Nu har jag läst alla beasts of Abigaile böcker och det ashäftigt! Jag är så himla glad att Nina och Roy är återförena varandra efter dom strider mot soldater som alla Luga har fängslat i deras soldaters ledares ondas händer i makter, men vad händer Gilles och hans älskare Angelina sen när slottet rasar ner, kommer dom klara sig eller!? Tack och lov att Nina klara sig till sjukhuset efter Angelica skadar Nina, efter det har Roys hjärta äntligt öppnar och känslor för henne för att vill beskydda Nina om faror. Men vem är Ninas biologiska mänskligt pappa medan Ninas biologiska Luga mamma bär henne då, det får vi aldrig veta svaret!?

Eva som var tillsammas med Roy tidigare eftersom han har känslor för Nina, Eva är nu ihop med kille som heter Ranger tror jag! Roy behandlar Eva som lillasyster för honom och hon insåg att han har rätt, efter Roy hjälper till folket och hans kungariket av Abigalie. Jag visste inte att Roy, Gille är halvbröder och prinsar av Abigalie och Luga med deras kungarikets födelmärket på vänster, höger armar! Roy letar efter Nina ett lite tag men till sist har hitta henne i stan när skumma typer tar på Ninas hand och dom bestämmer att Roy ska bo med Nina och hennes fosterfamilj, jag hoppas att Roy och Nina ska gifta sig, bilda familj alla sina dagar…