Önska Orbs


    • Önska orbs i Wish House

När en Wisher önskar händer något verkligen hisnande.Önskan har formen av en liten iriserande boll av energi som kallas Wish Orb. Kulan, osynlig för Wishlings, stiger upp på natthimlen och sammanfogar tusentals andra önskemål när de glider genom rymden. Destination: Starland ! Stjärnor använder sina magiska krafter för att få goda önskningar att förverkligas, eftersom när goda önskemål beviljas är resultatet positiv energi – och Starlings behöver denna energi för att hålla sin värld igång.

Typer av Wish Orbs

Bra önskningar: Good Wish Orbs skapas av positiva önskningar som kommer från hjärtat. De förvaras i önskemål. När tiden är rätt för dem att beviljas börjar de gnista. När det händer presenteras orben för rätt Starling, som kommer att resa för att hitta önskaren och hjälpa till att få den att bli verklighet.

Bad Wishes: Bad Wish Orbs skapas av önskemål om själviska, meningsfulla saker. Dessa orbs överförs till den negativa energianläggningen. De är mycket farliga, fyllda med negativ energi och får inte beviljas.

Omöjliga önskningar: Omöjliga önskningar kan helt enkelt inte beviljas av Starlings. Dessa extra ljusa orbs finns i ett speciellt område i Wish House, med hopp om att de en dag kan förvandlas till goda önskemål som Starlings kan hjälpa till att ge.

Inspirational Wishes: Inspirational Wish Orbs skapas av önskemål om saker som inte har uppnåtts tidigare.Massiva mängder positiv energi frigörs när dessa önskemål beviljas, men ännu bättre, de inspirerar otaliga andra människor att önska sig saker de trodde inte var möjliga. Dessa önskemål visar oss att vi inte bör låta oss begränsas av samhällets förväntningar!