), med ett lika sött smeknamn Yuuri ;; w ;;Hngggh det är ett riktigt vackert namn <3 Påminn mig att namnge min dotter ”Yulia”, om jag någonsin har en ww

tankar

Jag startade det här spelet utan någon bra förväntan från det, förutom att lite ser fram emot Sakurai-vägen, så blev jag inte besviken efter att jag slutat spela XD. Det är ett mycket kort spel med en enkel historia och lättillgängliga gömda tomter – det är egentligen inget som är värt att nämna.

De enda vägarna som är viktiga är Ryszard och Wizard-rutter och jag ser de andra rutterna som bara fyllmedel. Jag är ledsen men jag var uttråkad när jag gick genom Ludwiks rutt, medan halvvägs av Jozef-rutten fokuserade på historien om inga sprittecken istället för honom och Yuuri vilket är väldigt irriterande för hej ?? Jag är här för historien om huvudpersonerna? Mias och Henryk rutt var okej men saknar fortfarande. Om du vill spela spelet för Do-M hentai Sakurai Chara kan du gå direkt till Ryszard-rutten eftersom den inte är låst och sedan till Wizard Chara, och du har gjort med BEAST och PRINCESS YAY!

Karaktärsinteraktionerna kan ha gjort spelet mer intressant, men som sagt det här är ett mycket kort spel så det fanns inte tillräckligt med möjlighet till fler interaktioner.

När det gäller Beast and Princess-förbindelser med Beastmaster och Prince-spelet, har jag ärligt talat om att jag inte har spelat den senare. Även om jag tänkte på att det finns Beastmaster-referenser i början av spelet och vid en viktig uppenbaringsplats på en viss karaktärs väg, är det ledsen att jag inte kan njuta av att ansluta saker. Så jag antar att det blir bättre att spela detta spel om dom redan har spelat Beastmaster och Prince. Jag håller med henne den hon sa!