Avsnittslista

Säsong 1

De flesta avsnitt var fristående och kunde ses i valfri ordning, med undantag för vissa avsnitt som passade till utvecklingen: ”Att hitta en prinsessa” (Ep. 1), ”Xeris” (Ep. 6), ”Shanila Surprise” ( Ep. 19) och de två sista avsnitten (Ep. 25 och 26). Tiden i berättelsen mellan avsnitten beräknades vara från några dagar till en eller två veckor. Det femte avsnittet ”Sjung för mig” sändes ursprungligen som det andra avsnittet, och tittarna uttryckte oro över att Iris hade lärt sig sin magi för snabbt efter det första avsnittet.

Alla avsnitt var regisserade av Jean Louis-Vandestoc såvida inte de anges. 13 avsnitt sändes 2014–15 på, och 13 nya avsnitt sändes 2016 på 

Nej.
övergripande
Nej
säsong
Engelsk titel
Fransk titel
Skriven av Original luftdatum Prod.
ko
1 1 ”Att hitta en prinsessa”
”L’audition”
Madellaine Paxson 18 oktober 2014 101
Iris är en vanlig tonårsflicka, men när hon sjunger inträffar konstiga saker. Efter att ha förlorat en serie barnvaktsjobb bestämmer hon sig för att prova på ett nytt tjejeband som heter LoliRock. Men när hon sjunger framför domarna Talia och Auriana, får hon auditoriet att flyga av. Hon flyr men jagas ned av Praxina och Mephisto, två människor från en annan värld som vill fånga henne. Talia och Auriana räddar Iris och berättar för henne att hon verkligen är en prinsessa från Ephedias värld och att hon har magiska krafter. När Praxina och Mephisto fängslar Iris moster Ellen och andra, tappar Iris i sin makt att gå med Talia och Auriana för att besegra de två.
2 2 ”Flower power”
”Le mystère des fleurs”
Madellaine Paxson 1 november 201 102
Iris och hennes klasskamrater deltar i en blommeshowtävling, men när tävlande blommor börjar försvinna misstänker Iris att hennes egen blomma Rosie står bakom bortförandet. Men de upptäcker snart att en stor mullliknande varelse har tagit växterna och den har till och med stulit Iris hänge. Iris och de två flickorna möter varelsen såväl som Praxina och Mephisto.
3 3 ”Var min”
”Coup de foudre”
Madellaine Paxson 15 november 2014  103
Samtidigt som man räddar en pojke från att falla containrar, blir Iris och killen plötsligt kär i varandra. Iris förälskelse stör hennes magiska tjejträning, och pojkens riktiga flickvän är hjärtbruten. Talia och Auriana upptäcker att en annan magisk varelse som skjuter Cupid-liknande pilar ligger bakom förödelsen.
4 4 ”Födelsedagen”
”La prémonition”
Madellaine Paxson 10 januari 2015  104
Medan moster Ellen förlorar sin 50-årsdag, blir Iris inspirerad att fira sin födelsedag ändå genom att kasta en överraskningsfest med Talia och Auriana som hjälper till att dekorera. Iris får en mystisk musiklåda från en fan som ger henne en dröm om att hon räddade en pojke från en fallande hylla i butiken. När det går sant undrar hon om hon har makt att förutsäga framtiden, men det är faktiskt ett trick från Praxina och Mephisto. De lockar Iris till ett hus genom att ge henne en dröm att hon kan träffa sina föräldrar.
5 5 ”Sjung för mig”
”Une voix magique”
Eddie Guzelian 31 januari 2015  105
LoliRock och en korgrupp planerar att uppträda på en välgörenhetskonsert, men under repetitioner tappar Iris och körflickorna sina sjungande röster. Talia och Auriana går med Iris i ett försök att hämta sina röster, men utan att sjunga har Iris mindre kraft.
6 6 ”Xeris”
”Xeris”
Madellaine Paxson 29 november 2015 106
Medan han bekämpar Praxina och Mephisto, använder Talia en speciell medaljong som lanserar en stor sprängvåg för att besegra dem.Praxina och Mephisto hittar medaljongen men när de visar den för Gramorr, beställer de senare dem att förstöra den. Iris och Auriana är glada över Talias makt, men Talia är inte så angelägna om att dela vad det handlar om, eftersom medaljongen var hennes stora syster Iziras. Hon berättar om familjens historia om hur Izira var den ansvariga och hur en dag när Talia gick för att delta på en festival, hennes hem attackerades och förstördes och hennes familj försvann. Iris och flickorna konfronterar Praxina och Mephisto för att försöka få tillbaka medaljongen men Praxina förstör den och lämnar Talia ödelagt. Men efteråt hade Amaru återhämtat ett skärv av medaljongen och flickorna kan spåra det till Izira och upptäcka att hon fortfarande lever.
7 7 ”Siren”
”Le trésor de l’épave”
Laura McCreary 22 november 2014 107
Under ett kryssningsfartyg går Iris hänge av. Flickorna kastar upptäcktsmagi som leder till något under skeppet. De räddar en kille som hade fastnat under en sten när han försökte återfå sin farfars juveler från ett nedsänkt fartyg. Efteråt kan de hitta det sjunkna fartyget, men Praxina och Mephisto kallar en havsdrake för att attackera Iris, medan de går efter Talia och Auriana. Efter en del strider ropar Auriana till en närliggande babyval och dess mamma besegrar draken. De lyfter upp skeppet och återvinner juvelerna för killen och hans farfar.
8 8 ”Talia och Kyle sitter i ett träd”
”Amour dubbel”
Rhonda Smiley 8 november 2014 108
En stilig pojke med namnet Kyle intresserar sig för Talia, men hon vägrar träffa honom, trots hans uthållighet. Men när Kyle ger Talia en present, börjar Talia plötsligt ha ett intresse för honom. Iris och Auriana misstänker att Praxina och Mephisto har en viss roll i detta och upptäcker så småningom att det finns ett monster som utjämnar den verkliga Kyle.
9 9 ”Ett löfte är ett löfte”
”Promis juré!”
Rhonda Smiley 25 oktober 2014 109
Auriana har varit pojkekul nyligen, så de andra flickorna försöker få henne att ta sitt arbete på allvar. Auriana faller för en pojke som har arbetat på ett närliggande museum på dinosaurieutställningen. Pojken bjuder in dem till museet, där Iris hänge går av och de misstänker att det finns en Oracle Gem i ett av juvelerna som visas. Flickorna måste överträffa en säkerhetsvakt. Samtidigt orsakar Praxina och Mephisto att en dinosauriebenutställning växer upp.
10 10 ”Lyckliga stjärna”
”Une vie de star”
Shea Fontana 15 april 2016  110
LoliRock deltar i en fest för en barnstjärna som heter Lily Bowen, men Lily har inga riktiga vänner sedan hon har arbetat med sitt kändisliv. Flickorna försöker hjälpa Lily, men Praxina och Mephisto förvandlar en fotobås till ett sömnframkallande monster.
11 11 ”Steg rätt upp”
”Sous une bonne étoile”
Elise Allen 13 april 2016  111
LoliRock-flickorna går ut med en trio flickor från ett barnhem. Praxina och Mephisto låtsas vara karnevalsspeloperatörer och ger leksakspriser till flickorna. LoliRock-flickorna upptäcker att de föräldralösa barnen är lite själviska när det gäller hur de har delat rummet, och de funderar över hur de kan hjälpa dem att vara vänner. Men på natten växer leksakerna till liv och attackerar LoliRock-flickorna och fångar de tre föräldralösa barnen.
12 12 ”Nej tack för minnen”
”Mémoire-problem”
Anne-Marie Perrotta 26 april 2016  112
Iris har haft problem med att memorera texterna till deras senaste låt, så de andra flickorna försöker ta bort hennes distraktioner. Men Praxina och Mephisto tvättar Iris till att tro att de är hennes bästa vänner och att Auriana och Talia är avundsjuka fiender. Iris tror på tvillingarna och är på väg att hjälpa till med en trollformel för att nå Gramorr, men Auriana och Talia försöker stoppa henne. De använder låten som en trigger för att knäppa Iris tillbaka till det normala.
13 13 ”Batty”
”Peur du noir”
Rhonda Smiley 6 december 2014 113
Iris räddar en forskare som utforskade en grotta som kunde innehålla malm som skulle hjälpa till med ren energi. Praxina och Mephisto kallar en gigantisk monsterträ för att attackera Iris och för att försöka göra anspråk på den energiuppsvingande malmen för Gramorr.
14 14 ”Slott i sanden”
”Les pieds dans le sable”
Eddie Guzelian 21 april 2016 114
Som förberedelse för ett strandevenemang ställer LoliRock-flickorna frivilligt att städa upp stranden. När Mephisto observerar Iris i hemlighet med hjälp av en virvelvind för att hjälpa ett barn som plockade upp skräp, gör han en större virvelvind för att attackera händelsen och fånga Nathaniel. Flickorna måste rädda Nathaniel medan de avskräcker den nyfikna bloggreporteren Dougs undersökningar.
15 15 ”sömmar”
”Cousu de fil noir”
Catherine Lieuwen 14 april 2016  115
Auriana faller för en blivande modedesigner och gör sina egna kläder med lite hjälp av sin magi som förberedelse för en modevisning.När lastbilen som bär designerns kläder riskerar att falla från en bro, kommer tjejerna att rädda, men Praxina och Mephisto använder distraktionen för att fånga Aurianas kläder och utnyttja dess magiska krafter.
16 16 ”Camp Princess”
”Une nuit à la belle étoile”
Anne-Marie Perrotta 13 november 2014 116
Flickorna arbetar som rådgivare för ett tjej-speiderläger. En av flickorna är rädda för att vara ute på natten men måste göra det för hennes meritmärke så att flickorna går med på att stanna hos henne. Praxina och Mephisto förtrollar en totempol för att skapa tre skuggmonster: en örn, varg och björn.
17 17 ”Tungmetall”
”Guitare en solo”
Madellaine Paxson 3 januari 2016 117
Vid en musikutställningskonsert uppmuntrar Iris sin skolkamrat Zack Brady att uppträda med sina föräldrar som tittar, men när han går på scenen flyger hans gitarr på mystiskt sätt. Andra utövares instrument flyger också bort. Flickorna misstänker att det är tvillingarnas arbete, men när de konfronterar dem kan tvillingarnas bandmonster avbryta alla deras attacker. Iris måste besluta om att besegra monsteret på bekostnad av att förstöra instrumenten.
18 18 ”Legend of Lake Agnes”
”La légende du lac Yness”
Rhonda Smiley 18 april 2016 118
När flickorna tillbringar en dag vid sjön, möter Auriana en kille och hans bror som planerar att fiska. Den yngre bror hoppas se Agnes, smeknamnet Aggie, en mystisk sjö varelse, och Auriana är glada att leta efter den. Men när någon varelse stöter på sin båt misstänker flickorna att det är tvillingarnas arbete.
19 19 ”Shanila Surprise”
”Shanila”
Madellaine Paxson 17 januari 2015  119
Iris upptäcker en dag att håret har blivit kort. Talia och Auriana förklarar att det beror på att hon går igenom Shanila, en åldersfas i en efedians liv där hon har uppnått en ny maktnivå. Men tills hon når nästa nivå i sina förmågor, är hennes magi svag. För att fortsätta träna, avvisar Iris en resa till glidparken med Nathaniel, även om Auriana frivilligt går. Praxina och Mephisto orsakar problem i parken för att locka den försvagade Iris ut.
20 20 ”Raffle Battle”
”Tombola Mania”
Rhonda Smiley 22 april 2016 120
LoliRock-flickorna köper lotteribiljetter för att stödja en flickas insamling, men hennes återstående lotterbroschyrer blir senare stulna. De misstänker att Praxina och Mephisto står bakom det, men när de går för att konfrontera dem ser de att de bara krånglar med varandra och är oroliga, vilket får flickorna att tro att någon annan står bakom det. Detta bekräftas när de attackeras av tvillingbröder som är så skickliga på att kasta magi, de till och med avslutar varandras meningar.
21 21 ”Dance Craze”
”Une Soirée Magique”
Elise Allen 25 april 2016  121
LoliRock-flickorna får ett sällsynt besök från Morgaine, en mäktig efedisk trollkvinna som bara kommer ur avskildhet vart tionde år.Morgaine planerar att lära flickorna en kraftfull spell, men Iris blir distraherad av händelserna i Halloween-dansen där hon har en chans att dansa med Nathaniel. Praxina och Mephisto försöker fånga Iris men grepp Missy, som hade på sig en liknande piratdräkt som Iris, istället. Tvillingarna fångar sedan Iris när hon räddar Missy. Även om tvillingarna lockar ut Morgaine, kan hon kämpa lite, och LoliRock-flickorna kan lära sig trolldomen för att besegra tvillingarna och deras monster.
22 22 ”Hemsökandet”
”La maison des ombres”
Rhonda Smiley 20 april 2016  122
Iris hjälper Ella, en tjej som har flyttat in i grannskapet. Ella är orolig för att hennes hus är hemsökt eftersom det ser utsliten. Talia avslöjar att hon kan se spöken, så hon och Auriana formar en enhet av en hårtork som förmodligen upptäcker spöken för att visa Ella att huset inte riktigt är hemsökt. Men Praxina och Mephisto orsakar problem och skrämmer flickan.
23 23 ”Förtrollad”
”Grimoire à vendre”
Mirith Colad 19 april 2016 123
Tant Ellen donerar ett gäng av sina gamla böcker för en bokförsäljning, men Talias speciella trollformler blandades in. Praxina och Mephisto rycker boken och kallar ett gorillaliknande monster.
24 24 ”Smart”
”La Menace Mobile”
Eddie Guzelian 27 april 2016 124
När LoliRock-flickorna fångas av Doug som gör magi, försöker de skriva av det som specialeffekter. De har Doug följa dem under hela dagen så att han kan blogga om att deras liv är typiska vanliga tonårsflickor. När Praxina och Mephisto upptäcker Doug bär en smart telefon för att vlogga allt, fångar de honom och förvandlar telefonen till ett monster som känner LoliRock-flickornas personligheter och stridstendenser. Iris och flickorna besegra slutligen monsteret genom att förvirra det genom att låtsas agera som varandra istället för deras riktiga jag.
25 25 ”Hem, del 1”
”Ephedia (premiärfest)”
Madellaine Paxson 28 april 2016  125
Efter att ha haft sin första TV-konsert funderar LoliRock-flickorna på sin växande berömmelse. Men en meteor går mot jorden och tjejerna rusar för att stoppa den. Meteorfragmenten förvandlas till strängar som fångar dem. Praxina och Mephisto levererar prinsessorna till Gramorr, som har Talia och Auriana transporterat till fängelsefästningen Krozak, men på vägen besegrar två flickor i kappor vakterna och fångar Talia och Auriana. Gramorr erbjuder Iris sitt vanliga liv tillbaka såväl som sina föräldrar om hon ger honom kronan. När hon vägrar har Gramorr tvillingarna kallat ett stort monster som omsluter alla i Sunny Bay i mörka kristaller, och Iris kastas i en fängelsecell. Talia och Auriana befriar sig från sina nya fångare. Iris träffar Lev, en medfånge, och de fly från sina celler. Talia och Auriana upptäcker att deras fångare faktiskt är Lyna och Carissa, medhjälpare till motståndarens ledare, som avslöjar sig vara Talias stora syster Izira.
26 26 ”Hem, del 2”
”Ephedia (deuxieme partie)”
Madellaine Paxson 29 april 2016  126
Iris och Lev fly och undviker vakterna men först måste de hämta kronan. Men när Iris tar kronen, blir hon förrådd av Lev och fångad av Gramorr. Izira delar att hon befriades av Lyna och Carissa och bildade motståndet. Gramorr fortsätter att pressa Iris att överlämna kronan och hotar att omsluta alla på jorden i kristall tills Iris äntligen ger upp. Men när Iris fortsätter att recitera orden som skulle släppa kronan, anländer motståndet och besegrar vakterna. Iris får tillbaka sitt hänge och förvandlas. Men innan de kan få överhanden på Gramorr, inser de att kronan fortfarande har fler juveler att få, och de återvänder till jorden för att besegra monsteret. Därefter omkransas kronan igen, och Lyna och Carissa går med i flickorna på jorden medan Izira fortsätter med att leda motståndsinsatserna.När LoliRock uppträder tittar Lev i nöjen.

Säsong 2

Produktionsteamet LoliRock släppte fyra av säsong 2-avsnitten på YouTube på franska som en speciell julförhandsvisning.  Den engelska versionen av avsnitten släpptes på Netflix den 5 januari 2017. Episoderna sändes på Frankrike 4 med början den 13 februari, med två avsnitt per veckodag.

Nej.
övergripande
Nej
säsong
Engelsk titel
Fransk titel
Skriven av Original release date Prod.
kod
27 1 ”Musical Magical Tour”
”Une Tournée Magique!”
Madellaine Paxson 17 december 2016
(Fransk YouTube-förhandsvisning)
13 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,01
Tante Ellen och LoliRock-flickorna övertalar Lara, en före detta promotor, för att försöka få dem bokade för en festivalkonsert på Riverdale Stadium, men konsertledaren vägrar att låta Lara delta eftersom hon har haft ett dåligt rykte om att krossa handlingarna.Samtidigt får Mephisto och Praxina nya krafter från en orakelsten som de samlade in och attackerar LoliRock medan de spelar på parkeringsplatsen. Med hjälp av Lyna och Carissa besegrar LoliRock-flickorna syskon.
28 2 ”Om du inte kan slå dem”
”La bonne action!”
Elise Allen 21 december 2016
(Fransk YouTube-förhandsvisning)
13 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,02
Mephisto och Praxina överväger att göra goda gärningar som LoliRock-flickorna för att få orakelstenar, men deras försök att hjälpa backfire. Praxina kallar ett vilddjur för att fånga människor så att de kan rädda dem, men det brinner också när djuret fångar Praxina.Samtidigt har LoliRock-flickorna repeterat för sina uppträdanden, men Iris har problem med sin dansrutin. De hjälper Mephisto att slåss mot djuret.
29 3 ”Puppylove”
”Mordu D’Amour”
Rhonda Smiley och James Hereth 24 december 2016
(Fransk YouTube-förhandsvisning)
14 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,03
Amaru blir vänner med en valp i närheten. LoliRock-flickorna upptäcker valpen heter Snowflake och är husdjuret till Missys vän, men både Amaru och Snowflake har försvunnit. Praxina och Mephisto fångar Snowflake men Amaru flyr och hittar flickorna.
30 4 ”Super söt kattunge”
”Un chat trop chou?”
Mirith Colao 28 december 2016
(Fransk YouTube-förhandsvisning)
14 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,04
Lolirock-flickorna hittar en bedårande ny kattunge, och Amaru börjar bli avundsjuk. På natten börjar kattungen tömma Iris krafter. Amaru springer bort och plockas upp av en ung flicka. Medan Carisa och Lyna letar efter Amaru, tömmer kattungen Talias kraft och avslöjar sig vara Banes.
31 5 ”Wicked Red”
”Loli-Rousse”
Laura McCreary 5 januari 2017
(Release av Netflix)
15 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,05
Auriana blir produktmodell för ett schampoföretag och får ett flerårigt utbud av schampo. Men hon blir alltmer slöjd och självisk gentemot sina vänner och sin fotograf vid de olika evenemangen. Auriana sidor med Praxina och Mephisto. Talia och Iris upptäcker att schampot är orsaken. Tillsammans med Carissa och Lyna försöker de stoppa dem vid ett evenemang där Auriana kommer att debutera som underhållaren Wicked Red.
32 6 ”Suddig syn”
”Un meddelande besvärlig”
Rhonda Smiley och James Hereth 5 januari 2017
(Release av Netflix)
15 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,06
Tante Ellen ger Iris en gåva till sin födelsedag: en låda med en efedisk artikel som kallas en vocalextra. Det innehåller ett holografiskt meddelande från sin mamma som berättar Iris att hon skickades till Jorden för sitt skydd och att hon borde sluta slåss. Iris kämpar med meddelandet men fortsätter att hjälpa Shelby, en barndomsvän som vill ge upp sin dröm om att vara en surfare. Talia och Auriana upptäcker att meddelandet skadades av tvillingarna. Efter att ha uppmuntrat Shelby att försöka igen, går Iris med de andra flickorna när de möter tvillingarna och deras hummerliknande monster.
33 7 ”Prinsessa Brenda del I”
”Recherche d’Identité, 1ère partie”
Madellaine Paxson 5 januari 2017
(Release av Netflix)
16 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,07
När Iris fortsätter att behöva kallas till sin verksamhet som en magisk prinsessa, börjar Nathaniel förlora troen på sitt förhållande till henne. De försöker fastställa en lunchdatum. Iris och LoliRock-flickorna hjälper en besökande flicka med namnet Brenda som letar efter sin födelsemor. Medan Iris ursäktar sig för att komma ikapp Nathaniel, upptäcker Praxina och Mephisto att Iziras medaljong, som de har hållit, plötsligt lockas till Brenda och bortför henne och tänker att hon är en magisk prinsessa. Iris avbryter sitt datum igen och skyndar sig tillbaka för att hjälpa de andra flickorna, men tvillingarna återställde redan medaljongen, efter att ha hittat det saknade fragmentet i armbandet som Auriana lånade till Brenda.
34 8 ”Princess Brenda del II”
”Recherche d’Identité, 2ème partie”
Eddie Guzelian 5 januari 2017
(Release av Netflix)
16 februari 2017
(Frankrike 4)
2,08
Mephisto och Praxina utnyttjar kraften i Iziras medaljong. Nathaniel ser Iris och flickorna flyga med Amaru och följer dem. Flickorna slåss mot tvillingarna, men Nathaniel är vittne till hela saken och kommer sedan till scenen. Iris ber om ursäkt till Nathaniel men sedan tvillingarna omsluter alla i kristall. Iris använder sina Shanila-krafter för att få tillbaka medaljongen, vilket gör att hon kan vända tillbaka tiden.
35 9 ”Söt som en docka”
”Une poupée singulière”
Rhonda Smiley och James Hereth 5 januari 2017
(Release av Netflix)
17 februari 2017
(Frankrike 4)
2,09
Lyna och Carissa har kämpat om stavningar eller fysiska färdigheter är viktigare i en magisk prinsessekamp. Iris hjälper en vän genom att ta hand om sin lilla syster så att han kan ta en tjej som han gillar ute på en date. Mephisto lär sig en förtrollning som får människor att försvinna, men när han kastar den på Lyna krymper han henne till storleken på en docka. Den lilla systern plockar upp Lyna och tänker att hon är en riktig docka och tar henne till sitt rum. De andra flickorna upptäcker att Lyna saknas och spårar henne till huset. Praxina och Mephisto går också till huset i hopp om att krympa de andra flickorna.
36 10 ”Amaru-niverse”
”Multi-Amaru”
Elise Allen & Madellaine Paxson 5 januari 2017
(Release av Netflix)
17 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,10
Carissa vill lära sig mer trollformler men Talia berättar för henne att hon inte är redo ännu. Känner sig värdelös, Carissa går till biblioteket och försöker en multiplikationsstava för att försöka förstärka magin. Men när hon kastar det på Amaru, hamnar han i tre Amarus med olika personligheter: en är en arg Amaru som vill förstöra allt, en annan extremt blyg och undvikande, och den tredje avslappnad och vill äta allt. Flickorna försöker hitta de tre Amarus så att de kan återställa honom innan han försvinner från att använda för mycket energi.Men tvillingarna försöker använda den arga Amaru för att attackera flickorna.
37 11 ”Rex”
”Rex 2.0”
Laura McCreary 5 januari 2017
(Release av Netflix)
20 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,11
Talia har byggt en robot utan att behöva ta sig till magi, men Auriana lägger hemligt på Rex för att göra det till en snygg och jämn Android. Talia deltar i roboten i en tävling, där flickorna upptäcker att hon försöker imponera på Kyle. När Rex leder alla konkurrenter under den första dagen, är Kyle ledsen att han inte kommer att kunna vinna priset: en månad på Robot Camp, och Talia överväger att dra sig tillbaka. Tvillingarna kastar en förtrollning på Rex så att han kan smyga in i flickorna och öppna en portal för tvillingarna för att attackera dem på biblioteket. Talia får Auriana att avbryta sin förtrollning och konvertera Rex tillbaka till roboten som Talia ursprungligen konstruerade.
38 12 ”Lost in the Shadows”
”Dans l’ombre d’une star”
Rhonda Smiley och James Hereth 5 januari 2017
(Release av Netflix)
20 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,12
Flickorna öppnar för en sjungande duo med namnet Quicksand Ferret, men de upptäcker att medlem Sandy inte har visat för en annan repetition, och deras rekordchef hotar att säga upp sitt kontrakt, vilket lämnar deras andra medlem Felix ledsen. När hon hittade Sandy får flickorna veta att hon har saknat övningar eftersom hon inte längre njuter av berömmelsen längre och längtar efter att gå tillbaka till de dagar där hon och Felix bara hade kul. Iris och flickorna försöker att de två möts på ett datum, men tvillingarna drar nytta av dem.
39 13 ”Jag vill ha min LTV”
”Tystnad på turné …”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
21 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,13
När Lolirock-flickorna vill marknadsföra sin senaste singel föreslår Nathaniel att de gör en musikvideo. Men strax efteråt kommer en kille in i smoothie-baren och påstår sig vara en musikvideoregissör och övertygar flickorna att gå med honom i hans studio för att göra videon. Under förberedelserna har han flickorna att vara i en förhistorisk grottkvinnamiljö och begär att de tar bort sina smycken, men så fort flickorna gör det avslöjar han och hans assistent sig vara de onda tvillingarna. Om de inte kan använda sin magi och krafter måste flickorna återvinna sina smycken innan tvillingarna överlämnar dem till Gramorr.
40 14 ”Desert Heat”
”Un artiste bien connu”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
21 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,14
På en musikfestival i öknen stöter Lolirock-flickorna på DJ Ezra, en charmig kille som Auriana inte kan låta bli att märka att något är bekant med honom. Ezra ber Iris att följa med honom för att hjälpa en av hans besättningsmedlemmar vars lastbil satt fast i öknen, men när Iris går med, fångas hon av tvillingarna och inhyllas i ett särskilt starkt magisk skal. Efter att ha gjort samma sak mot Talia och Auriana, avslöjar han att han är Jodan, Aurianas bror från Volta, som övertalade Gramorr att befria sig, Auriana och deras familj i utbyte mot prinsessorna, men Gramorr bryter sitt löfte. Flickorna använder sin nyutövade skicklighet för att öka sin magi för att bryta ut ur skalen och besegra tvillingarna. Även om hon inte kan rädda Jodan från att återvända till Ephedia, upptäcker Auriana att han fortfarande lever.
41 15 ”Rubin of the Orient”
”Le rubis de L’Orient”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
22 februari 2017
(Frankrike 4)
2,15
Lolirock-flickorna hittar en lokal konstnär som heter Debra för att designa en flygblad för sin nästa konsert. Debra och hennes farfar måste sälja sitt hus, men Iris upptäcker något magiskt i en av sina målningar. De hittar ett meddelande bakom målningen från Jack of Hearts, Debras oldefar, som anklagades för att stjäla en ovärderlig rubin men hävdade att han var oskyldig. De följer ledtrådet till museet där de extraherar ett annat meddelande bakom en målning, men tvillingarna stjäl meddelandet och tror att rubinen är en orakelsten.Efter att ha besegrat tvillingarna, lär flickorna att rubinen faktiskt skulle vara för farfar, och Debras familj kan rädda sitt hem.
42 16 ”Loli-Lime Sublime”
”Le Loli-smoothie”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
22 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,16
En efedisk förmörkelse har börjat vilket gör att flickornas magiska krafter är glitchy. Smoothie Bar där Nathaniel arbetar kommer att ta slut på grund av en konkurrerande butik i stan. Flickorna hjälper Nathaniel med reklam, och när Auriana av misstag slår några extra frukter i smoothien, blir den resulterande sammansamlingen en stor hit. Med utnyttjande av det glittriga säkerhetssystemet smyger Praxina och Mephisto in i tjejernas hus för att stjäla en kraftfull stavbok.
43 17 ”Sanningen berättas”
”Ellira”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
23 februari 2017
(Frankrike 4)
2,17
Tvillingarna använder en röstbytande kristall för att lura Lolirock-flickorna att träffas på olika platser, men när de bakhåller Iris, driver en mystisk maskerad kvinna som använder kristallmagi dem bort. Flickorna hittar ett halsband på stridsplatsen men kan inte spåra dess ägare, det vill säga tills Iris tar med det hem och upptäcker att halsbandet dras till moster Ellen. Iris får veta att Ellen faktiskt är en efedisk kunglig vakt vid namn Ellira som fick Iris mor att ta hand om och skydda Iris på jorden. Iris och Ellen hjälper de andra två flickorna att besegra tvillingarna.
44 18 ”Dansskor”
”Un cours de danse particulier”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
23 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,18
När Talia har problem med att lära sig flickans senaste dansrutin, söker flickorna hjälp av en dansinstruktör, som har Talia stannar för extra övning, och att sätta på sig en uppsättning dansskor. Men instruktören är faktiskt Praxina, och skorna hjärntvättar Talia för att arbeta för tvillingarna. När Iris och Auriana hjälper en något klumpig kille med namnet Taylor att leta efter sina vigselringar, möter de Talia som sedan slåss mot flickorna.
45 19 ”Amatör Hour”
”La baguette ensorcelée”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
24 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,19
LoliRock-flickorna är planerade att vara en sista akt för en talangshow i Sunny Bay. En ung trollkarl som heter Mark den magnifika flops hans audition, men flickorna uppmuntrar honom att öva, och han blir mer säker på att göra sina trick. Tvillingarna ger Mark en trollstav som låter honom kasta verklig magi. När han använder det i en övning upptäcker flickorna att det kommer från Gramorr, men Mark vägrar att ge upp det. Tvillingarna rekryterar Mark till sin sak och använder trollspaken för att kontrollera honom.
46 20 ”Strawberry Fields for Never”
”La cueillette de cristal noir”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
24 februari 2017
(Frankrike 4)
2,20
Iris, Auriana och Lyna besöker en jordgubbgård, men fältet producerar inga bär. Flickorna upptäcker mörk kristallmagi och ser ett gäng hål i marken. Praxina och Mephisto har sprängt hål i marken för att avslöja ett främmande föremål som kraschade månader innan, vilket visar sig vara en Xanathian ogre. Skogen vaknar snart, blir stor och börjar gå mot Sunny Bay för att förstöra saker. Medan Iris försöker stoppa ogren, samlar Lyna och Auriana jordgubbar för att göra en dryck för att motverka ogres krafter.
47 21 ”Stoppa i namnet på Lev del I”
”La trahison, 1ère partie”
Madellaine Paxson 5 januari 2017
(Release av Netflix)
2 mars 2017
(Frankrike 4)
2,21
Lara bokar LoliRock för att uppträda på en högprofilerad tv-spelning. När Iris försöker dela de goda nyheterna med Nathaniel är hon förvånad över att se honom uppmärksamma på Missy Robins. Senare möter hon Lev, den efediska tjuven från säsong 1, som ger Iris ett vocalextra-meddelande från sin far som berättar för henne att komma tillbaka till Ephedia och inte lita på någon. Misstänker vocalextra kan vara skadad, Talia och Auriana kämpar för att kasta verifieringsstava och vocalextra bryts. Iris försöker lita på Nathaniel, men Missys ankomst har de två att agera som älskande igen, vilket får Iris att lämna gråt och beslutar att gå med Lev. Talia upptäcker Missy bär en efedisk hårnål som har orsakat att hon och Nathaniel har tvättats hjärnan. Talia och Auriana rusar över till Iris vid portingången och varnar henne för att någon ljuger. Tvillingarna anländer och slåss mot dem, men kallas bort av Gramorr.
48 22 ”Stoppa i namnet på Lev del II”
”La trahison, 2ème partie”
Madellaine Paxson 5 januari 2017
(Release av Netflix)
2 mars 2017
(Frankrike 4)
2,22
Talia och Auriana övertygar Iris att vänta på bekräftelse från Izira innan de går igenom portalen. Först bekräftar Izira meddelandet, men det visade snart att Iziras budskap också stördes av den mörka kristallmagin. Efter att flickorna deltog i deras videofilm, går Iris med Lev genom portalen, bara för att upptäcka att det är en annan fälla av Gramorr, som hade manipulerat Iris far till att säga dessa ord. Talia och Auriana lär av Izira att meddelandet var skadat och de rusar till portalen, där Lev sparkas tillbaka till jorden som hans belöning för att ha levererat Iris. Talia, Auriana och Lev räddar Iris och slåss mot Gramorr, som försöker stänga portalen. Men Lev offrar sig för att hålla portalen öppen så att flickorna kan fly.
49 23 ”Staty Game”
”Le jeu des statyer”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
1 mars 2017
(Frankrike 4)
2,23
Tvillingarna har lärt sig en gemensam trollformel för att förvandla människor till statyer. Carissa lär sig om värdet av lagarbete när hon tittar på en fotbollsövning. En av fotbollsflickorna Jenny vill inte passera bollen, och trots att hon gjorde ett mål, skälls av hennes tränare.Men när tvillingarna attackerar, förvandlas Jenny till en staty, liksom Talia och Iris, är det upp till Carissa och Amaru att rädda dem.
50 24 ”Glömma dig!”
”Tombée dans l’oubli”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
27 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,24
Under en kamp mellan LoliRock-flickorna och tvillingarna kallar Praxina ett kraftfullt trollformel, men det återkommer. Praxina vaknar och upptäcker att hon har tappat minnen. Flickorna försöker lära henne hur hon ska vara bra, vilket ger henne några varma känslor som hon inte har haft tidigare. Mephisto återvänder för att ta tillbaka Praxina och kallar ett monster för att bekämpa LoliRock-flickorna. Han ger henne en krona som kommer att återställa hennes minnen. Praxina känner sig ledsen för Mephisto under kampen, men Iris låter Praxina välja att ta på sig kronan.
51 25 ”Crowning Glory Part I”
”L’heure de gloire, 1ère partie”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
28 februari 2017
(Frankrike 4) 
2,25
Med kronjuvelerna nästan fullständiga är Talia och Auriana glada över att återvända till Ephedia, men Iris har tankar om hur hon kommer att ge nyheten till Nathaniel. Hon bjuder in honom till en picknick, men tvekar att svara på om hon kommer att vara hans flickvän.Mephisto låtsas vara en pojke vars hus brann ned i och lurar Iris att låta honom stanna i deras hem. Medan flickorna är värd för en insamling för honom, återvänder han till huset och stjäl en viktig bok från deras förtrollade bibliotek. Efteråt bekänner Nathaniel sin kärlek till Iris och Iris accepterar att vara hans flickvän, men Mephisto fryser Nathaniel och använder stavboken för att avleda pärla till någonstans i Ephedia.
52 26 ”Crowning Glory Part II”
”L’heure de gloire, 2ème partie”
Robin Stein och Daniel Bryan Franklin 5 januari 2017
(Release av Netflix)
28 februari 2017
(Frankrike 4)
2,26
Iris och LoliRock-flickorna återvänder till Ephedia för att återhämta den sista orakelstenen, men Mephisto och Praxina rycker den från dem. Gramorr använder pärla för att ta upp kronans krafter och befria sig. Flickorna, med Carissa och Lyna, försöker slåss mot Gramorr men matchar inte sina krafter. Iris kallar sin Shanila-makt för att motverka Gramorr’s explosion med sin egen. I den efterföljande kampen skjuter Mephisto Praxina från en kollapsande sten, men faller från en klippa och dör tydligen av en explosion. De andra flickorna hjälper Iris att skjuta tillbaka. Kronen återvänder till Iris. Gramorr kallar en sista sprängning men förstörs av den kombinerade sprängningen av de fem prinsessorna. Iris återförenas med sina föräldrar. Praxina, som bär en bit av Gramorrs mask, avbryter återföreningen och lovar att ta hämnd på jorden. Iris återvänder till jorden och möter Nathaniel, som presenterar henne en ring.

Obs: Säsong 2 slutar med en cliffhanger.