I den här har jag läst en hel bok om Beast of abigile och de måste jag erkänna att de är väldigt fan spännande serier om Tsukishiro Nina har just anlänt i det vackra landet Ruberia, och dess charmiga borgare och frodiga landskap är som en saga som kommer i uppfyllelse. Det är tills hon är besatt av en mystisk ung man med en stelig blick och furna vargörr-som omedelbart biter henne! Nina finner sig att bli en av de här lekarnas djur och visade bort till Abigailes fängelse där alla deras slag skickas. Nina måste hålla sig vett om henne om hon ska lära sig hemligheterna i denna magiska värld där alla antingen gör sitt blodkärl eller hennes unga hjärtatävling! 

1: Varför är Alpha och Omega, dom dessa avskyr Nina?
2: Varför Roy börjar intressera Nina trotts han hatar henne?
3: Den tjejen som är före detta flickvän till Roy med svartsjuk mot Nina
4: När strider är över på Abigalie i Rubina men kommer att vad hända med Nina och Roy!?
5: Ninas hemlighet om hennes förflutna!
6: Är Roy rival till Nina eller förälskad i Nina?
7: Kommer dom få sin fred efter strid!
8: Visste någon varulv och människor att Nina är varulv hela tiden i alla dessa år!
9: Kvinnan är Nina biologiska mamma men vem är hennes biologiska pappa och vem är då Ninas morbror?
10. Kommer Nina och Roy vara tillsammas varandra i sltut och gifter sig!