Charmig (film)

Mina kommterar; Jag älskar jätte mycket, de är mycket bättre än Askungen som dom håller samma sak och jag älskar att Philipe och Lenore har blivit kära varandra tack vare hennes sann kärleks kyss som fick tips, råd om kärlek och besegrade Nemeny Neverwishs onda förbannades eftersom hon tror Lenores hjärta är trasig efter hon lurar sig själv  men Lenore läser från Charmings brev att faktiskt är hans sann kärlek,  för dem att det var den förbannelse de kände, inte sann kärlek. Kärlek är starkaste än onda magi/ förbannad, jag ger 200 av 200 poäng!
Charming är en kanadensisk-amerikansk animeradmusikalisk komediefilm regisserad och skriven av Ross Venokur. Filmen innehåller rösterna från Demi Lovato , Wilmer Valderrama , Sia , Ashley Tisdale , GEM och Avril Lavigne .
Charmig
Charming Movie.png

Teaterutgivande affisch
Regisserad av Ross Venokur
Producerad av John H. Williams
Skriven av Ross Venokur
Medverkande
Musik av Tom Howe
Redigerad av Rob Neal
Produktion
företag
Levererad av STX Entertainment
Utgivningsdatum
  • 20 april 2018 (Spanien)
Löpningstid
85 minute
Land
  • kanada
  • Förenta staterna
Språk engelsk
Box office $ 8,8 miljone

Utseende

Lenore är en vacker ung Latina-kvinna med mörkt brunt hår som ofta dras tillbaka i en hästsvans. Hon har ett smalt ansikte och mandelbruna ögon, tillsammans med några fräknar stänkta i ansiktet. Hon bar äventyr / tjuvklädsel. När hon förklädde Lenny, tog hon på sig en grön tunika och strumpbyxor och bar en hatt för att dölja håret tillsammans med en liten mustasch (som hon stal från en vakt).

Personlighet

Lenore är en charmig, snygg och slu tjuv. Förutom hennes fågelvän Illy har Lenore inga andra vänner och visade inget intresse för vänskap eller romantik. Hon var väldigt girig och misstro mot andra, även om hon troligen var ett resultat av att hon blev upp till havet och lärde sig bara se upp för dig själv. Men efter att ha träffat Charming började Lenore långsamt öppna upp sitt hjärta lite mer och började sedan bli kär i Charming. Under hela filmen visade Lenore henne osäkerhet om huruvida hon och Charming tillhörde eller inte, och var på väg att bevisas att de gjorde det tills hon bjöd in Charming på ett datum och bevittnade att han var omgiven av kvinnor, vilket bröt hennes hjärta. Eftersom hon hade hållit sitt hjärta stängt och stängt så länge, hade hon blivit känsligt och hennes hjärta blev mycket ömtåligt, vilket innebar att ett litet misstag lätt kunde bryta det. Efter att ha fått sin belöning och ”förrådt” Charming blev Lenore missnöjd med sin skatt eftersom hon fortfarande var ensam. Hon gick omedelbart för att rädda Charming och räddade honom, tillsammans med kungariket. Efteråt tog hon upp en hobby för stickning och blev lite av en berättare och berättade sin historia till den kungliga målaren. Enligt Charming stjäl hon fortfarande några saker, ex. hårborsten, de bästa omslagen och de sista pannkakorna. Hon ville tydligen åka till pyramiderna.

Bakgrund

Även om det mesta av Lenores förflutna är okänt, är det känt att hon är uppvuxen till sjöss, där hon lärdes att alltid se upp för sig själv och ingen annan. Efteråt blev Lenore en tjuv i en okänd ålder. Vid någon tidpunkt i sitt liv förbannades hon av Nemeny Neverwish av okända skäl för att aldrig kunna bli förälskad, vilket fick Lenore att låsa hennes hjärta / känslor så att hon inte skulle bära smärtan. Efter att ha stjålet juveler från den kungliga vagnen gömde hon sig i en by i närheten och poserade som en bagare för att undvika misstank. Hon stötte kort på Prince Philippe Charming, där han omedvetet föll för henne efter hennes vägran om hans framsteg. När Prince Charming har förlovade, Askung, sovande skönhet och snövit gick i bageriet för att få sina bröllopskakor, stal Lenore sina ägodelar och insåg att de alla var förlovade med samma kille efter att ha visat sin bild. Hon arresterades efterordens och bestickades av prinsessernas vårdnadshavare för att driva Gauntlet med Charming för att hålla honom säker och eskortera honom till Fire Mountain, där han kommer att välja en av prinsessorna att gifta sig. På vägen poserar Lenore som en man som heter Lenny och de två börjar falla för varandra, även om Lenore är förvirrad över hennes känslor. Hon bestämmer sig för att räkna ut dem. Lenores hjärta var dock trasig efter att hon bjöd in Charming till ett datum och hittade honom omgiven av kvinnor (okänd för henne, det var orsaken till Nemeny Neverwish, som gjorde det till hennes uppdrag att hålla de två isär). Efter att ha kommit till berget avslöjade Lenore vem hon var och avvisade Charming och samlade sedan in sin belöning.Efteråt berättas en olycklig Lenore av sin fågelvän Illy om Charmings avrättning, där hon upptäcker att hon är Charmings sanna kärlek. Hon lämnade för att rädda honom och räddade honom och landet från Nemenys förbannelse med True Love’s Kiss. De två gifte sig och levde lyckligt hela tiden. Lenore avslöjas för att vara berättaren i berättelsen, berättar den till den kungliga målaren, och avslöjas också för att vara gravid med Charmings barn.

Gemenskapens innehåll är tillgängligt under CC-BY-SA om inte annat anges.