När en önskan beviljas släpps önskeanergi. Starlings är experter på att samla in den positiva energin och använda den för att driva Starland . Men när energinivåerna började falla på mystiskt sätt, bestämde Lady Stella att det var dags att agera. Hon sökte igenom Starlands forntida tomes och fann vad hon trodde var svaret.

Det är välkänt att önskemål från unga Wishlings ― rena önskningar direkt från hjärtat ― ger den största mängden positiv önskan energi. En gammal text innehöll ett orakel, en profetia, cirka tolv stjärnskarmade stjärnar . Den förutspådde att om ri g h t tw el ve Sta rli ng s fördes för att ge unga Wishlings önskemål skulle en astronomisk mängd önskan energi skapas!

Efter att ha övervägt poäng studenter trodde Lady Stella att hon hade hittat de tolv flickorna som kunde uppfylla orakelets profetier. Men studenter ska inte åka till Wishworld förrän de examen, så Lady Stellas plan för att skicka Star Darlings på Wish Missions till Wishworld innan examen beror på total sekretess.

Om den vågiga planen lyckas kommer Star Darlings att återföra mer positiv önskan energi än hundratals kanske tusentals traditionella Wish-Granters någonsin kunde. Och det kan bara räcka för att lösa Starlands energikris.

Huvudartikel: Wish Orbs
När en Wisher önskar händer något verkligen hisnande. Önskan har formen av en liten iriserande boll av energi som kallas Wish Orb. Kulan, osynlig för Wishlings, stiger upp på natthimlen och sammanfogar tusentals andra önskemål när de glider genom rymden. Destination: Starland!

The Wish-House

Cascades of Wish Orbs faller stadigt på Starland och kanaliseras in i det magnifika Wish-huset. Det finns inget riktigt som det någon annanstans i universum. Gyllene vattenfall av ren önskanergi strömmar ner på dess sidor till kraftfloder. Wish House är en av de många platserna från vilka positiv energi flyter till städer, städer och hem över hela Starland.

Inne i Wish House kommer Wish Orbs att växa snabbt och ta på sig en fluffig boll. När en god önskan är redo att beviljas, vilket kan ta från några minuter till några år, utstrålar kulan en magisk glittrande glöd!

När den börjar gnista, har kulan en kort livscykel. När en Starling går på ett Wish Mission måste hon bevilja önskan innan orben dör. Om hon misslyckas är chansen för att Wishlings dröm går i uppfyllelse försvunnen för alltid.

Efter att en Wish-Granter framgångsrikt hjälper till att bevilja en önskan, återvänder hon till Starland med den positiva önskanergin som hon har samlat i sin Wish Pendant. Den positiva energin frigörs i Wish House och blir en del av den gyllene energin som flyter ut från Wish House.

Wish Blossoms 

När en Wish-Granter uppfyller sin första önskan, blommar Wish Orb till en vacker självlysande blomma. Att få sin första Wish Blossom är en ära som alla Starlings respekterar och värnar om. Och eftersom inga två önskningar är exakt samma är varje Wish Blossom unik. Dessa speciella Wish Blossoms blir så småningom silver, och Silver Blossom flyttas sedan till Hall of Granted Wishes som en glittrande hyllning till önskans kraft.

SD Wish Blossoms

 • Boheminella – Sages lysande blomma hänger från sin stam som en lykta och lyser med ett mjukt lavendeljus. Stardust faller från blomningen i en kaskad av känsliga stjärnor.
 • Blushbelle – Libbys ljusa rosa-på-rosa blomma med curlicue-filament är vacker och delikat. Blomningen pustar ut en mjuk kyss av stardust när en Starling närmar sig.
 • Golden Roar – Liksom Leona kan denna ljusa, glänsande guldblomma inte förbises. Dess intensiva ljus häller ut som en strålkastare. Symmetriska lager med spetsiga kronblad sätter den perfekta gyllene stjärnan i mitten.
 • Blåbubbla – Djupblå ger plats för iskulblått i de exakta kronbladen av Vegas kompakta upplysta blomma. Glödande ljuspunkter kretsar runt blomningen.
 • Punkypow – Denna blomma är mörk och mystisk, precis som dess ägare, Scarlet.
 • Silverbella – Cassies blomma berörs av månglöd.
 • Sleepibelle – Pipers blomma är vågig och doftande.
 • Florafierce – Astra representeras av en djärv och eldig blomma.
 • Vertessema – Ett hjul med gyllene stjärnor får Tessas blom.
 • Skywinkle – Blomningen som Adora tjänar glitter med stardust.
 • Lila pipan – Fem ringar av blek lila skapar virtuella kronblad som ifrågasätter blommans fysiska struktur. Ett paraply med plyschlila blad står ovanpå en mångfärgad stjälk. Om du borstar mot bladen frigör duften av svartpeppar och blåbär.
 • Chatterburst – Precis som Gemma är hennes blomma en uppmärksamhet skönhet.

Star Darlings Wish-Cavern

Star Darlings Wish-Cavern byggdes i en labyrint av underjordiska grottor, som en plats där de kunde träffas privat. Det är där de får sina topphemliga uppdrag, och där Lady Stella presenterar den första Wish Blossom som tjänas av varje Star Darling när hennes uppdrag har slutförts framgångsrikt. Wish Blossoms är inte bara unika, utan innehåller också något extra speciellt. När blommorna öppnar finns en Power Crystal i varje blomma. Star Darlings, som de ”stjärnkamrade” utvalda, är de första och enda Wish-Granters som någonsin fått Power Crystals! Kristallerna har en hemlig kosmisk kraft som gör dem nyckeln till framgången för Lady Stellas plan!

Power Crystals

 • Lavenderite – Sages Power Crystal är en glasaktig mörk-lila sten som har djupa vener av skimrande stjärnbelysning. Det ser ut som att en minigalax är låst inuti.
 • Charmelite – En vinklad, mångsidig elektrisk-rosa juvel som pulserar med ett inre ljus är perfekt för Libby. Det ser lika robust ut som alla andra Power Crystal, men denna sten är lätt som luft och lite ömtålig.
 • Glisten Paw – Leonas grovklippta gulguldsmycken kastar ett häpnadsväckande briljant gyllene ljus.
 • Queezle – De glittrande kristallina blå naglarna som utgör Vegas Power Crystal hålls samman av sin egen inre magnetiska kraft (med andra ord, de har sitt eget tyngdkraftsfält). Deras till synes kaotiska arrangemang representerar faktiskt en exakt matematisk ekvation.
 • Ravenstone – Scarlets sten är lika komplex som hon är.
 • Lunalite – Svagt rosa månsken sken från Cassies kristall.
 • Dreamalite – Piper’s crystal håller en enorm dold kraft.
 • Quarrelite – Gnistor av energikapacitet över Astras asteroidformade sten.
 • Gossamer – Tessas känsliga kristall är förvånansvärt kraftfull.
 • Azurica – De fasetterade pelarna i Adoras kristall multiplicerar dess kraft.
 • Panthera – Ljus verkar hoppa över Clovers fasetterade sten.
 • Scatterite – Gemmas släta sten har en invecklad inre struktur. Den äggformade kristallen har en perfekt slät yta. Stenen är en glansig dimmig apelsin beströd med stjärnbelysning.

Dåliga och omöjliga Wish Orbs 

När en Wishling gör en dålig önskan, kommer den önskan orb till Starland tillsammans med alla andra. Men när det väl kommer in i Starlands atmosfär riktar Wish Gatherers Bad Wish Orb till den negativa energianläggningen.

Omöjliga Wish Orbs är önskemål om saker som världsfred, botemedel mot obotliga sjukdomar och slutet på världs hunger. Omöjliga önskningar är utanför Starlings makt att bevilja, oavsett hur illa de kanske vill. Omöjliga Wish Orbs får vara i Wish House, men hålls i ett separat område om Wisher ändrar önskan till något möjligt att uppfylla.

Dåliga önskningar. 

 • Jag önskar att min vän skulle misslyckas.
 • Jag önskar att jag kunde få människor att göra vad jag vill
 • Jag önskar att min fiende skulle bli skadad

Omöjliga önskningar.

 • Jag önskar att alla sjukdomar skulle försvinna
 • Jag önskar att människor kunde leva för evigt
 • Jag önskar att min kudde var en marshmallow

Negativ energianläggning 

Så snart en Bad Wish Orb tar sig till Starland, transporteras den till den negativa energianläggningen, som byggdes i ett isolerat område. Starlingar vill inte riskera någon chans att önskan beviljas och släpper sin negativa önskanergi. Om dessa önskemål på något sätt skulle beviljas skulle deras kombinerade negativa energi förstöra Starland!

Naturligtvis finns det alltid hopp om att dåliga önskemål kan förvandlas till goda önskemål, men det händer nästan aldrig. Om den gör det släpps en otrolig mängd positiv energi.

Typer av Wish Energy