Julia är en prinsessa i Veykh kungariket, men föddes till kungens konkubin. Strax efter att hon föddes var hon inlåst i ett torn. Hon är ensam där 24/7 utom för sina djurvänner och enstaka besök från sin far och kusin Henryk. En dag dödar hennes farbror Hubert kungen och drottningen och han kommer för Julia. Lyckligtvis hjälper hennes djurvänner henne att fly.

2016-09-25-222936

Ludwik
Han är en varm tempererad, överskyddande hund, väldigt hundliknande. Jag såg verkligen fram emot honom eftersom jag älskar hundar och han uttryckte av Hino. 💕När som helst någon skadar eller försöker komma nära Julia blir han förbannad. Han älskar också att hota att skada alla som försöker skada Julia. Kanske är det bara jag men jag tycker att det är roligt när han gör det. Jag är precis som ”lol dum hund.” Hans väg lämnade mycket att önska eftersom allt tycktes hända så snabbt och det var lite tråkigt. Jag kunde inte riktigt se att de hade känslor varandra (före bekännelsen). Btw Jag har försökt ta reda på vilken ras han är och jag tror att han är en engelsk Cocker Spaniel. Men han ser lite större ut än den genomsnittliga så jag är inte 100% säker.

2016-09-25-223002

mias
Innan jag spelade hans väg var han den minst intressanta karaktären för mig. Så jag blev lite förvånad över att hans rutt var mer intressant än Ludwiks. Gud Otomate älskar säkert dem burar och dess variationer. Det har kommit till den punkten där det är roligare än skrämmande. Tja, jag har aldrig hittat dem förskräckliga men jag antar att de inte är roliga. Jag gillade att Julia inte bara satt runt och mopade när hon var begränsad. Hon försökte fly även om hon inte lyckades. Det är roligt hur Mias älskar att äta ägg när han själv är fågel. Det är ännu roligare när ingen har hjärtat att berätta för honom vad han äter.😂

2016-09-25-223045

Jozef
Han är ett jättebarn, mycket rent och oskyldigt; han ser till och med Julia som sin mamma eftersom hon tog hand om honom sedan han var ung. Ryszard säger också att han är som det yngsta barnet bland dem. Han är också ofta föremål för Ludwiks mobbning. Ju mer och mer jag spelar det här spelet, desto mörkare verkar det bli. Det var en del om människohandel. Det var inte en stor del av rutten men ändå var den där.

2016-09-25-222841

Ryszard
Jag tyckte alltid att det var konstigt hur han är så smart även om han är en HÄST. Visar sig att han faktiskt är en MÄNNISK. Han är också en prins. Vem behöver en lysande prins på vit häst när han kan vara båda 😂www. Hans rutt kändes inte så mycket mer intressant som Mias eller Jozef, men ändå inte lika dålig som Ludwiks.

2016-09-25-223126

Henryk
Han är också ursprungligen en människa men på grund av en olycka förvandlades han till en svan. Jag älskade hans dorkiness. Jag är glad att de inte gick ut och drog ut ”vi är inte blodrelaterade” -kortet. Jag skulle inte säga att jag är i incest men det är en besvikelse när de gör det bara för att spela det säkert. Hans dåliga slut var det sorgligaste för mig eftersom Adele lägger en förbannelse på honom så att alla ser ut som Julia för honom och får honom att bli galen. Till slut kunde han inte ta det längre så han dödar sig själv.

2016-09-25-223212
Guiden (Laimer?)
Otoge kunde alltid använda fler do-M-karaktärer så jag var ganska upphetsad över honom. Jag säger detta även om jag tyckte Itsuki från I Doll U var för konstig. Jag önskar att vi fick se mer av hans dumma do-M-personlighet. Wow man spelet gynnade honom lol; han fick tre kyss CGs. Vissa karaktärer fick fler än en men de var inte alla på läpparna. Jag undrade alltid om han var släkt med Adele på något sätt eftersom deras kläder är liknande och de båda utövar magi, förväntade sig inte att det skulle vara sant lol. De fastnade i princip allt på hans väg och det var ganska överväldigande. Vi ser ut att det finns en drake inuti Julia. Det har potential att vara förstörande så hon var inlåst i tornet alla de åren eftersom hennes far inte visste vad de skulle göra mer. En annan intressant sak som avslöjats är att Barthold är fadern till de fyra prinserna i Beastmaster och Prince. Vad sägs också om regnbågsdammet som hon fick från sin mamma? Som varför hennes mamma gav det till henne? Jag tror inte att det förklarades.

2016-09-29-123609
Om
Detta är en ”vad om” -väg om kungen och drottningen i Veykh inte dödades och alla är vänner med varandra. Ingenting händer egentligen förutom att alla samlas i tornet och hela dagen hänger Julia med dem. Jag gillade den här vägen mycket på grund av lättheten och det var trevligt att se skurkarna på Julias sida.

Övergripande tankar
Innan jag spelade det såg jag Amazon recensioner som sa att det var dåligt, verkligen kort osv. Jag hade inte höga förväntningar så jag var ganska otrolig. Jag ville få en av de begränsade upplagorna i början och jag är glad att jag inte gjorde det nu. Jag hoppades att åtminstone Ludwiks rutt skulle vara bra eftersom jag såg fram emot honom men jag blev besviken. Jag spelade också hans rutt först, och det kändes verkligen kort, men alla rutter efter honom kändes inte så kort. Kanske är det bara jag för att jag inte kan läsa japanska så snabbt. På min första körning fick jag dåligt slut eftersom jag misslyckades med alla mofumofu gånger. Jag förväntade mig att pekskärmen faktiskt skulle fungera eftersom det är ett Vita-spel. Men nej det fungerar inte. Jag var så nära att rasa att sluta eftersom jag inte kunde få det att fungera efter att ha provat så många gånger. Så jag tittade på instruktionerna igen och försökte använda O-knappen och joysticken. Och det fungerade !! Jag svär att jag försökte det några gånger tidigare men det fungerade inte, jag antar att jag gjorde det fel. Jag menar, för vissa Vita-spel, knapparär mycket lättare att använda än pekskärmen. Men det som är konstigt med det här är att användningen av pekskärmen garanterar en misslyckande varje gång, medan knapparna inte så länge du berör rätt platser. Mofumofu är också ett så enkelt spel jag inte får varför de inte kunde få pekskärmen att fungera.

När det gäller historien är det mycket mörkare än jag förväntade mig, vilket är okej men det var inte ens så välskrivet. De flesta rutter var ganska tråkiga tills klimatet. Karaktärinteraktionerna var roliga men karaktärsutvecklingen är svag. De är ganska mycket statiska och ingen av dem växte på mig. Det är därför jag knappt har något att skriva om dem lol. Jag tyckte Julia var ganska cool på Mias väg, men sedan på de andra vägarna är hon bara intetsägande.

En annan sak som stör mig är hur djuren agerar när de förvandlas till människor. Jag antar att de antar en mänsklig hjärna och mänskliga färdigheter, men det är fortfarande konstigt för mig hur de mest känner till mänskliga skick. Jag kommer inte ihåg att Ludwik någonsin lärde sig att slåss i svärd men han vet hur man använder ett svärd.

Det enda jag gillade var musik och konst. Jag får förmodligen ljudspåret någon gång. På tal om ljudspåret har de det vanligtvis i spelutrustningen men inte för den här. Förmodligen för att de vill att du ska köpa det lol. Åh och extra gränssnittet är riktigt söt!

2016-09-25-2235542016-09-25-2236052016-09-25-223610

Dela detta:
TwitterFacebook

beast & princess , otomate3 Kommentarer
Postnavigering« Kenka Bancho Otome ReviewHaitaka no Psychedelica Review »
3 tankar om “ Beast and Princess (Moujuutachi to Ohime-sama) Review ”)
Leaf さ ん の 夢 が …
29 september 2016 kl 18:27
Bra recension! Jag håller med dig. Jag tycker att recensionerna var alldeles för hårda men de hade verkligen rätt om många saker, till exempel längden på rutterna efter den du spelade första gången, och hur konstigt och läskigt det var att djuren plötsligt förstod att de var ”mänskliga” direkt.

Tycka om

Svar
Amy
1 oktober 2016 klockan 21:56
Jag tror att det hade potential, det föll bara platt på vissa platser. Om det handlade mer om att djuren kämpade för att vara mänskliga eller något, hade det varit mer intressant.

Svar Sparkle: