Mei Ayazuki är bara vanlig, varje dag högskola tjej. Det är tills en natt, när månen är full och röd, transporteras hon genom tiden till Meiji-perioden av Charlie, en självutnämnd trollkarl. Hon hamnar i en sträng, Meiji-era ”Toko” där existensen av spöken accepteras. Leds av Charlie, hon kommer äntligen till rokumeikan. Där väntar han på att komma fram de historiska figurerna Ougai Mori, Shunsou Hisida, Otojirou Kawakami, Gorou Fujita, Yakumo Koizumi och Tousuke Iwasaki.

Samtidigt som hon interagerar med dessa män upptäcker hon att hon är tamayori – någon som kan se spöken-askill som är högt värderad Meiji-perioden. På grund av dessa krafter börjar hennes förhållande till männen förändras. När hon lär sig dessa snygga män i en ny era, kan hon inte vänja sig, en kärlek börjar växa inom henne.

Kommer Mei att kunna återvända till sin tid eller stanna med sin älskare för alltid? Vad kommer att bli av hennes kärlek – en kärlek som korsar gränserna för tid och rum?