Nu har jag kollat på alla både anime och manga (om de kommer på butik och nätet) i 12 avsnitt, de var fan ashäftigt att så spänning, action, fantasi, magi, drama och romantik, jag ger 10 av 10 poäng!

Hjälten Yuzuki , inramad av ett mystiskt ljus som släpptes ut av hennes smartphone, kom till en rike som hon aldrig har varit. För henne har landskapet blivit det för Sengoku Japan – de krigande staternas ålder. Ändå skiljer sig denna period från vad Yuzuki känner till historia – och i den här världen är en värld som kallas Shinga (Guds Fang) – Krigarna till Sengoku Clans mytiska varelser, vampyrer och vargar, kända som Geggazoku (Moon Fang Race) [月牙 族].

För länge sedan bodde Himemiko [姫 神 子] skyddade ”Shinga” med krafterna i hennes speciella blod och klanen i fred. Helt plötsligt försvann Himemiko och med sin försvinnande, Geggazoku förlorade sitt skydd. Den tumult som följde förlusten av denna fred ledde till en turbulent konflikt mellan klanerna som de försökte förena ”Shinga” under deras egna baner. Det var också i dessa kaos att Yakuma, olyckans demoner uppstod, till rampage genom länderna.

Chefen för Toyotomi-krafterna – Toyotomi Hideyoshi – förde hjälten Yuzuki till säkerhet och välkomst av deras klan under denna konflikt. Av misstag upptäckte han att Yuzukis blod kunde väcka vissa krafter i Geggazoku.Nyheten om Yuzukis blod och dess förmåga spred sig till de andra krigande klanerna – Oda, Uesugi, Takeda, Sanada och Date, varje klan som önskade att ha Yuzuki för sig själva.

[ Sök efter jungfrun från den andra världen ] – var Himemikos sista ord, lämnade till Vita Raccoon Spirit Imari, innan hon försvann. När Yakuma fortsätter att föröka sig, klättrar krigarna, som berörs av Yuzukis makt, och kämpar med vad man ska skydda och vad man ska bekämpa – att spinna en ny saga i denna tumultuösa parallella världen. 

Jag fattar inte att hon vill tillbaka till egna värld igen och Hideyoshi friar till henne fast, man kan inte att gifta sig man precis träffas om är äkta sann kärlek som Kagome och Inuyashas kontakt i varandra. Jag vill verkligt att hon stannar kvar efter söker om Himemiko!